![]() |
Necmettin Erbakan
Alıntı:
|
Necmettin Erbakan
Başbakan'ın attan düşme olayında o at için 'Haysiyetli atmış' demişti.
Türkiye'nin yarısını AK Parti'ye oyunu verdiği için cehennemlik olduğunu iddia eden güldüren insan |
Necmettin Erbakan
AK PARTİ'ye oy verdiğim için cehennemlik olacağım süpesini içimde uyandırmaya çalışan lider ;) :)
|
Necmettin Erbakan
Alıntı:
|
Necmettin Erbakan
bu ülkeyi kurtaracağına inandığım tek insan. kendisini öz dedem kadar çok seviyorum ALLAH onun zihniyetini daim kılsın. ayrıca %2.5 ile yorum yazan arkadaşlara sadece şunu söylüyorum bir fikiri yada topluluğu çok kişinin desteklemesi onun HAK yol olduğunu göstermez. unutmayın Hz. Nuh'a da inana bir kaç kişiydi ama kurtuluşa eren onlar oldu. ;) ALLAH IN RAHMETİ ÜZERİNİZE OLSUN
|
Necmettin Erbakan
Alıntı:
Erbakan AKP'nin siyonizme uşaklık yaptığını söylüyordu seçimden önce. Bir bunu , birde Susurluk kazası gibi bir kocaman skandala , devletimiz içinde truva atı kuranlara nasıl FASO FİSO dedi izah edermisiniz |
Necmettin Erbakan
Alıntı:
|
Necmettin Erbakan
[i][b]Almanların ünlü Kaplan Tankının motorunu tasarlayan...
Hükümete gelip daha ilk 11 ayda emekli ve memur maaşlarını inanılmaz şekilde yükselten... Antifirizi bulan ve bu yüzden de Almanların ''Sen II. Dünya Savaşında burda bizimle olmalıydın'' iltifatına maruz kalan...(Almanlar soğukta araçları donunda Ruslara yenildi) Aynı zamanda Ak Parti'nin temelini atan siyasetçilerin yetiştiği çok ama çok zeki bir insan... Ama miladı doldu gerçekten... |
Necmettin Erbakan
Alıntı:
Bir Kaos ortamıydı.. Siyonist medyadan etkiLenmemenizi akLı seLim oLarak Erbakan hakkında yorum yapmanızı diLer seLamLarımı iLetir giderim.. |
Necmettin Erbakan
Alıntı:
|
Necmettin Erbakan
Alıntı:
|
Necmettin Erbakan
biraz daha Türkce bilginiz olsaydi daha cok yanlisim oldugunu görecektiniz ama bu yanlislar artniyetten uzak, bilincisizce yapilan yanlislardir ama sizinki artniyetli, kasti olarak yapilmis bir Türkce katlidir..
Yoksa kimsenin yanlisiyla sorunumuz yok ama o yazim sekli beni ziyadesiyle rahatsiz ediyor o yazim seklini kullanan biriyide acikcasi ciddiye almam cünkü yazisi ciddiyetsiz!.. |
Necmettin Erbakan
Alıntı:
|
Necmettin Erbakan
Alıntı:
|
Necmettin Erbakan
Alıntı:
|
Necmettin Erbakan
ben bu noktada bir şeyler söylemek istiyorum hocam esamda dediki; Sayın başbakan ve sayın eski dış işleri şimdinin cumhurbaşkanı gül o malüm heykelin önünde avrupa birliği anlaşmasını imazlarken. Dönemim Fransa Cumhurbaşkanı "Hepimiz bizansın çocuklarıyız" derken sustular biz Fatihin torunlarıyız demediler dedi. Bu laf güzya Erbakan birilerine bizans çocuğu dedi diye çarpıtıldı.
Bir başka konu günüzmüzün malüm medyası kartel hegomanyası Erbakanın sözünü budayıp bir parçaçık kelime ile bilet muhabbetini ortaya attı... Alın videoları seyredin Akp oy verenler bizi nato ile ırak, afganistan, ve malüm israil lübnan çehenemine götüreceklerinden bahsetti...laf nerden nereye gitti... zekat konusunda mülkü veren allahtır... Almasını bilir.Milli davanın zekatı yeni bir türkiye ve yeni bir dünya düzeni için yeter. |
Necmettin Erbakan
Alıntı:
|
Necmettin Erbakan
Siyonizm'in korkusu olmuş, İslam Dünyasını aydınlatmış bir lider Erbakan...
Yalnız Yeni ve genç Erbakan'lara muhtaç bu ülke! |
Necmettin Erbakan
allah milli dava dan yeniden büyük türkiye idolünden bizleri ayırmasın ...
teşekürler. |
Necmettin Erbakan
AK Partiye , Erdoğan'a AKP'ye oy verenlere bir terör örgütüyle irtibatlandırmak dışında söylemedikleri kalmadı.
Gazeteleri Cumhuriyet gazetesinin milli gazete olmuş şekli gibi çalıştı. Forumda yazan bazılarının avatarına yazdıklarına bakıyorum (mesela aga34 , zabıt efendi , gerçekçi ) ne hale getirmişler gençliğide görün. Bunlar kalkıpta milli görüşçü var diye gurbete gitmeyen onların dertlerini dinlemeyen - milli görüşünde terör kapsamına alınması teklif eden CHP'ye hiçbirşey söyledikleri yok ! Ergenekon terör örgütünden çydd chp malum medya yazarlarından mhp anap dyp saadete kadar HEPSİNİN ARGÜMANI AYNIYDI.. AKP nasıl batırılırsa batırılsında biz gelelim iktidara..Tek dertleri bu. Milletin selameti sözde onların dilinde, haksızlık yapanlara değil AKP'ye seferlik ilan edenlerin cephesine malzeme taşıdılar. HEPSİ BENİM ELİMİN ALTINDA SÖYLEDİKLERİ YAPTIKLARI..Malum medyanın çarpıtmasını bahane etmesin bazıları , gerçekleri değiştiremezsiniz. Hal böyle oluncada aklıma it iti ısırmaz atasözü geliyor. |
Necmettin Erbakan
Türkiye Cumhuriyetinin ekonomi, dış politika alanında resmi verilere göre en başarılı hükümetinin başbakanı.
Dünyaya sömürü düzeni değil, adil bir düzen olduğunu göstermek için G-8 gibi sömürü örgütü karşısına d-8i çıkaran lider. Yeniden Büyük Türkiye, Yeni Bir Dünya diyen tek Türk devlet adamı. En zor şartlarda bile ülkesinin kurumlarını (kendine karşı görünseler bile) zaafa uğrattırmayacak kadar şuurlu bir siyasetçi. Memleket evlatlarına her zaman Sultan Fatihi, Sultan Abdülhamidi hatırlatan onlar gibi olmayı öğreten lider. Amerikan çekiç gücünü Türk topraklarından söküp atan defeden başbakan. Kuzey Afrikadan, uzak doğu Asyaya bütün İslam ülkelerinde ismini herkesin bildiği insan. Bütün dünya devlet adamlarınca atacağı adım her zaman merakla beklenenen devlet adamı. Siyonizmin en büyük korkusu. Büyük İsraili 1997de kurmak isteyen siyonizme aynı tarihte Çırağan sarayında D-8i kurarak Osmnalı tokatını yapıştıran lider. Rantiye hortumlarını kesip, hortumları kapatan lider. Memleket servetini, memleket evlatlarına dağıtan başbakan. İşçiye, memura, emekliye en yüksek maaşları veren onlardan hayır dua alan tek başbakan. Ekonomide en yüksek büyüme trendlerini başlatan başbakan. Kıbrısın gerçek Fatihi. Yeniden Büyük Türkiyenin ilk adımı. Bugün bile 82 yaşında olmasına rağmen Fatihin İstanbulu fethettiği yaştaki gibi genç, ülkesine sevdalı ve milleti için azimli bir lider. O, hepimizin lideri...İstesekde istemesekde... |
Necmettin Erbakan
Alıntı:
|
Necmettin Erbakan
Çok dogru bir tespit seLeme tşkler |
Necmettin Erbakan
Alıntı:
|
Necmettin Erbakan
sen neden bulunduugn yerin teskılatında deilsin yoksa içindemisin he |
Necmettin Erbakan
Alıntı:
ama ne maçla sordunğunuzuda merak etmedim değil |
Necmettin Erbakan
ak siyaset olaraktan sordum
|
Necmettin Erbakan
Alıntı:
|
Necmettin Erbakan
eski olsa bile hala saygın lider....
|
Necmettin Erbakan
İYİLERİN DOSTU KÖTÜLERİN DÜŞMANI :)
|
Necmettin Erbakan
Alıntı:
her halde ....gazman demek istemedin... :-\ |
Necmettin Erbakan
Alıntı:
Terör örgütüyle irtibat kurduğunu kim demiş?! Fakat 22 temmuz seçimleri öncesi AKPnin gençlik başkan yardımcılarından birinin Milli Görüşçüler için "pkk gibi!" benzetmesi maulmdur. O da ntvmsnbc sitesinde haber olmuş, ilgili kişi yanlış anlaşıldım diyerek özür dilemiştir. AKPliler önce bu noktayı unutmasın. Milli Görüşün AKPyi eleştirme noktaları bellidir. Dışpolitika, ekonomi ve diğer konular. Bu konularda büyük bir yıkıma neden olmuş AKPyi, belge ve delilleriyle eleştirmek her vatandaşın hakkıdır. Bunun dışında siyasi bir uslüp Milli Görüşte olmadı olamaz. Bugün AKP karşıtı görünen fakat tamamıyla AKPye meyve veren, ÇYDD, CHP vs gibi kuruluşlarla hiçbir zaman Milli Görüş söylemi aynı olmamıştır. Siz nerden duydunuz bu kuruluşların "önce ahlak ve maneviyat dediğini, yada Yeniden Büyük Türkiye dediğini". AKP batsında biz gelelim iktidara lafı koca bir yalandır. Çünkü hatırlayın AKP iktidar olunca Saadet PArtisi kendilerine bir program hazırlamış ve bunu uygularsanız ülke güzel günlere ulaşır diye reçete vermişti. Her sıkıştığı noktada milli menfaatler doğrultusunda destek vermişti. Fazilet PArtisi kongresinde Abdullah Gül, Tayyip Erdoğan ve Bülent Arınç troykasının illa biz başkan olalım güç bizde olsun zihniyetide ortadadır. Dolayısıyla Milli Görüşün, AKP batsında biz iktidara gelelim! diye bir düşünce içersinde olması sözkonusu değildir. it iti ısırmaz sözü de yeni dönemde eski düşmanların dost olmasıyla gerçek kimliğini bulmuştur!!! |
Necmettin Erbakan
milli davanın yılmaz savunucusu mücahit ERBAKAN'ı savgı ile akpforumdan selamlıyorum.
|
Necmettin Erbakan
Alıntı:
|
Necmettin Erbakan
Alıntı:
|
Necmettin Erbakan
Alıntı:
|
Necmettin Erbakan
Alıntı:
|
Necmettin Erbakan
hamd olsun fakat hayat bizide yavaş yavaş törpülüyor... atgözlüklerini atmanın ve türk siyasetine düzgün sağlam bir milligörüş penceresinden demokratik ve türk siyastine hayırla bakmayı yavaş yavaş olgunlaşarak daha iyi öğreniyorum abicim.... siz bi aralar ayrılmışsınız?
|
Necmettin Erbakan
Herseyin hayirlisi kardes..evet bir ara özel nedenlerden dolayi ayrildim, ellerinden öper bir yegenin olduda 8)
|
Necmettin Erbakan
banane tahanın elini öperse benimde öper :D
|
All times are GMT +3. The time now is 07:46. |