![]() |
DTP Kapatılmalı Mı ?
Herkes her konuda dinlenmeye değerdir, adam bir parti kuruyor, birilerine bu vatanda zulüm edildiğini düşünerek bir parti kuruyor, alenen ahlaksız bir siyaset izlemedikleri sürece kapatılmamalı.
|
DTP Kapatılmalı Mı ?
suç her ne olursa olsun şunu bilinki partileri mahkeme kapatama demokraside kapatırsa cumhuriyet tehlikeye girer ve çok büyük çelişki olur.
Dtp yi savunmuyorum yanlış anlamayın onların kellesi uçması gerekiyor. ;) |
DTP Kapatılmalı Mı ?
bence Yüce Allah ne şekilde olursa olsun öldürmeyi yasaklar.
Kusura bakmayınız ancak DTP nin başındakiler yahut milletvekilleri katil değiller. yani katil olsalardı zaten milletvekili olamazlardı. Kısasta hayat vardır ayeti celilesini uygulamak için dağdaki teröristi bulmak lazım. Ahmet Türk'ü ya da milletvekillerini değil. düşünceden dolayı kişi suçlanamaz. Kişi bir eyleme (günah olan ir eyleme) karar verir ama yapana kadar günah işlemez... bu da böyledir... teşekkürler.... |
DTP Kapatılmalı Mı ?
Kapatmaya karşıyım
|
DTP Kapatılmalı Mı ?
Alıntı:
PKK'NIN DİĞER YARISI KAPATILSIN ! Bu DTP denen partiyi kurmalarındaki sebepte zaten DEMOKRASİYİ VURMAK İÇİN ! DEMOKRASİ DIŞI OLUŞUMLARI HAMLELERİ MAKUL VE GEREKLİ GÖSTERMEK İÇİN ! |
DTP Kapatılmalı Mı ?
dtp nin başındakiler insan öldürmemiş olabilir ama insan öldürenlere kol kanat çıktıkları ortada,onların içinden geldikleride ortada,onlara her türlü desteği sağladıları da.Bu da onları insan öldürenlerle ortak yapıyor.İnsan öldürmek için illaki kan akıtmak yetmez,insanları kandırıp dağa yollamakta insan öldürmektir,dağa yolladıkları ya asker öldürüyor ya sivil,en sonunda kendileri ölüyor.Terör yandaşlarının en önünde yürüyerek onlara gaz verip Türk bayrağına saldırmalarına,polise taş atmarına görmemezlikten gelip ülkeyi bölme planlarıda insan öldürmekle eş değerde.İslama saldırmalarıda.Bunların hepsini toplarsak bu milletvekillerinin katil olduğu sonucuna varırım ben.Bilmem başkaları ne tür sonuca varır :-*
En azından barış katilleri kendileri. Bunlara rağmen kapatılmamalı,her kapatıldıklarında daha güçlü şekilde önümüze çıkıyorlar. Daha öncede dediğim gibi hazine yardımının kesilmesi daha hayırlı olur.Oyları cahil kesimden aldıkları ortada,az aklı olanlarda bunların hiç bir şey yapamadıklarını,sadece birbirini yediklerini gördüğü an bunlara oy vermekten vazgeçer.Ak partinin hizmetleride önemli tabi,hizmeti görenler ak partiye doğru yanaşacakır.Bırakalım kendilerini yiyip bitirsinler,aklı selim olanlarda bunlardan elini ayağını çeker bu sayede :-* Anayasa mahkemesi ne zaman 367 safsatasını ortaya attı o zaman Ak Parti oyunu yükseltti,referandumda patlama yaşandı,kapatılma davası açıldı buda oylarımızı yükseltti kesin olarak,başörtüsünü anayasa mahkemesi redetti ak partinin oyu yine yükseldi.Partiye yapılan haksızlıklara halk tepki gösterir her zaman.Şimdi dtp kapatıldı diyelim,belli bir kesim dtpnin devamı olacak olan partiye daha fazla oy vereceği kesin.Buna engel olmak içinde partinin kapatılmamasında fayda var. :-* |
DTP Kapatılmalı Mı ?
Kısacası DTP bir paradoksun içindeilerliyor.Çıkar mı,kürt halkı savunucusu mu belli değil.Hem bir parti tüm ülkeyi kucaklmalı sadece kürtleri değil.Ama Kürtleri kucaklasalar ne ise,kucaklarından düşürüyorlar.AKP kadar kucaklayıcı değiller.
|
DTP Kapatılmalı Mı ?
Arkadaşım dtp nin kapatılması şu esnada bişe ifade etmez dtp kapatılmalı ve bazı kanunlar değiştirilerek bir daha parti kurmaları engellenmelidir.burada iş gene hükümete düşer.
|
DTP Kapatılmalı Mı ?
Alıntı:
çünkü suçlu 1 tanedir. azmettirici de kanıtlanmadıkça suçlanamaz. abdullah öcalan katildir. belki de hiç çatışmaya girmemiştir godamandır çünkü kandırdıkları gençleri sömürürler... ancak Türkiye Büyük Millet Meclisinde Katil'in var olduğunu söylemekle kusura bakma ama Millet İradesinin Tecelligahı olan o yüce kuruma hakaret etmiş olursun. DTP katil değildir. Demokratik Toplum Partisidir. Ve benim nezdimde de CHP den yakindir. |
dtp ve mhp aynı ideolojiye sahip partilerdir. birisi türk milliyetçisi diğeri kürt milliyetçisidir. yani gerek yok.
|
Alıntı:
kim olursa olsun hangi partiden olursa olsun yolsuzluk yapmışsa mutlaka cezası verilmeli |
Dtp kapatılmalıdır
|
Alıntı:
|
parti değil kapı sanki aç kapat aç kapat nereye kadar
|
Sonucu gördüm bir duraksadım fakat biraz derinine indik mi olayın özüne varılıyor.Ve burdaki salt çoğunluğa katılıyorum ,kapatılmamalı..Şuan pkk bile kendi içinde bir kaosta ve DTP ile de aynı şekilde.DTP yi kullanamıyor istediği gibi ve DTP de istenilen gibi davranamıyor.Her ne kadar DTP mecliste PKK sözcüsü olsa da benim düşüncem en iyi netice yine hükümetin ,DTP yi kullanarak PKK lanetini yoketmesidir. DTP kapanır TDP açılır bunun sonu yok..Aklımdan geçeni söylemek istiyorum; ülkemde BÖLÜCÜ sıfatıyla kapatılan bir partinin herhangi başka bir ad altında açılmasına izin verilmemesi gerektiğini düşünüyorum çok mu yüzeysel düşünüyorum ya da bunun imkanı var mı bılmıyorum ..
|
Demokratik Terörist Partisi çoktan kapatılmalıydı kapatılmalı ve dtp'de siyaset yaptığını zannedip kürt vatandaşlarımızı kandıranlara da siyasi yasak getirilmeli .... |
DTP kendisi bile kapatılmak için can atıyor. Partiyi kapatmak ekmeklerine yağ sürmek olur...
|
müslümanlar kardeştir
|
açılması hataydı kapanmasında sorun yok
|
Alıntı:
dtp li yöneticilerin çoğu islamiyete karşı duruyor. dtp li bir yönetici: 'Kürtler, Müslümanlığı seçmekle kaybettiler' dedi. dtp genel başkanı Ahmet Türk Müslüman değil. kendisi suriye asıllı Zerdüş. |
Alıntı:
Yolsuzlukla falan adı geçenler tasfiye ediliyor AK Parti'den.. Diğer partiler içinde aynı şeyleri söyleyebilir miyiz? Hayır.! |
Merhaba arkadaşlar;
Öncelikle aranızda yeni olduğumu belirtmek isterim.. Görüşüm, DTP Kapatılmamalı, DTP ile diyalog kurulmalıdır. Ancak sorun böyle çözülür, benim şahsi düşünceme göre.. Bâki Selam |
Alıntı:
DTP kapatılmalı çünkü bölücülük yapıyor! |
Alıntı:
Eğer terörün bitmesini istiyorsak biraz daha geniş olmalıyız. DTP AK Parti'nin kapatılmasına karşı çıkmıştı, bunu biliyorsun sanırım.. |
Alıntı:
DTP meclise girdiği zaman bende aynısını diyordum, bu saçmalıklar artık biter diye umud ediyordum ama gelişen süreçte gördük ki bunların niyeti sorun çözmek değil sorun yaratmak. Ak Parti'nin kapatılmak istenmesinin gerekçesi ile DTP'nin kapatılmak istenmesinin gerekçesi çok farklı sizde bunu biliyorsunuz sanırım... |
ßence kapatılmamalı.. dış sorun haline gelen sorunlar kendi meclisimizde kendi devletimizde çözülmeli.. iç sorunları dış sorun haline getirmemek için kapatılmamalı..
|
kapatılmamalı ama kapatılsa da bir daha açılmasını engellemeli.
|
ya hala kaptılmamalı diyorlar.. düşman projeler, ermeni soyu bozuklarının yuvası pkk nın yönettiği uzantısı nasıl kapatılmasın
|
Şüphesiz DTP Pekaka'nın siyasi koludur.
Geçenlerde haberlerde görmüşsünüzdür.DTP Seçim propagandası,dtpli milletvekilleri konuşma yapıyor.Ve her zamanki gibi imralıda yatan HAİN'in adını ağızlarından düşürmüyorlar.O sırada bir Türk genci elinde TÜRK bayrağı ile DTP yandaşlarının arasına sızıp Kahrolsun PKK sloganları atıyor ve DTP lilerin elinden zor kurtarılıyor.DTP li milletvekilleri teröre tepki gösteren o Türk gencini provakotör olarak tanımlıyor. Sanırım bu herşeyi açıklıyor. İmralıda yatan hainin partisi tabiki kapatılmalı ve tekrar açılması engellenmelidir.Devleti eleştirmek ile devlete düşman olmak ayrı şeylerdir.Yok öyle bu ülkenin ekmeğini yiyip bu ülkeye düşman olmak. |
Şimdi gönül kapatılmasından yana ama Akpartimizi kapatmak istediklerinde biz demedik mi halkın iradesinin önüne geçiyorsunuz diye.Şimdi dtp lilerde demez mi siz halkın iradesinin,seçiminin önüne geçiyorsunuz
|
Alıntı:
|
Terörden yana oldukları ve hepimizin bildiği eylemlerinden dolayı bence de kapatılmalıdır.Ama şöyle de bir durum olduğunu seziyorum zayıf bir ihtimal olsa da ;
Dtp sözde sürekli demokrasi çağrısı yapıyor. Bunu bile bile meclisteki sözleri ve ülkedeki eylemleriyle kendilerini kapattırmaya çalışıyorlar.Bunu yaptıkları zamanda Avrupa'ya ve Dünya'ya ''Türkiye'de demokrasi yok,Akp demokrasiyi engelliyor'' gibi haykırışlarda bulunabilirler. Bence amaçlarında birisi bu. Şahsi fikrim yine söyleyeyim kapatılmasından yana bir şekilde. |
Onların amaçları Türkiye ülke sınırları içerisinde özerk bir devlet kurmak.Ev içinde ev,devlet içinde devlet olmaz..
|
Arkadaşlar, Türk Milletine, müslümanlara korkunç düşman olanların amacı neyse işte DTP'ninde amacı odur !!! Çünkü bu parti bozuntusunu kurdurmalarındaki maksat yeni düşmanca projelerini hayat sokmak için. DTP'de yöneticilik yapacakların kim olduğunu bile PKK belirliyor. Yahu bakın çok safız, çok iyi niyetliyiz, çok cahiliz. Hasımlarımızın münafıkların gerçek yüzünü tanımaktan korkuyoruz yanaşmıyoruz. Hiç düşünmüyoruz. Her gördüğümüzü Türktür, bizdendir zannediyoruz. Halbuki KÜTÜĞÜ BOZUKLARIN SAYISI YÜZBİNLERDEN FAZLA.
Siz Şemdinli Olayını çıkartan Ali Kaya'ya yapılan kütük araştırmasını hiç gördünümüz mü ! O subayın ermeni olduğu ve akrabalarınında DEHAP'ta üst düzeylerde çalıştıkları ortaya çıkmıştı !!! DTP'li emine ayna'nında tipine bakın onunda ermeni olduğu anlaşılıyor şu apoya tapınanın.. KRİPTO ERMENİLERİ UNUTUYORUZZZZ UNUTMAYALIMMM |
hayır diyenlerin coqunlukta olması acıkcası beni şaşırttı
terörist leri koruyup ülkemizin bölünmesini isteyen su terörsit partisi neden kapatılmasın ülkemizin bölünmesine o şerefsiz bayedmirin çıkıp öle konusmasına göz yumuyorsanız ben bisi demiomm |
tabiki kapatılmalı ve tekrar parti kurmaya kalktıklarında adam gibi incelenmeli parti kapatmak suç değil bence .resmen şerefsizler mecliste .atatürk bu günleri görseydi ne düşünürdü acaba ve onun gibi bu ülke için mücadele eden insanlar.iz onlarla savaştık sizler meclise aldınız derlerdi heralde
|
Tabiki kapatılmamalı DTP,nin kapıtılması onların daha fazla gündeme gelmesi ve daha fazla toplum kazanması demektir, çünki ülkemizde ne yazıkki toplumun çoğu olaylara yüzyesel bakmakta ve bu kapatılma olayınıda onlara siyasi haksızlık olarak görüp destek verebilirler. Ayrıca bunu yapmaklada onların istediğini yapmış oluruz bir nevi onları desteklemiş oluruz, ( REKLAM EN BÜYÜK KAZANÇTIR)..
|
Dtp'nin kuruluşundan bu yana,partililerin;ortaya koyduğu icraatlar,yaptığı açıklamalar,sergiledikleri davranışlar,terör örgütü ile olan bağı ve meclis içerisindeki tutumu; ağır tahrik içerikli,çözümsüzlüğe sürükleyici,tutarsız,saldırgan ve illegal eylemlerdir.Ülkemizi ve savunduklarını söledikleri kürt kökenli yurttaşları soktukları zor durumlar bu partinin kapatılmasını alternatifsiz yol olarak göstermektedir.
Ana dayanağı hukuksal yapı olan ve Ak Parti iktidarıyla bu özelliğinden ödün vermeyen devletimize olan güvenin zayıflamaması bakımından da kapatılması gereklidir. Sonuçları ne olacak olursa olsun,millet menfaati,iç huzur ve hesabının sorulması gereken kanlar,o parti halen legal bir kurumun çatısı altında barınırken sadece sözde kalacaktır. 20 sinde hayata vatan aşkına göz yuman kardeşlerimizin,Her şehit haberiyle aileleri kadar olmasa da döktüğümüz yaşların,bütün şehit cenazelerinde ailelere verilen sözlerin,kameralar önünde dtp vekilinden çirkin hakaretler yiyen polislerimizin,ödedikleri vergilerden terörist cenazelerine gönderilen ambulans ve otobüslerin harcırahları çıkan vatandaşımızın,eiğitimsizlikleri ve bilinçisizlikleri sömürülen sefalet içindeki kürt kökenli insanımızın ve daha bir çok haklı gerekçenin hatırına KAPATIN BU PARTİYİ... |
Ne olursa olsun parti kapatmak parti teşkilatına değil partiye oy veren insanların görüşlerinin önemsenmediğini ortaya koymaktır.Bizde geçtik bu yollardan:w:Dtp kapatıldığında buna benzer bir parti kurularak başıan kimin gececeği belli değil en azından konuşabiliyoruz diyerek kapatılmasına karşı çıkmamız gerekir.
Kapatıldığı vakit Dtp'ye oy veren insanları tahrik edecektir ve yeni oluşuma tam destek verecektir.Hatırlayın milletvekilleri yaka paca meclisten dışarı atılmıştı.Bugün Dtp gibi bir partinin 20 tane milletvekili varsa geçmişte yaptığımız hatalardan dolayı çoğaldıklarını unutmamak gerektiğini düşünüyorum.Demokrasi bilincini iyi benimsemek gerekiyor.:saygılar: |
Kapatılmalı Bence.
|
All times are GMT +3. The time now is 15:43. |