![]() |
hiç kopya çektinizmi yada çekerken yakalandınızmı
Bütün yazılılarımda kopya çektim ama hiç yakalanmadım kağıda bakmaktan tut kağıt değiştirmeye kadar hepsini yaptım daha yakalanmadım kolay kolayda yakalanmam diye düşünüyorum ama büyük konuşmamak lazım...
|
ben cektım hemde cok kez derslerıme calısırdım ama kopyasızda olmuyor bızızm sınıfta cunku koplyalarda cok guzel gecer gulemketek kırılırız ben yaprım soruları sonra tek tek sınıfa dolastırırdık
|
ingilizce sınavında sözlüğe bakarken yakalanmıştım tabii 1 de almıştım .. :)
|
ben sağlık dersindeki sınavda kopya çekerken yakalandım.Ama hoca pek bişey yapmadı ama kağıdı aldı.Tek kötü tarafı sınavın başı olmasıydı. :( Herkesin sağığı kopyayla karneye 5 benim 3 düşmüştü.
|
çekmedim desem yalan olur 1 yada 2 kere 12 yıllık öğrenci hayatımda :)
|
evet. kopya çektiğimi gördü hoca. ama yakalayamadı tam olarak. çok kötü bir durumdu acı bir tecrübe oldu
|
çooook kopya çektim ve bir kere yakalandım oda kuzenim olunca ailenin dilinden düşmedim
ne şans ya kusenim beni kopya çekerken yakaladı ve 0 koydu |
evet çekmiştim ve ortak sınavda yakalanmıştım..
okadar dalmışımki kopyayı yazmaya kafamı kaldırdığımda hoca başımdaydı:).. elimden aldı yüzüme baktı benim dersimin sınavında görüşürüz diyip yüzüme kağıtları üfleyip gitmişti..ve onun sınavını hatırlamak bile istemiyorum bize farklı sorular hazırlamıştı berbat geçmişti:S:D |
Hala öğrenciyim ve ortaokul ( o zaman 8 yıllık eğitim yoktu ) 1den beri hala çekerim...üniversite son sınıfa geçtim..bu yıl benim kopya hayatımın da sonudur..
ve bir kere yakalandım..ingilizce yazılısında.(ingilizce öğretmenliği son sınıf öğrencisiyim.):) bu demek oluyor ki o öğretmende iş yokmuş :) |
ne kadar çalıssamda hazırlasamda yapamıyom korkuyom
|
en son 5. sınfta sosyal bılgıler dersınde hoca yakalamıstı cok utanmıstm :-\ halbukı cekmıodum kopya verıodum ;D:-\lisede hic yakalanmadım ;D ;D
|
onlar kopya değil onlar ufacık hatırlatmalar
|
tarıh dersınde yakalandım..hocam ulkucu harıka bı ınsan sık sık turkıye yı kurtarırız...
sınavda kopyalarım yere dustu..baktı bana "bılıyorum sen calısmak ıcın koydun onları yanlıslıkla dustu sen kopya cekmezsın" dedı... nasıl utandım anlatamam... |
FOBİMDİR
DEĞİLŞİLMEZİMDİR LİSEDEN BERİ ÇEKERİM ÜNV 2. SINIF ÖĞRENCİSİYİM AMA İKİ ÜÇ DEFA YAKALANMIŞIMDIR |
yazılıların %65'inde hile yaparım, Tamamen kopya çekmem ama göz attığım yerler olur...
Yakalandığımda oldu geçen sene edebiyat sınavında Kitabı açtım hepsini yazdım kitabı kapattım, deftere geçtim daha defteri yeni açmıştımki hoca defteri aldı :D |
ortaokuldan beri bütün derslerden çekiyorum :-[ Şuan lise 3'üm..hiç unutmam ortaokulda hep matematiğim zayıftı bende hırs yaptım yazılı kağıdımı vermedim eve götürüp doldurup getirdim.. Hoca çakmıştır ama kanıtlayamadığından bişe diyemedi :D
|
Alıntı:
|
hiç kopya çekmedim
ama çekseydim yakalanmayacağıma eminim... |
teşekkür ederim darısı üniversiteye ;)
|
Alıntı:
|
Haklısın ama hangimiz sonradan bu konuları hatırlıyoruz ki.. artık bağımlı oldum.. soruyu bilsem bile yanımdakine bakmadan yapamıom.. :(
|
senin durum ciddi o zaman yoksa hastalık mı oldu bu sende??? böylede bi hastalık var mı bilmiyorum ama :D
|
Alıntı:
|
okul bittikten sonra geçse ne olucak zaten herşey bitmiş olucak yani sende ki bu kopya aşkı geçsede artık çok geç olmuş olur :)
|
Çok çekerdim çok iyi bildiğim derse bile hazırlardım ancak hiç yaklanmadım kağıdımı yaklayamadılar. Uzamanız ama çekmediğim halde çekti diyen çok oldu ama yırtık paçayı işte.
|
dumanını bile attırırdım çekmek ne kelime bu konu hakkında kitap bile yazabilirim... :-X
|
kopya çekmeden bir sınavı bitirdiniz mi diye bir sorsanıza bana :D
|
Lise 1 de din dersinde 6 kere yakalanmıştım.Hoca daha yeniydi yazık ne çile çekti o sınavda.
3 yıl kopyacı lakabı ile çağrıldım :D Tabi diğer derslerde ustaca çektim 8) Ahha ahha ne günlerdi :-X |
Hiç yakalanmadım çünkü kopya çekemem..Kopya çekmeden mezun oluyorum 8) ;D
|
naptın ya 6 kere kopya mı yakalatılır gel ben sana ders veriyim :D
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
yine çektim bu sefer verdi sıfırı :D o zamanda din dersinden anlamazdım :( ama kopya çekmek ayrıcalıktır 8) |
Alıntı:
İmam Hatipli Olmak Ayrıcalıktır 8) ;D ::) |
Bir erin asker anıları,bir öğencilerinde kopya anıları bitmez 8)
|
Alıntı:
|
Sizin Özlü sözlere yetişen olmaz ;D..iyi bakalım :)
|
konuyu dağıttık senin yüzünden >:(
|
hiç çekmem hep verirken yakalandım :D
|
Alıntı:
|
All times are GMT +3. The time now is 22:36. |