Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Diğer Partiler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=127)
-   -   CHP namaz kaçırmama kararı aldı : )) (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=4327)

Evrem 08-11-2007 14:04

CHP namaz kaçırmama kararı aldı : ))

neresini anLamdn söLe orayı senn ecin ßastn yasimm:D

AKmetalci 08-11-2007 14:05

ahahahahahaha

loneliness 08-11-2007 14:05

Alıntı:

EvReM Nickli Üyeden Alıntı

hiç bir şey anlaşılmıyor o b harfi mi ya

mavera, 08-11-2007 14:06

Alıntı:

benim bilgisayar zaten türkce degil karakterleri farkli gösteriyor..senin yazini garip bir dilde yansitmis bana..hangi dil oldugunu bilemeyecegim ama kesinlikle Türkce degil!

Benide_Kapatın 08-11-2007 14:06

Alıntı:

sende haklısın valla okunmuyo ya..:D

Evrem 08-11-2007 14:07

yha arkada$m koskojam ß :D hmm o zmn kusura ßakma arkada$mm :)

AKmetalci 08-11-2007 14:08

abi ahahhaha gulmekten catlıcam ya hahahahhaha

mavera, 08-11-2007 14:09

Alıntı:

yha arkada$m koskojam ß :D hmm o zmn kusura ßakma arkada$mm :)

neden böyle yaziyorsun ki kardes..daha mi cok hosuna gidiyor..bu biraz Türkce katli oluyor bana göre zaten yabanci kelimelerle yeterince katlediyoruz ;)

oguzdesouza 08-11-2007 14:10

adamların koltuk için yapmıcakları yok.bari namaz kılmasını biliolar mı ki ;D ;D

Evrem 08-11-2007 14:10

yha böLe yazsam noLjakk...sanky normaL yasım ßöLe my... ;D hayr konu chp di ßirden ßen oLdmm ;D

AKmetalci 08-11-2007 14:11

abi koca koca adamlar bıraktılar chp yı ehauhaahahh uyenın yazma tarzı oldu konu ahahhahahahah karnım agrıdı hahahaha ay duscem sandalyeden

Evrem 08-11-2007 14:12

ayy efet öLe oLdm ama önemLy deiL eLe$tiriyee acıqım:S ;D

mavera, 08-11-2007 14:13

Alıntı:

AKmetalci Nickli Üyeden Alıntı
abi koca koca adamlar bıraktılar chp yı ehauhaahahh uyenın yazma tarzı oldu konu ahahhahahahah karnım agrıdı hahahaha ay duscem sandalyeden

kardes ufak ama takilirim böyle seylere Türkce konusunda cok hassasimdir..zaten yabanci kelimeler dilimizi yeterince istila etti..ne kurtarirsak kardir..
kaldi ki ben günlük hayatta cok ama cok az Türkce konusuyorum..

Benide_Kapatın 08-11-2007 14:14

Alıntı:

nnamazı qöster$ icin kıLnLr var ama chp nin ßunu ßi strateji oLark kullandıqını sanmıyorm...ßisim kendy içimisdede vhar qöster$ icin namas kıLan...ky ßunLr kafirun suresnde LanetLnm$dr ßiLirsinis...unutmayın ky ummadıqımıs ta$ ßa$ yarar...ßiras daha ıLımlı oLaLmm..dimy ama..

HABERİ OKU STRATEJİYİ ANLARSIN, tam bi şark kurnazlığı ama halk kanarmı sizce?....

Evrem 08-11-2007 14:14

kusura ßakmayn o zmn...özeLlikLe yapmıyorm aLı$kanLık oldu

Swornd 08-11-2007 14:16

Bir adam vardı asgari ücreti 2000 ytl yapacam felan diye üfürüp gezen...O adama baktıkça igreniyordum Halka küfrettigi için..Siz gerizekalılar bana oy verin diyordu resmen..İnanmak çünkü bu 'Atış' lara zeka özürlüsü olmayı gerektirirdi...

Şimdi bakıyoruz Chp ye aynı şeyi yapmaya çalışıyor aslında benim işim olmaz ama Sırf oy verin diye öyle gözükecem tarzında bir küfrdür buda..Lanet olsun dini alet etmeyin bari..Ne diyordu Tuncay Zörtkan meydanlarda? Allahımızı çaldınız önce sizden Allahımızı alacagız diyordu!!!!Şu agza bakın şu zihniyete bakın şu inanca ve Rabbe saygıya bakın...

Diyorumki bunlara Hadi canım oradan...Hadi canım oradan... Yermi Anadolu Evladı....

mavera, 08-11-2007 14:18

Alıntı:

Swornd Nickli Üyeden Alıntı
Bir adam vardı asgari ücreti 2000 ytl yapacam felan diye üfürüp gezen...O adama baktıkça igreniyordum Halka küfrettigi için..Siz gerizekalılar bana oy verin diyordu resmen..İnanmak çünkü bu 'Atış' lara zeka özürlüsü olmayı gerektirirdi...

Şimdi bakıyoruz Chp ye aynı şeyi yapmaya çalışıyor aslında benim işim olmaz ama Sırf oy verin diye öyle gözükecem tarzında bir küfrdür buda..Lanet olsun dini alet etmeyin bari..Ne diyordu Tuncay Zörtkan meydanlarda? Allahımızı çaldınız önce sizden Allahımızı alacagız diyordu!!!!Şu agza bakın şu zihniyete bakın şu inanca ve Rabbe saygıya bakın...

Diyorumki bunlara Hadi canım oradan...Hadi canım oradan... Yermi Anadolu Evladı....

kardes chp nin tavri su sözü hatirlatiyor bana "namazda gözü olmayanin, ezan da kulagi olmaz"..sen madem "dinsiz" parti yaftasi yemekten gocunuyorsun bunu icraatlarinla gösterde görelim..din, islam, basörtüsü gecen herseyden kil kapan bir zihniyetin bu saatten sonra yaptigi takiyyeler günü kurtarmaz..
bknz : yozgatta chp basörtüsü dagitti ama yine milletvekili cikaramadi(gecen secim cikarmisti)

loneliness 08-11-2007 14:19

Alıntı:

İnternettin Hoca Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

nnamazı qöster$ icin kıLnLr var ama chp nin ßunu ßi strateji oLark kullandıqını sanmıyorm...ßisim kendy içimisdede vhar qöster$ icin namas kıLan...ky ßunLr kafirun suresnde LanetLnm$dr ßiLirsinis...unutmayın ky ummadıqımıs ta$ ßa$ yarar...ßiras daha ıLımlı oLaLmm..dimy ama..

HABERİ OKU STRATEJİYİ ANLARSIN, tam bi şark kurnazlığı ama halk kanarmı sizce?....

HALKI KANDIRAMAZLAR BU SAATTEN SONRA ASLA KANDIRMAZLAR
GEÇTİ BORUN PAZARI SÜR BAYKALI NİĞDEYE

Evrem 08-11-2007 14:20

yha tmm kandıramasLr ama ßence qöz ßoyamak icin deiL....

Benide_Kapatın 08-11-2007 14:21

Alıntı:

BAŞÖRTÜSÜ DAĞITTINIZ, SONUÇ ="0"
BAYKAL DEDİKİ AK PARTİ YE OY VERMEK GÜNAHTIR, SONUÇ="0"
yer mi anadolu çocuğu?

;) ;) ;)

Evrem 08-11-2007 14:22

yemez=D

mavera, 08-11-2007 14:22

Alıntı:

Alıntı:

yer mi anadolu çocuğu?

;) ;) ;)

ya benim düsüncem baykal bu saatten sonra basbakan olamayacagini anladi o yüzden diyanet isleri baskanligina oynuyor.. ;D

EpiVaTeS 08-11-2007 14:22

bunlar yakinda hac organizasyonu felan yapmaya kalkarlarsa sasirmayin ne bilim oy icin cehepe tarafindan bedava bir hac organizasyonu nasil olur iyimi..... ;D ;D ;D ;D ;D

loneliness 08-11-2007 14:24

Alıntı:

mavera, Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Alıntı:

yer mi anadolu çocuğu?

;) ;) ;)

ya benim düsüncem baykal bu saatten sonra basbakan olamayacagini anladi o yüzden diyanet isleri baskanligina oynuyor.. ;D

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

maviinsan 08-11-2007 14:24

kılsınlar bakalım
(Ey Muhammed!) Dini yalan sayanı gördün mü? Öksüzü kakıştıran, yoksulu doyurmaya yanaşmayan kimse işte odur. Vay o namaz kılanların haline ki: Onlar kıldıkları namazdan gâfildirler. Onlar gösteriş yaparlar. Onlar basit şeyleri (ödünç) dahi vermezler MAUN SURESİ. başka bir yoruma gerek yok sanırım

duman 08-11-2007 14:24

İşin gerçeği diğer tarafta forum üyelerinin görüşleri yer alıyor. Burada ise haberin içeriği yer alıyor. Fark ortada. Onun için başlık benzerliği ile içerik benzerliği değişiktir.

mavera, 08-11-2007 14:25

Alıntı:

duman Nickli Üyeden Alıntı
İşin gerçeği diğer tarafta forum üyelerinin görüşleri yer alıyor. Burada ise haberin içeriği yer alıyor. Fark ortada. Onun için başlık benzerliği içerik benzerliği değildir.

haberin icerigi ile, forum üyelerinin görüslerini birlestirip bir sinerji olustursak nasil olur ;)

Evrem 08-11-2007 14:25

ßencede kıLsınLr oy sayesnde ßorcLrndan kurtuLm$ oLurr=D

AKmetalci 08-11-2007 14:26

Alıntı:

ßencede kıLsınLr oy sayesnde ßorcLrndan kurtuLm$ oLurr=D

iddaya varım abdest almayı bılmıorlar.

mavera, 08-11-2007 14:27

yakinda chp li milletvekilleri halka gittikleri zaman söyle diyecekler..
biliyormusunuz chp nin acilimi nedir..Cenab-i Hakkin Partisi ;)..bu arada bu olay daha önce demokrat parti döneminde yasanmistir..

duman 08-11-2007 14:27

Aslnda olması gerekenidir. Haberin içeriği tam anlatılmadan yorum yapılması ne kadar doğrudur. O da sizin kararınız.

Evrem 08-11-2007 14:29

hmm ßen cumhuriyet die ßiLiyodm acıLımı ...ama ßu acılımı miLattan önce faLanmıyı$ ki..

Benide_Kapatın 08-11-2007 14:30

Biraz konuyu değiştireyim 8)

Tarikat deyince vatandaşın aklına sadece sünni tarikatlar geliyor .Türkiye'de alevi menşeili tarikatlar da var.Bu tarikatların üç tv.si var;bangır bangır siyaset yapıyor.Solu birleştirdi mi ayırdı mı anlamadım... meşhur bayraklı mitingleri alenen destekleyen Cem tv. bunlardan birisi.Eğer birileri çıkıp "cemaat/mezhep/tarikat/kabile/aşiret vd. olarak oyunuzu falanca partiye verin derse ki; şekil a: Cem Vakfı. problem yoktur.Eğer bunu bir başka birileri yaparsa (ki hiçbir cemaat kalkıpta basın önünde bir partiye oy istemedi) işte o zaman durum farklı oluyor.

H.Bektaş Veli hazretleri laik,ülkücü ve sosyal demokrat mı şimdi? ??? ??? ???

fatih_44 08-11-2007 14:31

Alıntı:

loneliness Nickli Üyeden Alıntı
evet ya herkez kafasına gör başlık açıyor araştırma yapmadan...

katılıyom

maviinsan 08-11-2007 14:34

O kanalları bende izlemiştim su tv,cem tv vs...

duman 08-11-2007 14:35

sorun başlıktaysa değitirelim o zaman..... ??? ;)

mavera, 08-11-2007 14:35

o degilde secim sonuclarini kanaltürkte tuncay özkanla izlemek cok zevkliydi..her defasinda bir sans daha var demesi yokmuydu bitiyordum ;D ;D..
bu arada alevi kanallari su tv, cem tv, yol tv...

Benide_Kapatın 08-11-2007 14:37

CHP şeyler müritler ve dervişler partisi olmuş oluyo şimdi dimi?

Mazallah iktidara gelseydiler müdahele kaçınılmazdı..

En ak parti AK PARTİ yine de ;D

EpiVaTeS 08-11-2007 14:39

bence Cenabı Hakkın Partisi degil de Cehenneme Hazirlık Partisi oldugu kesin yorum aramaya gerek yok icraatlardan belli....

Benide_Kapatın 08-11-2007 14:42

Alıntı:

mavera, Nickli Üyeden Alıntı
o degilde secim sonuclarini kanaltürkte tuncay özkanla izlemek cok zevkliydi..her defasinda bir sans daha var demesi yokmuydu bitiyordum ;D ;D..
bu arada alevi kanallari su tv, cem tv, yol tv...

22 temmuzda günü akşam saat beşe doğru şöyle bi cümle kurdu ki kapasitesini anlarsınız...

"Seçimde sürpriz var... MHP ve CHP sürpriz yapacak.."

Be mubarek bi gün önce söylede bari insanları etkile.. Millet oyunu kullandıktan sonra söylüyo.. Sandıklar açılınca da rezil oldu.. Bu kadar cahil olabilirmi bi insan ???

yorum sizin...

All times are GMT +3. The time now is 17:06.