![]() |
Şu üsteki mesaja sadece gülsem kurallara aykırı hareket etmiş olur muyum.:D:D
|
Alıntı:
Ne güzel...Tertemiz, küfürsüz, hakaretsiz bir mesaj; çok hoşuma gitti... Peki Sayın Anti İrtica, lütfen bana CHP'nin tek bir demokratik eylemini örnek verir misin? Ben gerçekten hatırlamıyorum; o yüzden sana soruyorum. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Sadece bunu mu demokratik eylem olarak görüyorsunuz. Yani salt bu yüzden dolayı mı CHP diyorsunuz. Peki kadın hakları hususunda ne yaptınız bir anlat hele... Meclisin yaptığı her anayasa değişikliğinden sonra, anayasa mahkemesine gitmek gibi bir anti demokratik hareketlerini neden görmüyorsunuz. |
Alıntı:
cehapenin kadın hakları için yaptığı çalışmaları anlatırmısın bana... ne yapmış bugüne kadar... Kadın hakları ise Bu Başörtülü bayanlar kadın yerine geçmiyormu sizin nazarınızda... |
Alıntı:
Yok canım, günahlarını almayalım, seçim meydanlarında o kadar başörtüsü dağıttılar, arabalarının en önüne başörtülü kadın fotoğrafını yerleştirdiler !.. |
ünlem işaretini gördüğüm için fikirlerimi beyan etmek istemiyorum
ama eğer bunda oy avcılığı yapmaktan başka bir amaçları var ise bende hiç bir şey bilmiyorum... |
Alıntı:
Olur mu hiç.. bizim, halkın partisi cumhuriyetin savunucusu cehepe öyle bir amaç peşinde koşar mı hiç?.. (ÜNLEM) |
koşmaz.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!
|
Numan Kurtulmuş ile görüşlerim değişebilir belki ama görmek lazım
Saadet için Kurtul(m)uş olabilir :D iyi slogan bunu saadetliler kullansın telif hakkı ödemelerine gerek yok hediyem olsun :D |
Bütün dünya bir yöne SN.RECEP TAYYİP ERDOĞAN başka bir yöne gitse adre belli sn başkanım yanlız kalsada ölümüne.....!!!!!!!!
|
Saadet yada bbp
|
forumda pkk bile var... :kızdım: :kızdım: saadet veya büyük birlik... ??? |
Numan Kurtulmuş önderliğinde Saadet Partisi (SP)
geç gelen saadet ;ı: |
ak parti butun parti goruslerini icerisinde barindiriyor
bu da onu turkiyenin partisi yapiyor suan her hangi bir parti benle uyusmuyor uyustugu zaman buraya yazarim tesekurler |
saadet
|
Alıntı:
ben de saadete verirdim.. |
Ak parti olmasa yeminim var ak parti olmasa dahi ilk kullanacagım oyda genel seçim o da
pusulanın bir köşesine ampul çizip ona evet derdim ama yeminimi yerine getirdikten sonra saadete atardım tabi AK PARTİ olmazsa şayet AK PARTİ BOZULSA DAHİ ÖNÜMÜZDEKİ SEÇİMDE BEN AK PARTİYE MECBUR VERECEĞİM ANLIK BİR KIZMAYLA BÜYÜK YEMİN ETTİMDE :) |
sanırım anketteki sıkıntı şu: forum üyelerinin tamamı akpli olarak varsayılmış. sanırım başka bir seçenek eklenip 'ben zaten akpli değilim' denilse daha sağlıklı sonuç alınırdı.
|
ak parti olmasaydı ama olmasaydı bakın olmasaydı diyom hee:evet: ama iyiki var Allah başımızdan eksik etmesin
söylüyom saadet partisine verirdim:merhaba: |
saadet şeriatçı bir partidir..saadet e kesinlikle vermezdim..zaten yerel seçimde oyum akp nin ancak genel seçimde oyum bbp nin..muhsin yazıcıoğlu üstada burdan saygılar...
|
AK PARTİ olmasa oy kullanmazdım, şuanda istikrar gösteren düzgün bir parti yok...
|
Saadet partisine...
|
ben saadet te verirdim.
|
Alıntı:
şeriat Allah'ın kanunu demek Allah'ın kanunuyla yönetilmeyi istemezdim mi demek istedin? Tabiki oyum her daim Saadet Partisinin |
ben ilk oyumu ak partiye çankayada vermiştim ak parti olmasaydı hangisene oy verirdim samimi olarak söylüyorum hiç düşünmedim...
|
Alıntı:
saadet olurdu herhalde:hmm |
BBP dedim ben ama Saadet i hiç düşünmemiştim..büyük ihtimal Saadet olabilir...
onu gözden kaçırmışım... |
ak parti olmasa tabiki saadet...onun dışındakilerini kabul etmem imkansız vallahi..
|
Vermezdim sanırım. Yerel seçimlerde kişilere bakabilirdim ama.
|
Bbp olurdu muhtemelen. Ya da boş oy
|
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)
|
hükümete sürekli destek çıkan büyük birlik partisi (BBP)
|
heralde saadet olurdu......... yada bbp........
|
Biz garibanlar saadete verirdik.Başka verecek parti yokki.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Ama oyumu ne olursa olsun,müslüman adama veririm. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Yine müslüman ve doğru olduğuna inandığım birine verirdim. Ama şimdi Ak Parti'nin detseklediği her adaya oy veririm.
|
| All times are GMT +3. The time now is 19:29. |