![]() |
tüh ya. akıllı kızmışsın. ben niye girmedim kimseyle iddiaya :paat:
GeSe nin havada alacağını biliyordum. 2-0 demiştim 3-0 oldu. o kadar da yaklaştım :V kimse yok mu şu garibana hakettiği beğenileri versin :karasız: |
Alıntı:
ama gelsinde versin + ları...akıl var nizam var kaybedecekleri dediğiniz gibi havadav belliydi ama neyse karım 50 + oldu:güzel: |
neyse kardeş kardeş paylaşırız artık sana gelen artıları :)
|
Alıntı:
bana artı geliiiirrr benden artı çıkmaz:karizmatik: yani almasını severim vermesini değil:) |
Alıntı:
bizide 1903 den öncekiler tanımaz:güzel: |
Alıntı:
vay vay vay. hani müslüman müslümanın kardeşiydi :kızdım: dünya kadar artıların var hala gözün doymuyor. bari zekatını bana ver :w: sen artı zenginisin ben gariban bir üye. zekata da cimri olmazsın heralde |
Alıntı:
çalış seninde olur :w::w::w::w::w: sen ver bana beyeni verim sana herşey karşılıklı :saygılar: |
veren el alan elden hayırlıdır h. şerif
|
Alıntı:
veripte sizide hayırsız yapmıyayım :ağla: |
valla bişiler verdim de.. beğeniydi heralde. yazı da yazdım.
bu beğeni verme işini de amma zor yapmışlar. yok yorum yaz yok bilmem ne.. eskiden ne güzel tıkladın mı beğeni gidiyordu, şimdikinden hiçbişi anlamadım |
Galatasarayımızı tebrik ediyorum Ali Sami Yen stadında hamsi kızartma yaptılar ...:hihi2: |
Alıntı:
.............. |
hadi neşem yerinde bugün..murat abi senle sert kayaya verdim:saygılar:
|
Alıntı:
sertkaya sayemde beğeni puanı aldı. şimdi sertkaya'nın bana beğeni vermesi lazım. |
Alıntı:
|
Alıntı:
:D trabzon çok kötü oynuyordu ligin başından beri. ligde lider durumda bulunmaları kesinlikle tesadüftü. bu maçta bu çok iyi anlaşıldı. |
tamam ikinizede veriyorum bizim elimiz boldur yeterki isteyin
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ben beğeni işini yeni anladım :)
sertkaya gariban olduğu için beğeni gücü 3 olduğundan bana beğeni verdiğinde 3 puan almış oldum. bol artısı olan ve bir türlü de doymayan ümmü seleme nin beğeni gücü 27 bana beğeni verdiğinde 27 puan aldım. ümmü seleme; bundan sonra senden bol bol beğeni bekliyorum. senin beğeniler iyi para ediyor :) |
napalım abi vere vere bizde kalmadı
|
Alıntı:
|
Bu şarkı burada bitmez!
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
konuyu pekiştirmek için soruyorum. şimdi bu gariban üyenin beğeni gücü sıfır. kimseye beğeni puanı veremicek mi? ??? |
Alıntı:
Bu maçı da kazansaydık Gs zirveden kopacaktı. Acıdık ve maçı gs'ye verdik. Umarım bu kıyağımızı bir ömür unutmazsınız. :w: Tek başına zirvede şampiyonluk mücadelesi verseydik inan hiç zevkli olmayacaktı. Böyle olduğu daha iyi oldu. :w: Şaka bir tarafa, bizim ruhsuzlar derbi maçları nasıl oynayacağını öğrenemedi. Yeni bir takım olmanın dezavantajları işte böyle maçlarda ortaya çıkıyor. Ama bu dünyanın sonu değil tabiki.. Gs'yi ve gslileri tebrik ederim. Önümüzdeki maçlara bakıcaz artık... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
:d :d :d
|
Öncelikle çok üzgün olduğumu yazayım. Kazanmaya dair hiçbirşey yapamadığımız için kaybetmemize yanmıyoruz. Ama kırılan gururumuzun tamiri zor olacak. :( Yine de centilmen bir sporsever olmaya çalışarak Türkiye Süper Liginin bu sezonki en iyi takımı Galatasaray'ı dün akşamki yüksek performansından dolayı kutlarız...... :V
|
teşekkür ederiz abi :saygılar: :) :)
ama böyle demek daha iyiydi bence "Türkiye'nin en büyük futbol kulübü olan Galatasarayı tebrik ederrim" :utangaç: :ayutandım: İnan daha fazla gururlanırdık :karizmatik: ;1 ;1 ama bunada çook mutlu olduk teşekkürler.çok baskılı oynadınız bende bu güzel oyununuzdan dolayı sizi tebrik ederim.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
pintisin kızım sen ya..pinti... anladık..bari nette belli etme...:P: |
All times are GMT +3. The time now is 02:20. |