![]() |
Alıntı:
|
Nasıl mutlu olabiliyorsunuz anlamadım.??? İnsan hiç mi üzülmez.:D
Hele ki mutlak kazanacağını umup da kaybetmek çok derin bir acı olsa gerek.:ağla::ağla: Neyse hepinize geçmiş olsun.:gül: |
Alıntı:
o hakemle kazandınız aten bide emre :ağla: ama hoşgeldiniz evimize misafir perverlik yapıyorum farkındasın demi :evet: |
cimbombomm :yehoo: :yehoo:
|
Alıntı:
Bu arada hoşbulduk. Kovulmamı beklerken bu şekilde karşılanmam GS taraftarının kalbimdeki yerini bir mertebe daha yükseltti. ;1 Acınızı paylaşayım dedim ki kırk yıl dost yaşayalım.:ağla::ağla: Dost kara günde belli olurmuş.:merhaba: |
Alıntı:
o kara gün meselesine gelince bunu hiç unutmayacam:evet: |
Merhaba arkadaşlar.
Uzun bir aradan sonra tekrar forumdayım. İnşallah hep beraber Galatasaray sevgisini seviyeli konuşmalarla dosta düşmana göstereceğiz. Şereftir seni sevmek... |
Selamun aleyküm ASLAN CİMBOM'lular :)
|
aleykumselam diyimde selam ortada kalmasın pır pır;ı:
buranın havasının 4-1 yanı değişmiş:D |
dilekim ne o öle :V
|
Uyusmusun sen sabah sabah tilek :kızdım: muhabbet edeceksen söle edelim ama kavga edeceksen gel saçını başını ... ;ı:;ı::w::w:
|
ne kavgası yaaa
aa linç edeceksiniz nerdeyse:V gerçekler acıdır biberde acıdır öyleyse tatlı sahtedir;D ben baglantı kuramadım ama siz anlayın artık;ı::neki: |
:w::w::w:Senin anlattığını anlayan varmı ki biz anlayalım? Bide kendin anlamadın ki anlattığını,anlam çıkaralım;D ben ne dedim anlamadım anlayan varsa anlam kazandırsın :D:w::w:
|
seni bi tek ben anladım bende yanlış anladım sanırsam kanımca :D |
:( :( beni anlayan olsa saten :( :(
|
Şereftir seni sevmek,senle ağlayıp gülmek Galatasaray sevgisi sürecek sonsuza dek,yetmiyorki stadlar,kalbimiz senle çarpar,layıksın bu sevgiyee şanlı galatasaraayyy
|
Alıntı:
yarın annenle konuşucam :@ |
ben ben
ben bişi yapmadım öörtmeniimm:ağla: noluu annemle konuşma. yine falakaya yatırcak beni :ağla::ağla: |
:w::w::w: ohhh bugünü de tamamladık yaramaslıkla :yehoo: Canıma değsin dileki annesi döfcekmiş çok üsüldüm:ağla: :w::w::yehoo:;D;D
|
dövecek tabi kızını dövmeyen dizini dövermiş..:paat:
o sana karışıyorsa bunun bir yolu olmalı...hakkı kötek :V |
Evet bu kıza dayak attırmadan uslanmıcak anlaşıldı :w::w::w::w:
|
Alıntı:
|
temam ;D çok makbule geçerrrrrrr:w::w::w:
|
nidemek nidemek...senin istediğin usül varmı...
ben şöle düşünüyom...ayağıan tuz döküp koyunlara yalatacam nasıl :karizmatik: |
Bence de süperrrrr:w::w::w: ben başka aklıma gelirse yazarım sana :w::w:
|
bilirim polat benim emmi oğlu sayılır:karizmatik:
aklına gelirse yaz..:güzel: |
selamün aleyküm...yokmu bir aslan ???
|
Allah kahretmesin seni servet..
Ama tek suçu servete yüklemek suç olur,ben dedim ankara maçındada bizden cacık olmaz,fenerbahçe nasılsa bizde oyuz hatta daha kötüyüz..Bu sene Şampiyon Beşiktaş olur diye düşünüyorum..Ve üzülüyorum Bir zamanlar avrupada kükreyen Galatasarayımın bu kadar aciz bir oyun sergileyip rezil olmasıineredeyse fark yiyecektik.. Galatasarayımı Zirveden indiren herkese ve herşeye lanet olsun |
İyi geceler Aslanlar.
|
Selamun aleyküm ASLANLAR :yehoo::yehoo::yehoo: |
ve aleyküm selam...nasılsın ak kelebek:)..
|
iyiym ümmücüm sen nasılsın? ;)
|
Alıntı:
babam bugün hacca gidecek ....onun yorgunlğu var.:( |
OOO çok güzel bir haber bu canım Allah kabul etsin dularında bizede yer versin inşaALLAH.Bu yorgunluk tatlı yorgunluk olsa gerek :)
|
ver + yı babama seni hatırlatim:ayutandım:
zaten yolladığım dosyayıda alamadın:V |
bu nee yaa bişi demeyede gelmio banane vermiyorum :V başkası bana dua eder ;ı:
|
vermezsen verme:olmaz:
|
selamın aleyküm aslanlar..bu sene bu kadroyla inşşallah istedıgımız yerlere gelıcegizz..
|
gelecez tabikide bu kadro ile fortisten elendik belki ama her işte bir hayır var gerçektende eğer biz çıkmış olsaydık muhtemel rakiplerimiz bjk veya fb olacaktı.o dönemde de uefa maçlarımız vardı bizim için önemli olan KADIKÖY de uefa kupasını bir kez daha kaldırmaktır...
|
En son mesajın tarihi ve saati;
04-02-2009, 15:13 Bize yakışmıyor arkadaşlar. |
All times are GMT +3. The time now is 06:41. |