![]() |
En Aktif Üye: Siyah gül, Ak kelebek
En Yardımsever Üye: Dolunay Kadim En Ciddi Üye: Esra Özdemir, _SoN_ En Çok Rastladığınız Üye: Siyah gül, Ak kelebek En Fanatik Üye: Politikacı, Siyah gül En Karizmatik Üye: Dolunay Kadim, Yalçın, Abdullah Kaç En Kibar Üye: Gönülden, Yalçın En Daimi Üye: Akpartiforum ekibi En Paylaşımcı Üye: Ak Kelebek, süyah gül, ahmetermiş En Sabırlı Üye: Dolunay kadim En Sakin Üye: Feyza, ümmü seleme, Ay Işığı En iyi İmza: 44Objektif En iyi Nick: Dolunay Kadim-Prizma, Huzur En Efendi Üye: Karaeşref, Gölge, Yalçın, dilek En Bilimsel üye: Özgüngenç, diriliş.f, Süleymaniye, Mu-alim, Prizma En Aykırı üye: Katil En iyi Yorum yapan Üye: Dolunay kadim-Prizma, Mu alim, gönülden, yalçın, ahmet ermiş En Anlaşılır üye: siyah gül, ak kelebek En Yeteneğini yansıtan üye: djliği ile bayonet, şairliği ile dolunay Kadim ve siyah gül |
En Aktif Üye: .......şeyh şamil...aşkı ilahi..bayonet..siyah gül..gönülden
En Yardımsever Üye: prizma...mehmet mert..bayonet..kara eşref...gölge:güzel: En Ciddi Üye: .......kara eşref...prizma...islam...şeyh şamil..katil.. En Çok Rastladığınız Üye: .......gönülden..yalçın...dirilişf...melancholy En Fanatik Üye: .......( en sadık destekliyiciler)tüm cimbomlular:karizmatik: En Tatlı Başbelası üye: ....... En Geveze Üye: ....... En Karizmatik Üye: ....... prizma...islam...aşkı ilahi..kara eşref..ravza rüveyda En Kibar Üye: .......ravza rüveyda...bayonet..gönülden..siyah gül..ak kelebek.. En Komik Üye: .......(en espirili)farukarslan...aksa34.. En Daimi Üye: .......forumun her anında bizimle beraber olan tüm üyeler..:saygılar: En Paylaşımcı Üye:......dirlişf..gönülden..akkelebek...FarukARSLAN.gölge En Sevimli Üye: .......mehmet mert..:D:D En Sinirli Üye: .......hiç sinirli görmedim:hmm En Heyecanlı üye: .......feyza :w::w::w::w: En Sabırlı Üye: .......ben ..tabikide sabrıma hayranım :V En Sakin Üye: .......ben :karizmatik: En iyi İmza: .......aşkı ilahi..:saygılar: En iyi Nick: .......islam...aşkı ilahi...şeyh şamil.. En Efendi Üye: .......yalçın...Mu-alim...feyza..mehmet mert..melancholy En Muhalefet üye: .......enigma En Bilimsel üye: ...... En Tekrarcı üye: .......bişeyi anlamamakta ısrar edenler.. En Milliyetçi üye: ......milli değerlerine değer veren herkes. En Özgürlükçü üye: ......anam burda herkes özgürlükten yana...;1. En Aykırı üye: ......ben öle aykırı üye hiç görmedim... En iyi Yorum yapan Üye: ......mu-alim...aşkı ilahi..yalçın...gönülden.. En Kendine güvenen Üye: .......kendine güvenmiyenin bu forumda işi ne...:karizmatik: En Anlaşılamaz üye: ......enigma halen çözemedim:utangaç:. En Anlaşılır üye: ......forumda anlaşılmayanı yazdıktan sonra kalan herkes..:saygılar:. En Yeteneğini yansıtan üye: ......bayonet..mehmet mert...siyahgül...MeLancHoLy....dj lerimiz....;1 unuttuklarım varsa affola... |
Hay maşAllah..BerekAllah..;1
Herkeslerde en yapmış.. Bu ne hızdır böyle..;1 Hemde bir günde..:w: Kelebek ablam,Ayşe teyzoşum,Faruk Arslan ve yeniden Mu_Alim hocam.. Teşekkür ettim.. selametle..:gül: |
Bana enlerinde yer veren kardeşlerimden Allah razı olsun sağolun varolun :saygılar: |
ak_kelebek: En Anlaşılamaz üye: .......murat
siyah_gül_07: En Sinirli Üye: murat Farukarslan: En Tatlı Başbelası üye:M--U--R--A--T beni böyle iğrenç yerlere layık gören kardeşlerime teşekkür ederim! eleştirilerinizi dikkate alacağım. |
Alıntı:
Saolun :) |
Alıntı:
En tatlı başbelası olarak görmüştüm ben yah.. Neresi iğrenç :hihi2: |
Objektif ve Ümmü...çok teşekkürler :çiçek:
|
Enlerinde yer veren herkese teşekkürler; enlerinde yer verdiğim herkesin teşekkürüne de ricalar...(:
Faruk Arslan, bence siz de farkındasınız ki aynı enlerde yer aldığınız zat-ı muhterem ile çok büyük bir ortaklığınız var. En azından ben böyle bir şey fark ettim. ;) |
Bende kimseyle bir ortak yanımın bulunup-bulunmadığından bahsetmedim zaten ;)
|
Anladım ben onu. Neyse burada sadece tebrik ve teşekkür mesajlarına izin veriliyor. Ortaklıkları bilahere konuşuruz inşallah.
|
Anladıysanız sorun yok ;1
Tebrik ve teşekkür konusuna bende katılıyorum. Mesaj kirliliği olmasın.. Şahsen yer aldığım enleriniz de hoştu. Tekrardan teşekkürler.. |
En Aktif Üye: .......AK-KELEBEK
En Yardımsever Üye: AK KELEBEK En Ciddi Üye: ......BEN En Çok Rastladığınız Üye: .......TÜM ÜYELER En Fanatik Üye: ....KESİN BEN... En Tatlı Başbelası üye: .......FİKRİM YOK En Geveze Üye: .......DUGUSELİ En Karizmatik Üye: ....... En Kibar Üye: .......AHMETMEMİŞ En Komik Üye: .......BAYONET En Daimi Üye: .......TÜM HERKES En Paylaşımcı Üye: .......AKKELEBEK En Sevimli Üye: ...AK KELEBEK.... En Sinirli Üye: .......DUYGUSELİ En Heyecanlı üye: ......YENİ ÜYELER. En Sabırlı Üye: .......PRİZMA En Sakin Üye: .......NAZENDE En iyi İmza: .......KESİN BENİMKİSİ En iyi Nick: .....HERKESİNKİ HOŞ.. En Efendi Üye: .......HERKES EFENDİ En Muhalefet üye: .......DUYGUSELİ En Bilimsel üye: .. En Tekrarcı üye: ....... En Milliyetçi üye: ....... En Özgürlükçü üye: ....... En Aykırı üye: .......DUYGUSELİ En iyi Yorum yapan Üye: .......KARA EŞREF İSHAK YILMAZ En Kendine güvenen Üye: .......KENDİNE GÜVENMEYEN YOKMUŞ En Anlaşılamaz üye: .......DUYGUSELİ En Anlaşılır üye: .......AKKELEBEK En Yeteneğini yansıtan üye: ...... |
Ümit-ak bir çok yerde adımı yazmışsın :utangaç::ayutandım: teşekkür ederim layık mıyım o kadar yere acaba :utangaç:
|
Alıntı:
|
S.A
Bunlar iltifat değildi....
Geçekleri yazdım... Ben bölüm yetkilisiyim ben ne dersem o anlamında yorum yapmıyorsun... Yapanlar var bence olsun benim herkese saygım var... Sıkıntı yok yola devam ;1AK_KELEBEK |
Vayy bee çiğdem ne hallere düştün:(
Enlerinde bana yer veren Siyah gül ablama teşekkür ediyorum Diğer ablalarımı,abilerimi ve yaşıtlarımı KINIyoruM!!!:) |
Alıntı:
|
En Çok Rastladığınız Üye: mehmetmert,ak_kelebek,aşk-ı ilahi,ümit ak,bayonet,FarukArslan
En Heyecanlı üye: bayonet En Kendine güvenen Üye: bayonet,ümmü_seleme siyahgül canimm cok tesekkür ederim enlerinde yer almak cok guru verici :ayutandım: :gül: |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
En Aktif Üye: Prizma,Yalçın
En Yardımsever Üye: KaraEşref,Prizma,Esra Özdemir,AbdullahKaç,mehmetmert,Ben:evet: En Ciddi Üye: .......AbdullahKaç,EsraÖzdemir,Aşk_ı ilahi,gönülden,mu-alim,Ahmetermiş En Çok Rastladığınız Üye: .......ümmü seleme ;;) ,aşk-ı ilahi ,yalçın,siyahgül ,Murat ,Duyguseli En sevdigim üye: .......Prizma,Esra özdemir,Akkelebek ,Duyguseli,Ümmü seleme,Aşk-ı ilahi ,siyahgül,dilek,haskız,sesli34 ,gurbetçi merve ,yalçın ,gönülden,,ay ışıgı ,saklıkent,murat ,karaesref ,gölge,mehmet mert En Fanatik Üye: .......ben ve ümmüseleme ;;):yehoo: En Tatlı Başbelası üye: .......sivaslım,fatmanur,duyguseli,mehmetmert :hihi2: En Geveze Üye: .......?????? En Karizmatik Üye: ....... yalçın,Prizma,murat,ümmüseleme,farukarslan,melanch oly,özgün genç,BEN :karizmatik: En Kibar Üye: .......yalçın,gölge,ahmetermiş,meçhul,düş En Komik Üye: ....... En Daimi Üye: .......akkelebek,Esra özdemir,Abdullah Kaç En Paylaşımcı Üye: .......duyguseli,karaesref,objektif,özgün genç,çillik ;1 En Sevimli Üye: .......hüdaverdi,çillik ;;) En Sinirli Üye: .......Karaeşref :D:D:w: En Heyecanlı üye: ....... En Sabırlı Üye: .......feyza,prizma,abdulahkaç En Sakin Üye: .......YALÇIN :evet: En iyi İmza: .......bennn :karizmatik: En iyi Nick: ....... En Efendi Üye: .......murat , yalçın,gölge ,meçhul,emrah_26,özgün genç,akkelebek,sesli 34 En Muhalefet üye: .......hun_yagbu En Tekrarcı üye: .......sivaslım :D ,mehmetmert ;D En Milliyetçi üye: ....... En Özgürlükçü üye: .......ümmü_seleme :güzel: En Aykırı üye: ....... En iyi Yorum yapan Üye: .......gönülden,prizma,Karaesref,murat,ahmetermiş,alemdar En Kendine güvenen Üye: .......ümmü_seleme ve BEN :ayutandım:;ı: BİDE duyguseli :w: En Anlaşılamaz üye: .......ara sırada olsa karaesref :D:w: En Anlaşılır üye: ....... En Yeteneğini yansıtan üye: .......;ı:;ı: unuttuklarım oldu ise affola :saygılar: |
dj yim bayonetim...teşekkür ettim...sağolasın;1
|
Alıntı:
tesekkür ettim düsüncelerin icin:) |
bayonet bana enlerinde yer verdiğin için teşekkürler + |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Beni "en anlaşılmaz ve en sinirli üye" olarak ifade etmen beni çok şaşırttı Bayonet. Lakin aynı şeyleri ben senin hakkında düşünürken böyle bir kategoride yer almış olmak, benim için oldukça ilginçti. :utandım:
|
Alıntı:
Ablacım çoook teşekkür ediyorum, senin enlerinde yer aldığımı görmek.. bu duygu anlatılmaz çok teşekkür. :saygılar: |
siyahgül...bayonet....faruk arslan...ümmü seleme...
teşekkürler arkadaşlar..+;1 |
Alıntı:
Teşekkürler ;1 |
En Aktif Üye: Siyah gül, Ak kelebek
En Çok Rastladığınız Üye: Siyah gül, Ak kelebek En Fanatik Üye: Politikacı, Siyah gül En Paylaşımcı Üye: Ak Kelebek, süyah gül, ahmetermiş En Anlaşılır üye: siyah gül, ak kelebek En Yeteneğini yansıtan üye: djliği ile bayonet, şairliği ile dolunay Kadim ve siyah gül [/quote] Enlerinde bu denli yer almak çok güzel ve onur verici çok teşekkürler |
[quote=Ümmü_seleme;454968]En Aktif Üye: .......şeyh şamil...aşkı ilahi..bayonet..siyah gül..gönülden
En Yardımsever Üye: prizma...mehmet mert..bayonet..kara eşref...gölge:güzel: En Karizmatik Üye: ....... prizma...islam...aşkı ilahi..kara eşref..ravza rüveyda En Kibar Üye: .......ravza rüveyda...bayonet..gönülden..siyah gül..ak kelebek.. En Yeteneğini yansıtan üye: ......bayonet..mehmet mert...siyahgül...MeLancHoLy....dj lerimiz....;1 Canım enlerinde yer verdiğin için çok teşekkür ederim :gül: |
En Çok Rastladığınız Üye: .......ümmü seleme ;;) ,aşk-ı ilahi ,yalçın,siyahgül ,Murat ,Duyguseli
En sevdigim üye: .......Esra özdemir,Akkelebek ,Duyguseli,Ümmü seleme,Aşk-ı ilahi ,siyahgül,dilek,haskız,sesli34 ,gurbetçi merve ,yalçın ,gönülden,,ay ışıgı ,saklıkent,murat ,karaesref ,gölge,mehmet mert Canım bayonetim çok teşekkür ederim enlerinde yer verdiğin için;1 |
Alıntı:
en güzel yerlere beni layık gördüğün için teşekkür ederim bayonet ;1 bu ay ilk kez böyle güzel 'en'lerde yer aldım, kendime geldim biraz :) ++ yı hakettin bu arada ;;) |
lanet olsun içimdeki bu en sevgisine... :w::w: |
Boyonetim teşekkürler aynı şekilde bende seni çok seviyorum ;1 muhabbetimizin daimi olması temennisiyle :gül:
|
All times are GMT +3. The time now is 11:59. |