![]() |
Alıntı:
Ben burda üçüncü bir kişi olarak maçla ilgili tahminimi belirttim.:P: Fener maçı alır diyorum. Biz bu akşam kazanalım da siz yarın yiyin birbirinizi.:P: |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Kayseri'yle oynamadık ki daha.. :D
|
:D :D :D hahaha 4-1 lik maçı ne çabuk unuttun hahahah :D :D aghahowaaa
|
Hangi 4-1 lik maç, neyden sözediyon sen yaa.;ı: Açık konuşsana.:w:
|
hehe sen 8taşlı çıktın :D :D daha kötü metalciler sizi
|
Beşiktaşlı değilim hala çözemedin...;)
Neyse yarın sizin Fener karşısında mutlak yenileceğinizi düşünürsek bunun ne önemi var??? |
Fenerbahçe hayranlısı odluysan hangi takımlı olursan ol aynı
sanırım sen trabzonlusun..Trabzonlular gerçekleri görebi len birilşeridir diye bilirim..galatasaray trabona 3 attıysa fenere 8 atar ;) |
ya beşiktaşlı değil fenerli....;ı:
çünkü dün beşiktaşın maçı yokmuydu??? |
Alıntı:
Ben de gerçekleri gördüğümden yarın istemesem de Fener kazanır diyorum. Bana kalırsa berabere bitsin Fener kazanmasın ama GS'yi bizler açısından daha tehlikeli gördüğüm için GS'nin kazanmasını hiç istemem. Fener'den üç taneden fazla yemeyin de 8'i başka zaman atarsınız.:w: |
Alıntı:
feneri benfika sanıyorlar :D |
ben berabere diyorum yada fener yener...çünkü galatasaray orda daha iyi oynasada yenemiyor..galatasaraya zor deplasman..
ama şuda var, fener gol için galatasarayın üzerine gelirse galatasarayın silahları o arkada kalan boşukları güzel dolduruyor :) bunu tek rıdvan dilmen gördü inşaallah dede görmemiştir :) |
Maçı İnşaallah Galatasarayımız alacak..
|
""Fener'den üç taneden fazla yemeyin de 8'i başka zaman atarsınız.""
sen önce maç izle cahil cahil maçı izlemeden futbolcu durumlarını görmeden konuşma..Trabzonada öyle dedin MOR oldunuz şimdide Eflatun olacaksınız |
GALATASARAY maçı büyük ihtimalle kazanacaktır. Bu takıma fenerin kadrosu dayanmaz diye düşünüyorum. Ümidim; dostluğa zarar gelmesin. Tahmini Skor : fener 1-3 cimbom |
alex'in oynamayacağı kesinleşti. fenerin seyircisi çok sabırsız eğer GS erken gol bulursa destekten vazgeçerler, mal mal maçı izlerler. bu yönleri hiç hoş değil. inşallah erken golü biz buluruz.
dün gece maç rüyama girdi ;D ilk yarısı 0-1 bitiyordu. ama rüyamda deplasmanda olan takım fenerdi :) |
Takımı belirtmemiş.. Direk Aghaowa'yı tutuyor sanırım :D
|
Alıntı:
|
Alıntı:
tahmin etmiştim dün gece rüyamda senin de saracoğlunda olduğunu ;D çorabının altına taş saklamıştın kafamıza kafamıza atıyordun :@ neyse bu maç bizim. ilk yarı 1-0 kapanacak. :) |
Fenerbahçe tarafatrı hoş olmayan şeyler yapıyordu polisler filen..stad karıştı yanlış şunu gördüm saraçoğlunda fener taraftar azdı boşluklar vardı acab nedemek :D
|
bu akşam fener yenilirse o stad fena karışır gibime geliyor benim :)
o büyü er geç bozulacak.. gol için fener bastırdığında galatasarayın üzerine geldiğide defansta kalacak boşlukları arda lincoln ümit karan kewel ayhan affetmezz söyleyim..galatasaray boşuna ligin en skorer takımı değil..6-7 kişiyle katı defans yapılarak ancak galatasaray saf dışı bırakılıyor |
1 - 2 gs yener ahada şuraya yazıyorum :evet: |
Alıntı:
:) stadta tribünlerin boşalması Fener'in daha maçın bitimine çok süre kala galibiyetini garantilediğine delalet eder. saracoğlunda büyük ihtimalle 60. 70. dakikalar arasında fenerli taraftarlar stadı terketmeye başlayacaklardır. çünkü attığımız gollerden dolayı taraftar bıkkınlık geçirecektir :yehoo: |
:D :D :D bence maçı sonunu bekler galip olan taraf kutlamalar için
Örnk:benfica.. 80.dakada boşaldı stad 200 kişilik türklere kaldı :D |
Konuyla ters düşen ve hakaret içeren yorumlar silinmiştir..Lütfen mesajlarımıza dikkat edelim..Aksi halde konu kilitlenecektir..
selametle.. |
Konunun;
-Güncelliğini yitirmesi -Tartışmalara sebebiyet vermesi nedenleri ile konumuz silinmek üzere kapatılmıştır. |
All times are GMT +3. The time now is 01:37. |