![]() |
Alıntı:
derdim yok kafana sok... ;D |
Alıntı:
|
Alıntı:
:):):olmaz::olmaz::) |
Alıntı:
ne yaptığımı iyi biliyorum ki senden öğrenecek de değilim kardeş :güzel: ;1 |
Alıntı:
|
Alıntı:
ablam falan değilsin tmm mı aklında bulunsun kardeşim ;1 |
Alıntı:
bak erkeleri rezil ediyon şimdi ben 21 sen 18 kim kimin kardeşi sorarım size ömer faruk bey??? |
İki değer birbirini hayata dair tamamlıyorsa , birinin zaafı diğerinde güç kazanıyorsa ,diğerinin zaafı diğerinde değer üstü oluyorsa böyle bir soru askıda kalmayı hakeder
|
sen meçhul kardeşimin sözünü dinle o ne derse odur:karizmatik:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Dilek hanım bu nasıl bir bakış , yaşadığınız ortama dair hiç bir bilgim yok ama normal şartlarda yeryüzünde yaşayıp bu denli canlılara karşı hoyratca tavırda neyin nesi anlamadım :) |
Belirtmek isterim ki istisnalar herzaman olduğu gibi bu konumuzda da mevcuttur hiç şüphesiz.Vicdan meselesi biraz daha karışık gibi vicdanın da bayanı erkeği olur mu diye düşünmeden pat diye bayanlara verdim oyumu(E bunda etkılı olan sebeb bayan olmam akabinde direk kendımı savunma mekanızmasına sokmam :) ) Vicdann ??? Yok bu böyle olmaycak bence bir ayrım yapmak doğru olmaz vicdanın bayanda veya erkekte farklılık göstereceğini düşünmüyorum ama duygusallık bakımından olsaydı hiç düşünmeden cevap verebilirdim ama bunda çekimserim alın oyumu geri:)
|
Alıntı:
yaşım 18 değil bikere... aralığın 18 inde 20 ye basıyom kii zaten yirmi yaşındayım fakan giraz geç nufusa kaydım yapıldığı için daha giremedim okey... ;) |
Ömer ve Seleme atışmanız çok hoş zevkle takip ediyorum..;1
Ama ikinizde gurur yapıp kendi cinsinizi savunuyorsunuz.. Vicdanın cinsiyetle ilgisi yok kabul edelim..;1 |
Ben bu konuca oy kullanamadım.Sebebide bana göre bu vicdan işi kişinin kendisi ile alakalı bir durum.Erkek yada bayan olması vicdan konusunda pek etkili değil.
|
kadınlar şefkat kahramanıdır, şefkat mağdenidir, tertemizdirler.. ince kalpli ince ruhludurlar.. çocukken kız çocuğu oluyor bunlar cıvıl cıvıl çok şeker oluyorlar, sonra büyüyorlar çalışkan oluyorlar, sonra anne oluyorlar...hayatlarının her safhasında o alanda temiz ve merhametli oluyorlar..bunları koruması lazım erkeklerin..
erkeklerde vicdanlıdır merhametlidir ama kadınların 4'te 1'i kadardır bence.. hatta o kadar bile yoktur bana göre |
tabiki seleme haklı;1
tabiki o ne derse o;1 tabiki o asla yalan demez.;1 (artı sözünü unutma) |
arkadaşlar gördünüz gibi ümmü seleme millete rüşvet teklif etmiş :karizmatik:
bayanlar herkes bidefa oy kulansın yaw sadece ümmü seleme 10 kez oy kulanmış:w::karizmatik: |
Durum kaç kaçmış.. Ben daha oy kullanmadım.. Anket aldatıcı olabilir.:w:
Çeşitli entrikalarla anketi manipüle etmeyiniz.:@ |
kadınlar...!
|
Alıntı:
ben bu yorumu alkışlarım:saygılar: artımıda veririm TEBRİKLER;1 |
Soru erkek mi kadın mı olsa erkek derdim de (:
vicdan konusunda kadın derim ;1 mesela bu konuya anne baba yönüyle yaklaşırsak, anne daha vicdanlı, merhametli sonucu çıkar.. Bu yüzden kadınlardır, diye düsünüyorum ;ı: |
erkekler :güzel:
kadınlar vicdanlı olayım derken,abartabiliyorlar.erkekler daha yerinde kullanıyorlar. |
Alıntı:
yenilince şike yenince halk....:karizmatik: debakem ne zaman biter bu oylama :saygılar: |
erkekler öne geçtiği zaman oylama biter:karizmatik:
|
Alıntı:
:w::w: O ZAMAN BU OYLAMA BİTMEZ YAFF :w: :ağla: |
kadınlar çok şefkatlidirler...... ama çok çabukta sinirlenirler
|
Alıntı:
|
Alıntı:
kesinlikle katılıyorum... :evet: :güzel: :saygılar: + |
arkadaşlar artı yerine oy kullanacak insan bulun bakın yeniliyoz:karizmatik:
|
Alıntı:
oyumu geri ver o zaman :w: :D bizim erkeklerde iş yok ki yaff :w: |
kararsızım geçkten bence eşit çünkü bi kadını seversiniz sizi terk eder gider:( ama tabi erkelerinde vicdansızlıkları vardır....
|
o zaman erkeklere oy ver kardeşim:karizmatik:
|
ümmü seleme 10 kez oy kullandın dimi:paat::karizmatik:
|
Alıntı:
|
biz buna erkeklerin fırtına öncesi sesizliği diyoruz:karizmatik:
|
Alıntı:
|
madem bu kadar korktun bu fırtına öncesi sesizlikten konuyu kapatalım bari bu kadar korkmana gerek yoktu ya erkeklerin estireceği fırtınadan:karizmatik:biraz fark atacktık sadece uygun zamanı bekliyoduk nese kapadım konuyu hadi:karizmatik:
|
All times are GMT +3. The time now is 15:18. |