![]() |
KADINLARı VE ERKEKLERİ NASIL MUTLU EDERSİNİZ ?
Alıntı:
|
Bir erkek nasıl mutlu edilir?
Alıntı:
|
Eren sen bizim savaşı bitirdin, hükmen mağlub olduk ya ... 8)
|
Karnını doyur
maçını izlet ortalığı temiz tut işten gelince ayağına terlik giydir.. hiç birisini yapmam önce terliği kafasına fırlatır sonrada tavayla döverim :D |
Alıntı:
mutluluğun içinde mutluluk aramak gibi birşey bu yazdıklarınız :o kabul etmek gerekirki insan oğlu tatminsiz varlıklardır.. yani ne yaparsanız yapın tatmin olmaz..erkek içinde kadın içinde bu böyledir... yani bu çekişmeyi kimse kazanamaz aslında :) |
Alıntı:
Erkeklerden ne bekliyorsan, en az beklentin kadar verebilmelisin bence ... Yoksa çocuk muamalesi kurtarmaz ... :) |
Alıntı:
üstadım ne yapım dayanamadım .işin içinde yemek kumanda,çay,rahatlık var ama erkeklik için bunları görmezlikten geliyorum artık.yok bu şekil mutlu edemezler :D :D :D |
Alıntı:
|
kesinlikle :-*.bir anlık açlığıma denek geldi destekledim :D :Dyanlış yapmışım meğer :D :D
|
Alıntı:
|
Alıntı:
inşallah hepimizin gözleri büsbütün harama kapanır ..... |
Kadın ve erkek mutluluğu fani şeylerde arıyorsa hiçbir zaman mutlu olamaz. Mutlu olduğunu sandığı anlarda bile araya doyumsuzluk girer. Daha fazlasını ister. Tıpkı uyuşturucu gibi. Sonra bir bakarsınız, peşinden koştuğunuz fani şeyler içinde yok olup gitmişsiniz.
|
Alıntı:
|
| All times are GMT +3. The time now is 02:40. |