![]() |
benim görüşlerimi savunuyo bitmiştir
|
dürüst,çalışkan,adam gibi adam işte :çiçek:Allah başımızdan eksik etmesin inş:evet:
|
kendisi çok açık sözlü güleryüzlü halkın içinden iyiyi kötüyü zengini fakiri bilen temiz yürekli bir insan ayrıca çok zeki bu en büyük özelliğidir 81 ilde nerde nereye ne yapıldı ne yapılacak tek tekk durmadan söyleyenn we hizmet yapmaktan zevk alan bir kişilik her zaman bizimle olmasını ısterım....saygılarımla...Seni Çok Seviyoruz Başbakanım
|
Ben Milli Görüşcüyüm Tayyip Erdoğanı Sahış Olarak Severim... Siyasi Değil..
|
her kesime ayrıcalık yapmadığı için tek işi hizmet olan sürekli barıştan yana olan biri olduğu için seviyorum.
|
haci yatmaz gibi bu milleti masallarla kandirmaya calisanlarin maskesini dusurdugu icin seviyoruz..
|
Bugüne kadar yapmış olduğu konuşmaların hiçbirinde farklı görüşte olmadım sayın Başbakanımızla. Bizim onu çok iyi anlayıp gelecekteki Tayyip Erdoğanlar olmamız gerekiyor...
|
vatan haini olmadığından,ülkesini sevdiğinden ,dürüst olduğundan ,yalan söylemediğinden seviyorum
ben onun ellerinden öperim allah başımızdan eksik etmesin |
doğru,dürüst,halkı düşünen biri olduğu için.ayrıca geleceğimiz için RECEP TAYYİP ERDOĞAN diyorum.
|
Başka recep tayyip olmadığından eşi ve benzeri yok
|
karizması,kimimiz doğruluğu ve dürüstlüğü,kimimiz halkla olan bütünlüğü,kimimiz sahiciliğini,samimiyetliğini..daha fazla da çoğaltmak mümkün. BIRaZ DAHA COGALTSana:D
|
bedava kömür verdiği için
|
:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(
|
Diğerleri gibi olmadığından!
Siyasetin kelime anlamının çamur atma değil,hizmet olarak yorumlamasından Bu güneş hiç batmayacak,tutulmayacak.. |
Alıntı:
|
İşinin ehli, mantıklı, becerikli, iyi bir hatip, manevi değerleri yüksek, büyüklerimizin sözlerine saygılı, cesur olduğu, haksızlığı kabul etmediği, belediyeciliği bildiği, çocukları çok sevdiği ve Milletimize sevdalı olduğu için destekliyorum...
Biz de O'nu çok seviyoruz... Yolun açık olsun Sn. Başbakanım... |
Çünkü o bir LİDER!
|
tek kelimeyle adam gibi adam ...
|
Ve hitabeti çok güçlü ve etkileyici -
sandık cini kılavuzu karga olanın... vs.... |
Adamın kralısın sayın başbakanım
Adam gibi adam olduğu için dik durduğu için milletini sevdiği için
|
AYDIN DOĞAN İLE RTE NİN NE OLDUDA ARASINA KARA KEDİ GİRDİ.
BUNU ARAŞTIRMANIZI TAVSİYE EDİYORUM AKP LİLER. (AKP KURULUP İLK SEÇİME GİRİLECEĞİ ZAMAN SEÇİM İÇİN BİNDİĞİ UÇAK KİME AİTTİ ACABA) |
Hiçbir lafın altında kalmadığı için. Açıksözlü ve dik duruşlu olduğu için. Halk dilinden konuştuğu için. Gerçek Türkiye sevdalısı olduğu için.
Şuanda aklıma gelenler bunlar ama eminim O'nu anlatmak bitmez... |
dürüst güvenilir dobra hizmet adamı davos fatihi dünya lideri saymakla bitmeyecek nice güzellikler bu arada bugün osmaniyedeydi o kadar kalabalıktı ki gerçek anlamda iğne atsan yere düşmeyecek devlet bahçeli gör kendi memleketinde kaybedeceksin inş.durmak yok hizmete devam :)
|
Alıntı:
Aynen katılıyorum şuana katar liderimiz gibi karizmatik birisi olmadı..O birtanedir ya...Başbakanımdan asla vazgeçmedim vazgeçmem de..Onu çok seviyorum..İyi ki liderimiz O.... |
kararlı ve azimli olduğu için
|
RTE bu millete bir lider gerekliydi oda oldu hamdolsun bir ülkenin lideri kolay yetişmez
rte o bir kahraman dik duruşlu,o bir sağlıcı,o bir şehirci,o bir baba,o bir can cok seviyorum sen bir tarihsin |
dünya başbakanı atatürkten sonra gelen en iyi başbakan isterlerse araştırma yapsınlar dünya capında araştırma yapsınlar dünya lideri onun sayesinde dünyada gögsümüz kabardı onunsayesinde başımız dik anlımız ak onu yakından tanımak cok isterim başbakanımızla muhabbet etmek cok isterim türkiyenin kurtuluşu ölümüne akp
|
eger chp ikdara gelecek olursa allah korusun türkiye 50 yıl geriye gider türkiye cöker allah başbakanımız başımızdan eksik etmesin
|
dünyada başbakan secilcek olsa ilk önce biizm başbakanımız yaparlardı mitngde başbakanımızı dinlerken kendime güven geldi cesaretgeldi chpli belediye başkanı var burda oda sizin slogonlarıız kulanıyo ama ona yakışmıyo cünkü karekterinde sizin ruhunuz yok ooyürek yok onlardaa
|
Alıntı:
atatürkten sonra gelen en iyi başbakan isterlerse araştırma yapsınlar dünya capında araştırma yapsınlar dünya lideri onun sayesinde dünyada gögsümüz kabardı Buyur, fazla uzağa da gitmeye gerek yok :) http://photos-f.ak.fbcdn.net/photos-...86517_1265.jpg |
adam gibi adam ;) daha ne diyebilirim ki :)
|
ADAM GİBİ ADAM RECEP TAYYİP ERDOĞAN...
|
Ben destikliyorum çünkü seviyorum...
Seviyorum çünkü adam gibi adam Recep tayyip Erdoğan :) Allah başımızdan eksik etmesin... |
Sayın Başbakanımız Halka olan bütünlügü Tüm Türkiye için yaptıgı projeler çalışmalar ve bircok sayamıyacagım kadar şeyler Geldiginden beri TÜrkiyeyi Aydınlattı Allah ondan razi olsun Onu gerçekten Cok seviyorum..
|
Bugün daha iyi anladım ki o, gemisinin mükemmel kaptanı, gerçekten çok fazla saygıyı hakeden bir lider.
|
NEDEN Mİ?
ONUN GİBİ BİRİ DAHA TÜRKİYEYE GELMEMİŞTİR.VEDE TAM KESİN KONUŞMAKTA İSTEMEM AMA GELMESİDE ZOR..AÇIKÇASI BENDE DAHİL DEĞİL TÜRKİYE İÇİN DÜNYA İÇİN BÖYLE ÇALIŞAN BİRİ GÖRMEDİM..ONUN YAŞADIĞI YILLARDA YAŞAMAK BENİM İÇİN GERÇEKTEN ONUR..ŞİMDİ RECEP TAYYİP ERDOĞANI SEVMEMİN VE BEĞENMEMİN NEDENLERİ
1)ADAM GİBİ ADAM 2)BİR MÜSLÜMAN NASIL YAŞAMALI NASIL OLMALI NASIL İNSAN OLUNUR YAŞANTISINI VE YAPTIKLARINI BİR KİTAP GİBİ OKUYABİLECEĞİMİZ EN GÜZEL KİTAPLARDAN BİRİ 3)DİNİMİZİN ASLIMIZIN VE ONURUMUZUN ELİMİZDEN ALINACAĞI BİR DÖNEMDE HERŞEYİN ÜZERİNE GİDİP BU DEĞERLERİMİZİ GERİ ALMAK İÇİN SAVAŞ VEREN BİR CESARET ABİDESİ OLDUĞU İÇİN 4)GERÇEKLERİ GÖREMEYEN İNSANLARA (BENDE DAHİL) GERÇEKLERİN NE OLDUĞUNU BU KADAR GÜZEL ANLATTIĞI İÇİN 5)ANASINI BABASINI BÜTÜN İNSANLARI KÖYÜNÜ İLÇESİNİ İLİNİ ÜLKESİNİ DÜNYASINI ALLAHI'NI ÇOK SEVDİĞİ İÇİN.. 6)BEN ONU ÇOK SEVİYORUM.ÇÜNKÜ O DA BENİ ÇOK SEVİYOR..BEN ONU CAHİLLİĞİME UYARAK BELKİ BIRAKABİLİRİM ..ŞAŞIRTIR BELKİ DÜNYA HAYATI AMA O BENİ BIRAKMAZ..ONUN İÇİN ONU SEVİYORUM.. 7)KEŞKE DOĞDUĞUNDA TANISAYDIM ONU DOĞDUĞUNDAN İTİBAREN DESTEKLESEYDİM DİYEBİLDİĞİM BİRİ OLDUĞU İÇİN 8)MADDELERLE ONU NEDEN SEVİYORUM NEDEN DESTEKLEYECEĞİMİ ANLATMAK İÇİN MİLYARLARCA SAYFAYA İHTİYACIM OLDUĞUNU BİLDİĞİM İÇİN ONU DESTEKLİYORUM... 9) HZ.MUHAMMED (S.A.V) AHLAKINI HZ.ÖMER'İN ADALETİNİ HZ.EBUBEKİR 'İN GÜVENİRLİĞİNİ HZ ALİ'NİN CESARETİNİ VE HZ.OSMAN'IN İLİM AŞKINI BU DÜNYAYA YAŞATTIĞI İÇİN SEVİYORUM. 10)RECEP TAYYİP ERDOĞAN'I SEVMEMEM İÇİN HİÇ BİR NEDEN OLMADIĞI İÇİN ONU SEVİYORUM.. BEN BUYUM VE ONA SEVGİM SONSUZ ....HERKESE TEŞEKKÜRLER SELAM VE DUA İLE... |
İyi,güzel yüzlü,yumuşak kalpli,sevimli,halkını düşünen BÜYÜK BİR İNSAN
Halife H.z(Ömer) R.a gibi bir devlet adamına benzetiyorum. |
onu üzmeleri benim ona olan sevigimi daha da arttıtıyor
sözde değil özde adam gibi adam olduğu için destekliyorum |
Sayın Başbakanımız , her kesin olmak ve davranmak isteyebileceği imanlı ve milliyetçi bir erkektir.
Adam gibi adam değil , gerçekten adamdır. Adam gibi adam olmak isteyenler onu örnek almalıdır. Onu sevmek , onun değerlerini ve bu ülkeyi sevmektir. Onunla üzülmek , onunla sevinmek , onur ve gururdur. Onu anlayabilmek için empati yapabilmeyi bilmek yeter. Ne mutlu bana ki , bu dünyada ahirete intikal etmeden kıymetini anlayabildiğim bir kaç kişiden birisi. Allah ömrünü versin , başımızdan eksik etmesin. |
BEN SEHİR MERKEZİNDEKİ ASFALLTILI YOLLARIN KOYUME GELDİGİ,BASKALRININ KRİZLERİNİ EN AZA INDIRGEYEN,500 KUSUR MILYAR DOLAR OLAN BORCU 6 SENEDE 200 KUSR MILYAR DOLARA INDIRDIGI ICIN AKPLİYİM(2002)DEN BERİ
|
All times are GMT +3. The time now is 06:09. |