![]() |
tek kelime ile şaheser 29 mart günü tüm il ve ilçe binalarında çalındığı zaman daha da güzel olacak inş.
|
ben çok beğendimm çok güzel:saygılar:
|
29 Mart gecesi Disco ya gidip bu şarkıyla dans etmek süper olur :D Valla ilginç bir şarkı olmuş.
|
2009 Yerel Seçim Müziği
2009 Yerel Seçimlerine Özel Müzik Sizlerle Paylaşmak İstedim Müziği Forumda Göremedim ve Sizlerle Paylaşıyorum
http://rapidshare.com/files/19422222..._2009.rar.html |
Emeğin için teşekkürler Tamer..Aslında bu bölümda bir sabit konuda vardı ama biraz yukarıda kalmış, görememen normal.. Konuları birleştiriyorum.
|
tek kelimeyle muthis
|
Sadece Birtane Şarkısı Var Bütün Şarkılarını Bulan Varsa Paylaşsın Şimdiden Tşk LER..... herşeyyy Türkiye içinnnnnnnnnnnn
|
güzel seçim şarkısı,hareketli ve ince,düşündüren mesajlar var içinde..
genel başkanımzıın da maşaAllah,ses harika........... :gül: |
Çok hoş olmuş ya şarkı :)
|
arkadaslar bir rap sarkısı var. sütlücedeki il merkezınde konferansda dinledim o sitede varmı acaba bilenınız varsa yardımcı olabılırmı.sımdıden tesekkurler. şu heryerde olan rap şarkısı degıl henuz bulamadım.
|
eyvaALLAH sağolasın kardeşim teşekkürederim :güzel:
|
70MİLYON BİR VE BERABERİZ,ÇÜNKÜ BİZ TÜRKİYE'YİZ..!
|
Alıntı:
|
çok güzel olmuş emeği geçenlere teşekkürler
|
durmak yok yola devam,67 ak gençlik
|
cok kolay buldum girdim linki açtım ordan buldum :)
şaka şaka gerçekten cok güzel olmus |
Yahu arkadaşlar burada ciddi bir hata olmuş. Bu müzik yeni değil, bu müzik 22 Temmuz 2007 seçimi için hazırlanmış, baş taraftaki 22 Temmuz sözünü kırpmışlar, yeni seçim şarkısı diye sunmuşlar. Bu derleme müzik çok güzel, bunu dinleyelim, çalalım ama yeni değil.
Youtube'a birileri yeni diye eklemiş, aktifhaber de yeni seçim şarkısı diye sunmuş. Bizim kabahatimiz değil yani. :olmaz: |
All times are GMT +3. The time now is 16:38. |