![]() |
Ben Kendi Doğrularımı Bulurum.
|
AİLEEDEN MİLLİ GÖRÜŞÇÜYÜM
|
Temel olarak aileden gelen terbiye ve değerlerdir, üstüne inşa ettiğim bina tamamen bana ait.
|
İLK AİLE FAKTÖRÜ ÖNEMLİYDİ ŞİMDİ KENDİ DOĞRULARIM VAR AMA AİLEMLEDE SİYASİ GÖRÜŞÜM ZIT DEĞİL.AKP YE GELİNCE BEN SADECE TAYYİP ERDOĞAN İÇİN BURADAYIM O PARTİ DEĞİŞSE YİNE O NEREYE BEN ORAYA GİDERİM:)
|
ben kendi görüşümü kendim seçtim. 2001 de ak parti yeni kurulurken daha samimi ve sıcak bulmuştum. kurulduğu andan itibaren derin bir sevgi ve muhabbet besledim. ailem eskiden beri zaten sağ görüşe sahip olmalarından dolayı onları da kendi saflarıma kattım...
|
Soyumdan
|
Hz. Adem (a.s) dan
|
Alıntı:
|
Ailemden geliyor AKP kuruldu kuralali AKP tiliyiz .....
|
Parti kurulduğunda zaten yaşım daha 12ydi ve takdir edersiniz ki siyasetten pek anlamıyordum.Annem amasya ak partide ilk bayan üyelerdendi, önce aile sohbetleriyle başladı siyaseti öğrenmem sevmem sonrasında zaten karar benimdi ve şuan burdayım ;1
|
İnancımdan geliyor.
|
Alıntı:
|
Babam Erbakanla birlikte yıllarca iş yapmış, milli görüş geleneğinden gelen bir adamdır fakat o da erbakan'ın nasıl bir adam olduğunu anlamış biridir bu yüzden tıpkı tayyip erdoğan gibi saf değiştirmiş ve erdoğanın izinden giderek akpartili olmuştur.fakat ben sol görüşlü biriyidim , hala hayata biraz daha o açıdan bakarım fakat ak parti ve erdoğan aşkı beni de aldı götürdü bir süre sonra.Yapılanları görmemek için kör olmak lazım fakat birilerinin gözüne soksan bile "gözüme sokarsan nasıl göreyim" diyecek neredeyse:)
|
Alıntı:
|
Ailem..
|
Öncelikle ailemden. Bu kadar cahilce düşünen onca insanın arasından doğru insanların ve doğru düşüncelerin olduğu bir düşünce tarzını bana empoze ettiklerinden dolayı kendilerine ne kadar teşekkür etsem azdır sanırım..
Fakat dha sonraları yaş kemale erince diyelm :) doğru yanlış önümde apaçık dururken gidip yanlış olanı seçmek zaten akılcı olmazdı.. |
ecdadımdan:)dedeme sordum hiç bir sol partiye oy vermemiş galiba bununla övünebilirim:)
|
Alıntı:
|
Ailemden qeliyor özellikle dayımın rolü çoq büyük onun sayesinde ailece AK Partiliyiz ve bende dayımı örnek alıyorum bu yolda
|
Alıntı:
|
ailem milli görüş sevdalısı.. temelini onlar attı diyebilirim siyasi görüş olarak ama siyasetten anlamaya başlayınca ben kendi görüşümü kendim şekillendirdim tabi :)
|
Recep Tayyip Erdoğandan geliyor.
Bir itanbullu olarak yönetim nedir ben ondan gördüm. Küçüklüğümden beri hayranım kendisine |
Aklımın, vicdanımın beni sürüklediği yer olarak Ak partiyi tercih ettim.
|
Ailenin büyük bir faktör olduğu herkesçe bilinen bir konu. Ailem, özellikle Rahmetli Dedem çok büyük rol aldı, koyu bir parti yanlısı değil ülke sevdalısıyım. Bugün Ülkeme daha iyi hizmet verebilcek bir kişi çıkarsa onun peşinden giderim.
|
Siyasi görüşüm (bu konuya daha önce yazdım mı hatırlayamadım tekrar olursa kusura bakmayın::) küçüklüğümden beri Erbakan hocaya olan muhabbetimden geliyor.
Küçüklüğümden bu yana Erbakan hoca nerede ben orada oldum. Bundan sonra da hep öyle olacak. Hocamı seviyorum, ellerinden öpüyorum. |
Alıntı:
Erbakan hocadan sonra ne yapacaksınız? ( İmalı bir soru değildir, kimse yanlış anlamasın;1) |
Alıntı:
|
Alıntı:
Şaka bir yana Erbakan hocadan sonra Erbakan hocanın izinden gidenlerle birlikte olacağım Allah izin verirse. |
Alıntı:
Aynı konuda ki, farklı yorumumda Ülkeye hizmet etme amacı güden kişinin peşinden giderim, demiştim. Sigara konusu derin bir mevzuu yine zam yapılsın, yine ilk önce protesto edecek kişilerdenim:). Bu kadar ileri gideceğini zannetmiyorum yasağın, zamlar bizi yıkamadı, he illa geldi yasak ülkemin çıkarları benim sigaram dan daha önemli. Dövmek demeyelim de, hani nazı geçene sitem eder denir ya...:utangaç: öyle diyelim... Vesselam... |
Alıntı:
|
Unnamed valla sigaraya zam geldi yıktın geçtin buraları :) Sinirin geçmiş biraz :)
|
Alıntı:
|
Unnamed kardeşim yeni zam yakındır ;)
Eli kulağında... |
Sülalemden geliyor...=))
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Ben bana yeterim:güzel:
|
Asıl kaynak olarak inkar edemem, ailemdendir... Belirli yaşıma kadar, bilemiyorduk tabi bazı konuları...
Sanırım tarih sevgimdendir, okuya okuya anladık ve kavradık bazı şeyleri... |
Kökü -Allah razı olsun onlardan- ailemden gelir. Ancak kendim kendi düşüncemi oluşturuyorum onlar beni birkaç basamak yukarıdan başlattılar sağolsunlar ben kendimi iteklemeye başladım. Ailemin desteği hala var :güzel:
|
All times are GMT +3. The time now is 00:17. |