![]() |
Hemşom kelebek enlerinde bana yer verdiğin için teşekkürler sağol varol hep aramızda ol :merhaba: + |
KaraEsref forumda en iyi anlaştığım ve beni en iyi anlayan yönetici kardeşimiz seni bu aralar aramızda göremiyoruz daha aktif olmanı diliyorum selam sevgi ve muhabbetlerimle enlerinde olmak gurur verici bir birgün bir yerlerde karşılaşmak umuduyla :merhaba: + |
Enlerinde banada yer verdiğin için saolasın karaeşref abicim :)
|
Karaeşref..Kuşkusuz Forumdaki en sevdiğim üye,,Enlerinde yer verdiğin için teşekkür ederim abicim :)
|
Enlerinizde beni laik görüp bana da yer verdiğiniz için teşekkür ederim sayın Karaeşref
|
Alıntı:
Vay be... Sanki ben chp forumdan gelmiş gibi oldum bu yorumu okuyunca:hihi2: |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
[quote=Ak_Kelebek;494959]En Aktif Üye: .......Faruk ASLAN, (...)
En Tatlı Başbelası üye: .......Duyguseli ve Faruk Aslan ;D En Tekrarcı üye: .......Faruk ASLAN En Kendine güvenen Üye:.......yalçın,siyahgül,gönülden,gölge,farukaslan /quote] Tişşşşekkür ettim koskocamann ;1 |
[quote=FarukARSLAN.;495163]
Alıntı:
El emeği teşekkürle ödenmez Faruk:w::w::w: |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
FarukARSLAN
En Anlaşılır üye: yalçin, siyah gül 07 Çok teşekkür ederim enlerinde yer verdiğin ve beni anlaşılır bulduğun için:utandım: |
[quote=Ak_Kelebek;494959]
En Fanatik Üye: .......Ben:w:,Ümmü_seleme,Murat,Gölge,Siyah_Gül En Paylaşımcı Üye: .......Gölge,siyahgül,gönülden,ümit-ak,ak-melek;1 En Kendine güvenen Üye: .......yalçın,siyahgül,gönülden,gölge,farukaslan En Anlaşılır üye: .......dolunaykadim,son,feyza,neşe,siyahgül Candostum çok teşekkürler enlerinde yer verdiğin için :ayutandım: |
Alıntı:
|
M-U-R-A-T, reyAKbay, FarukArslan., Ak Kelebek, Karaeşref kalbimdesiniz ;1
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Fazla aktif olamamıza rağmen enlerinde yer veren arkadaşlarıma GÖNÜLDEN teşekkürler..:çiçek:
|
Kelebek ve Eşref enlerinizde bana da yer vermişsiniz,çok teşekkür ederim...:gül:
|
Banada enlerinizde yer ayırdığınız için Çok Sağolun KaraEşref ve FarukArslan
|
Alıntı:
ben burada galiba en muhalefet üye oluyorum :) yinede teşekkür ederim :):):) |
Alıntı:
|
yaww ne var sanki birgün bende bu enler içerisinde yer alırım çok mu zor... maksat gönülleri fethetmek değilmi... maksat bu ülkeyi sevmek değilmi..
|
En Aktif Üye: .ishak yılmaz...özgün genç...çilik...aşkı ilahi..
En Yardımsever Üye: ravza rüveyda..Abdullah kaç... En Ciddi Üye: feyza...mehmetakif24...aşkı ilahi.. En Çok Rastladığınız Üye: ishak yılmaz...gökmen...gölge..faruk arslan... En Fanatik Üye: gölge...politikacı...sertkaya En Tatlı Başbelası üye: çilik....sertkaya:karizmatik: En Geveze Üye: şimdi bunu yazmiyim...;) .En Karizmatik Üye: aşkı ilahi...islam....mehmetmert..mehmetakif24.. En Kibar Üye:mehmetmert.. En Daimi Üye: .forumunda herzaman olan tüm üyeler:güzel: En Paylaşımcı Üye: yalçın..ak kelebek...gönülden..hamza yürekli.. En Sevimli Üye: çilik...sertkaya:hihi2: En Sinirli Üye: sinirli olsalar nolur olmasalar nolur:karizmatik: En Heyecanlı üye: taktım valla feyza;D En Sabırlı Üye: gerçekten benim..:V En Sakin Üye: mehmetmert...tolga14..bir dost En iyi İmza: mehmetmert.. En iyi Kullanıcı Adı: islam..mücahid.. En Efendi Üye: bilgi müdavini...cnn...neşe...feyza.. En Muhalefet üye: hakkını gerçekten hakaret etmeden...seviyesini aşmadan arıyan herkes...:ağla: En Milliyetçi üye: feyzamm....hayranım onla konuşmaya bu konuda..:güzel: En Aykırı üye: m-u-r-a-t En iyi Yorum yapan Üye: aşkı ilahi..ishak yılmaz...özgün genç..yalçın...feyza.. En Kendine güvenen Üye: kendine güven başkalarına hakaret olmamalı...ama bu forumda yorum yapa bilen herkesin bi nebze güveni vardır.. En Anlaşılamaz üye: dolunay kadim.. En Anlaşılır üye: .kara eşref...mehmetmert.. En Yeteneğini yansıtan üye: bayonet...siyah gül..mehmetmert..melenchloy Bu forum sayesinde tanıdığım ve çok sevdiğim üyeler:feyza...gönülden...bayonet..ak kelebek. ayışığı..çilik...sertkaya..eva..neşe..duyguseli..cnn dilek...ravza rüveyda..şeyh şamil..mehmetmert.. yalçın ...kara eşref...ishak yılmaz..merve.. unuttuklarım ola bilir unuttuysam affola.. |
bana enlerinde yer veren vermeyen herkese teşekkürler..
|
Eyvallah ruki kardeşim;1Enlerinde yer verdiğin için.Fakat bugün şubat 1 geçerlimi ki:Daha fazla daimi görmek dileği ile..
|
Alıntı:
merak etme artık daimiyim...:güzel: |
Ablacım allah razı olsun .Bende seni çok seviyorum.iyiki varsın:)
|
Alıntı:
enlerinde yerverdigin için çok teşekkür ederim abla niye hep benle birini yanyana yazdın anlamadım:hihi2::D |
Çok teşekkür ederim Ümmü Seleme :) sevdiğin insanlar içinde kendimi görebilmek çok güzel :)
|
teşekkürler...;)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
tesekkür ettim seleme. |
Ocak Ayı için Ayın En'leri Sona Ermiştir..
Ocak ayı için Enler sona ermiştir..
|
All times are GMT +3. The time now is 04:17. |