Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   AK Parti'nin Kurucu Genel Başkanı ve T.C. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=372)
-   -   Davos'un Fethi.. Fatihi, Recep Tayyip Erdoğan..! (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=53869)

murat_06 01-30-2009 19:39

Eline dilene bileğine kalemine kelamına kuvvet başbakanım Çamlıdere seninle gurur duyuyor durmak yok yola devam inşaAllah.........................

Rabbim alnımızı ve yolumuzu her daim açık etsin.....................

sina23 01-30-2009 19:45

Sayın Başbakanımızı kutluyorum.
Zaten biz o toplantıya katılırken üstündük şimdi lider olduk :)
Çünkü orada dikkat ederseniz cumhurbaşkanları vardı, bizim temsilcimiz ise Sayın Erdoğan idi yani başbakanımız ile masaya oturmuştuk ve diplomatik olarak üstün başlamıştık toplantıya.
İşte bu yüzden toplantıda üstünlük bizim liderlik Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin. Sayın Erdoğan 150 yıldır ayaklar altına alınan Türk onurunu kurtalmıştır. Bu yüzden önünde saygı ile eğiliyorum.

Allah başımızdan böyle liderleri eksik etmesin.

Necip Fazıl 01-30-2009 19:47

Alıntı:

sina23 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 500988)
Sayın Başbakanımızı kutluyorum.
Zaten biz o toplantıya katılırken üstündük şimdi lider olduk :)
Çünkü orada dikkat ederseniz cumhurbaşkanları vardı, bizim temsilcimiz ise Sayın Erdoğan idi yani başbakanımız ile masaya oturmuştuk ve diplomatik olarak üstün başlamıştık toplantıya.
İşte bu yüzden toplantıda üstünlük bizim liderlik Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin. Sayın Erdoğan 150 yıldır ayaklar altına alınan Türk onurunu kurtalmıştır. Bu yüzden önünde saygı ile eğiliyorum.

Allah başımızdan böyle liderleri eksik etmesin.

biz zaten TÜRK olarak 1 - 0 RECEP TAYYİP ERDOĞAN olarak ise 2 - 0 önde başlamıştık... :cool: :saygılar:

ishakyilmaz 01-30-2009 19:48

BENİM BAŞBAKANIM YENİ DEĞİL; ZATEN DÜNYA LİDERİ İDİ. AMA ZAMAN GELMEYİNCE YONCA GÜL AÇMAZMIŞ. BİZ SABREDENLERDEN, OLMALIYIZ. BİZ BİRLİK VE DİRLİĞİN BİLEŞENLERİNE;TEK MİLLET, TEK VATAN, TEK BAYRAK UNSURLARINA,VEDE TAŞIYICI ÖZNELERİNE SAHİP CIKIP,SAYGI GÖSTERİP, TEK BİLEK TEK YÜREK OLMALIYIZ. SAYIN BAŞBAKANIMIZ, SİZ BAŞIMIZIN TAÇI, BİZİM HERŞEYİMİZSİNİZ. SENİN DÜNYA BARIŞINA OLANA İNANCINI VEDE GAYRETİNİ, DÜNYA İNSANINA OLAN SEVGİNİ GÖREMEYENLER VAR. ONALAR MALESEF GEÇİCİ KÖRLÜK YAŞIYORLAR. AMA BİRGÜN OLACAK GÖRECEKLER. ALLAH ONLARA HİDAYET NASİP ETSİN. SENİNLE MİLLET OLARAK GURUR VEDE ONUR DUYUYORUZ. SENİ ÇOK SEVİYORUZ. BİZ SENİNLEYİZ VEDE HERZAMAN SENİNLE TEK YÜREK OLACAĞIZ İNŞALLAH. GÜNÜLDEN SEVGİ VEDE DUALARIMIZLA ALLAH YAR VEDE YARDIMCIMIZ OLSUN. DURMAK YOK YOLA DEVAM

ishakyilmaz 01-30-2009 19:53

fatihan78 01-30-2009 20:28

Helal sana gercek basbakan helal sana dava adami helal sana milletin istedigi sayin basbakanim halk olarak diyoruz ki : Asla yalniz yürümeyeceksin. Durmak yok.Hep böyle ileriye.

Necip Fazıl 01-30-2009 20:30

Alıntı:

fatihan78 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 501017)
Helal sana gercek basbakan helal sana dava adami helal sana milletin istedigi sayin basbakanim halk olarak diyoruz ki : Asla yalniz yürümeyeceksin. Durmak yok.Hep böyle ileriye.

asla yalnız yrümeyeceksin... güzeeelllllll :cool: :saygılar:

buna benzer bi şarkı bastelenebilir aslında yaaa... :cool: ;1

hicabiunl 01-30-2009 20:31

Kalkmasını oturmasını nerde nasıl konuşacağını,nerde rest çekeceğini nerde jest yapacağını,bütün tutumları ile büyük bir lider özelliği taşıyan başbakanımın ellerinden öperim. hicabi ünal

hicabiunl 01-30-2009 20:34

keçiören gençlik kolları temsilcisinin aranıza katılmam için benimle görüşmesini istiorum hicabiunl@hotmail.com

moonlight 01-30-2009 20:40

Allah başbakanımızı başımızdan eksik etmesin inşallah...Türkiye onunla daha aydınlık daha mutlu olacak..böyle bi başbakana sahip olduğumuz için kendimle grur duydum..dünya başbakan görsün..davos başkan gördü bee !!! :güzel:

Necip Fazıl 01-30-2009 20:56

Alıntı:

Partici Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 501044)
Aranızdan Fatih Sultan Mehmed 'in sözünü söyleyenler var(Bizim ellerimizin ulaştığı yere onların hayalleri bile ulaşamaz.) diye.Bi dk Erdoğan sadece bi söz söyledi hemen işler ellere bağlandı.İşte siz bir lafı icraat sanıyorsunuz.Erdoğan Bi söz söyledi sizde hemen fatih yaptınız.Tamam biliyroum Fatih sultan mehmed istanbul'un fatihi ama önce gönülleri fatihi onu biliyorum.Sizde buna bağlıyorsanız vah vah.Fatih olsaydı şimdiye kadar bütün antlaşmaları keser Filistine sahip çıkardı.Öyle Muhalefete laf ata ata kısılmış seslerle kınama yapmazdı.:@:@

hagi muhalefet partisi filistin e sahip çıktı bi açıklasana... ;;)

Efkâr-ı Mütemadi 01-30-2009 21:05

Dün ben de Başbakanı karşılamaya gidenlerdendim.. Erdoğan karşıtı insanların, Sayın Başbakanımın her söylediğine bir kulp bulanların dahi orada olduğunu gördüm. Halkın gözünde çok yükseldi Erdoğan.Bütün bunlar bir yana verdiği cevap da Osmanlı tokadı gibiydi. Hala Türklerden korktuklarının da açık bir göstergesiydi olanlar.. Diğerlerinin daha yüksek makamlarda olup bizim Başbakanımızla denk sayılması Avusturya kralının Osmanlı sadrazamına denk sayıldığı zamanları anımsattı. Teşekkürler Sayın Erdoğan, Türk olmasam da, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olduğum için ne kadar gururlu olduğumu kelimelerle ifade edemiyorum..

Şidaam 01-30-2009 21:12

Tüm müslümanlar seninle gurur duyuor, gurur duymayanlardan şüpheliyim.. :)) İşte bizim başbakanımız helal olsun sana başbakanım her daim "arkanda değil" yanındayız.. ;) Keşke Ankaraya gelseydi yada ben İstanbul'da olsaydım; karşılamaya katılmak isterdim. :))

hamrâ 01-30-2009 21:14

Muhterem kardeşlerim hepinizi selamların en güzeliyle selamlıyorum.

Direk konuya girmekte fayda var...:

Sayın Başbakanımız R.T.E'nin davostaki dünkü çıkışını bir manada takdire şayan tutuyorum ve bu tutumunun bir manada da konuyla alakalı olmadığını zannediyorum.Bunu gerçek anlamıyla idrak edebilmek için İsrail Cumhurbaşkanı Peres'in Sayın Başbakanımızdan önce yapmış olduğu konuşmayı tam manasıyla tekrar tekrar okuyarak anlamaya çalışalım.

[Peres:
Saygıdeğer konuşmacıları dinledim İsrail hakkında konuşturlar ve bildikleri ülkenin resmini gösterdiler. Demokratik bir ülkede bir terör örgütüne karşı mücadele etmek çok zor. Kimse bunu görmüyor.
İsrail’de bir yere roket atıldığında kimse bunu görmüyor. Bunu tam olarak yansıtamıyoruz. Sayın Erdoğan’ın dediği gibi demokrasiden yana konuşuyoruz. Kim seçilmişti sayın Abbas seçilmişti. Hamas seçimlere katıldı. Ancak demokrasiye ilişkin farklı bir görüşleri var. Seçimlere gidiyorsunuz ancak seçimlerden sonra öldürmeye başlıyorlar.
Siz e bu noktada katılamayacağım. Hamas bizi endişelendiriyor. Hamas bir anlaşma ortaya koydu buradan bir şey okumak istiyorum: “Yargı günü Müslümanlar Yahudileri öldürene kadar geçekleşmeyecekti. Barış insiyatifleri anlaşmalar işe yaramayacaktır”
İsrail yüzbinlerce hayata kaybetti terör saldırıları sonucu. Her zaman zorluk altındaydık. Hamas Gazze’ye geldiğinden beri beş bin roket 400 havan saldırısı yapıldığını gördük. Nereye attıklarını bilmeden attılar.
Biz başlatmadık saldırıyı. Hava saldırıları başlamadan 4 gün önce sizinle birlikteyken sayın Başbakan biz karar almamıştık saldırıyla ilgili.
Hisleriniz anlayabiliyoruz. Ancak İsrail tamamen çekildi. 15 bin kişi çekildi buradan kimse bizi zorlamadı kendimiz çekildik.
Şunu anlamak istiyorum neden bize roket saldırıları düzenlediler. Tüm geçişler açıktı aynı zamanda Gazze’ye para yatırımlarında bulunuyor, 20 milyon dolar gönderiyorduk.
Yalnızca tyek bir kişinin 5 milyon dolar gönderdiğni biliyoruzm. İsrail Gazze’ye günlük oalrak su, gaz tedarik ediyordu. İran’dan roketler getirdiler ve tüneller açtılar.
Hergün yüzden fazla roket atıldı bize. Milyonlarca insan bombalar altında kaldı. İnsanlar gelip “Biz güvenlik altında yaşayamayacak mıyız” diye sordu.
Barış deniyor Mısır’la, Ürdün’le barış yaptık üzerimiz düşen her şeyi yaptık. Filistinlilerle görüşmeye başladık. Sayın Erdıoğan ne zaman beklediniz. O dönemde dinamitler vardı. Ben de görüyordum o dönemde.
İnsanlar bana hain diye bağırıyorlardı. İsrail 60 yıllık bir ülke ve 60 yılda bu kadar savaşan bir ülke biliyor musunuz. Tüm bunarla rağmen biz bekledik. Mısır için bekledik. Sayın Mübarek, sayın Abbas durumu biliyor.
Ama kimi suçluyor Hamas’u suçluyor. Hamas’ı suçlamıyor. Ama ne oldu burada 1 milyon kişi kendisini barınaklara saklamak zorunda kaldı. Kimse bu füzeler karşı gösteri yapmadılar.
Sayın Mun’a da saygı duyuyorum ancak bir sorun var İran’ın Ortadoğuda egemenlik kurmak istediğini görüyoruz. Hamas’a silah veriyorlar. Ne yapmamız bekliyordunuz. Eğer İstanbul’da roket saldırıları olsa siz ne yapardınız? Yapmak istediğimiz bu değildi elbette tercihimiz barıştı.
Biz barış yaptık 1 kez 2 kez şimdi farklı isimlerle deniyoruz. Biz karar veremeyiz filstinliler birleşsin mi birleşmesin mi.
Hamas Fetih’ karşı çıkmaya çalıştı. Biz buna karışmayız. Fetih ne diyor Hamas için. Bunu gözden geçirelim.
Fetih yönetici “Hamas Gazze’de okulları, üniversiteleri şiddet merkezi haline getirmiştir. Gazeliler şiddete maruz kalmıştır. Kemikleri kırılmıştır. Hamas yardım malzemesi getirenleri de engellemiştir.”
İsrail herhangi bir kişiyi öldürmek istemiyor. Bize göre tüm çocuklar çok önemlidir. Bizim topladığımız tüm paralar çocuk merkezlerine gidiyordu.
Mesajımı net olarak vermek istiyorum İsrail’in bir ateşkese ihtiyacı yok çünkü saldırıları biz başlatmadık. İnsanları öldürmekle ilgilenmiyoruz. Arap Ligi insiyatifinin başlamasını çok önemli bir adım olarak görüyorum.
Kudüz sorunu var önümüzde. Üç din için de önemli bir şehir. Biz Filistinlilere “Batı Şeria’yı size vermeye hazırız” dedik. Ateşkes bizim için sorun değil çünkü ateşi biz başlatmadık.
Tek bir gün bile yoktu bizim Gazze’ye su iletmeyelim. Gazze trajedisini başlatan İsrail değil diktatörlüğünü Gazze’de kuran Hamas’tır.
Erdoğan:
Sayın Peres ben den yaşlısın sesin çok yüksek çıkıyor biliyorum ki sesinin bu kadar yüksek çıkması bir suçluluk psikolojisidir
Öldürmeye gelince siz çok iyi bilirsiniz. Ülkenizde Başbakanlık yapmış kişilerin sözleri vardır. Tankların üzerinde Filistine girdiğimde kendimi mutlu hissediyorum diyen başbakanlarınız vardı.
Bu zulümlerei lakışlayanları da ayıplıyorum. Bu aradan iki söz söyleyeceğim. Sözümü kesmeyin. 1 Tevrat 6. maddesinmde der ki öldürmeyeceksin. Burada öldürme var. Avi Şalom Guardina’da bunu söylüyor: "İsrail Haydut devlet haline gelmiştir"

Panel yöneticisinin sözünü kesmesi üzerine Erdoğan:
Benim için Davos bitmiştir. Siz konuşturmuyorsunuz. 25 dakika konuştu 12 dakika konuşturuyorsunuz. dedi ve paneli terk etti.] (Kaynak:http://www.haber3.com/news_detail.php?id=444728)

Sayın Başbakanımızın bu çıkışının Türkiyede ve dünyanın bir çok yerinde alkışlarla karşılandığını ifade edebilirim.Başbakanımız R.T.E'nin bu tepkisi benimde duygularımı kabarttı.Fakat bu metni tekrar tekrar okuyunca bu kabaran duygularımın sönmek üzere olduğunu hissetmek çok üzücü oldu.Buraya kadar herşey çok güzel gidiyordu.Bunların ardından Sayn Başbakanımızın bizlerin gururunu okşayan çıkışından sonra yapılmış olan basın açıklaması bence bir T.C.'nin Başbakanına çok yakışır bir açıklama değildi.Orada şahsi duygularını dile getirmiştir ne devleti ne de milletimizi temsilen bir cümle kurmadığına inancım tamdır.
1)T.C.'ni temsil eden bir devlet adamının dış ilişkilerde o vakit tezahür etmış olan menfii nitelik taşıyan konulara terapi uygulamak için hem milletin hemde devletin yükünden feragat ederek şahsi bastırılmış duygularının tatmin yolunu başka bir devlet adamına yaş itibarını mevzu ederek kendisine olan davranış biçiminin neticesini saygıyla sonuçlandığını ifade etmek hangi mantığın ürünüdür.Bunun yanlış bir devlet adamı tavrı olduğunu söylemekte fayda görüyorum.

2)Dün davosta sert konuşmaları moderatör e olan tepkisi türkiyede ve bir çok ülkede tutuldu yazıma başlarken bu durumu küçükte olsa bende övgüledim.fakat bugun şişhanede sayın başnakanımızın yapmış olduğu açıklamalar arasında millketimiz 29 mart seçimnleinde karşılığını bekliyoruz konuşması çok düşündürücü.......(http://www.vakithaber.com/haber.php?haber_id=5865 ve CNNTurk)

kocamaz_35 01-30-2009 22:29

GURUR DUYDUK SENINLE..

DUN GECEDEN BERI OYLE BİŞİV VARKI IÇİMDE YAHU OLSEMDE GAM YEMEM ARTIK..OYLE GURURLANDIM OYLE İÇİM İÇİME SIGMIYORR..TÜRKUN GUCUNU TUM DUNYA GORDU TUM DUNYA BISI KONSUYOR...

Necip Fazıl 01-30-2009 22:32

muhalefet çamur atacak BAŞBAKAN sessiz kalacak öylemi... ne kadar akıllısınız yaa ;;) Herkez haddini bilecek... çamur atanda bilecek adam gibi konuşmayan daa... arkana medya yı alarak bişeyler yapmaya çalışan baykal ı savunamazsın bana ne mal olduğunu sadece Türkiye değil dünya biliyor... bunu herkese anlatmak da bize düşer sessiz kalmak korkakların işidir... ki o korkaklar şimdi Türkiye'nin başında olsalardı davos da süs köpeği gibi otururlardı... ama başımızda adam gibi adam var ki herkese haddini bildirmesini iyi biliyor...

islam 01-30-2009 22:34

laf ile peynir gemisiz yürümez !!!!
İnşallah SAyın Başbakan Dik durur Kıvırmaz "ben israile değil moderetörlere kızdım demez"
İşte ozaman bir daha helal.. olsun.....
Ve icraat yapsın...

islam 01-30-2009 22:35

Alıntı:

islam Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 501145)
laf ile peynir gemisiz yürümez !!!!
İnşallah SAyın Başbakan Dik durur Kıvırmaz "ben israile değil moderetörlere kızdım demez"
İşte ozaman bir daha helal.. olsun.....
Ve icraat yapsın...

sayın Başbakana saygılarım ile...

islam 01-30-2009 22:51

Alıntı:

ebu hafs Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 501170)
NE YAZIKKİ GERÇEK FATİHİ ÜMMETE AÇIKLADAIĞIM İÇİN FORUM YÖNETİCİSİNDEN UYARI MESAJI ALDIM BUNLAR TAYYİP ERDOĞANA ABD DEN VERİLEN UYARI MESAKLARININ HIŞMINI BİZDEN ÇIKARYOR HERHALDE

:D:D:D:D:D:D

Yetkili Notu: Bir beynin ifşası bakaımından alıntı yapılan mesaja dokunmuyorum. Bu zihniyeti herkes iyice görsün

ak61 01-30-2009 22:59

Alıntı:

mücahide büşra Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 501183)
ayyyy ne güldüm size yaa..arkadaşlar yapmayın eylemeyin siz kendi kendinize abdülhamit de ilan ettiniz onu..bu kadar kör mü oldu gözleriniz..resmen çıktı dedi ki benim tepkim israile ve pereze değil modötatöre!!! daha hala neyin zafer sarhoşluğudur bu...!!

eğer samimiyse neden o madalya hala göğsünde..neden konsolosluk burda barınıyor..kimler ilişkilerini kesti biz neden kesemiyoruz.?? seçim için yapılımış 5 dk sonra geri adım atılmış bişey bu...zaten kendi ağzıyla demdi mi 29martta karşılığını bekliyorum diye?? ALLAH uyanmanızı sağlasın..

Doğru söylüyor olabilirsin...
Ancak bu çıkış gerekliydi yinede dediğin gibi burda kalırsa tükürdüğünü yalamak olur ve yakışmaz R.T.Erdoğana.
Siz Adam oldürmeyi iyi bilirsiniz lafını da moderatöre söyleyemez heralde.

*ADEM* 01-30-2009 23:02

işte başbakan işte dünya lideri varsa birtanedaha çıksın sygıdeğer başbakanim seninle gurur duyuyorum iyiki varsın ALLAHyar ve yardımcın olsun saygılar

HAKK DAVA 01-30-2009 23:08

Gerçekten çok fazla sevindiğim ve gurur duyduğum bir tablo idi. Ancak keşke, 1300'den fazla ŞEHİD vermeden önce böyle bir konuşma ve tepki olsaydı...

Selametle...

Üç mevsim 01-30-2009 23:55

Üyelerimize Önemli Açıklama

AKPARTİFORUM Yönetiminin 1.5 buçuk yıllık yönetim anlayışı özgür düşünce ve fikri gelişimin sağlanması için hoşgörü üzerine kuruludur. Forumumuzda çok değerli Saadet Partili arkadaşlarımız, Cumhuriyet Halk Partili arkadaşlarımız, Büyük Birlik Partili arkadaşlarımız, Milliyetçi Halk Partili arkadaşlarımız ve dahi siyasi görüşünü belirtmeyen arkadaşlarımız vardır. Hepsine saygı duyuyoruz ve AKPartiForum'a layık olan seviyeyi gösterebilen herkese de kapımız açık.

Bahsi geçen bu yasaklanan kişiler ilk olarak 2-3 gün önce forumuza gelerek, adeta holigan gibi edepsizce, adapsızca, hayasızca öteye beriye saldırararak forumu sabote etmeye çalışmışlardır. Bu yapılana organize saldırı dememiz boşuna değildir. Niyetleri açıkça anlaşılan bu kişilerin hakaretleri de sabit olduğundan kendileri forumuzdan yasaklanmışlardır. Ancak daha sonra bağlı bulundukları portalı komple buraya taşımaya çalışmak suretiyle holiganca saldırılarına devam etmeye çalışmaktadırlar.

Kendilerine kesinlikle taviz verilmeyeceğini, tespit edildikleri anda süresiz yasaklanacaklarını ve yasaklandıktan sonra da tüm mesajlarının temizleneceği yineleriz.

Bilgilerinize

Konuyu amacından çıkarmak isteyenlere taviz verilmeyeceği bilinmelidir.

Buyrun devam edelim..

Esra KAÇ 01-31-2009 01:08

Sayın Başbakanımız bizi gururlandırdı.İçimizden geçenleri orda bizler adına söyledi.Ben o görüntüleri gözlerim dola dola izledim ama hala başbakanımızın samimiyetine inanmayanlar,bu tepkiyi ilk başta verecekti diyenlere bir cevabım var; siz önce kendi vicdanınızın sesini dinleyin bunda bile bir çıkar arayan arkadaşlarım siz olsaydınız orda ne tepki verirdiniz.Bu yapılan hareket hepimizin adına yapılmışıtır.Bunu başka türlü oyunlarla karıştırmayalım.Bu tepkiyi ise bir siyaset oyunu olarak hiç görmeden bakabilirseniz sizlerde ordaki asıl amacı anlayacaksınızdır.

Say 01-31-2009 04:09

ne hamas ın ne ısraılın yanındayız sadece BaRıSıN TARAFI yiz.
Sadece masum sıvıllerın yanındayız soylemı gayet guzel..

agır tahrık vardı gerek programın moderetorunun basbakanımıza elıyle yaptıgı hareketler susturmaya calısması kabul edılemez sonucta basbakanımızın 65- 70 mılyon cesur yuregı temsıl etıgnın farkında olmalılar.oyle elıyle hareketlerını dusundukce sınırlerım bozuluyor .Muhalefette olsa herkes tek yurek olup bu tarz bı durumlarda gecmıste olan orneklerdekı gıbı nası kenetlenecgımızı bılmelilerdı unutmus olamalılarkı . bugun bır kez daha .Ogrenmıs oldular..

bırde ısraıl cumhurbaskanı asırı tepkı gosterdı ses tonu cok yuksektı o da farkına vrmıs olmalı kı arayıp ozur dılemıs,bu cok olumlu bır hareket duzelmesı adına bazı selerın..
ozur dılemyen modorotore cok seler solenırde bura musaıt degıl..yonetemedıgı adaletsız davranıldıgı barız..

o japon olan adamıda yuzyılın tırsıgı ılan edıyorum..Görevının farkında degıl,kendı sorumlulugundakı BM bınası bıle vurulmus tek sesı yok.. halk dılınde onun gıbı oturan hareket edenlere ''uyuz kopek ''derler..

Suudı arabıstan bır tek yorumda bulunmamıs onlarda bana gore ısraılden kat kat daha fazla ıtıcı boylede bır gercek var..arap cografyasının yuz karası!!

basbakanımızı tebrık edıyorum bu kadar uzerımıze gelınmenın bır sonucu bundan sonra herkesın bızle ılıskılerınde daha dıkatlı davranacagından hıc kuskum yok..

ancak her zaman taraf degıl barısın yanında olunmalı...Bugun oldugu gıbı..

herkes her ulke bılmelı kı bıze yapılan yanlıslar 1-2-3 olur bır gun gelır bız turkler ın tahammul sınırlarını asan noktada gerken cevabı verırız kım olursa olsun.. dalkavuklar .çıgırtkanklar yalandan delıkanlılık yapanlar ve tırsıklar duysun...Bosuna bıze Cılgın Turkler demıyorLR..

muttefıkım dıyen dostum dıyen dostlugunun geregını yapacak bunu ısraıl ıcın soyluıyorum,bunu abd ıcın soyluyorum..

ermenıstanla sorunumuz varmıs gıbı hortlatmaya calısanlar bıze karsı yapacaklarının altında kalırlaR..

en sevdıgım yorumda dostumuz yunanıstandan gelmıs bunuda soylemeden gecemıycem..

Hamasın fuze atmasına anlam veremıyorum o konuda ısraıl haklı,ama bu sıvıllerı oldurmesı gerektıgı anlmana gelmez.Şİddetle kınıyorum .Adam gıbı yasayamıyorlar..

Birde bazıların bızım barıs cabalarımızı baska yone cekmeye calısması dıkkat cekıcı!!

Milli_Dava 01-31-2009 09:56

Sayin basbakanin yaptigi yanlislar elestirildigi gibi
Yaptigi Güzellikler, sergiledigi dik durusta tebrik edilmeli .
osmanlidan Sonra dünyada ilk Lider siyonizme bu sekilde bas kaldirdi .

Kabul etmek gerekir ki sayin basbakan Davosta Tarih yazdi :güzel:

Bundan sonra Bizim Dualarimiz Bu dik durusunun arkasinda Durmasidir :gül:

zümrüdüanka 01-31-2009 11:14

KURBAN OLAYIM SENİ VEREN ALLAH'A CANIMIN İÇİ BAŞBAKANIM . BU DURUM BİR HAYLİ GERİLEN SİNİRLERİMİ EPEY RAHATLATTI HELAL ELSUN VERDİĞİM EMEKLERE BU PARTİ İÇİN, SENİN İÇİN BAŞ BAKANIM.

ishakyilmaz 01-31-2009 12:15

Görüyoruzki içimizde hala İsrail tavırlarını benimsemiş,onların ve batılıların izinden yürüyen şahıslar sözkonusu.Ebeee kardeşim siz bu ülkenin yüce topraklarında yaşamıyor musunuz?Bu tarihi anlardan itibaren bütün türkiye tek vucut Başbakanlarının duygularına merhem oldu,sesine ses katıp,arkasında devasa bir destek yığdılar.Burada bizim milli bir davamız sözkonusu..!Neden hala bazı zihniyetler Türkiye'nin ilerleyişini tıkamak istemekte,ülkesini adam gibi adam savunanları başka maskeler altında göstermeye çalışmaktalar..?Lütfen kendimize biraz çeki düzen gösterelim.Bu sabah işe geldiğim zaman bu esnaf sarayında farklı görüşlere mensup hatta DTPliler(!)herkes tek yürek olup çarşının girişine şu pankartı astılar;DAVOS BAŞBAKAN GÖRSÜN,DAVOS FATİHİ RECEP TAYYİP ERDOĞAN CANIMIZ FEDA OLSUN SANA...!Bu pankartı gördüğüm vakit gözlerim yaşardı...Ama ne yazıkki burada bir kaç yorumu okuyunca ;yarın savaş olsa bunlar bizi terk edip kaçarlar...selam ve dua ile

kübra 01-31-2009 12:17

Sayın Başbakanımızı Ayakta Alkışladık...Gerçekten Çok Güzel Cevap Verdi.Ve Beni Gazzeden Gelen Sewgi Gösterileri Çok Duygulandırdı...

TÜRKİYE SENİNLE GURUR DUYUYOR....

İstanbuL 01-31-2009 12:22

Teşekkür

Sayın Başbakanımızı Canı gönulden kutlarım Allah yar ve yardımcısı olsun ...

Sultan Fatih 01-31-2009 12:45

İnş. Geri adım atmaz her zaman ki gibi...

ishakyilmaz 01-31-2009 12:50

Alıntı:

Sultan Fatih Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 501398)
İnş. Geri adım atmaz her zaman ki gibi...

Müsterih olunuz,Başbakanımız 75milyon Türk halkının imzası ile adım attı,geri adım atmek için değil..!

Sultan Fatih 01-31-2009 12:53

Alıntı:

ishakyilmaz Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 501401)
Müsterih olunuz,Başbakanımız 75milyon Türk halkının imzası ile adım attı,geri adım atmek için değil..!

Her zaman türk milleti için adım attığını söylüyor ama...
Bu sefer çok güzel bir çıkış yaptı.
Geri adım atarak dünyaya rezil olmayalım
Özellikle islam alemine
Geri adım atacak diye düşünmüyor değilim

arifylmz_26 01-31-2009 12:54

http://www.facebook.com/group.php?gi...id=52721107189http://www.facebook.com/group.php?gi...id=52721107189http://www.facebook.com/group.php?gi...id=52721107189http://www.facebook.com/group.php?gi...id=52721107189http://www.facebook.com/group.php?gi...id=52721107189http://www.facebook.com/group.php?gi...id=52721107189http://www.facebook.com/group.php?gi...id=52721107189http://www.facebook.com/group.php?gi...id=52721107189http://www.facebook.com/group.php?gi...id=52721107189

Sultan Fatih 01-31-2009 12:56

Alıntı:

Milli_Dava Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 501335)
Sayin basbakanin yaptigi yanlislar elestirildigi gibi
Yaptigi Güzellikler, sergiledigi dik durusta tebrik edilmeli .

Kabul etmek gerekir ki sayin basbakan Davosta Tarih yazdi :güzel:

Bundan sonra Bizim Dualarimiz Bu dik durusunun arkasinda Durmasidir :gül:

Bizde tebirk ediyoruz başbakanı

Söylediğiniz bir söz çok yanlıştır.
Erbakan herzaman baş kaldırıyor.
Bunu unutmuşsunuz.
Birde Milli_Dava nicklisiniz

zerrin 01-31-2009 12:58

BİZLER BİLEĞİ BÜKÜLMEZ YEDİ CİHANA HÜKMETMİŞ OSMANLININ TORUNLARIYIZ,MALESEFKİ BU VASFIMIZI YİTİRMİŞTİK AVRUPANIN PEŞİNDEN KOŞAR OLMUŞTUK BÜTÜN ÖZGÜVENİMİZ YİTMİŞTİ...ANCAK BAŞKANIMIZ SAYESİNDE HERKES UYANDI ÖZGÜVENİMİZ GELDİ OSMANLI TORUNLARI OLDUĞUMUZU BAĞIMSIZ BİR TÜRKİYE CUMHURİYETİ OLDUĞUMUZU BÜTÜN DÜNYAYA GÖSTERDİK,BAŞBAKANIMIZIN HER SÖZÜNDE İÇİM ÜRPERDİ,GÖĞSÜM KABARDI İŞTE BİZ BUYUZ DEDİRTTİ BAŞBAKANIMIZ,BU CESARETİ BAŞKA BİRİ OLSAYDI ORADA GÖSTEREMZDİ TŞRKLER BAŞBAKANIM HAKLININ YANINDA OLDUĞUNU BİR KERE DAHA GÖSTERDİN HEMDE BÜTÜN DÜNYAYA,KOCA DÜNYADA KİMSENİN SÖYLEYEMEDİĞİNİ BİR TÜRK BİR OSMANLI TORUNU SÖYLEDİ İŞTE BİZİM BAŞBAKANIMIZ BU ...RABBİM YOLUNU AÇIK ETSİN İNŞLLH

Üç mevsim 01-31-2009 13:03

Say yorumunuz güzel, tebrik ederim ancak bir iki nokta dikkatimi ekti.

Bir; o zatı Bİçare Milletler Genel Sekreterine Japon demişsiniz, Güney Koreli, ama duruşuyla Japondan daha soğuk, bu anlamda güzel konuşmuşsunuz.

Sonlarda Hamas'ın füze atmasına anlam veremiyorum demişsiniz.. Bençok anlam veriyorum nedenini de söyleyeyim; 50 yıldır toprakları işgal altında olan ve üzerlerine ambargo uygulanan bir halkın temsilcileirnden başka ne yapamaları bekelenebilir. Bizim topraklarımız işgal altında olsaydı biz füze atmaz mıydık.. Atardık biz de atardık..

Mill Dava Bu onurlu tavrı desteklemeniz aslında olması gereken davranış olmakla beraber herşeye rağmen çok güzel.

Erbakan Hoca'nın siyonizme baş kaldırışı unutulamaz. Osmanlı'dan sonra ilk baş kaldıran Erbakan Hoca'dır.

ishakyilmaz 01-31-2009 13:04

Alıntı:

Sultan Fatih Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 501411)
Bizde tebirk ediyoruz başbakanı

Söylediğiniz bir söz çok yanlıştır.
Erbakan herzaman baş kaldırıyor.
Bunu unutmuşsunuz.
Birde Milli_Dava nicklisiniz

Bakınız ülkemizin selameti için hizmet eden kim olursa olsun,başımızın baş tacıdır.Burada sorun olan,kutuplaştırarak başarıları yok etmektir..!

ishakyilmaz 01-31-2009 13:10

Değerli üyeler,burada açılan bu konuda Türkiye'nin tarihi bir başarı almasını sağlayan sayın Başbakanımıza en derin sevgi ve saygılarımızı iletmeye çalışıyoruz.Lütfen bu güzel ortamı bozmya çalışmayalım.İlla takdir edip,sevin demiyorum.Fakat kalbinizdeki negatif düşünceleri buraya aktarmayalım.En azından bu tarihi başarısından dolayı başbakanımıza nacizane bir hediyemiz olsun..;1

NUMB 01-31-2009 13:53

Helal olsun !... hangi lider bugüne kadar bunu yapabildi.. kim yapabilirdi..? TÜRKİYE'nin agırlıgını ortaya koydu ... < YUMUŞAK BAŞLIYSAK KİM DEMİŞKİ UYSAL KOYUNUZ..!(MEHMET AKİF ERSOY )

All times are GMT +3. The time now is 12:25.