![]() |
Bayrak asmak doğru mu?
Alıntı:
|
Bayrak asmak doğru mu?
doğru yazıldıı arkdasımm..bende isledim programı okan cok üstüne gitti yinede helal olsun ama ;)
|
Bayrak asmak doğru mu?
bence dogru insanlar bir davet dügün yada bayram için hazırlık yapmazmı buda onun gibi bizim bayramımızda inş... 22 temmuz akşamı olacak.bence bayraklar çoşkuyu ve azmi arttırıyor.
|
Seçim Otobüslerini Ve Sokaklardaki Parti Bayraklarını Protesto Ediyorum
gerçekten çok güzel bi konuyu gündeme getirmişsin bence boşuna masraf yapılan işlerle gündeme gelir insan kim çevirip kafasını özellikle bayrağa bakar ve bu bayrağa göre oy verirki.... :-\
|
Bayrak asmak doğru mu?
Bence doğru çünkü gözümüzün önünde asil akp bayraklarının dalgalanması insanı daha bir coşturuyor. Ayrıca konya'da en az bizim bayraklarımız asılı. Buna çok üzüldüğümü belirtmek isterim.
|
Bayrak asmak doğru mu?
Seçim otobüsleri,bayraklar,afişler Vs. Vs.
onların yerne önceden tespit edilen yardıma muhtaç evlere ramazan aylarında yapıldıqı qibi poşetlerin içinde erzak verilseydi hem milletin karnı doyardı hemde akılda kalıcı bi yol olurdu poşetlerin yada kutuların üstüne ak parti Logosu konabilirdi...! |
Bayrak asmak doğru mu?
bence bayrak afiş asmak doğru değil arkadaşlar...
bir yasal düzenlemöeyle bunun önüne geçilmeli... Eğer bayrak afiş asılacaksa sokaklara meydanlara değil herkes kendi evinin camına veya balkonuna asmalı... hem görüntü kirliliği oluşuyor, hemde bu konuda dünyanın masrafı yapılıyor... bu konu şu an tamamen bir gövde gösterisine dönüşmüş durumda.. ben hiç kimsenin bayrak yüzünden fikir değiştireceğine inanmıyorum... dediğim gibi tamamen gövde gösterisi... |
pardon ama aynı hareketleri SP'liler yapmıyor mu?
SP'nin bayrakları afişleri yoku sokaklarda... dinime söven müslüman olsa... ayrıca bende asıyorum o bayrakları ama bana kimse yövmiye vermedi acaba ben mi salağım, yoksa sen mi iftira atıyorsun? |
yaw su ses sorunu o bu partıde deıl istısnasıs btün partıler bangır bangır bagırıyo geceye kakar...bu arada dogru her tarafta akp bayragı her sokak ve caddede bayrak asarak olacagınımı zannedıyolar acaba ???
|
Bayrak asmak doğru mu?
Bu konuda geridönüşüm sağlıyorlarsa eğer bence israf değildir ama öylece boş yere gidiyorsa israftır unutmyalım israf haramdır...
|
arkadaşım sana tekrarlıyorum ben bayrak asarken para almıyorum ve o işide seve seve yapıyorum...
eğer bunun adı enayilikse evet enayiyim... sonuç olarak burada tartıştığımız nokta bu değil... bu bayraklar sizleri rahatsız ediyor mu etmiyor mu? bu bayraklara harcanan paralar isref mı değil mi? tabii siz her konuda olduğu gibi bu konuda da yine hemen konuyu farklı taraflara çekiyorsunuz... ayrıca, eğer benim parasız çalışarak vinç tepelerinde bayrak asmam enayilikse, seninde vinç dururken merdivenlere tırmanarak bayrak asman enayiliktir!!! |
gerçekten arkadaşlar bunun önüne geçilmeli ama bunu bir parti falan değil bunu ysk kesin ceza uygulamalı gerçekten beni asla etkilemiyor saadetçiler bu seçimlerde yoğun uğraşlarla dev bayraklar astılar gereksiz millet geri zekalı değil yani bayraklara göre oy versin ama isteyen kendi balkonuna assın
ama bunu bir parti asar diğerleri asmaz ise haksızlık olur diye düşüüyorum. SİZ SAADETÇİLER BİZE LAF ATACAĞINIZA ASDIĞINIZ BAYRAKLARIN HESABINI VERİN SÖZDE KENDİLERİNİ ÇOK BÜYÜK PARTİ YA BÜYÜK BAYRAK ASIYOLAR O BÜYÜK BAYRAKLAR KURTARIR BELKİ SİZİ BARAJIN ALTINDAN şu saadetçileri defetin şurdan sıkmaya başladılar yüzsüz herifler ben bunların saadetçi olduğuna da inanmıyorum ya |
Bayrak asmak doğru mu?
israf olduğu gibi teşkilattaki arkadaşlar bilirler yer yer diğer partilerle mesele haline gelebiliyo
|
Bayrak asmak doğru mu?
Alıntı:
ya evet hakikaten ben konyaya yeni geldim tatil için her yer saadet partisinin bayraklarıyla doluydu....şaşırdım açıkcası...ama haticeye değil neticeye bakmak lazım...sonuç belli.... :D ama bayrak konusunda bence herkes evine assın..ya aslında sokaklardada bi bayram havası oluyo...ama yapılan masrafları düşününce insan acıyor...bukadar fakir düşkün insan varken...yazık ... |
Bayrak asmak doğru mu?
VALLA BEN BALKONA PENCERELERE ASTIM AK PARTIMIZN BAYRAKLARINI KOCAMANLAR O KADAR GUZEL DURUYOR KI SIMDIDE SON SESDE AK PARCALR ALLAHINA KURBAK AK PARTIMIZE VE DAVAMIZIN ADAMLARINA
|
Bayrak asmak doğru mu?
Alıntı:
|
Bayrak asmak doğru mu?
murselyavuz arkadaşıma bir kaç yönüyle katılıyorum. Dediği gibi bu bir gövde gösterisi ve bu yönüyle seçmeni etkiliyor. bu konuda anlatmak istediğim bir olay var. Benim bir arkadaşım otobüs hastası (403 - travego) Bingöl de bütün partiler tarnsitlerle gezerken AK Parti 403 ile gezdi. O aracı gördüğünde Tayyib Baba İşi Biliyor. Diyor ve bir anlamda AK Partiye olan güveni artıyor. Bu tüm halkımız için böyledir diye düşünüyorum.
|
Bayrak asmak doğru mu?
bence bayrak asmak dogru deyıl 1 ay okadar masraf yapılıyo yolara saga sola asıyoruz bırde yoruluyoruz :) sonra secımler bıtınce kaldırıp atıyoruz cope yazık boşuna para harcıyoruz boşuna emekler gıdıyo bırde cevremızı kırletıyoruz zaten kuresel ısınma var dunyamıza daha ıyı bakmalıyız herseyı dusunmelıyız ..bayrak olayına hayır dıyorum ama gerı kalan secım arabaları tanıtımlar v.s onlar olmalı
|
Bayrak asmak doğru mu?
valla bence hepsi yanlış
gereksiz helede seçim arabaları var ya cok şükür kurtulduk bugün yaaaaa herkes nasıl olsa tv den radyodan takip ediyor gürültü kirliliğine ve görüntü kirliliğine hiç gerek yok bence |
Bayrak asmak doğru mu?
seçimden sonra asmak balkonda dalgalandırmak harika muhteşem bir duygu. bu mutluluk seçimi kazanan tayyip ağada bile yoktur. o lider ama biz seçmen olarak daha mutluyuz...
|
Bayrak asmak doğru mu?
bizim balkonda bayrak asalı rahatlıkla 1 aydan fazla duruyor. kimse de gelip yanlış olduğunu söyleyemez....
ayrıca partilerin astığı bezler neye dayanarak bayrak oluyorlar... onlar reklam panolarından bez afişlerden başka birşey değiller.... bu sayede meclise girebilmek için kendilerini pazarlıyorlar reklam ediyorlar... ve bu olay tamamen gereksiz birşey bence... insanlar sırf daha fazla çevreyi renklendirmiş diye gidip oy mu verecek.... anket sonuçlarına göre verebilir. icraatlara göre verebilir fanatizmden dolayı verebilir ama sırf afişleri daha fazla diye oy atarlar diyen varsa bugün Türkiye nin yaklaşık %50 sine aptal cahil diyen zihniyetle aynı görüşte olduğunu bilsin.... insanlarımız okumamış diye cahil mi olacaklar... peki okula giden herkes cehaletten kurtuluyor mu... |
benim çok hoşuma gidiyor 'demokrasi şöleni' lafına layık oluyor.şenlik gibi.hem nasılsa seçim yasakları nedeniyle topluyorlar kirlilik de yapmıyor....fakat seçim otobüslerini hiç sevmiyorum sayelerinde televizyonun sesini duyamıyorum
|
Alıntı:
Ayrıca liste başı milletvekillerinden 200 milyar parti alır ve her milletvekili kendi ilinde olacak olan propaganda , bayrak , miting gibi giderleri cebinden verir , parti karışmaz. 3 kuruşluk aklınızla burada efelenmeyin bilip bilmeden. Gören de çok bilgili sanacak. Kanmayın arkadaşlar böylelerine. |
bir tek ak parti mi süslüyor etrafı ....
bnm dikkati mi çekti yoollarda ak parti den fazla partilerinde bayrakları var meselaa... hemde bzm astığımız bayrakları kesip yerine başkalarını asıyorlar.... buna ne demeli peki... hem bzm verdiğimiz para,onları asan işçilerin emekleri,en önemliside onları asarken çektikleri can tehlikesi ne olacak bence bunu bize değil önce kendine sor elbet cevabını bulacak sın......... |
All times are GMT +3. The time now is 14:04. |