Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Siyaset (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=260)
-   -   Saadet'in Şişli ve Çankaya Açılımı (!) (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=55326)

redyellow 02-10-2009 16:38

Pardon bunu görmemiştim.

Bu yukarda gösterdiğiniz hanımefendi gibi insanlar akpde yok mu?

Bu hanım ahlaksız mı? terbiyesiz mi? namussuzluk mu yapmış?

nedir....?

Bunu yazabilen bir arkadaşla yazışmaktan, ona onun üslubuyla cevap vermekten haya ederim.

Üç mevsim 02-10-2009 16:41

Siz niye alınıyorsunuz, sizin neden gücünüze gidiyor ?

Küfreder gibi Akp derken iyi oluyor ?

Hanımefendi biz siyaset yapıyoruz Cihad değil ! Ama bazıları bu meydana Cihad niyetiyle indi !

Görsünler Cihadı Şimdi

redyellow 02-10-2009 16:41

Bir kadının başının açıklığı üzerinden, bir kadının fiziki üzerinden yorum yapmak ahlaksızlığın en büyüğüdür.

Yazıklar olsun bu mantığa. Yazıklar olsun bu yobazlığa!

redyellow 02-10-2009 16:42

ÖZGÜN GENÇ:

Kime yazıyorsan nickini yaz....

akp küfür etmek demek midir?

Böyle saçma sapan bir şey olur mu...

Necip Fazıl 02-10-2009 16:45

Alıntı:

redyellow Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 508498)
Bir kadının başının açıklığı üzerinden, bir kadının fiziki üzerinden yorum yapmak ahlaksızlığın en büyüğüdür.

şeriat gelecek kanlımı olur yoksa başka türlümü olur bilemem diyen bir lider bu kişilerle mi şeriat getirecek soruyorum size redyellow kardeşim... ;)

Üç mevsim 02-10-2009 16:47

Alıntı:

redyellow Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 508499)
ÖZGÜN GENÇ:

Kime yazıyorsan nickini yaz....

akp küfür etmek demek midir?

Böyle saçma sapan bir şey olur mu...

Size yazıyorum redyellow

Ben öyle demedim, benim yazdığım yazı yukarıda duruyor. Babannemin Kürt derken nasıl küfreder gibi dediği aklıma geliyor siz böyle AKP deyince.

Eğer siz siyaset yapmakla cihadı ayırt etmişseniz, hiç üzerinize alınmanıza gerek yok.

Bu meydana Cihad naralarıyla çıkanlar bunu üzerine alınacak :güzel:

Üç mevsim 02-10-2009 16:53

Alıntı:

redyellow Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 508498)

Siz ahlaksızlık, çirkeflik görmemişsiniz. Biz daha hiçbirşey yapmadık.. İki siyasi espriyi bu kadar büyütüp ahlak meselesine dönüştürmeye hakkınız yok.

Bu üstün ahlakınızı, SP li bazı çirkeflerin holiganlıklarında da görmek isteriz, merak ediyorum Sp'lilere hiç ahlak dersi veriyor musunuz ?

Her olayı teryüz edip çarpıtmak, her istisnai vakayı tüm AK Parti camiasına mal etmeye çalışmak, ne idüğü belirsiz vakaları AK Parti'ye mal etmeye çalışmak, hep bel altı siyaseti yapmak..... Bu üstün ahlakınızdan birazda onlar nasiplense çok daha faydalı olur, e en nihayetinde cihad yapıyorlar ahlaklarıyla yapsınlar... Ayrıca mücahide yardım etmek de sevaptır değil mi?

redyellow 02-10-2009 16:53

Alıntı:

Meçhul Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 508504)
şeriat gelecek kanlımı olur yoksa başka türlümü olur bilemem diyen bir lider bu kişilerle mi şeriat getirecek soruyorum size redyellow kardeşim... ;)

Hangi lider ŞERİAT GELECEK, KANLI MI OLUR, YOKSA BAŞKA TÜRLÜ MÜ demiş....

Buyrun ispatlayın.

Sizi yalancılıkla suçluyorum.

Sizi müfterilikle suçluyorum....

İspatlarsanız burada herkesin önünde sizden özür dilemeye hazırım.

İspatlayamazsanız siz o liderden özür diler misiniz?

Haydi buyrun....

SAYIN ÖZGÜNGENÇ:

Bugün sizi size yakışmayan bir üslup içerisinde görüyorum.

Bu sebeple size cevap yazmaycağım.

ishakyilmaz 02-10-2009 16:57

Bugün gribal enfeksiyon yüzünden büyük acılar çekmekteyim,size güzel bir beduada bulunacam daha doğrusu konuyu kasıtlı olarak saptırmak isteyenlere;gribim sizlere geçsin,ozaman dağınık kafayla bir şeylez yazmazsınız..!;D

FarukARSLAN. 02-10-2009 17:01

Alıntı:

redyellow Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 508341)
Hayırdır?

Niye özellikle BEKAR OLAN diye öyle at nalı kadar büyüttün?

Ayıp değil mi?

bu ne terbiyesizlik.

Bekar olmak suç mu?

Bekar olmak kötü bir şey mi?

Yazıklar olsun.

Ben 'haber'de vurgulanmasını tuhaf olarak görüp özellikle vurguladım efendim.. Art niyetim yoktu (:

Hem Saadetten korkan çekinen onlar gibi olsun. Biz hayırlı olsun dedik bişey mi dedik..
Allah Allaaaah..

redyellow 02-10-2009 17:03

Alıntı:

Meçhul Nickli Üyeden Alıntı http://www.akpartiforum.com/images/s...s/viewpost.gif
Meçhul nickiyle yazan arkadaşdan bu liderin ŞERİAT GELECEK, KANLI MI OLACAK.... şeklinde sözünü ispatlamasını bekliyorum.

Kişi iddiasını ispatlamakla mükelleftir.

İddiasını ispatlayamayan müfteridir, iftiracıdır ve yalancıdır.

Üç mevsim 02-10-2009 17:03

Alıntı:

redyellow Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 508514)
Hangi lider ŞERİAT GELECEK, KANLI MI OLUR, YOKSA BAŞKA TÜRLÜ MÜ demiş....

Buyrun ispatlayın.

Sizi yalancılıkla suçluyorum.

Sizi müfterilikle suçluyorum....

İspatlarsanız burada herkesin önünde sizden özür dilemeye hazırım.

İspatlayamazsanız siz o liderden özür diler misiniz?

Haydi buyrun....

SAYIN ÖZGÜNGENÇ:

Bugün sizi size yakışmayan bir üslup içerisinde görüyorum.

Bu sebeple size cevap yazmaycağım.

Erbakan o sözü o anlamda söylememişti meçhul. O sözün aslı budur:

"""Erbakan başbakanken, Refah Partisi Meclis Grubu'nda konuşuyor. Ben de gazeteci olarak dinleyiciler arasındaydım. Konuşmasının bir yerinde şöyle dedi:

"Refah Partisi'ni iktidardan uzaklaştırma konusunda anlaştılar, ama bu iş kanlı mı olacak kansız mı olacak onu tartışıyorlar."

Cümle bu. Ama kamuoyuna yansıtılan sadece "Kanlı mı olacak kansız mı" bölümü ve bu bölüme yüklenen mana... """ Nuh Gönültaş 26 Ocak 2008

Sayın redyellow ben de bugün sizi, bazı saf SP'lilere yaptığımız acı bir gerçeğin izahatını üzerinize alarak, durumdan vazife çıkarmak üzere görüyorum. Peki o halde sohbetimize daha sonra devam edebiliriz.

FarukARSLAN. 02-10-2009 17:08

Alıntı:

özgün genç Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 508481)
Bir dakika bakalım yaa, ne oluyoruz heey...

Biz burada bir acı gerçeği mücahidlerimizin yüzüne olanca şiddetiyle çarpıyoruz. Siyasetin ne olduğunu onlara gösteriyoruz. İkide de bir gelip burdda cihad naraları atan Saadet Partili cengaverlere bu iş pek de cihada benzemedi be diyoruz. AK Parti'yi ilkesizlikle suçlayanların ilkesini ortaya koyuyoruz.

Kİmse acitasyon yapmaya, ahlak edebiyatına soyunmaya kalkışmasın ! Bizim konuya yaklaşımımızı mücahid (!) kardeşlerimiz çok iyi anlar, biz de zaten onlara anlatmak istedik, kimsenin bir endişesi olmasın.

Redyellow siz önce AK Parti diyebilecek olgunluğu gösterin ondan sonra bizim nasıl davranacağımıza karar verin. Biz de SAP dediğimiz zaman hoşunuza mı gidecek. Ama ben bunu yapmayacağım, tüm tahriklere rağmen bunu yapmayacağım :güzel:

İsrail'in kendisine yöneltilen eleştirileri -antsemitizm- yapılıyor diye bağırarak, örtbas etme çabasının bir benzerini burada "ahlak" adı altında yapmaya kalkışmasın kimse. Bu vakayı herkes görecek. Saaadet Partisinin bu cihadını hep beraber tebrik edeceğiz. Bazı Saadetli kardeşlerimiz de burdan üzerine düşen hisseyi alacak !

Siz de hiç üzülmeyin Aşk-ı İlahi ve Saadet Partisi fanatiklerinin ve holiganlarının yaptığının 10'da 1'ini bile yapmadık !

Yönetim ne yapacağını iyi bilir, merak etmeyin siz.

Çürük elmalara ve onların 'yorum yapayım da farklı olsun' hevesindeki bu taraftan olanlara gelsin bu..

Cihada, Mücahidliğe devam Saadet!
Gocunacaksınız amma ne yapalım kabulleneceksiniz artık, BU SEVDA KOLTUK SEVDASI.
Şimdi iyice kamçı vurulmuşa dönüp saldıracaksınız ama ne yapmalı acı gerçekler işte..

Ve diğer 'terbiye bekçileri'.. Burada siyasetle alakası olmadan hacı hoca kesilmelerine ses etmezken 'koyu AK Partili'lik taslamazken şimdiki efeliğiniz nedendir?..

Yesinler..

redyellow 02-10-2009 17:11

Sayın özgüngenç:

Yukarda da yazdım.. ben bu forumda sizi daha makul, seviyeli birisi olarak gördüm, öyle bildim.

Fakat daha söyleneni bile anlamayan, anlamadan yazan kişilerle birlikte olup yazı yazmanız hakikaten size yakışmadı.

Bu başlıkta SP ile dalga geçen arkadaşdan (meçhul) hala yazdığını ispatlamasını bekliyorum.

Alıntı:

Meçhul Nickli Üyeden Alıntı http://www.akpartiforum.com/images/s...s/viewpost.gif
Daha okuduğunu anlamayan, duyduğunu idrak edemeyen, asla ve asla içinde ŞERİAT kelimesi olmayan bir konuşmayı bu kadar rahatlıkla çarpıtabilen bir zihniyetle birlikte siyasi hırsla yazarsanız onların seviyesine düşersiniz.

Benden size acizane bir tavsiyedir...

okuduğunu anlamayan, duyduğunu idrak edemeyen ve iftira atanlarla birlikte olmayın.

FarukARSLAN. 02-10-2009 17:11

Alıntı:

duyguseli Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 508317)
Başlığa bak..''Saadet öyle bir güzel seçtiki..?''
Güzel..?!! Hanım olsunda güzel olsun yani..Eee o eksik kalsın..!!
Şaşırmadım..!!Seçim için herkes herşeyi yapıyor..Saadet mi geri kalıcak.. Özgünle Faruk bey çok bayıldınız herhalde bu hanıma.. Gülücükleriniz eksik olmuyor maşAllah..Eee oylarınızda saadete kayar artık..

Oylarımız Saadet'e kaymaz yahu..
Hani.. Çankaya'da olsaydım..
Düşünürdüm :w:

Ama nebileyim yani.. Başlıkta güzeldi aslında :(
:hihi2:

FarukARSLAN. 02-10-2009 17:13

Alıntı:

Meçhul Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 508490)
bu gidişle sp chp ye laikliğin odağı olduğu için dava açarsa şaşmam... :D ;D :hihi2: ;;)

Ben şaşmam..
Şaşacak olanlar el kaldırsın ;D

redyellow 02-10-2009 17:14

Artı ben burdaki yazılarımın hiç birisinde SP BU HANIMLARI ADAY GÖSTEREREK DOĞRU YAPMIŞTIR DEMEDİM...

yazılarımı okuyanlar, okuyacaklar ve bana cevap yazacaklar buna dikkat etsinler.

Boşu boşuna kabadayılık taslamasınlar.

Ben şunu söylüyorum:

müslümansanız bir kadın hakkında, bir hanım hakkında yazarken biraz daha dikkatli olun.

O hanımefendinin fiziki durumu, güzelliği vs. ile ilgili yazarak, öyle gülücükler (:)) vs. aktararak yazarsanız bu kul hakkına girer.

ha sp'liler daha önceden bunu yapmışlar. (onların yazdıklarını görürsem onlara da yazarım... ben foruma çok fazla yazan bir insan değilim, çok takılırsam kime neler yazabileceğimi görürsünüz.... (beni başka bir forumdan tanıyan HARİTACI arkadaşa sorabilirsiniz, o forumlarda akpli diye bana kızarlar!!!)

Spliler Yapmışlarsa hata etmişler.

Spliler yaparsa doğru, akpliler yaparsa yanlış diye bir mantık olur mu?

yanlış yanlıştır.

yanlış kim yaparsa yapsın yanlıştır.

Kul hakkına dikkat edin.. inanıyorsanız.

Üç mevsim 02-10-2009 17:21

Alıntı:

redyellow Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 508531)
Sayın özgüngenç:

Yukarda da yazdım.. ben bu forumda sizi daha makul, seviyeli birisi olarak gördüm, öyle bildim.

Fakat daha söyleneni bile anlamayan, anlamadan yazan kişilerle birlikte olup yazı yazmanız hakikaten size yakışmadı.

Bu başlıkta SP ile dalga geçen arkadaşdan (meçhul) hala yazdığını ispatlamasını bekliyorum.

Daha okuduğunu anlamayan, duyduğunu idrak edemeyen, asla ve asla içinde ŞERİAT kelimesi olmayan bir konuşmayı bu kadar rahatlıkla çarpıtabilen bir zihniyetle birlikte siyasi hırsla yazarsanız onların seviyesine düşersiniz.

Benden size acizane bir tavsiyedir...

okuduğunu anlamayan, duyduğunu idrak edemeyen ve iftira atanlarla birlikte olmayın.

Meçhul arkadaşımızın bahsettiği olayın ne olduğunu ortaya koyduk. Siz neden bu hatayı hata olarak kabul etmek yerine, iftiracı müfterici aramak derdindesiniz. Eğer biz bunu açıklamasaydık devam ederdiniz, buyrun açıkladık işte.

Ben olayı açıklamışken 4. paragrafı bana ithafen yazmanız aslında bu yazdığınıza kendinizin de inanmadığını gösteriyor.

Aslında tarafsız, sadece ahlakı savunmaya çalışıyor göründüğünüzü mü zannediyorsunuz ? Eğer böyleyse, "bu olay mücahidlere sunulan bir derstir" sözümüzü neden ısrarla dikakte almayarak bir camiayı koruma kollama derdindesiniz.

Benden de size naçizane bir tavsiye olsun. Ahlaka ve siyasi akla ve ufka kimin ihtiyacı olduğu bu haberle daha net biçimde ortaya çıkmış oldu. Bir zahmet çevrenizdeki mücahidlere durumu izah ediniz. Siyaset Meydanı ile Cihad Meydanının farklarını anlatınız, bunu yaparken bu haberi de kullanabilirsiniz.

son durak 02-10-2009 17:21

herkes yerini ve cizgisini iyi bilsin o zaman ............

birilerine gömllek cıkarrtı deyip de bu harekete iyi olmus diyenler tutarsızlık yapmasın............

neyseniz o cizgide durun ki ona göre deger göresiniz.........

adam gibi çıkın bu uygun olmamıs yakısmadı deyin...........

hergün islam üzerinden naralar atıp AK partiye yükleniyorsunuz hareketlerinizi de ona göre sececeksiniz yoksa bu millet güler size..............

islami partiyiz diyende sizler degilmisiniz......
o zaman tutarlı olalım lütfen............

FarukARSLAN. 02-10-2009 17:23

Alıntı:

redyellow Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 508535)
Artı ben burdaki yazılarımın hiç birisinde SP BU HANIMLARI ADAY GÖSTEREREK DOĞRU YAPMIŞTIR DEMEDİM...

yazılarımı okuyanlar, okuyacaklar ve bana cevap yazacaklar buna dikkat etsinler.

Ben şunu söylüyorum:

müslümansanız bir kadın hakkında, bir hanım hakkında yazarken biraz daha dikkatli olun.

O hanımefendinin fiziki durumu, güzelliği vs. ile ilgili yazarak, öyle gülücükler (:)) vs. aktararak yazarsanız bu kul hakkına girer.

ha sp'liler daha önceden bunu yapmışlar. (onların yazdıklarını görürsem onlara da yazarım... ben foruma çok fazla yazan bir insan değilim, çok takılırsam kime neler yazabileceğimi görürsünüz.... (beni başka bir forumdan tanıyan HARİTACI arkadaşa sorabilirsiniz, o forumlarda akpli diye bana kızarlar!!!)

yanlış yanlıştır.

Yahu ne diyorsunuz siz? Bunların cihad naralarıyla bize çirkefçe saldırma mesajlarını sile sile, düzelte düzelde hatta üyelikleri banlaya banlaya bi hal oldu bu aralar bu yönetim!

AK Partililer yaparsa doğru Saadetliler yaparsa yanlış diyen mi var? AK Partli'nin yaptığına YANLIŞ diyen Saadetliler var ama! Bizi 'aforoz' etmeye kadar bile götürdüler işi.. Biz ELHAMDÜLİLLAH deyip siyasette siyasetin gerektirdikleirni uygularken 'cehennemlik' kabul edildik bunu unutmayın.. E şimdi bize din konusundan habire 'çakan' beğenmeyenler bu yüzden MUHALİF olanların boyunun ölçüsünü alıyoruz işte..

Şimdi SİYASETTEKİ cihad erlerini görüyoruz biz..

Hey sandık hey.. Sen nelere kâdirsin..

OOYY OOOYY..

Üç mevsim 02-10-2009 17:30

Alıntı:

redyellow Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 508535)

Ben şunu söylüyorum:

yanlış yanlıştır.

Ne demişiz ne demişiz... SP zihniyetiyle kıyaslanamayacak derecede ufak bir espiri yapmışız, bunun ahlakla alakalı hiçbir tarafı yok, bana benim sözlerimi sorun, o arkadaşımızın iğneleyici üslubu zaten forumda malumdur. Ama buna sebebiyet verenin bu forumu böyle gerenin SP holiganları olduğunu da biliniz.

Bu işi ahlaka dökmeniz, konuyu başka bir mecraya taşıyarak maksadından nasıl uzaklaştırmak istediğinizi gösteriyor ben gördüm açıkçası. Ve sizin objektif görünümlü tavrınız da yara aldı bunu da söyleyeyim.

Yarası olan gocunur misali gocunarak bu konuyu amacının dışına taşıyıp, konunun maksadını gizleme telaşında olduğunuz gibi bir algı çok net biçimde ortada duruyor. Ben yetişmeseydim az daha da konuyu güme götürüyordunuz yani...

redyellow 02-10-2009 17:36

Alıntı:

özgün genç Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 508551)

../.. Ben yetişmeseydim az daha da konuyu güme götürüyordunuz yani...

En çok da burası hoşuma gitti....:)

YETİŞMESEYDİNİZ....

Malkoçoğlu geldi, kaçın, savulunnnnnnnnnnnnnnn mu?

Bugün sizi çok gergin gördüm.

Yorum yaptığınız hanımların sizin kızkardeşiniz, sizin ablanız olduğunu düşünerek yazarsanız daha kolay doğruya ulaşırsınız.

Bu forumda akp hakkında çirkin yazı yazan spliler varsa onlara cevap verin, niye aday olan bir hanımefendi hakkında olumsuz şeyler yazıyorsunuz? niye alay ediyorsunuz? niye kişinin fiziği üzeriden yorum yapıyorsunuz.

spliler yanlış yapıyorsa onlara cevap vermek daha doğru değil mi?

benim akp ile ilgili çirkin bir yazımı gördünüz mü?

Gördüyseniz söyleyin.

Görmediyseniz o zaman başkasının yazdığını bana mal etmeyin.

Ben sizin bizzat kendi yazdığınız yazı üzerinden yazıyorum... Sİze başka bir akplinin yaptğının hesabını sormuyorum.

tekrar ediyorum:

Herkes yorum yaptığı hanımefendinin (akpli, spli, chpli) kendi kız kardeşi, ablası olabileceğini düşünerek yazsın.

Sizin kızkardeşiniz, ablanız hakkında başkaları bu şekilde yazarsa memnuniyet duyar mısınız?

redyellow 02-10-2009 17:37

Ha pardon sayın özgüngenç:

"Konunun maksadı" demişsiniz...

Nedir konunun maksadı? biraz açabilir misiniz? ama lütfen insanların kılık kıyafetleri üzeriden, fizikleri üzerinden vs. olmasın.

sadece fikir bazında bekliyorum.

NOT: Kİşinin yazdığını, iddiasını ispatlamakla mükellef olduğunu MEÇHUL için yazdım, sizin cevap vermeniz onun yanlışlığını gidermez... Madem biliyor, madem yazıyor kendisi cevap vermelidir. Yanlış yaptığı zaman da özür dilemesini bilmelidir.

Üç mevsim 02-10-2009 18:04

Buyurun redyellow açıyorum..

Saadet Mücahidlerinin bu acı gerçeğini; basitliği, şaka yönü ve olayı iğnelemesi bakımından oldukça masumane iki espri üzerinden kızkardeş, abla acitasyonlarına dönüştürdünüz, ve meselenin aslını gözden kaçırmak için kızdardeş, abla mefhumunu alet ettiğiniz bu tutumunuzla nerdeyse konuyu kapattırıyordunuz. Bu acitasyonla yaptığınız çarpıtıcı yönlendirme az kalsın amacına ulaşacak ve konu kapanarak Saadet Camiasının bu sahte tavrı burada eleştirilemeyecek, tartışılamayacaktı. Evet aynen Malkoçoğlu gibi yetiştim :güzel:

Açıklayayım merakta kalmayın, konunun maksadı; Siyaset Meydanı ile Cihad Meydanını biribirnden ayıramayan ve her fırsatta gerek forumumuzda gerekse dışarda Cihad naraları atan Saf SP'li kardeşlerimize Siyaset Meydanı ile Cihad Meydanının farkını anlatmaktır :güzel:

Bizim kimsenin kızkarkardeşi, ablası ile işimiz yok. Kasıtlı biçimde hep aynı yönlendirme noktasındasınız, hiiç boşuna uğraşmayın bundan sonra bu konu kapanmayacak, sizin karşınızda kızkardeş abla mefhumlarının arkasına saklanarak yönlendirebileceğiniz saf bir yetkili yok...

Biz Cihad eri kardeşlerimizin bu cihadını kutladık :evet: ve Saadet Partisi'nin bu modern bayanlarını tebrik ettik mesele bu... :evet:

Beritan 02-10-2009 18:11

bakınız bir konuyu tartışmak farklı...
birde bir bayanın fiziği hakkında tartışmak farklı..(bana göre burdaki tartışma kapalılık açıklık tartışması değil)
ak partini bakanlarında bayanlar var b eleştirilecek yada açılım deniecek bir konumu?

ya başörtülü birini alsalar olay olur...almasalar olay olur..
ne anlayışından ne açılımından bahsediyorsunuz...

bir bunumu açık buldunuz siz milli görüşte(bana göre açık değil)
ya en yorumunu beğendiğim ve aklı başında kişi olarak bildiğim özgün gençten böyle yorumlar beklemezdim....
ne yalan söyliyim şaşırdım:)
bence bu konuya gerçekten tarafsız yetkililer el atmalı..
çünkü bu konu ahlaki bir mesele haline geliyorki...
böyle seviyeli bir foruma böyle seviyesiz yorumlar yakışmaz...

Üç mevsim 02-10-2009 18:18

Alıntı:

Ümmü_Seleme Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 508609)
birde bir bayanın fiziği hakkında tartışmak farklı..(bana göre burdaki tartışma kapalılık açıklık tartışması değil)
ak partini bakanlarında bayanlar var b eleştirilecek yada açılım deniecek bir konumu?

ya en yorumunu beğendiğim ve aklı başında kişi olarak bildiğim özgün gençten böyle yorumlar beklemezdim....

Nedir seviyesiz olan Cihad Cihad bağırıp böyle bir tablo orta ile çıkmak mı, buyrun size Cihad....

Yoksa bu tabloyu kendi partisine yakıştıramayıp gizlemeye çalışmak mı seviyesizlik ? Hı nedir ?

Bütün herşeyi kaç sayfadır açıklıyoruz.

Bunun AK Part'de olması normaldir, çünkü biz siyaset yapıyoruz.

Ama Saadet Cihad (!) yaptığı için bunun Saadet'te olması anormaldir.

Anlaşıldı mı :güzel:

Beritan 02-10-2009 18:20

Alıntı:

özgün genç Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 508615)
Nedir seviyesiz olan Cihad Cihad bağırıp böyle bir tablo orta ile çıkmak mı, buyrun size Cihad....

Yoksa bu tabloyu kendi partisine yakıştıramayıp gizlemeye çalışmak mı seviyesizlik ? Hı nedir ?

Bütün herşeyi kaç sayfadır açıklıyoruz.

Bunun AK Part'de olması normaldir, çünkü biz siyaset yapıyoruz.

Anlaşıldı mı :güzel:

doğru söyleyin..
bu bayanın olmasımı cihadı engelliyor...açık bayanın olmasımı:)

Üç mevsim 02-10-2009 18:21

Alıntı:

Ümmü_Seleme Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 508617)
doğru söyleyin..
bu bayanın olmasımı cihadı engelliyor...açık bayanın olmasımı:)

İşte sonunda buraya kadar geldik demek bravo. Yarın da çıkıp; kim Cihad demiş biz mi diye sorarsanız şaşmayız :olmaz:

Beritan 02-10-2009 18:24

Alıntı:

özgün genç Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 508619)
İşte sonunda buraya kadar geldik demek bravo. Yarın da çıkıp; kim Cihad demiş biz mi diye sorarsanız şaşmayız :olmaz:

ya size diyecek kelime bulamıyorum....)
peki siz cihattan ne anlıyorsunuz...
ak partini amacı ne?
ben burda kesiyorum..olaya gerçek forum başkanlarının el atmasını bekliyorum...
bu kadara seviyesiz konuşma bence bu günlük yeter..

Üç mevsim 02-10-2009 18:28

Alıntı:

Ümmü_Seleme Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 508624)
ya size diyecek kelime bulamıyorum....)
peki siz cihattan ne anlıyorsunuz...
ak partini amacı ne?
ben burda kesiyorum..olaya gerçek forum başkanlarının el atmasını bekliyorum...
bu kadara seviyesiz konuşma bence bu günlük yeter..

Haddinizi bilin hanımefendi !

Bence de daha fazla konuşmasanız kendi saygınlığınız açısından iyi edersiniz. Çünkü mesajlarınızda bir tutarlılık bulunmuyor.

Sizin holiganlarınız gelip buraya saldırıken iyi oluyordu, burası AK Parti Forum ve bu konu burada SP mücahidlerine, cengaverlerine ibreti alem olacak.

FarukARSLAN. 02-10-2009 18:29

Alıntı:

Ümmü_Seleme Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 508609)

Burada birlik olup 'haksızlığa' uğrayan bir Saadet tarafını savunduk emi?.. Orada da bu seviye ile bulunduk emi?..
Hatta bir defa da değil!..

Şimdi iş aleyhte olunca mı bu çarşafa büründünüz, 'kimsesizlik'ten dem vuruyorsunuz?..

Bizde(yada şahsi olarak bende) ne ise o!
Bu forumun seviyesini düşürenler de az biraz utansın diye bu yorumlar dillendiriliyor. İşinize gelmeyince bunu 'seviyesizlik' olarak görmek biraz ayıp olmuyor mu?..

Beritan 02-10-2009 18:32

Alıntı:

özgün genç Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 508628)
Haddinizi bilin hanımefendi !

Bence de daha fazla konuşmasanız kendi saygınlığınız açısından iyi edersiniz. Çünkü mesajlarınızda bir tutarlılık bulunmuyor.

Sizin holiganlarınız gelip buraya saldırıken iyi oluyordu, burası AK Parti Forum ve bu konu burada SP mücahidlerine, cengaverlerine ibreti alem olacak.

ben haddimi çok iyi bilirim;)
bilmeyenlere sadece sözüm
görende ne diyecek ibreti alemmişş:w::w::w:

bu arada ben benim kimseyle karıştırmayın...eğer ben seviyesiz olsaydım şuan bu forumda olmazdım...bilmem bişi anlata bildimmi:)

redyellow 02-10-2009 18:34

Sayın ümmü_seleme;

Arkadaşımız bugün çok öfkeli, sanırım solundan kalkmış:)

En güzeli cevap vermemek...

Sakinleşince daha aklı selim düşüneceğine eminim.

SAYIN ÖZGÜNGENÇ:

" Siyaset meydanında" size caiz olan her şey "cihad meydanı"nda olanlar "siyaset meydanına" geçtikleri zaman onlara da caizdir.

Umarım anlamışsınız.

Ve kişilerin yazdığı şeyler için bulun o kişinin yazısını ve o kişiye yazın.

Niye bir camiayı kırıyorsunuz? niye bir camiayı karalamaya kalkıyorsunuz.

ha diyeceksiniz onlar öyle yaptı:)

Onlar afedersiniz taş yeseler siz de yiyecekmisiniz?

Siz iyi olanı yapın...

tabi iyi olanı yapmak zordur ama zoru yapmak daha güzeldir.
Alıntı:

bu konu burada SP mücahidlerine, cengaverlerine ibreti alem olacak.
özgüngenç böyle demiş:)

Çok güldüm...

İbret olacak şey ne?

Bir hanımefendi aday olmuş, hatta bir değil bir çok hanımefendi aday olmuş...

İyi de daha önce de oldular.

Unutmayın ki SAADET PARTİSİNİN, FAZİLET PARTİSİNİN YÖNETİMİNDE BAŞI AÇIK BAYAN VARDI....

:)

Komik oluyorsunuz....

Ve işin ilginci bu hanımefendilerin aynıları sizde binlerce:)

Ve çok normal....

Anormal olan "cihad yapanlara" karşı "malkoçoğlu" rolüne soyunmaktır.. hem de bu konu üzerinden, hem de sizde binlercesi olan bir olay üzerinden:)

Üç mevsim 02-10-2009 18:35

Alıntı:

Ümmü_Seleme Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 508637)
ben haddimi çok iyi bilirim;)
bilmeyenlere sadece sözüm
görende ne diyecek ibreti alemmişş:w::w::w:

bu arada ben benim kimseyle karıştırmayın...eğer ben seviyesiz olsaydım şuan bu forumda olmazdım...bilmem bişi anlata bildimmi:)

Bazılarının Cihad Meydanı ile Siyaset Meydanı arasındaki farkı anlaması bize yeter :güzel:

FarukARSLAN. 02-10-2009 18:35

Alıntı:

Ümmü_Seleme Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 508637)

Hiç bi seviyesize de çıkıp 'neden seviyesizlik yapıyorsunuz?' demediniz de..
Şimdi deyince, tuhaf kaçtı biraz..
Ondan..

Beritan 02-10-2009 18:39

Alıntı:

FarukARSLAN. Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 508646)
Hiç bi seviyesize de çıkıp 'neden seviyesizlik yapıyorsunuz?' demediniz de..
Şimdi deyince, tuhaf kaçtı biraz..
Ondan..

ablamm;1 ben sana cevap vermiyom:)
tuhaf kaçmasın...ben bu konuda kim olursa olsun....hangi parti....
eğr böyle yorumlar chp liler için bile yapılsa tepkim aynı olurdu:)

redyellow 02-10-2009 18:39

Alıntı:

özgüngenç:

Siz "cihad"ı erkekler hamamı felan mı sanıyorsunuz:) kadınlara yasak!!!!!

Kadınlar da cihad yaparlar... eğer bu konudaki tek sıkıntınız CİHAD ise... burdan size ekmek çıkmaz:)

Üç mevsim 02-10-2009 18:41

Alıntı:

redyellow Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 508643)
Sayın ümmü_seleme;

Arkadaşımız bugün çok öfkeli, sanırım solundan kalkmış:)

En güzeli cevap vermemek...

Sakinleşince daha aklı selim düşüneceğine eminim.

SAYIN ÖZGÜNGENÇ:

" Siyaset meydanında" size caiz olan her şey "cihad meydanı"nda olanlar "siyaset meydanına" geçtikleri zaman onlara da caizdir.

Umarım anlamışsınız.

Ve kişilerin yazdığı şeyler için bulun o kişinin yazısını ve o kişiye yazın.

Niye bir camiayı kırıyorsunuz? niye bir camiayı karalamaya kalkıyorsunuz.

ha diyeceksiniz onlar öyle yaptı:)

Onlar afedersiniz taş yeseler siz de yiyecekmisiniz?

Siz iyi olanı yapın...

tabi iyi olanı yapmak zordur ama zoru yapmak daha güzeldir.

Kusura bakmayın ama gördüğüm kadarıyla siz bu konuda aldığınız okkalı cevapların şokunu atlatamamışsınız hala ve bu yenilmişlikle nasıl uyuyabilirim diye düşünüyorsunuz :)

Cihad Meydanında olanlar Siyaset Meydanında olduklarının farkında değiller, biz de farkettirdik.

Bu konu, üzerine alınması gerekenlere ithafen açılmıştır. Yoksa her ne kadar tartışsak da Ümmü Seleme'nin redyellow'un, aşk-ı ilahinin bu konuyla ilgisi yok, dolayısıyla alınmalarına da gerek yok.

Üç mevsim 02-10-2009 18:42

Alıntı:

redyellow Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 508654)
özgüngenç:

Siz "cihad"ı erkekler hamamı felan mı sanıyorsunuz:) kadınlara yasak!!!!!

Kadınlar da cihad yaparlar... eğer bu konudaki tek sıkıntınız CİHAD ise... burdan size ekmek çıkmaz:)

What ise your name desem... veya ne alakaya maydanoz da denebilir... hangisi hoşuınuza giderse..

Üç mevsim 02-10-2009 18:55

Alıntı:

ALPEREN4425 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 508670)
AK Parti`de şampanya açılımı

AKP Edirne il teşkilatının rakılı açılımının ardından, AKP milletvekilleri de Fransa`nın Ankara Büyükelçiliğinde şampanya içtiler.

Fransa`nın AB dönem başkanlığının sona ermesi nedeniyle, Ankara Büyükelçiliğinde bir resepsiyon verildi. Davete katılan Meclis AB Uyum komisyonu Başkanı ve AKP Düzce milletvekili Yaşar Yakış ile AKP Mersin milletvekili ve İnsan Hakları Komisyonu Başkanı Zafer Üskül, Fransız Büyükelçi Bernard Emie ile birlikte Fransız şampanyası içtiler.
Gecede İnsan Hakları Evrensel Bildirgesi`nin yazılı olduğu kristal bir panonun açılışı da yapıldı. Fransa, AB dönem başkanlığını bu ay sonunda Çek Cumhuriyetine devredecek. Büyükelçilikte düzenlenen resepsiyona aralarında ABD, Almanya ve İngiltere Büyükelçilerin de bulunduğu kalabalık bir davetli topluluğu katıldı..

Ey çok bilmiş arkadaşım. Biz Cihad yaptık dedik mi hiç. Biz dinci bir partiyiz dedik mi hiç !

Biz dindar insanların kurduğu , dindar insanların çoğunlukta olduğu, oylarının büyük çoğunluğunu dindar halk kesiminden alan bir partiyiz. İşte tüm mesele budur.

Biz merkez partisiyiz, merkez partisinde içki içenler de olur ama Cihad Partisinde böyle bir manzara biraz zor olur, yok eğer oluyorsa da bu bayanlara Cihad yolunda başarılar dileriz....

All times are GMT +3. The time now is 08:24.