Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Protesto (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=122)
-   -   FORUMUZA GİRİP AK PARTİLİ GİBİ DAVRANAN SAHTEKARLARI PROTESTO EDİYORUM! (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=5622)

Evrem 08-24-2007 21:57

FORUMUZA GİRİP AK PARTİLİ GİBİ DAVRANAN SAHTEKARLARI PROTESTO EDİYORUM!

Alıntı:

subcomandante Nickli Üyeden Alıntı
demekki anlatamadım...
ben akpli değilim evet...
ama akpli gibide hiç bir zaman görünmedim...
dışarıdan bakan insanlar demekki şunuda düşünüyordur eminim burda muhalif insanlarda vardır ve bunu yazıyor...
yönetim zaten beni 2 kez uyardı haa illa zarar görüyoruz git diyorsanız?

peki arkadaşım ben sana bişiy sorcam neden chp nin sitesi degilde özellikle rakip siteye üye oldun ki...

ibrahim44 08-24-2007 21:58

Alıntı:

EvReM Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

demekki anlatamadım...
ben akpli değilim evet...
ama akpli gibide hiç bir zaman görünmedim...
dışarıdan bakan insanlar demekki şunuda düşünüyordur eminim burda muhalif insanlarda vardır ve bunu yazıyor...
yönetim zaten beni 2 kez uyardı haa illa zarar görüyoruz git diyorsanız?

peki arkadaşım ben sana bişiy sorcam neden chp nin sitesi degilde özellikle rakip siteye üye oldun ki...

hee niye üye oldun?

subcomandante 08-24-2007 21:59

fikir alışverişi.. bir uluslar arası ilişkiler öğrencisinin öğreneceği çok şey vardır... ayrıca ilk geldiğimde herkes hoşgeldin chplileride aramızda görmekten çok mutlu oluruz deniyordu şimdi bişemi değişti?

mesudum47 08-24-2007 22:00

her zaman yönetimin tarafını tutmayıp ondanmış gibi davranan insanlar vardır ve olacaktır da...

mesudum47 08-24-2007 22:01

muhaliflere laf varsa ben de ak partili değilim...

Evrem 08-24-2007 22:02

tabi ki herkesin qörüşü kendine...ne olursan oL yine qeL...=D

merve 08-24-2007 22:19

subcomandante in chp li olduğunu forum ilk açıldığından beri burda olanlar biliyor ;)

arkadaşlar biz onunla çok tartışmalar yaptık...

uzun zamandır yoktu o yüzden sizler onun mesajlarına pek rastlayamadınız ;)

Fahrenheit 08-24-2007 22:21

arkadaşlar ,subcomandante adlı arkadaş foruma benden 14 saat önce üye olmuştur ve neredeyse bütün mesajlarını takip etmiş bulunuyorum . ilk mesajlarının hepsi "ben AKP li değilim " gibisinden mesajlardı ... ama hiçbir hakaret mesajını okumadım arada eleştirel mesajlar atıyor fakat bu mesajlarda hakaret içermiyor ,soru sormaya yönelik oluyor.... yoksa ben mi yanlış anlamışım?

merve 08-24-2007 22:28

Alıntı:

Fahrenheit Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar ,subcomandante adlı arkadaş foruma benden 30 dk önce üye olmuştur ve neredeyse bütün mesajlarını takip etmiş bulunuyorum . ilk mesajlarının hepsi "ben AKP li değilim " gibisinden mesajlardı ... ama hiçbir hakaret mesajını okumadım arada eleştirel mesajlar atıyor fakat bu mesajlarda hakaret içermiyor ,soru sormaya yönelik oluyor.... yoksa ben mi yanlış anlamışım?

bende böyle biliyorum...

mesudum47 08-24-2007 22:30

subcomandante nin bir sorun yaptığını görmedim...
başka insanlar görmekten bu kadar rahatsız olmayın....
eğer ortada tek grup olacaksa yanıldığınızı nasıl anlayacaksınız...

merve 08-24-2007 22:31

kimse başka gruplara karşı değil yanlış bir anlaşılma var sanırım ;)

Mu-Alim 08-24-2007 23:36

Meselenin çarpıtılmış olduğunu görüyor ve bundan üzüntü duyuyorum...Kimsenin muhaliflere tahammül edememek gibi bir sorunu yok!Böyle bir derdimiz olsa bunu bireysel olarak subcomandante ile tartışmayız...

Derdimi tekrar ediyorum bir örnekle;

M.Kemal konusunda subcomandante fikir beyan eden bir arkadaşımıza bilgisiz,kolpa gibi ifadeler kullanıyor.Ve bu ifadelere maruz kalan arkadaşım AK Partili iken bu hakaretleri sarf eden kişi bir cehepeli.İşte ben buna katlanamıyorum.Ak Parti'nin forum sitesinde AK Partili arkadaşımıza bir cehepelinin kolpa demesine katlanamıyorum...Hele bu arkadaşa "muhaliftir,renktir,bulunması lazım" gerekçesiyle savunulmasına hiçbir anlam veremiyorum..

Subcomandante;
gitmemi istiyorsanız? demişsin...Ben can-ı gönülden istiyorum bunu.Ama benim böyle bir yetkim malesef yok.

AK Parti forum sitesinde AK Partiliye cehepelinin kolpa demesini PROTESTO EDİYORUM VE EDECEĞİM!

Beritan 08-25-2007 00:03

ya neyi tartıştığınızın farkındamısınız.......mesela ben akp li değilim diye beni banlıyıcak değilsiniz heralde.......hemde ben ,o, şu, olmazza körler sağırlar birbirlerini ağırlar olur buda hiç hoşunuza gitmez.........tartışıcaksınızki doğru yolu bulacaksınız........aksi taktirde uzlaşamazsınız

Mu-Alim 08-25-2007 00:08

Alıntı:

ammar Nickli Üyeden Alıntı
ya neyi tartıştığınızın farkındamısınız.......mesela ben akp li değilim diye beni banlıyıcak değilsiniz heralde.......hemde ben ,o, şu, olmazza körler sağırlar birbirlerini ağırlar olur buda hiç hoşunuza gitmez.........tartışıcaksınızki doğru yolu bulacaksınız........aksi taktirde uzlaşamazsınız

Kardeşim okumadan yorum yapmayın lütfen ya..Milyon kere söylüyorum başka partilerden adamların olması değil derdimiz diye..okuyun sonra cevap yazın..

Derdimi anlayan bir tek insan varsa ne mutlu bana!

Beritan 08-25-2007 00:13

Alıntı:

AKtunaHAN Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Kardeşim okumadan yorum yapmayın lütfen ya..Milyon kere söylüyorum başka partilerden adamların olması değil derdimiz diye..okuyun sonra cevap yazın..
Bir süre forumdan uzaklaşıyorum..cehepeli değil ama AK Partili böyle istiyor anladığım kadarıyla...
Derdimi anlayan bir tek insan varsa Allah razı olsun ondan..

ozaman derdinizi açık anlatın anladığım kadarıyla anlamıyanların sayısı 1yada 2 değil ozaman anlamayanda değil suç anlatanda öyle değilmi

Mu-Alim 08-25-2007 00:14

Evet hocam haklısın...sorun bende..

Beritan 08-25-2007 00:16

Alıntı:

uyarmak benim insanlık görewim

loneliness 08-25-2007 00:21

Alıntı:

Meselenin çarpıtılmış olduğunu görüyor ve bundan üzüntü duyuyorum...Kimsenin muhaliflere tahammül edememek gibi bir sorunu yok!Böyle bir derdimiz olsa bunu bireysel olarak subcomandante ile tartışmayız...

M.Kemal konusunda subcomandante fikir beyan eden bir arkadaşımıza bilgisiz,kolpa gibi ifadeler kullanıyor.Ve bu ifadelere maruz kalan arkadaşım AK Partili iken bu hakaretleri sarf eden kişi bir cehepeli.İşte ben buna katlanamıyorum.Ak Parti'nin forum sitesinde AK Partili arkadaşımıza bir cehepelinin kolpa demesine katlanamıyorum...Hele bu arkadaşa "muhaliftir,renktir,bulunması lazım" gerekçesiyle savunulmasına hiçbir anlam veremiyorum..

Subcomandante;
gitmemi istiyorsanız? demişsin...Ben can-ı gönülden istiyorum bunu.Ama benim böyle bir yetkim malesef yok.

AK Parti forum sitesinde AK Partiliye cehepelinin kolpa demesini PROTESTO EDİYORUM VE EDECEĞİM!

forumumuza gelip provakasyon yapıp ak partili arkadaşlarımıza hakaretler yağdıran sonrada kendi inlerine çekilen tipler var.

bazı arkadaşlar muhaliflere laf uzatılmasın falan diyor. ne alakası varsa..
baykalda hukuken muhalif ama başbakanımıza ne çamurlar atmıştı. baykalın ekibinden bazı arkadaşlar ortalığı karıştırmak için sitemize ziyerette bulunuyor.

Mu-Alim 08-25-2007 00:22

Alıntı:

loneliness Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Subcomandante;

forumumuza gelip provakasyon yapıp ak partili arkadaşlarımıza hakaretler yağdıran sonrada kendi inlerine çekilen tipler var.

bazı arkadaşlar muhaliflere laf uzatılmasın falan diyor. ne alakası varsa..
baykalda hukuken muhalif ama başbakanımıza ne çamurlar atmıştı. baykalın ekibinden bazı arkadaşlar ortalığı karıştırmak için sitemize ziyerette bulunuyor.

AK Partiliye laf uzatılması ( sen nasıl müslümansın dendi bana,bir başka arkadaşımıza bilgisiz,kolpa dendi ) pahasına muhalife laf uzatmayın deniyor...

Bence bu üye amacına ulaşmıştır...

parabol 08-25-2007 00:25

Alıntı:

Alıntı:

Bir süre forumdan uzaklaşıyorum..cehepeli değil ama AK Partili böyle istiyor anladığım kadarıyla...
Derdimi anlayan bir tek insan varsa Allah razı olsun ondan..

ben senı anladım merak etme ..sen bıcok kez derdının tum mualıfler olmadıgını belırmıssın esas derdınıde solemıssın ama sankı bunu gorunmez yazmıssn gıbı kımse dıkkate almayıp bı noktaya sabıtlenmısler..sana olan tepkılere pek bı anlam veremedım ..bence uzaklasma hemen pesmı edıosun yoksa

Mu-Alim 08-25-2007 00:27

cehepeli pes ettiremez beni parabol;emin ol..ama ak partili bu kadar yalvarırcasına belirtmeme rağmen hala muhalife laf uzatma dediyse bana bir bildiği vardır elbet diyorum..Gerekirse gideriz,bizim partimizi savunacak platformumuz çok şükürler olsun..Her neyse kişisel hale bürtündürmeyelim mevzuyu ama

ŞAŞKINLIK İÇERİSİNDEYİM...

parabol 08-25-2007 00:29

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

cehepeli pes ettiremez beni parabol;emin ol..ama ak partili bu kadar yalvarırcasına belirtmeme rağmen hala muhalife laf uzatma dediyse bana bir bildiği vardır elbet diyorum..Gerekirse gideriz,bizim partimizi savunacak platformumuz çok şükürler olsun..Her neyse kişisel hale bürtündürmeyelim mevzuyu ama

ben gıdersen senın gıbıler gıderse ben gıdersem kımlere kalır bu forum?bosversene takılcak ınsanı tak sende ..gercek ak kım goster onlara..su ammarı amacına ulastrma baksana yaptıgı ukalalıga

Mu-Alim 08-25-2007 00:32

Şimdi rahatladım Loneliness ve Parabol sayenizde...
Ben o insana bir daha cevap vermiyorum...

Beritan 08-25-2007 00:34

Alıntı:

parabol Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

ben gıdersen senın gıbıler gıderse ben gıdersem kımlere kalır bu forum?bosversene takılcak ınsanı tak sende ..gercek ak kım goster onlara..su ammarı amacına ulastrma baksana yaptıgı ukalalıga

ya arkadaşlar ne ukalalığı herşeyi bukadar ciddiye almayın........abi çok üzüluyodu oyüzden dedim .......kafaya taktığınız derde bakın........kim nedemiş sizene ..........önemli olan aldığınız oy....

Onlybullet34 08-25-2007 02:52

Aktunahan "FORUMUZA GİRİP AK PARTİLİ GİBİ DAVRANAN SAHTEKARLARIN "isimlerini açıklayabilirmisin bi öğrenelim..

mesudum47 08-25-2007 02:54

Alıntı:

Onlybullet34 Nickli Üyeden Alıntı
Aktunahan "FORUMUZA GİRİP AK PARTİLİ GİBİ DAVRANAN SAHTEKARLARIN "isimlerini açıklayabilirmisin bi öğrenelim..

harbi ya ak partili olmayıp ak partili gibi davranan kimlermiş....

öğleden beri bir kavga bir curcuna....
hele söyleyin de herkes bilsin...

duymamış olan varsa ben ak partili değilim
tabi duymamış olan varsa....

bu arkadaşımız da rahatlasın...

selahattin_ay 08-25-2007 03:04

ya ne sacmalik banane chp nin gurubundan sitesinden ve dolayisiyla da sanane bizim grubumuzdan
Durmak yok yola devam !!!!!

subcomandante 08-25-2007 04:16

şimdi aktunahan öncelikle kendi söylediklerin çok güzelmiş gibi bana sataşma...
sen 7 milyon küsür insana boş kafa kafasız dedin sonrada ben bir anlık sinirle M.Kemal'e hakarette bulunan bir insana kolpa dedim diye kızıyorsun...
ayrıca o kişide istediği gibi cvp verirdi ama kalktı asılsız şeyler söyledi...
şunu tekrar söyliyim ben CHPli olduğumu pek çok kez belirttim hatta baykal karşıtı olduğumuda şimdi bekir çoşkun tarzındaki yazarlar akpli seçmeni aşşağılarken onlara duyulan tepki normalde chpliler kendileri için boş kafa denince reaksiyon ortaya koyunca kötümü oluyor?
ben kesinlikle ortalığı karıştırmak istemedim...
öyle bir niyetim olsaydı en az 10 kez yapardım...
haa bide kolpa dediğim için ve o gün sarf ettiğim bir kaç kelime sonrası uyarıyı aldım oturdum...
yalnız şu çok ilginç başbakan seçimden sonra ona oy vermeyenler :Ssize çok daha fazla hassasiyet göstereceğim. derken sizide anlıyorum derken bir akpli genç olan aktunahan önce bana yapmadığım bir şey için olmadık şeyler söyledi şimdide m.kemal için asılsız şeyler söyleyen birine hakaret edince bir akpli bir chpliye bu lafları söyler ama bir chpli bir akpliye hakaret edemez tarzında şeyler diyor...
bu UZLAŞMA ve DEMOKRASİ kültürüne hiç sığmadı...
Unutmaki sen bana o iftiraları attktan sonra ben sana nasıl müslümansın dedim çünkü iyi bir müslüman yalan söylemez değilmi veya iyi araştrmadan iftira atmaz...ha bundan dolayı çok içerlediysen özür dilerim kimseye islamı öğretmek gibi bir gayem yok...
birde şu var allah katında herkes eşittir ister akpli... ister chpli ister ödpli ister ibda-c'li olsun...kimse kimseye hakaret etme hakkına sahip değildir...
ben uyarımı aldım...
sende sırf biri akpli diye farklı bir görüşteki insana hakaret etmesini normal bulmamalısın...
ben sözlerinden bunu çıkardım yanlış anladıysam özür dilerim...

AKmetalci 08-25-2007 06:43

Alıntı:

şimdi aktunahan öncelikle kendi söylediklerin çok güzelmiş gibi bana sataşma...
sen 7 milyon küsür insana boş kafa kafasız dedin sonrada ben bir anlık sinirle M.Kemal'e hakarette bulunan bir insana kolpa dedim diye kızıyorsun...
ayrıca o kişide istediği gibi cvp verirdi ama kalktı asılsız şeyler söyledi...
şunu tekrar söyliyim ben CHPli olduğumu pek çok kez belirttim hatta baykal karşıtı olduğumuda şimdi bekir çoşkun tarzındaki yazarlar akpli seçmeni aşşağılarken onlara duyulan tepki normalde chpliler kendileri için boş kafa denince reaksiyon ortaya koyunca kötümü oluyor?
ben kesinlikle ortalığı karıştırmak istemedim...
öyle bir niyetim olsaydı en az 10 kez yapardım...
haa bide kolpa dediğim için ve o gün sarf ettiğim bir kaç kelime sonrası uyarıyı aldım oturdum...
yalnız şu çok ilginç başbakan seçimden sonra ona oy vermeyenler :Ssize çok daha fazla hassasiyet göstereceğim. derken sizide anlıyorum derken bir akpli genç olan aktunahan önce bana yapmadığım bir şey için olmadık şeyler söyledi şimdide m.kemal için asılsız şeyler söyleyen birine hakaret edince bir akpli bir chpliye bu lafları söyler ama bir chpli bir akpliye hakaret edemez tarzında şeyler diyor...
bu UZLAŞMA ve DEMOKRASİ kültürüne hiç sığmadı...
Unutmaki sen bana o iftiraları attktan sonra ben sana nasıl müslümansın dedim çünkü iyi bir müslüman yalan söylemez değilmi veya iyi araştrmadan iftira atmaz...ha bundan dolayı çok içerlediysen özür dilerim kimseye islamı öğretmek gibi bir gayem yok...
birde şu var allah katında herkes eşittir ister akpli... ister chpli ister ödpli ister ibda-c'li olsun...kimse kimseye hakaret etme hakkına sahip değildir...
ben uyarımı aldım...
sende sırf biri akpli diye farklı bir görüşteki insana hakaret etmesini normal bulmamalısın...
ben sözlerinden bunu çıkardım yanlış anladıysam özür dilerim...

ben olaya uzak kaldım.ama savundugun seylerın aksıne takılmısın.demıssınkı ' chp liyim die hakaret edemezler' eywallahta sen turgut ozal ıcın ne demıssın?

zamanında milli görüşçülere çok çektiren...
rüşvetin destekçisi...
ülkeyi dış pazara başarıyla açan(tek olumlu icraati bu bence)
barzaniyi-talabaniyi başımıza bela eden...
karısı f.ürekle hamama gider...
oğlu yolsuzluktan yargılanır...
başarılı politikacı...
http://www.akpartiforum.com/index.php?topic=5758.0

peki bu demokrasi ve uzlaşma kulturune yakısıyormu?rüşvetle bir tutuyorsun bu sıtedekı 10 kişiden 9 nun hayran oldugu ınsanı.aşalayıcı tabır kullanıyorsun.ardından Aktunuhan 'ı yalan ıle muslumanlıgını olcuyorsun.enteresan konusmussun arkadasım.evet sonuna kadar bende su konuda herkese destek olurum.chp li die mhp li die kimse hakaret edemez.haksızlık yapamaz.amma velakin sen haksızlık yapıonuz hakaret edıonuz bana derken.sen devlet adamına bu lafları dersen.bırakta ınsanlar tepkı versın sanada. bır yazın daha

Edremit'te gerginlik
Edremit'te de AKP'li Uğur ile kız kardeşinin jandarmayla tartışması gerginlik yarattı.
Uğur'un kız kardeşi Ahsen Uğur, perşembe günü otomobiliyle Altınoluk'un İskele Mahallesi'ne gelerek otomobilini resmi araçlar için ayrılan jandarma noktasının önündeki belediyeye ait otoparka park etmek istedi.
Ancak nöbet tutan asker, izin vermedi. Ahsen Uğur, dün bu defa ağabeyi Edip Uğur'la gelerek otomobilini aynı yere park etmek istedi. Ancak jandarmanın engellemesi üzerine tartışma çıktı.
Bu sırada AKP Balıkesir Milletvekili Uğur, iddiaya göre "Hangi o.. çocuğu benim kız kardeşime küfreden" dedi ve araçtan inerek jandarma noktasına girip masayı yumrukladı.

'Dersinizi verdik'
Vatandaşlar, 'Askere böyle davranamazsınız' diyerek tepki gösterdi.
Milletvekili Uğur'un, "Siz de işbirlikçisiniz. Biz sizin dersinizi 22 Temmuz'da verdik. Hâlâ anlayamadınız mı?" dediği öne sürüldü.
Kalabalık, 'Siz asker düşmanısınız' diye bağırarak jandarma noktasına doğru yürümeye başladı. Jandarma, halkı olay yerinden uzaklaştırdı.
AKP Balıkesir Milletvekili Edip Uğur, "Milletvekillerinin dokunulmazlığı var. Beni kim gözaltına alacakmış? Yok öyle şey. Kimseye hakaret etmedim" dedi.

aha böleleri zorlar...

ve guzel sozlerının oldugu ayrı bır yer.burdada senın saygı anlayısını goruyoruz

yalan söyleme...
bilgisiz...
ezikmisin sen kardeşim açlık parasızlık edebiyatı yapıyorsun...

ATAMIN DÖNEMİNDE ekonomimiz %11lere varan büyümüştür...
haa evet doğrudur tekalif-i milliye kanunu ile %50 mahsul ve giyecek alınmıştır ama o kadar cahilsinki şunu bilmiyorsun bunlar savaş bitince halka geri verilmiştir...
bu kanunla alınanlar devlet bono tarzında bir belge vermiştir...
haa yok atatürk şarap içerdi yok bilardo oynardı...
bunlar 33ten sonra başladıki o dönem bir amerikan doları=1 tl idi...
yazık harbiden yazık...http://www.akpartiforum.com/index.ph...72973#msg72973

aaa bır tane daha varmıs..

bak m.ak adam gibi yazı yaz kara cahil...şimdi atatürk BEKTAŞİDİR...
sen yok alnı secdeye değimişmi diosun...
herkes namaz kılıp oruç tutan herkes müthiş müslüman damgası yiyor ama yalan söylemeyen adam namaz kılmıyorsa şerefisiz damgası...
kutsal kitabımızda yalan söyleme riya yapma deniyor ama yoookkk biz sadece namaz kılıp sonrada yalan söyleyip rus nataşasına gidenlere ooo müthiş mümindir müthiş insandır nitelemesi hemen yapılır...http://www.akpartiforum.com/index.ph...72973#msg72973

arkadasımızın saygı cercevesınde sozlerınden bırı daha?

tartışamazsınki zaten bişe bilsen tartışacaksın...
hayır cvp veremezsin sonra eziklik edip ahmak dersin...
bide şizofrenide varmı sende o abi laffını kurguladın heralde sonrada çıt çıkmadı...http://www.akpartiforum.com/index.ph...sg2245#msg2245

'arkadasımızın basta ıyıdınız sonra kotu oldunuz' tezi curuyor.baştada bole demıssın.tarıh:5 temmuz

ben bu forumu seviyorum çünkü faklı görüşlerdeki insanlara belli bir saygı var...
ancak eski forum kesinlikle farklılıklara hoşgörü açısından daha iyiydi...
burada önce imzam sansürlendi daha sonrada seviyesizce davranılmaya başlandı herneyse her şeydüzelir daha yenisiniz...
http://www.akpartiforum.com/index.ph....msg852#msg852

bunlar da benım belgelerım.hemde senın kendı laflarından olusan.bıde sen oku eskıden neler yapmıssın.ıncele hala ben 'sucsuzum' buldular yetımı dovuyorlar. dıyorsan eywallah. saygılar sevgıler

ımzamda kocaman yazıyor ama imza: AKpartiforum Fikir adamı Akmetalci

subcomandante 08-25-2007 06:49

1-)iyide özal demedimi benim memurum işini bilir diye...ben ona ithafen yazdım...
2-)ordaki haberler milliyet.comdan alınmıştır bende copy-paste yaptım o üslup milliyet.comundur haa aha böleleri zorlar lafına takıldıysan çokda hakaret vari birşey değil...
3-)ben o hakaretler için uyarımı aldım daha ne?ak gençler nasıl tayyip erdoğana hakaret edildimi aşırı tepki veriyorsa bende onda öyle bir çıkış yapmışım...
4-)m.yavuz bana hakaret ettikten sonra ben o lafları ettim...
5-)haa evet baştada öle dedim gerçekten iyiydi o zamanlar forum noolacak?

AKmetalci 08-25-2007 06:57

Alıntı:

1-)iyide özal demedimi benim memurum işini bilir diye...ben ona ithafen yazdım...
2-)ordaki haberler milliyet.comdan alınmıştır bende copy-paste yaptım o üslup milliyet.comundur haa aha böleleri zorlar lafına takıldıysan çokda hakaret vari birşey değil...
3-)ben o hakaretler için uyarımı aldım daha ne?ak gençler nasıl tayyip erdoğana hakaret edildimi aşırı tepki veriyorsa bende onda öyle bir çıkış yapmışım...
4-)m.yavuz bana hakaret ettikten sonra ben o lafları ettim...
5-)haa evet baştada öle dedim gerçekten iyiydi o zamanlar forum noolacak?

ama bak hala iyide dedimdi ettimdi. dıyorsun yalanmıyorsun.sende saygısızlık yapmıssın.bu tek taraflı olmamıs.bırısı sana bişi demişse sende demişssin.ama sen kendını' kucuk emrah fılımlerındekı fakır fukara vurmayın agbi..' sozlerı sarfedenler moduna gırmıssın.sende sütten cıkma ak kaşık degilmişsin.özal'ı hala rusvetle yakıstıyorsun.arkadasım belgen yoksa idda edemezsın.bir ispat getir.işte özal rüşvet yedi yedirtti diye.ondan sonra eywallah haklısın dıyelım.yasın 18 özal cumhurbaskanı ıken sen nerdeyse kundaktaydın.dönemini bile yaşamamısken nasıl 3 kıtap okuyup boyle ahkam kesebiliyorsunkı?forum baştata iyiydi şimdide iyi. sen solcuların sıtesınde ak partiliyi tutduklarını gordunmu? aha ben bır sıtede tek ak partiliydim. ve kufur etmedıgım halde hakaret olmadıgı halde.sabah aksam tayyıp erdogana onlar sayarken saygı saygı dıe bagırındıgım halde banlandım. ama burda hıc kımseyı ak partili degil die banlanmaz.saygı cercevesı ıcınde oldugmuz surece zaten sorun olmaz.nolur sende dersınkı.tamam benımde hatalarım olmustur sızınde olmustur ınsanız.hepımız aynı vatanda yasıyoruz vs dıyıp tatlıya baglarsın olur bıter.bu kadar veryansın bu kadar ŞOK ŞOK ŞOK gundem havasına gerek yok kanımca.ben senle tartısmıyorum. olayı sonuca baglamak ıcın ugrasıyorum.

subcomandante 08-25-2007 07:05

yaa iyide ben kesinlikle abiler bakın bana naaptılar demedimki veya o havalarda deilimki...
yahu özal bu lafları etti sonra onun döneminde müthiş derecede kayıt dışı vergi olayı oldu...
sonra onun kendi bakanları evet bizde bir dönem müthiş rüşver işledi dedi...
dediğim gibi saygısızlık ettim etmedim değil ama hep önce bana karşı saygısızlık edildi..
o zaman şöyle diyelim bundan sonra forumda kimse döneminde yaşamadığı kişiler hakkında yorum yapmasın oldumu?isterse ne kadar bilgi sahibi olursa olsun...
aha sana yüzü sola bakan ve içinde ii akplilerin olduu küfür etmediği sürece atılmayan site www.utopyam.com/forum (gerçi 2 gündür server sorunu var)
iyide ben senin dediğini çook dedim bu sitede madem bu kadar araştırıyosun yazdıklarımı onları nasıl görmedin ben dedim hepimiz bu ülkede yaşıyoruz hepimizin ortak paydası var diye...
tamam neyse artık uzatmaya gerek yok yani sen beni böyle bi ahada bu sensin kendinden haberin yok gibi bir olaya sokmaya çalıştında ben kendimden eminim...
her neyse konu uzamasın bence bu başlığı tamamen silin...

AKmetalci 08-25-2007 07:16

Alıntı:

yaa iyide ben kesinlikle abiler bakın bana naaptılar demedimki veya o havalarda deilimki...
yahu özal bu lafları etti sonra onun döneminde müthiş derecede kayıt dışı vergi olayı oldu...
sonra onun kendi bakanları evet bizde bir dönem müthiş rüşver işledi dedi...
dediğim gibi saygısızlık ettim etmedim değil ama hep önce bana karşı saygısızlık edildi..
o zaman şöyle diyelim bundan sonra forumda kimse döneminde yaşamadığı kişiler hakkında yorum yapmasın oldumu?isterse ne kadar bilgi sahibi olursa olsun...
aha sana yüzü sola bakan ve içinde ii akplilerin olduu küfür etmediği sürece atılmayan site www.utopyam.com/forum (gerçi 2 gündür server sorunu var)
iyide ben senin dediğini çook dedim bu sitede madem bu kadar araştırıyosun yazdıklarımı onları nasıl görmedin ben dedim hepimiz bu ülkede yaşıyoruz hepimizin ortak paydası var diye...
tamam neyse artık uzatmaya gerek yok yani sen beni böyle bi ahada bu sensin kendinden haberin yok gibi bir olaya sokmaya çalıştında ben kendimden eminim...
her neyse konu uzamasın bence bu başlığı tamamen silin...

benım sana demek ıstedıgım.'ben bişi yapmadım' havalarında takılıp.kendı yazdıklarını 'benı kızdırdı kardesım bende dedım' moduna donmek absürd oluyor bunu ıza etmeye calısıyorum.+ben demedımkı yorum yapma diye.o zamanda yasayan ınsanla sonradan oturup 3 kıtap okuyanın farkı olur.genelde neden hep ozamanda yasayanların kıtapları cok tutulur?yaşamak farklı ogrenmek farklı bir şey. sen yaşarsın başkası yasamadıgı ıcın naparsa yapsın senın kadar ıyı hıssedemez senın kadar ıyı bılemez.özalın zamanında neler neler yaşanmış.nerden almıs neler yapmıs.o anları yaşasan daha ıyı anlardın bunu demeye calısıyorum.+barzani lafıda ettın.barzani nedir ya?kimdir? kuklanın tekidir. eger özal körfez savaşı zamanı o kürtleri ülkeye sokmaasaydı.saddam diri diri yakardi hepsini.sen eger ınsanların ölümden kurtarılmasını.vatana buyuk hata diye algılayabilyorsan.vicdanınla baş başa bırakırım senı.

uzatmaya gerek yok yani sen beni böyle bi ahada bu sensin kendinden haberin yok gibi bir olaya sokmaya çalıştında ben kendimden eminim...

demıssın. ben sadece sozlerını karsılastırdım.kendı dedıgını unutup başkasınınkine laf ettıgın ıcın ınceledım.dedigin siteye bakıcam.ne kadar saygılıymıs merak ettım dogrusu.merak etme sabaha temızlerler topıcı.

subcomandante 08-25-2007 07:20

yoo merak etmiyorumda olay çok farklı yerlere gitti özal olayı tartışılır...
her neyse ben yapmadım demiyorum zaten ama GENE dediğim gibi ben bana yapılırsa karşılığını veririm...

AKmetalci 08-25-2007 07:24

herkes kendı dedıgını bılırek yazarsa sorun cıkmaz.cıkarsa bkz: Sıte Yönetimi

Mu-Alim 08-25-2007 13:35

Subcomandante;
Arkadaşım ben sana yalan söylemedim,iftira atmadım..Senin yorumların bulunan bir konuyu sen açtın zannediyordum,hafızama güvenerek buraya yazdım ama yanılmışım bir mesaj sonra düzelttim bu yüzden senden özrümü diledim...

AK Partilinin cehepeliye hakaret hakkı vardır diye bir cümle kesinlikle kullanmadım...Ama AK Parti forum sitesinde AK Partilinin cehepeliyi eleştirmesi;cehepelinin Ak Partiliye "hakaret etmesi"nden çok daha normaldir.Mutlaka hiçbir şekilde bu tür "kavga" ların yaşanmaması arzumuzdur ama bir cehepeli kendisinde AK Partili birine hakaret etme hakkını AK Parti forum sitesinde buluyorsa,orda bir sıkıntı vardır...

Yönetimden uyarımı aldım diyorsun;"gider o evi yakarım,sonra cezam neyse paşa paşa yatarım hakim bey!" diyorsun yani...

Bu konuda daha fazla konuşmayacağım.Benim anlatmak istediğim "anlamak isteyenler" tarafından anlaşıldı;bundan eminim...

Fahrenheit 08-25-2007 14:31

Arkadaşlar bu tartışmayı sonlandırmak istiyorum ...
Genel olarak söylüyorum ;
İnsanların bazı değerlere olan duyarlılığı farklıdır, bu değerlere karşı söylenilen kötü bir söz veya cümlelere karşı oluşturdukları tavırda farklıdır ,,
Eminimki herkes düşüncelerini hakaret etmeden anlatabilir ,
Bu nedenle artık tartışmalarımızda hakaret içeren cümleler kullanmayalım,
--
Forumumuz her kesimden insana açıktır ve öyle olması gerekir fakat herkes ne söylediğinin neler yazdığının ve yazdıklarının nasıl bir sonuç doğuracağının farkında olmalı diye düşünüyorum..
--
Herkese kolay gelsin..

Demokrat 05-12-2008 01:35

Zaman degisiyor ama taktikler hic degismiyor, tuna ta agustosta bu basligi acmis ama hala daha günceligini koruyor 8)

ENGİNEER 05-12-2008 01:39

Gerçekten çok doğru bir konu...

Demokrat 05-12-2008 01:42

Alıntı:

ENGİNEER Nickli Üyeden Alıntı
Gerçekten çok doğru bir konu...

simdi yazilanlari okuyorum gercekten cok güzel konulara deginmisler..birazda bu ak partili taklidi yapanlar yüzünden basimiza cok sey geldi ya..
Ama sunu daha iyi anliyorum gün gectikce cürükler eleniyor ;)

All times are GMT +3. The time now is 02:19.