Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Anketler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=123)
-   -   Ya AK PARTI olmasaydi?? (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=5664)

parabol 08-25-2007 02:35

Ya AK PARTI olmasaydi??

mhp ye son donemde yatıklarından dolayı ve bahcelıden dolayı asla vermezdım...demokrat partıye verırdım mehmet agar ıcın belkı son donemde hataları oldu ama anladı sonunda oda yaptıklarının yanlıslıgını

mesudum47 08-25-2007 02:37

Ya AK PARTI olmasaydi??

ak parti olmasaydı herkesin bunlar milli görüş ün devamıdır demesine rağmen bu kadar oy gene de saadete gitmezdi...

sadece akparti olmamış olurdu...

ve yerine de bir koalisyon olurdu şimdilik...

pRoff 08-25-2007 02:46

Ya AK PARTI olmasaydi??

LDP ;)

zagor1 08-25-2007 05:02

Ya AK PARTI olmasaydi??

Bence bu mantıksız bir soru.Var olduğuna göre bu sorunun cevabı şimdi verilemez.Çünkü memleklette neler değişiyor neler.

AKmetalci 08-25-2007 05:03

Ya AK PARTI olmasaydi??

boş atmazdım hıleye ıhtımalıne karsılık hepsıne basardım.kadroya bakıyorum.. cacık olmaz bu kadrodan

mavera, 08-25-2007 15:16

Ya AK PARTI olmasaydi??

Alıntı:

zagor1 Nickli Üyeden Alıntı
Bence bu mantıksız bir soru.Var olduğuna göre bu sorunun cevabı şimdi verilemez.Çünkü memleklette neler değişiyor neler.

evet haklisin soru su anda bir anlam ifade etmiyor olabilir..soruyu iyi irdelersek buradaki amac ak parti disindaki egilimler nelerdir...
yani ak parti ye oy verme durumunuz olmasaydi kendinize en yakin gördügünüz parti hangisidir..
kardes anket manteletisini bilmiyorsun anlasilan anketler var olan birsey kadar olasalilik üzerinede düzenlenirler..mesela daha dün bir anket yapildi "bu pazar secim olsa" diye sence bu pazar secim olma ihtimali var mi eee yok gibi birsey o zaman nedir istenilen halkin nabzini, egilimlerini ölcmek..
tabiki anketler yanilticidir ancak son secimlerde anket konusunda ne kadar dogru tutturanlar oldugunuda gördük o yüzden gözardir etmemek gerekir ;)..
birde memlekette cok degisiyor evet bizde su andaki duruma göre sorduk yarin durum degisirse, egilimde degisir ;)

sümeyye 08-25-2007 22:16

Ya AK PARTI olmasaydi??

Ak Parti olduğu sürece hep Ak Parti'ye verirdim, eğer Allah korusun o olmasaydı BBP'ye verirdim...

vuslat_19 08-25-2007 22:26

Ya AK PARTI olmasaydi??

akp olmasaydı oy kullanmazdım

s.e.n.a 08-25-2007 22:47

Ya AK PARTI olmasaydi??

mhpye asla vermezdim bahceliden dolayı..

bbpye verebilirdim veya bağımsız adaya..

mavera, 08-25-2007 22:53

Ya AK PARTI olmasaydi??

bbp yi zamaninda osman bölükbasi vardi ona benzetiyorum..siyasi olarak degil tercih olarak..su anlamda yani..sevilen bir parti ben dahil herkes sempatiyle baktigini söylüyor ama oy vermeye gelince durumlar degisiyor..
bu olay ak parti olmadan öncede böyleydi..sayin yazicioglu her secim sonrasi halk bizi nadasa birakti derdi..bence sayin yaziciogluyla ak partinin yollari bir yerde kesisecek...
ben gencligimde 5 ismin ileride bir araya nasil gelecegini düsünürdüm simdi bakiyorum hepsi dagildi kimi siyaseti birakti, kimi cumhurbaskani oldu..
kimmiydi bu 6 isim...Receb Tayyib Erdogan, Bülent Arinc, Abdullah Gül, Abdullatif Sener ve Muhsin Yazicioglu ;)

cabentüsell 08-26-2007 02:30

Ya AK PARTI olmasaydi??

şükür akp var gerçi ben daha oy kullanamıyorum ama neyse soruya döneyim bbp olurdu muhsin yazıcıoğlunu severim ki amcamda bbpde bişey

manifesto 08-26-2007 02:58

Ya AK PARTI olmasaydi??

Aman iyiki AK PARTİMİZ var
Demeyin böyle kötü şeyler

AMA Bende Muhsin derdim

AK Partinin-AK Partilerin olmadığı bir Türkiyeyi düşünemiyorum

kardelen007 08-27-2007 01:13

Ya AK PARTI olmasaydi??

ya bbp olurdu ya da bağmsz aday.....şartlara göre hepsinede vereblirdm... ;)

hayrettingumus 08-27-2007 01:43

Ya AK PARTI olmasaydi??

O vakit baba ocağı Hocamızın Yanına giderdik tabi Hocam Kabul Buyurursa.

Saadetten başka gidecek yerimiz mi var dostlar? Muhterem ERBAKAN Hocamızdan ALLAH Razı Olsun.

ALLAH Selamet versin Ona. Sn. Başbakanımız gibi birini Bu millete ve bizlere kazandırdığı için...

zagor1 08-27-2007 01:55

Ya AK PARTI olmasaydi??

Mutlaka bir yer olurdu herhalde.özal döneminden beri olanları hatırlayın.Birinin yerini birisi dolduruyor sonuçta

pont 08-27-2007 05:54

Ya AK PARTI olmasaydi??

geçersiz oy kullanırdım.bikaç partiye basardım mührü.çünkü biliyorsunuz ki boş oylardan yararlanan kurnazlar çıkıyor

mavera, 08-27-2007 15:35

Ya AK PARTI olmasaydi??

Alıntı:

hayrettingumus Nickli Üyeden Alıntı

O vakit baba ocağı Hocamızın Yanına giderdik tabi Hocam Kabul Buyurursa.

Saadetten başka gidecek yerimiz mi var dostlar? Muhterem ERBAKAN Hocamızdan ALLAH Razı Olsun.

ALLAH Selamet versin Ona. Sn. Başbakanımız gibi birini Bu millete ve bizlere kazandırdığı için...

kardes sen saadete gideceksin ve kabul buyurmayacaklar..onlar yoldan geceni üye yapiyorlar o yönden süphen olmasin..
zaten sayin kutanin hesabi öyle degilmiydi bizim 1,5 milyon üyemiz var bu yüzde 5 yapiyor bunlarin esleri, cocuklarida verdi mi eder sana yüzde 10 8)..ama alinan oy ortada ;).

suskun_prenses 08-27-2007 15:39

Ya AK PARTI olmasaydi??

boş oy atardıım :D

kobbal 08-27-2007 15:43

Ya AK PARTI olmasaydi??

tabi ki şimdi ak partiyi seçtim eğer ki ak parti olmasaydı vizyon ve misyonu bana uyan başka bir partinin
teşkilatında yer alırdım

SAHILL35 10-13-2007 08:00

Ya AK PARTI olmasaydi??

akparti yoksa tabiiki saadet oda yoksa bbp...

kobbal 10-13-2007 15:14

Ya AK PARTI olmasaydi??

zaten akp seçtik kovdular pişmanım girdiğime kovulduk ama yinede kanımıza işledi bırakamıyoruz

saadet

HAKK_DAVA 10-14-2007 02:04

Ya AK PARTI olmasaydi??

Alıntı:

dildade Nickli Üyeden Alıntı
secim zamanı bu kadar çirkeflikler olmasaydı sp
ama olduğu için bbp ye verirdim

Kullanılan kelimeler saygı çerçevesinde olmalı her zaman... Peygamber Efendimiz (s.a.v)'e sövenlere Efendimiz (s.a.v) tebessüm ederdi. Bizde Ümmet-i Muhammed olduğumuza göre sünneti yerine getirmeliyiz...

mavera 10-14-2007 16:55

Ya AK PARTI olmasaydi??

Alıntı:

HAKK_DAVA Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Kullanılan kelimeler saygı çerçevesinde olmalı her zaman... Peygamber Efendimiz (s.a.v)'e sövenlere Efendimiz (s.a.v) tebessüm ederdi. Bizde Ümmet-i Muhammed olduğumuza göre sünneti yerine getirmeliyiz...

aynisi erbakan ve ahalisi icinde gecerli mi?? onlarin secim öncesinde partimize atmis oldugu iftira ve karalamar ne oluyor kardes?? ;)

HAKK_DAVA 10-14-2007 16:58

Ya AK PARTI olmasaydi??

Alıntı:

mavera Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Alıntı:

aynisi erbakan ve ahalisi icinde gecerli mi?? onlarin secim öncesinde partimize atmis oldugu iftira ve karalamar ne oluyor kardes?? ;)

Hocamız söylediklerinin hepsini ispatlamıştır. İspatlamadığı tek kelime söylememiştir. Eğer böyle bir söz sarf ederse haklısınız... Selametle...

mavera 10-14-2007 17:15

Ya AK PARTI olmasaydi??

Alıntı:

Alıntı:

mavera Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Alıntı:

Hocamız söylediklerinin hepsini ispatlamıştır. İspatlamadığı tek kelime söylememiştir. Eğer böyle bir söz sarf ederse haklısınız... Selametle...

hoca neyi ispatlamis?? eger ispatlamis olsaydi milletin oyunun zekatini degil ta kendisini hocaya verirdi?ß
hoca ak partiyi yikmak icin gecmiste ona küfredenlerin kanallarina bile cikarak, ak partide ne koparirsam kardir mantigi yürüttü ama halk hocanin bu konuda ne kadar samimi oldugunu secimde gösterdi ;)
buyrun bu linkte yazilanlari iyi okuyunuz partimiz hakkinda hakarete varan ithamlarda bulunan birini burada savunma geregi duymayin.."savunan adam" kendini savunabilir ben bir kere hocanin yanlis anlasilmisim ben öyle birsey söylemek istememistim diye aciklama yaptigini hatirlamiyorum..;)
buyrun hocanin secim öncesi partimize yapmis oldugu ithamlardan bazilari!..
http://www.akpartiforum.com/index.php?topic=11441.0

GÜLseven 10-14-2007 18:22

Ya AK PARTI olmasaydi??

Alıntı:

AKtunaHAN Nickli Üyeden Alıntı
Hocam vallahi benim oyumu hak edebilecek tek bir parti ve isim yok yukarıda..Suç işlerdim,oy kullanmazdım!

KATILIYORUM ARKADAŞIMA... ;)

kayısıkentli44 10-15-2007 13:19

Ya AK PARTI olmasaydi??

Alıntı:

pont Nickli Üyeden Alıntı
geçersiz oy kullanırdım.bikaç partiye basardım mührü.çünkü biliyorsunuz ki boş oylardan yararlanan kurnazlar çıkıyor

aynen bende aynısını yapardım ;D ;D

Ak_Kelebek 10-15-2007 13:20

Ya AK PARTI olmasaydi??

oy kullanmazdııımm ;)

airbus 10-15-2007 13:37

Ya AK PARTI olmasaydi??

vatandaş olarak oy kullanmamak bence çok önemli bir görevi yerine getirmemek anlamına geliyor.

ak parti olmasaydı en uygun partiye oy verebilirdim

kobbal 10-15-2007 17:01

Ya AK PARTI olmasaydi??

Alıntı:

kelebek Nickli Üyeden Alıntı
oy kullanmazdııımm ;)

oy kullanmamak kendini sıfatsız yerine koymuş oluyosun ak parti 5 sene önce yoktu 5 senede olmayabilir
yanlış anlama ama sana oy kullanam hakkı veriliyor adam yerine koyuluyosun ak partiyi seven kaç kişi var oy veren herkes rte nin haline acıdığı için oy verdi davasını visyon mizyon unu bilen kaç kişi varki ak partili gördüğüm herkes ak parti ak parti imzasına nick ine ak yazıyo ama ak parti için ne yapmışlar onu söylesinler bana ben geçen sene ak parti için 2 kamyon dayak yedim ülkücülerden okulda birinci sene 17 tane dersten kaldım ama sizin ak partili vekilleriniz biz ak partiyi saadet e çeviricez siz kızlarla çok haşir neşir oluyosunuz diye ihraç ettiler ama davam için hiçbirşeyden vazgeçmem

mavera 10-15-2007 17:25

Ya AK PARTI olmasaydi??

Alıntı:

kobbal Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

kelebek Nickli Üyeden Alıntı
oy kullanmazdııımm ;)

oy kullanmamak kendini sıfatsız yerine koymuş oluyosun ak parti 5 sene önce yoktu 5 senede olmayabilir
yanlış anlama ama sana oy kullanam hakkı veriliyor adam yerine koyuluyosun ak partiyi seven kaç kişi var oy veren herkes rte nin haline acıdığı için oy verdi davasını visyon mizyon unu bilen kaç kişi varki ak partili gördüğüm herkes ak parti ak parti imzasına nick ine ak yazıyo ama ak parti için ne yapmışlar onu söylesinler bana ben geçen sene ak parti için 2 kamyon dayak yedim ülkücülerden okulda birinci sene 17 tane dersten kaldım ama sizin ak partili vekilleriniz biz ak partiyi saadet e çeviricez siz kızlarla çok haşir neşir oluyosunuz diye ihraç ettiler ama davam için hiçbirşeyden vazgeçmem

bu söylemi asla kabul edemem..birincisi basbakanimiz acinacak bir insan degildir, ikincisi ona oy verenlerin cogunlugu ona acidigindan degil, isin ehli oldugundan dolayi oy vermistir..
senin ak partililigini tartismiyoruz burada o halde sende milletin ak partililigini sorgulayamazsin..evet takim tutar gibi parti tutmaya karsiyim ama ak partiye o verenleri böyle malum cevreler gibi kücümsemek kimsenin haddine degildir!

kobbal 10-15-2007 17:30

Ya AK PARTI olmasaydi??

sen ne kadar zamandır siyaset yapıyorsun siyasetin anlamı nedir biliyomusun

bana ak partiyi cani gönülden destekleyen oturduğun mahalleden 20 kişi bulsana

deki gece saat 3:50 de bayrak asılacak yardım edermisiniz

neyse ak parti 5 sene önce yoktu 5 sene sonrada olmayabilir güzel arkadaşım

kobbal 10-15-2007 17:31

Ya AK PARTI olmasaydi??

başbakana acıyorum demedim ben makamında çok çay içtim çok yemek yedim

yaptığı çalışmalar ettiği yardımlara laf etmiyorum

yanlış anlama

mavera 10-15-2007 17:38

Ya AK PARTI olmasaydi??

Alıntı:

sen ne kadar zamandır siyaset yapıyorsun siyasetin anlamı nedir biliyomusun

bana ak partiyi cani gönülden destekleyen oturduğun mahalleden 20 kişi bulsana

deki gece saat 3:50 de bayrak asılacak yardım edermisiniz

neyse ak parti 5 sene önce yoktu 5 sene sonrada olmayabilir güzel arkadaşım

öncelikle burada birbirimize üstünlük yarisina girmeyelim..benim siyasetten ne anladigimi yada siyasetle ne kadar alakadar oldugumu burada yazma geregi duymuyorum!..
ben seninle su yönde ayni görüsteyim körü körüne bir partiye baglanmak yanlis..sonucta o partiler gidicidir yarinin neler getirecegini bilemeyiz..
demokrat partide, anavatan da su anda tarihin tozlu sayfalarina dogru yol aliyor..ben basbakanimizi kücümser aciklamana takildim,ona oy verenlerin onu aciyarak oy verdigi söylemine takildim..
yoksa öyle parti tutar gibi takim tutmaya bende karsiyim..benim partim ne yaparsa dogrudur mantigini bende yanlis buluyorum..
birde basbakanin makaminda cok yemek yemenle, cok cay icmenle bu konunun alakasi nedir orada yemek yemek, cay icmek önemli degil o kisinin neler yapmak istedigini,neler yaptigini idrak etmek önemlidir ;)

kobbal 10-15-2007 17:42

Ya AK PARTI olmasaydi??

sayın recep tayip erdoğan kimdir ne yapmış kjiminle hangi ülkede muhatabları var madem seviyorsun
ben acıdım haline (sen öp beni seccadem) kelimesine o kadar ağladım ki

anatolia 10-15-2007 17:45

Ya AK PARTI olmasaydi??

ben mhp ye basardım ama şu anki mhp ye değil

mavera 10-15-2007 17:46

Ya AK PARTI olmasaydi??

Alıntı:

sayın recep tayip erdoğan kimdir ne yapmış kjiminle hangi ülkede muhatabları var madem seviyorsun
ben acıdım haline (sen öp beni seccadem) kelimesine o kadar ağladım ki

bizler yaradilani, yaradandan dolayi seven insanlariz..basbakmizada ayri bir muhabbetimiz var, bizler icin gecesini, gündüzüne katmis o insana sevgimizi bari cok görmeyelim!..
kimse sana onu sev demiyor ama saygi gösterme nezaketinde bulunabilirsin..burada konu basbakanim neler yaptigi yada yapamadigi degil o yüzden konuyu carpitmaya gerek yok ;)

kobbal 10-15-2007 17:50

Ya AK PARTI olmasaydi??

banane recep tayip erdoğandan ben davasının bana uyduğu için ak partideydim şimdi davası değiştiği için
benim kız arkadaşım partiye yanımda giremiyosa o iş bitmiştir

mavera 10-15-2007 17:57

Ya AK PARTI olmasaydi??

Alıntı:

banane recep tayip erdoğandan ben davasının bana uyduğu için ak partideydim şimdi davası değiştiği için
benim kız arkadaşım partiye yanımda giremiyosa o iş bitmiştir

burada böyle populist söylemlerle istersen koca bir davayi kücümsemeyelim..birincisi erdoganin davasi hic bir zaman degismedi, degisen senin cikarlarin, o yüzden ipe un sermeye calisiyorsun..
seni kiz arkadasinla partiye almayanin yaptigi nezaketsizligi koca bir davaya maletmek kücük düsünenlerin isidir, o halde burada mesajimi silen mod yüzünden bende ak partiye sirt döneyim ne kadar etik kacar?
biraz elle tutulur siyaset yapalim..böyle günübirlik, rüzgara göre yön degistiren siyaset tarzi acikcasi bana bir cikarcilik gibi geliyor..
bir kez daha altini ciziyorum takim tutar gibi, parti tutmaya karsiyim ama böyle sudan sebeblerle koca bir camiayi töhmet altinda birakmaya kimsenin haddi yok!

CAGLAR 10-15-2007 22:56

Ya AK PARTI olmasaydi??

PAYLASIM ICINTESEKURLER

All times are GMT +3. The time now is 10:43.