![]() |
mehmet ali birand deniz baykal ve uğur dündarı görünce adeta küplere biniyorum
|
ben sadece magazın programları oldugu zaman televızyonu kapatırım
|
Dennis Bay-kıl ve Devlet Bahçeli'yi görünce hemen kanal değiştiriyorum onların o kabadayı vari konuşma tarzlarına kıl oluyorum yok hesap soracaklarmışta bilmezsin daha neler siz kim oluyorsunuz yav size hesap sorma yetkisi veren kim asıl maganda bunlar işte .... |
ben Uğur DÜNDAR'ı görünce hemen değiştiririm yha
|
TV'de kimi gorünce anında kanal değiştiriyosunuz??
Alıntı:
aynen bendeee tahammül edemiyorum onları görmeyee hemen kanal değiştiriyorumm |
erbakan'ın kızını..
|
doğan medyasını gördüğüm an zaplıyorum bizzatta uğur dündarı
|
Alıntı:
ben hiç görmedim tv de:şaşkın: |
bugünlerde hiç kapamıyorum...:)
|
kanal 7 ve samanyolu nu izlediğim için genelde sorun olmyo
|
ben şu tekrar tekrar verilen programları hangi zihniyete dayanarak baştan veriyorlar anlamıyorum..:@ kanalı hemen değiştiriyorm..
|
Deniz Baykal, M.A.Birand, dtp üyeleri :@ ve bir çok paraziti...!
|
seda sayan----- ibrahim tatlıses------- mehmet ali birand----
|
mehmet ali birand ve yaşar nuri öztürk
en önemlisi tiksindiğim bay kıl. |
erbakanı,kurtulmuşu,baykalı,bahçeliyi,m.ali birand,m.ail erbil ve uğur dündarı
|
uğur dündar
|
recep tayyip erdoğan,ahmet türk,mehmet ali birand,önder sav ha bir de melih gökçek :|
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
aslında görmek istemedğim o kadar kişi var ki sayıyım birazını; Deniz Baykal, Erbakan, Devlet Bahçeli....
|
Siyasilerle ilgili bir sıkıntım yok bu aralar.
Acun Ilıcalı'ya fena halde kıl kaptım.. |
Alıntı:
+ olarak sabah programlarının sunucuları (%90ı en azından) |
deniz baykal kesinlikle adamın izlenicek bi tarafı yokki yaptığı tek şey ortam germek iktidarla zıt düşmek siyasetten anladığı sadece bu.
|
ruhat mengi deniz baykal ve uğur dündar
|
çok var da aslında ama aklıma şu an devlet bahçeli geliyor çünkü ülkücü bir partinin genel başkanının hükümetimizi haklı haksız sürekli olumsuz eleştirmesi beni incitiyor o yüzden izlememeye çaılşıyorum,deniz baykal ı değiştirmiyorum çünkü onu komedi olsun diye izliyorum :)
|
ruhat mengi deniz baykal ve uğur dündar, devlet bahçeli, bencede çok düşmanımız var. :D
|
Valla sinirlenecek o kadar kimse varki ; say say bitmez... say deyince Fazıl say diyeyim bari (:
|
uğur dündarı görünce...
|
Uğur dündar, İbrahim Tatlıses, Yemekteyiz programı, Kanal D dizileri özellikle aşkı memnu
Genç bakış Abbas bilmem ne |
UĞUR DÜNDAR
SABİH KANADOĞLU BAYKAL KILIÇDAROĞLU DEVLET BAHÇELİ ÖMER FARUK EMİNAĞAOĞLU İLKER BAŞBUĞ ARZUHAN DOĞAN YALÇINDAĞ ALİ KIRCA MEHMET ALİ BİRAND vs... |
valla desem ban yerim:)
|
Deniz Baykal ve Devlet Bahçeli'yi görünce kanal değiştiriyorum. Hele Devlet Bahçeli'ye tahammül bile edemiyorum. Aslında en güzeli darbeci Ergenekon medyasının kanallarını silmek.
|
Midemi bulandıran o kadar çok şey var ki.. Başta yalan söyleyen -hangi partiden olursa olsun- siyasetçiler... Açıkçası bu yüzden TV seyretmiyor ve kanal değiştirme zahmetinde de bulunmuyorum...
|
Ruhat mengi çok sinirime gidiyor.
|
sabahları tv izlemiyorum ama süreyya karabulutu(münevver karabulutun babası) görünce ne zaman olursa olsun kanal değiştiriyorum
|
murat bardakçı deli oluyorum adama yaw
|
deniz baykal konuşmayı bilmiyor bagırıp duruyor hiç onu dinleyemem hemen kanal degiştiriyorum
|
All times are GMT +3. The time now is 04:21. |