![]() |
EN TARAFSIZ BASIN KURUMU?
hepsi taraflıdır.sınıflandırmak gerekirse:
irticacı(!) kanallar: tv5(spnin kanalı) kanal 7 ve stv(ak partiyi destekler) irtica sevmez(!) kanallar: kanaltürk,art avrasya(cehapenin kanalları) diğerleri(skytürk,show,kanal d,habertürk,cnntürk,atv,....) |
Alıntı:
|
en tarafsızı yınede samanyolu tv. bu ankettekilerin hepsi aynı grubun içinde
|
kanal 7 tercihimdir her zmn
|
sanırım içlerinde en tarafsızı ''ntv''...
|
ne kadar tarflı olursa olsn benm tercihim hep kanal 7 den tarafta...ordaki haberleri izlemek çok hoşuma gidiyo
|
tarafsız olduklarını kim söyleyebilir ki....
ne yani fethullah gülen kötü birşey yapsa stv kalkıp yaptı mı diyecek.... türkiye de bütün kanallar için geçerli.... ve bunun yurt dışında da çok farklı olduğunu düşünmüyorum... tarafsız kurum sadece hukuktur. onda bile bazen taraf olunuyor... tarafsız basın kurumu yoktur. sadece tarafsız yapılan haber olabilir bence |
hepsi taraflı bence tarafsızım diyenler yalan diyor...
|
Alıntı:
|
işte sorun burada çıkıyor tek taştan duvar yapmaya çalışıyoruz...
düşüncelerimiz hakkında yapılan bir haberi bize göre yorumlandı mı tarafsızlık mı oluyor... yada başkasına yapılan haksız haberi ne kadar eleştirebiliyoruz... |
elbette hukuk tarafsızdır olmak da zorundadır...
demokrasinin vazgeçilmez kurallarından biri de hukukun üstünlüğüdür. kanunlara göre ortada olsa bile kurumların uygulaması bunu bu hale getiriyor... |
Alıntı:
Fehmi Koru'nun yorumları ve 'halkın nabzı' bölümünü çok beğeniyorum Her insanın belli bir siyasi görüşü vardır.bu yüzden,siyasi konularda HUKUK TARAFSIZ DEĞİLDİR |
bence tarafsız yayım yapan televizyon yok ama gazete derseniz kesinlikle VAKİT gazetesi derim okumuyan arkdaşlarımızda varsa kesinlikle okumalarını tavsiye ederim...
|
tabiki ki taraflı olmak zorunda bazıları HALKTAN YANA Bazıları HALK DÜŞMANLARINDAN YANA
|
NTV DERİM
|
alıntı : tarafsız basın kurumu yoktur. sadece tarafsız yapılan haber olabilir bence
----- evet sanırım konuyu açan arkadaşın kastettiği de tarafsız yapılan haberler vs. :) uzun zamandır televizyon izlemiyorum fakat bir zamanlar Kanal 7 televizyonu gayet güzel haber yapıyordu diyebilirim. gazetelere gelince vakit gazetesini bir çok kez okumuştum ve genelde islami kesime yönelik doğrucu ve bilgilendirici haberler yapıyorlar, bu alanda başka gazetelerde vardır sanırım ama ben vakite denk gelmiştim o yüzden onu örnek verdim, bildiğim için yani. bu gerçekten güzel birşey. ancak bazı gazeteler malesef haber yerine bize sosyetelerin, ünlülerin dedikodusunu ya da haberini yapıyor; yani bence içleri boş ve milletimize verebildikleri + bir değer malesef yok. ama bazen mutfak eşyası felan da veriyolarmış galiba ;) |
Afedersiniz ama Kanaltürk CHP nin tarafını tutuyor onun için tarafsız değil
STV de AKP mizin tarafını tutuyor onun için tarafsız değil lütfen duygularımızla değil MANTIĞIMIZLA oylamaya katılalım teşekkür ederim |
samanyolu ;D
|
HİÇ BİRİ İŞE YARAMAZ SADECE...STV VE KANAL7 BAŞKA BASIN TANIMAM...
|
onları kim tanıyor ki...
|
;D
|
Alıntı:
|
teşekkür ederim
|
bu forumda kaç kişi tarafsızım diyebilir ki....
tarafsızlık, objktiflik güzel olabilir ama o kadar da kolay değil... |
Bende STV Taraftarıyım ama tarafsız bir kanal yoktur...
|
Alıntı:
|
ne yalan söyleyeyim stv yi televizyon ilk 10 kanalında istemem...
|
tarafsız trt ^^
|
haklısın en iyisi gene TRT
|
stv
|
trt de tarafsızdır doğru çünkü devletin kanalı :D ama şıklar arasında trt yok ve şıklar arasında en iyisi ki bu çoğunluğun düşüncesi stv yayın anlayışı mükemmel insanların özel hayatlarına saygılı terbiye sınırları içindeki kanallardan biri stv ;)
|
tarafsız kimse yoktur ancak uygulamada tarafsızlık olur hani bir söz var 'taraf olmazsan berteraf olursun'
|
bence de yok hepsı tarflı ama bıze en sempatık gelen stvdır
|
TURKIYE'NIN EN TARAFSIZ, EN ILKELI TELEVIZYON KANALI TRT DIR.
TRT RAYO VE TV KANLLARIYLA TOPLUMUN HERKESIMINE YONELIK YAPTIGI YAYINLARLA BENCE EN IYI BASIN KURUMU OLMAYA LAYIKTIR. |
arkadaşlar tarafsız diye bir şey yok. ama içlerinden en iyisi derseniz stv derim diğerleri 27 nisandan sonra benim içn bitmişlerdir hepside korkak medyadan başka bir şey değil 27 nisandan önce hepisi sayın gülü desteklerken ne olduda 1 gece sonra herşey tersine döndü kanallarda cuntacılar dolaşmaya başladı eee bunlar böyle benim için bittiler.. bir çok kişi içinde öyledir umarım
|
Ntv tarafsızdır..
Stv malesef Fettualh köleleri gibi yayın yapıyor.. ntv en iyisi |
Alıntı:
ağzına sağlık dostum |
cnbc-e bızım ıcın en tarafsızı heralde :P
|
stv konusunda sana katılıyorum...
politikalarına desteği kim verirse onlardan yana medya güçlerini oy potansiyellerini kullanırlar... ayrıca nickindeki weni widi wici yanılmıyorsam veni vidi vici diye kullanılıyor... Veni, vidi, vici ünlü Latince deyiş. Julius Sezar tarafından Roma senatosu'na yazılmış Zela Savaşındaki zaferini anlatan mektupta geçer. Sezar'ın bu sözünün Türkçe karşılığı şöyledir: "Geldim, gördüm, yendim." Bu kısa ve özlü söz sadece Sezar'ın zaferinin büyüklüğünü değil, onun askeri hünerini de vurgulamaktadır. Farklı bir bakış açısından, bu özdeyiş aristokratlardan oluşmuş ve geleneksel olarak Roma Cumhuriyeti'ndeki en güçlü grubu temsil eden senatoyu küçümseyişinin bir göstergesi olarak yorumlanabilir. |
TARAFSIZ OLARAK CEVAP VERİRSEM SORUNUN CEVABININ NTV OLDUĞUNU SÖYLEYEBİLİRİM..
|
All times are GMT +3. The time now is 02:22. |