![]() |
Alıntı:
Terbiyesizliğe gerek yok. Zaten insanların morali bozuk, yazıcıoğlu olayından dolayı insanlar gergin. Bu şekilde bir üslup ile ne yapmak istiyorsunuz. Bu şekilde mi milli görüşü savunacaksınız? bu kafayla milli görüşe hizmet değil milli görüşe düşmanlık yapıyorsunuz. Bir ülkenin başbakanından bu şekilde bahsetmeniz ancak sizin seviyenizin ne kadar aşağıda olduğunu gösterir. Eleştirmek ayrıdır, hakaret ayrıdır. Eleştirmek er kişinin, hakaret şer kişinin.... |
Bizi uyarıyorsunuz ama bizde bu lafların az buçuğunu başbakandan ögrendik yani.İsterseniz yazabilirim
|
Alıntı:
Başbakanın veya bir başkasının bir yanlışı varsa, üslubunda bir uygunsuzluk varsa siz de o yanlışı yapmak zorunda mısınız? Yanlışa yanlışla cevap verilir mi? |
Alıntı:
ama fabıka koltuk sevdası hem sivaslı kadeşlerimizin dediğine göre mafyalarla iş yapan bir adam mış |
Alıntı:
|
Alıntı:
başbakanın yaptığı tamda yarıda bırakmaktır.Başka bir açıklaması yok.Siz sanki siyonistlerle iş yapmıyorsunuz.Herşey ortada ama bir türlü doğruyu görmek istemiyorsunuz. |
tüm siyasilerin işidir bu...
çok zoruna gitti... eğer birazda kendini gösteremedinmi...bırak çatıyı kendine çadır yap bi bi çatı illa yaparsın kendine örnekler böyle bunun adı siyaset oldu:) neyse hoşgelmiş sefalar getirmiş....gerçekten hayırlısı!! |
Alıntı:
|
Alıntı:
söylediklerim hikaye felan değil hepsi bir OYUN... Az sıkışınca hemen başkasını örnek vermeyin.Önce Kendinize bakın Allah rızası için. |
Alıntı:
|
Alıntı:
okudum canım.Etkan yülek de ne güzel açıklama yapmış ama Deli saçması. |
Alıntı:
|
alın fakıbabanızı ne halin varsa görün uzatmayın konuyu gidin kendi sitenizde ötün..
|
Alıntı:
FAKIBABA YA DÖNEK DİYENLERİN SEVİYESİNİ NEDEN SORGULAMIYORSUN BENİM DAHA ÖNCEKİ MESAJIMDA YAZICIOĞLU OLAYI YOKTU O ZAMAN |
Alıntı:
|
Alıntı:
:yehoo::yehoo::yehoo: |
Alıntı:
Ben üslup olarak sadece seni değil üslubunu bozan herkesi eleştiririm. Yazarken, fikirlerimizi, düşüncelerimizi anlatırken üslubumuza dikkat etmeliyiz. Kötü bir üslup karşımızdakine değil kendimize, kendi davamıza zarar verir. Kötü bir üslupla kimseyi kazanamazsınız, aksine kaybedersiniz. |
Alıntı:
ÜZÜNTÜLÜYÜM HELİKOPTER FACİASINDAN DOLAYI HATAM VARSA KUSURA BAKMAYIN |
Alıntı:
Eyvallah... işte erdem budur, hatasını anlayıp özür dilemek en güzel erdemlerdendir. Hepimiz üzgünüz, böyle bir ortamda gereksiz kalp kırmaya gerek yok. Teşekkürlerimle. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Saadetcilerin, saadette gönlü olanların hepsi saadete verseler akp biraz zor bu kadar rahat olur. Saadetciler akplilerin bu forumda saadete davrandıkları gibi davranmazlar:) NOT: Forumda diğer partiler bölümü niye var?????? Foruma üye olma şartları arasına FORUMA ANCAK AKPLİLER ÜYE OLABİLİR diye bir madde koyun, kurtulun:) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Saadet forumlarını şööyle bir dolaşırsanız herşeyi çok daha iyi anlarsınız. Ben foruma gelmeyin demedin redyellow.. Lütfen anlamak istediğinizi değil söyleneni anlayın. Orada bir atışma oldu. O söze karşılık olarak bu sırıtan sayın üyemize cevap verdim.
Yani AK Partili biri, "gidin kendi forumunuzda ötün" derse bu komik olmaz ama Saadet Partili biri onun bu sözüne karşılık "iyi o zaman siz de kendi kendinize ötün" derse bu komik olur. Çünkü burası AKPartiForum, bunu anlatmak istedim. |
Alıntı:
senin nasıl ne olduğunu boş ver genele bakarım ben ha tanırsam kişisel olarak severim belkide ama saadetli olarak çooooook düşünmem lazım |
Alıntı:
terbiyeli ol sizlerin deyimiyle kendi sitenizde ötün... |
Alıntı:
|
Ya bu saadetliler ne yüzle siteye girip laf söylüyorlar yönetmenimmm üyelik de başbakanımızla ilgili özel bir soru sorun cevap veren girsin :) :)
|
Alıntı:
bu çözüm değil.. |
Fakıbaba kazandı Mesaj Alınmıştır URFA
Gerekenler umarım yapılır.. |
buda bi küçük görmeye tepkiydi...
çeketi koysak kazanırız diyen hükümete cevaptı... |
Alıntı:
|
Bir arkadaş büyük kayıp diyordu dalga geçmeye çalışıyordu aklınca:w:
Hani ceketinizi atsanız bile kazanırdınız noldu. Millet urfada beldiyeciliğin ne olduğunu görecek Rabbimin iziniyle:yehoo::yehoo::yehoo: |
Evet...
Saadet'in kazandığı tek (1) il belediye, hayırlı uğurlu olsun... Yıllardır saldırıyorlar bu kadar da olsun canım. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
yazık dimi garibanlar sevinsinler biraz :D:D
|
Alıntı:
o günlerd uzak değil |
Alıntı:
|
All times are GMT +3. The time now is 20:05. |