Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Fenerbahçe (FB) (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=161)
-   -   ''Fenerbahçe Türkiye'nin En Büyük Futbol Takımıdır Diyenler''Facebook Grubumuz (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=60096)

Necip Fazıl 05-23-2009 17:29

Türkiye'nin en büyük takımına bak 27 senedir Türkiye kupasını alamıyor... :cool:

YuZaRSiF 05-23-2009 17:54

Fenerbahçe taraftarı hariç kimi alakadar ediyorsa Türkiye Kupası onu anlamadım. Sanane , Sizene. Elalelamin derdi . . . diye başlayan bir kelime var ama neyse söylemeyeyim. ( Anladınız siz onu )

hipermuhafazakar 05-24-2009 12:04

Hem hayatında bir kere bile Türkiye Kupasını alırken görememe sonrada en büyük futbol kulübü diye takıyye yap..büyüklük icraatla olur ! Galatasaray 14 kez almış Türkiye kupasını fener 4 kez..
Elalemin parasıyla rezil rüsva olması germedi böyle takıyye yapması gerdi..
Daha bir icraatları yokken böyle göklere çıkarıyorsunuz feneri..Galatasaraydaki başarılar fenerde olsaydı acaba ne yaparlardı .. Uzaya falan çıkarırlardı kesin, dünyanın en büyük takımıyız derlerdi kesin bunlar :hihi2:

hipermuhafazakar 05-24-2009 12:55

Alıntı:

ishakyilmaz Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 620539)
Yusuf kardeşim güzel bir artıyı hak ettin.;1

Bak gene hayallerinizi gerçek zannederek yazıyosunuz . Elli kere söyledik ama önüne geçilemiyor bu hayallerinizin :w:
Biz o resmi görünce çatlamadık sadece içimiz acıdı , bu Türkiyenin en siyaset dahisi büyük adamınında kahırbahçeli olmasına.. 26 yılda bir kupa göremiyor diye.. Hersene avrupa ve Türkiye ligi zirvesi planlarıyla başlayıp lig biran önce bitsin diye dua ediyor diye.. Maçlarını seyretse malum medyanın yıllardır yapamadığı kadar yıpranacak diye :w:

redyellow 05-25-2009 11:41

..............

:)

politikaci 05-27-2009 15:57

Alıntı:

YuSuFYüZLüM Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 620535)
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/19102005muze005.jpg

C : Yılmaz bu resim ne ?
Y : T.C. Başbakan Erdoğan'ın , Türkiye'nin en büyük spor kulübü Fenerbahçe'yi ziyaret etmesi ağam
C : Ne yapmalı ?
Y : Kıskananları çatlatmalı ağam

http://www.ligtv.com.tr/uploads/news...Erdogan001.jpg

http://www.netgazete.com/Images/News/496472_2.gif

Başbakanımızın kendisi Fenerbahçelidir.Aksini iddia edemem,ama konu ziyaretler üzerinden geçiyorsa..

hipermuhafazakar 05-27-2009 16:57

Bilen bilir başbakanımız Kasımpaşaspor ile İETT'yi fenerden daha çok tutuyordur bence :hihi2:

İşte Tayyip Erdoğan'ın furbolla buluşmasındaki en sevdiğim nokta ---> http://www.gasteci.com/haber944.htm :w:

redyellow 05-27-2009 17:08

Alıntı:

politikaci Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 623185)

Başbakanımızın kendisi Fenerbahçelidir.Aksini iddia edemem,ama konu ziyaretler üzerinden geçiyorsa..

Sayın yusufyüzlüm'ün taktiğinden gidelim:

- Sayın Başbakanın isminin bulunduğu bu forma ne yılmaz?
- Türkiyenin tek uefa şampiyonunun forması ağam,
- Daha başka yılmaz?
- Türkiyenin tek super kupa şampiyonunun forması ağam,
- Ne yapmalı_
- Takdir etmeli yılmaz, takdir etmeli, tesadüf mesadüf diyerek kıskançlıklar yapılmamalı yılmaz, yapılmamalı!!

ishakyilmaz 05-27-2009 17:43

Yalnız sevgili fb muhaliflerimiz dikkatinizi bir noktaya çekmek istiyorum,Sayın Erdoğan'ın FB taraftarlığını özetleyen görüntü ile bu görüntüler arasında ki farkı söyler misiniz?Durun sizin yerinize ben söyleyeyim.Başbakanımız FB şapkasını başına geçirmiştir,o gömleği üzerine giymiştir..!Lakin gs formasını ise sadece takdim edilirken el tutmuştur!Bu ikisi arasında büyük fark vardır!

redyellow 05-27-2009 18:17

Alıntı:

ishakyilmaz Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 623265)
Yalnız sevgili fb muhaliflerimiz dikkatinizi bir noktaya çekmek istiyorum,Sayın Erdoğan'ın FB taraftarlığını özetleyen görüntü ile bu görüntüler arasında ki farkı söyler misiniz?Durun sizin yerinize ben söyleyeyim.Başbakanımız FB şapkasını başına geçirmiştir,o gömleği üzerine giymiştir..!Lakin gs formasını ise sadece takdim edilirken el tutmuştur!Bu ikisi arasında büyük fark vardır!

GS forması sürekli giy çıkar, giy çıkar yapılacak bir şey değildir, onun bir ağırlığı vardır, sadece takdim edilirken el tutulur:)

ishakyilmaz 05-27-2009 18:21

Alıntı:

redyellow Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 623330)
GS forması sürekli giy çıkar, giy çıkar yapılacak bir şey değildir, onun bir ağırlığı vardır, sadece takdim edilirken el tutulur:)

Yapma abi ya..Bu farkı senin kabul etmen gerek,sen herşeyden önce objektif düşünen birisin...

redyellow 05-27-2009 18:38

Alıntı:

ishakyilmaz Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 623342)
Yapma abi ya..Bu farkı senin kabul etmen gerek,sen herşeyden önce objektif düşünen birisin...

Alıntı:

ishakyilmaz Nickli Üyeden Alıntı http://www.akpartiforum.com/images/s...s/viewpost.gif

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/19102005muze005.jpg

Objektif düşündüğüm için bu fotoğrafda (yusufyüzlüm arkadaşın eklediği bu başlıkta bulunan fotoğraf bu) başbakanın başında FENER ŞAPKASI görmediğim için, üzerinde fener gömleği görmediğim için yukardakileri yazdım:)

Neyse işin şaka yanı bir yana, bizimkisi takılmadır, espridir.

Kimseyi kırmak, incitmek gibi bir düşüncemiz olamaz, karşılıklı espriler yapıyoruz.

Nihayetinde bir takım işte, iyi oynayan kazansın!

ishakyilmaz 05-27-2009 18:40

:saygılar::saygılar::saygılar::güzel:;;);1

redyellow 05-27-2009 18:47

Alıntı:

ishakyilmaz Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 623418)
:saygılar::saygılar::saygılar::güzel:;;);1

Olmazzzzzzzzzz, bu kaçak dögüş:)

Biz yusufyüzlüm'ün fotoğrafı üzerinden tartışıyoruz, kesinlikle kabul etmem:)

İyi akşamlar sevgili kardeşim, takım yüzünden kesinlikle kavga etmem, varsın başbakan fenerli olsun:)

Ben galatasaraylıyım ya, bu daha mühim:)

DadaşAkp 05-27-2009 19:05

Türkiyenin en büyük köklü kulubu Fenerbahçe bütcesi 225 milyon dolar sahibiyiz tek Fenerbahçe var Türkiyede BJK GS TS üc kulubun butçesi bize ancak yetişir kimler geldi kimler gitti farkımız ortada cok güclü kulubumuz butcesine sahip branşlarda başarılıyız tek başarımız futbolla kıyaslanmayıs

hipermuhafazakar 05-27-2009 21:08

İshak abi, o fotoğrafı gördümya neden bizi AB'ye almıyorlar kafam aydınlanmaya başladı :w:

Supraliminal 05-27-2009 21:14

http://www.facebook.com/pages/Istanb...8407566?ref=nf

Dünya rekoru kırıyoruz arkadaşlar !!!!
1 milyona az kaldı .

Necip Fazıl 05-27-2009 21:24

Dünya rekorunu Türkiye kupasını 27 senedir alamayarak kırdınız zaten yahuuu... ;D :hihi2:

redyellow 05-28-2009 09:13

Alıntı:

Meçhul Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 623666)
Dünya rekorunu Türkiye kupasını 27 senedir alamayarak kırdınız zaten yahuuu... ;D :hihi2:

Süper:)

DadaşAkp 05-28-2009 11:16

27 sene mi oldu alay konusu oldu Fenerbahçe branşlar bir tek Türkiye kupası alamadık aldık yıllar evel alamayanlar düşünsün onu

hipermuhafazakar 05-28-2009 13:42

Yahu farzedelimki Fener Türkiye Kupasını aldı diyelim. Aldı. Eee , toplamda 5 tane Türkiye Kupası olmuş oluyor.. Galatasarayın 14 tane Beşiktaşın 8 tane var o kupadan.. Yani gene Türkiyedeki en iyi futbol takımı olmanın verasının verasında kalıyor :w:

FarukARSLAN. 05-28-2009 13:59

Alıntı:

hipermuhafazakar Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 620615)
ya bırakın takıyye yapmayı..azgın azınlığın Atatürkçülüğü neyse fenerin Türkiyenin en büyük kulübü olmasıda odur..

Holosko'nun 3 günlük bebeği gördü , 26 yıldır fenerliler göremedi..(anladın sen onu)

Holosko'nun 3 günlük bebeği dünyanın en en en en (enden de büyük) büyük bebeği mi oluyor şimdi :hihi2:

redyellow 05-28-2009 15:01

Alıntı:

FarukARSLAN. Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 624337)
Holosko'nun 3 günlük bebeği dünyanın en en en en (enden de büyük) büyük bebeği mi oluyor şimdi :hihi2:

Yok canım.. dünyanın en enen vs. olur mu?

Sadece "fenerden büyük" bir bebek olur:)

FarukARSLAN. 05-28-2009 15:06

Alıntı:

redyellow Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 624385)
Yok canım.. dünyanın en enen vs. olur mu?

Sadece "fenerden büyük" bir bebek olur:)

Ama fener "en büyük"(müş)..
O zaman bebek 2x en büyük ;D

Bu Fenerin büyüklüğü matematik kurallarına bile aykırı.. (:

Supraliminal 05-28-2009 15:08

kuralları hatırlatırım kardeşlerim ;)

YuZaRSiF 07-21-2009 17:33

Alıntı:

redyellow Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 623247)

Sayın yusufyüzlüm'ün taktiğinden gidelim:

- Sayın Başbakanın isminin bulunduğu bu forma ne yılmaz?
- Türkiyenin tek uefa şampiyonunun forması ağam,
- Daha başka yılmaz?
- Türkiyenin tek super kupa şampiyonunun forması ağam,
- Ne yapmalı_
- Takdir etmeli yılmaz, takdir etmeli, tesadüf mesadüf diyerek kıskançlıklar yapılmamalı yılmaz, yapılmamalı!!

Sayın redyellow burda Başbakanımıza forma verilmesi çok güzel. Benim mesajımda Başbakınızım ziyaretinden söz ettim. Bu resim ziyaret mi ? Bana bunun cevabını ver bu birincisi. İkincisi Hamburg'tan Ali Samiyen Stadı'nda 2 - 0 önde iken , Başbakanımız maçı izlemek için stada geldiğinde yuhlandı ve ALLAH ın sopası yok işte 3 tane gol yediniz. Sizin bi grubunuz var ....... Onlar kim oluyorki T.C. Başbakanını yuhluyor onu anlamadım. Fenerbahçe'li olduğu için mi acaba ? Şimdi senin kuyruk acında bundan ibaret ben seni çok iyi anlıyorum. Olayla ilgili iki video ekledim. Canını acıtan yerleri izleme , işine gelmeyen yerleri izlesende yeter.

YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

Buda AK Parti'li gençlerin hazırlamış olduğu video

http://www.youtube.com/watch?v=6VEUuirsef8&feature=fvw

redyellow 07-21-2009 20:51

Alıntı:

YuSuFYüZLüM Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 645018)
Sayın redyellow burda Başbakanımıza forma verilmesi çok güzel. Benim mesajımda Başbakınızım ziyaretinden söz ettim. Bu resim ziyaret mi ? Bana bunun cevabını ver bu birincisi. İkincisi Hamburg'tan Ali Samiyen Stadı'nda 2 - 0 önde iken , Başbakanımız maçı izlemek için stada geldiğinde yuhlandı ve ALLAH ın sopası yok işte 3 tane gol yediniz. Sizin bi grubunuz var ultra-vesti olarak ta bilinir. Onlar kim oluyorki T.C. Başbakanını yuhluyor onu anlamadım. Fenerbahçe'li olduğu için mi acaba ? Şimdi senin kuyruk acında bundan ibaret ben seni çok iyi anlıyorum. Olayla ilgili iki video ekledim. Canını acıtan yerleri izleme , işine gelmeyen yerleri izlesende yeter.

YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

Buda AK Parti'li gençlerin hazırlamış olduğu video

http://www.youtube.com/watch?v=6VEUuirsef8&feature=fvw

Şurda iki sohbet ediyoruz, birbirimize takılyoruz.

Öyle ultra vesti mesti diyerek, canını acıtan vs. diyerek yazanlara asla cevap vermem.

ben sadece tatlı tatlı sohbet etmek istemiştim.

Bu şekilde yazışmam.

Terennüm 07-21-2009 21:00

bende fenerbahçeliyim böyle bir iddiam yok.herkesin gönlündeki takım bellidir.o yüzden karşımızdakine için saygı duymalıyız.ezeli rekabet ebedi dostluktan yanayım.bu tür konuların açılmasıda bizi kutuplaştırır başkada faydası olmaz....

redyellow 07-21-2009 21:09

Alıntı:

adem etyemez Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 645187)
bende fenerbahçeliyim böyle bir iddiam yok.herkesin gönlündeki takım bellidir.o yüzden karşımızdakine için saygı duymalıyız.ezeli rekabet ebedi dostluktan yanayım.bu tür konuların açılmasıda bizi kutuplaştırır başkada faydası olmaz....

Herkes kendisine yakışanı yaparmış.

Siz de kendinize yakışanı yapmışsınız, yazmışsınız.

hürmetlerimle adem bey.

Terennüm 07-21-2009 21:21

bazen keşke diyorum böyle sıradan şeyler için birbirimiz kıracağımıza ya kardeşim sen saadetlisin sen fenerlisin olsun ben seni yinede seviyorum desek.emin olun sadece iki kelimeyle bile çok kalplere girilir..önyargılar kırılır sevgi tohumları gönüllerimize saçılır.

YuZaRSiF 07-22-2009 02:42

Alıntı:

redyellow Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 645183)
Şurda iki sohbet ediyoruz, birbirimize takılyoruz.

Öyle ultra vesti mesti diyerek, canını acıtan vs. diyerek yazanlara asla cevap vermem.

ben sadece tatlı tatlı sohbet etmek istemiştim.

Bu şekilde yazışmam.

Söylediklerim yalansa inkar et ? Sen cevap versen ne olur vermesen ne olur. Ben sana gerekli cevabı zaten vermişim. S & S

redyellow 07-22-2009 11:50

Alıntı:

YuSuFYüZLüM Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 645233)

Söylediklerim yalansa inkar et ? Sen cevap versen ne olur vermesen ne olur. Ben sana gerekli cevabı zaten vermişim. S & S

kardeş,

bir futbol takımı için (fener de olur galatasaray da olur hiç farketmez) ne kimseyi kırarım ne de kırılmayı isterim.

yazarken ultra vesti vs. diyerek yazmana gerek yok.

birbirimize takılıyoruz, şakalaşıyoruz, espri yapıyoruz, o kadar ciddiye alınacak konu değildir benim için takım konusu.

Madem ben cevap versem ne olur vermesem ne olur o zaman bana bu şekilde yazacaksan yazma kardeş olur mu?

uslubunu düzelterek yazarsan her zaman herkesle yazışmaya varım.

hadi sen yoluna ben yoluma.

muhafazakargenc 07-22-2009 12:42

Dediğiniz söze imzamı basarım fakat facebookda işim olmaz... Facebook bizi bozar
Vesselam

hipermuhafazakar 07-22-2009 12:55

YuSuFYüZLüM adabınla yaz yazacaksan ! Yazmayacaksan hastalıklıysan buradaki ortamı bozacak karakterdeysen forumu terkedebilirsin ! Star TV denen 'yeminli' AKP düşmanı bir kanalın çarpıtması olduğuna inanıyorum bu 'haberin'.. ultravesti dediğin grubun şehitlerimize yaptıkları sayıgıyı sen hayatında belki yapmamışsındır ! Mesele Çanakkaleye gezi düzenledinmi hayatında sen veya senin ultragayfenerlilerin mi desem he ?? Çin'in estirdiği teröre tepki olarak ne gösterdiniz ultraslan en gösterdi biliyormusun ? Filistine destekleri, polise desteklerinin esamesini fenerliler yapmadılar, o kadar takip ederim görmedim. Bilip bilmeden terbiyesizlik yapma !

Siz o maçta kapalıda açılan 'Ona Minute Hamburg' pankartını gördünüzmü !
Yada kale arkasında açılan 'Kadıköye metrobüsle geleceğiz' pankartını
Bu latifeler, Erdoğana duyulan sevgiden sempatiden onun gelmiş olmasına yapılmıştır bana göre..
Islıklarda başka bir pozisyona binanen yapılmıştır bunu Star haber çarpıtmıştır ! Böyle ne kadar çok çarpıtmaları var bunların haddi hesabı yok.
Gerçeksede gerçekten Tayyip Erdoğana yapılmışsa o ıslık kimse onu sevmek zorunda değil, cahiller heryerde var fener tribünlerinde benim tanıdığım Erdoğandan nefret eden sayısız fenerli var. Bunlara bakarak gayfenerli olmalarıyla meşhurlar mı diyelim bizde Erdoğana söylediklerine AK Partiye dediklerine bakarak?

GS yönetiminin Erdoğanada Abdullah Gül'ede duyduğu büyük sevgi ortadadır bilen bilir. Mesela Adnan Polat'ın Abdullah Gül'ede 10 lı forma hediye edip 'biz kendisini 10 numara olarak görüyoruz' dediği aklıma geldi şimdi.

LeyaL 07-22-2009 13:01

Tartışmak anlamsız..Herkesin gönlündeki onun için en büyük olandır..
Benim gönlümün takımı fenerbahxedir benim için en büyük o dur..
Diğerlerine ise buna saygı duymak düşer..Aynı şey bizim için de geçerli tabii..
arada birbirimize takılırız o işin espirisi..Ciddiyetle ele alıp kırıcı olmayalım 3 günlük dünya da bir takım için...

ishakyilmaz 07-22-2009 13:03

Burada tartışılacak ne buldunuz açıkçası anlamış değilim..Lütfen boş yere inşirahınızı tüketmeyiniz!

hipermuhafazakar 07-22-2009 13:09

Alıntı:

ishakyilmaz Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 645355)
Burada tartışılacak ne buldunuz açıkçası anlamış değilim..Lütfen boş yere inşirahınızı tüketmeyiniz!

burda bizbize güzel güzel yazışıyorduk çıktı birisi ultraslana ultravestiye olmasıyla meşhur dedi saygısız saygısız yazıyor...eğer siz bu adama birşey yapmayacaksanız o zaman bende diyorumki, gfbliler gay olmasıyla meşhurdur.

ishakyilmaz 07-22-2009 13:13

Futbol güzel bir oyundur,fakat futbol atışmaları kadar çirkin ve boş bir sohbet görmedim!Lütfen atışmayı bırakalım arkadaşlar,illada atışmak istiyorsanız özelden atışmalarınıza devam edebilirsiniz!

YuZaRSiF 07-22-2009 13:23

Alıntı:

redyellow Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 645305)
kardeş,

bir futbol takımı için (fener de olur galatasaray da olur hiç farketmez) ne kimseyi kırarım ne de kırılmayı isterim.

yazarken ultra vesti vs. diyerek yazmana gerek yok.

birbirimize takılıyoruz, şakalaşıyoruz, espri yapıyoruz, o kadar ciddiye alınacak konu değildir benim için takım konusu.

Madem ben cevap versem ne olur vermesem ne olur o zaman bana bu şekilde yazacaksan yazma kardeş olur mu?

uslubunu düzelterek yazarsan her zaman herkesle yazışmaya varım.

hadi sen yoluna ben yoluma.

O zaman bu uslübü bir önceki mesajında da vereceksin. Ben fanatik bir Fenerbahçe'liyim. Sen fanatik değilsen bana saygı gösermek zorundasın. Sözde takım tutmuyorum ben burda. Yine diyorum yine diyorum. Araştır gör söylediklerimi. Cevap vermicem diyorsun halen geçmiş karşımda konuşuyorsun. Usubümüde ben bozmadım ALLAH a şükür. Bu konuda da geri adım kesinlikle atmam biline. Yolunda açık olsun güle güle

redyellow 07-22-2009 13:32

bir takım için bir müslüman kardeşimin kalbini kıracağıma o takımı komple bırakırım daha iyidir. Bu benim düşüncemdir.

yusufyüzlüm, seni yüzün gibi gönlünü de "yusuf" gibi olmaya davet ediyorum.

(bir önceki mesajımda asla edepdışı, çirkin bir şey yoktur, bir arkadaşımızın naziresine bir nazire vardır ve espridir)

All times are GMT +3. The time now is 18:50.