![]() |
Alıntı:
Bu kadar da ideolojik olunmaz yahu :hihi2: |
ummu seleme..sen napacan Avrupayi..otur oturdugun yerde :-)
aslan Panzerlerim..Ezdi gecti :-))) |
65 dakka oyunda kaldi 3 5 defa topla bulustu nerden baksan 2 dakka topla bulustu 60 dakkayi nasil gecirdi ? kaptan bulente intikmini alarak sen beni yedek brakirsin ben boyle cezalandiririm diyerek! bu takimda forma giyen boyle amatorce duygularin pesinden nasil kosar bu takimin bi hedefi vardi uefa yi kazanmak bunu nasil gormezden gelir hocaya kirgin olabilirsin ama en azindan o formanin hakkini vermen gerekitdi seni seven taraftar icin oynamaliydin ama sne ne yaptin lincoln sadece hocadan intikami alamdin bizlerinde hayallerini yikrin... sen ayni lincoln gecen sene 5 macta adam gibi oynadin lincoln gibi oynadin bu takim sensiz sampiyon oldu soyunma odasinda soz vermistin bu takima gelecek yil farkli lincoln goruceksiniz sahada hani o sozunu unuttunmu yoksa gitmekmi istiyorsun ARDADAN utan ayaginda 5 cm delik acilmis aciyla oynadi cunku onda yurek var galatasarayli ruh var sende o yok hicbir zamanda olmadi taraftar seni kazanmaya calisti senin hic oynamamana rahm,en trubunlerde binler lincoln lincoln diye bagirdi.. bumuydu kariligi ? yazik!
burası GALATASARAY! avrupa takımıyız biz her önüne gelen oynayamaz bu takımda oynamak için ruh gerekir GALATASARAYlılık ruhu! Metin OKTAY aşkı... Hakan ŞÜKÜR sevdası... Hagi yüreği... gerekir bu takımda oynamak için! Arda TURAN lar gerekir bu takıma! ama sen... sen lincoln! bunların 10da 1ini taşımıyorsun! senin bu takımda yerin yok! lütfen bizi sevdamızla yalnız bırak! |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
yenilmesi hiç önemli değil :) bugün gs formamla gezdim utanmamda :)
yenildi diye takımımı bırakacak kadar dengesiz değilim :) |
Alıntı:
kupayı aldığımızda gurur duyduysak yenilincede arkasındada dururuz çok şükür |
:) :) :) evet haklısın
|
Alıntı:
|
GS YENİLDİ fbliler güldü fb yenildi gsler güldü 2 takım hali duman gs bir adım önce fbnın bu gercek arkadaşlar
|
Bu mantığa göre chpliler cimbomlu,akpartililer fenerli..Ey Yarabbim..
|
Alıntı:
|
maçda basbakan recep tayyıp erdoğan anos edildiğinde gs li taraftarların yuhh dıye ıslıklarla ve marşlar söleyerek protesto etmesıne ne dıyceksınız..hamburg taraftarlarına karsı rezıl olunmus anlardır..yazıkkkk..çokk yazıkk..
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ben maç izlemem ki sevmem bi o anı izledim..yorumlardada bahsedilmemiş dedım ben dıyım barı :S ben basbakana yapılan saygısızlığa sınırlendım..peki sız suan neye sınırlendınız de bana çıkıştınız bağişlayın ama anlamadım...
|
bende izledim bende sinirlendim tabiki her Gs li ak partili olacak diye bişey yok yuhlayanlar değildir zaten...
yapılan saygısızlıktı yapanları kınıyorum ama tüm Gs camiasına aksettirmemek lazım... |
Alıntı:
|
ne bağı ne baykalı arkadasım...o isim anıldığında tuyleırm tıken tıken olur...öyle bişi dusunmedım yazmadım zatı dusunceme ve parmaklarıma yazık olurdu ..:) ıkıncısı bn genel olarak butun gs taraftarları demedım...sonucda karsı takım yabancı olduğuna gore... yuh sesı gs li taraftarlardan cıktı..ama herkes dedı demıyorum ki belliki basbakanı sevmeyen zıhnıyetler yaptı..uzulduk sınırlendık ama ne yapalım...sızınde konuyu baska yerlere cekmenız gercekten uzdu benı..neyse
|
Alıntı:
|
valla çok mantıksız dusunduğun ıcın daha yazmıycam bıldığını oku arkadasım..ne dıyım..
|
Alıntı:
nasıl gerçek AK partiliysem o kadarda gsliyim ikisinede en ufak laf attırmam sen ne yazdığını bilmiyorsun bana laf atıyorsun |
son söz benden her taraftar takımda dengesizler cıkar orda futbol başbakınımız ordaydı yuh vs yapması saygısızlık terbiyesliktir o mevzuyu burdaki arkadaşlar yapmamışlar ordakiler yapmış saten o taraftarın için chp mhp her o partiden insan vardır başbakanımız yüreğiyle gitti başba partinin lideri neden gitmiyor peki futbol maclarına gs fb bjk ts gibi takımları yüreksizler meydana cıkmaz HELAL olsun başbakanıma 81 ile gidiyorsa heryere gider başbakanım
|
Hala ne yuhundan bahsediyorsun sen? Maçı bizde izledik yuh falan yoktu.aksine gs tribünleri kocaman one munite pankartı açtı.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Arkadaşlar maçı Samiyen'de izledim ve toplu şekilde kimse yuh vs. kelimeler kullanmadı.
Kişisel olarak böbürlenenler elbette vardı. Ancak bunları tv ekranından duyma başarısı gösterenleri tebrik ediyorum:) + Galatasaray taraftarları her koşulda siyasete girmeyecek kadar bilinçlidir. |
Alıntı:
|
Hamburger yiyen var mıııııııı... :w: :yehoo: :D :w:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Hamburg dan 2 - 0 dan sonra 3 gol yiyip eleneceğime hemde kendi evimde ben liverpool dan bir 8 yemeye daha razıyım... ;;) ;ı: |
tamam arkadaşlar darılmayın BAŞBAKANIMIZ FENERBAHÇELİDİR bitti?
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
olabilirsiniz belki zamanla emir büyük yerden?
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
lütfen sukunet sakın olalım kızdırmak istemedim sizleri EN BÜYÜK HAMBURGERdir
|
Alıntı:
Ama Ar5enal maçıda tam bir zevk abidesiydi :D "işte saraçoğlu kalesinin yıkıldığı ann sevgili seyirciler.ve 5.gol ah volkan ah..5.golü atan futbolcu şampiyonlar liginde ilk kez forma giyen 17 yaşındaki bir çocuk sevgili izleyiciler" :D |
anladım fb rezil ettin teşekkürler
|
All times are GMT +3. The time now is 10:14. |