Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Galatasaray (GS) (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=160)
-   -   GALATASARAY 2-3 HAMBURG (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=60878)

FarukARSLAN. 03-20-2009 04:19

Alıntı:

alattin44ali44 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 535093)
Hem ßoşwerin ßen kartaLLıYım ßasßakan da FENERLi. Bırakın BaykaLın GS si yeniLsin

Bu kadar da ideolojik olunmaz yahu :hihi2:

el-EMIN 03-20-2009 05:16

ummu seleme..sen napacan Avrupayi..otur oturdugun yerde :-)

aslan Panzerlerim..Ezdi gecti :-)))

eskiAcik 03-20-2009 06:01

65 dakka oyunda kaldi 3 5 defa topla bulustu nerden baksan 2 dakka topla bulustu 60 dakkayi nasil gecirdi ? kaptan bulente intikmini alarak sen beni yedek brakirsin ben boyle cezalandiririm diyerek! bu takimda forma giyen boyle amatorce duygularin pesinden nasil kosar bu takimin bi hedefi vardi uefa yi kazanmak bunu nasil gormezden gelir hocaya kirgin olabilirsin ama en azindan o formanin hakkini vermen gerekitdi seni seven taraftar icin oynamaliydin ama sne ne yaptin lincoln sadece hocadan intikami alamdin bizlerinde hayallerini yikrin... sen ayni lincoln gecen sene 5 macta adam gibi oynadin lincoln gibi oynadin bu takim sensiz sampiyon oldu soyunma odasinda soz vermistin bu takima gelecek yil farkli lincoln goruceksiniz sahada hani o sozunu unuttunmu yoksa gitmekmi istiyorsun ARDADAN utan ayaginda 5 cm delik acilmis aciyla oynadi cunku onda yurek var galatasarayli ruh var sende o yok hicbir zamanda olmadi taraftar seni kazanmaya calisti senin hic oynamamana rahm,en trubunlerde binler lincoln lincoln diye bagirdi.. bumuydu kariligi ? yazik!

burası GALATASARAY!
avrupa takımıyız biz
her önüne gelen oynayamaz bu takımda
oynamak için ruh gerekir
GALATASARAYlılık ruhu!
Metin OKTAY aşkı...
Hakan ŞÜKÜR sevdası...
Hagi yüreği...
gerekir bu takımda oynamak için!
Arda TURAN lar gerekir bu takıma!
ama sen...
sen lincoln!
bunların 10da 1ini taşımıyorsun!
senin bu takımda yerin yok!
lütfen bizi sevdamızla yalnız bırak!

hipermuhafazakar 03-25-2009 14:19

Alıntı:

el-EMIN Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 535142)
ummu seleme..sen napacan Avrupayi..otur oturdugun yerde :-)

aslan Panzerlerim..Ezdi gecti :-)))

hadi F5 lileri anlıyorumda sana ne oluyor birader ?? bu trabzonluların kansızlığı nerden geliyor ??? size giren çıkan nedir sizi kaale alanmı var ? kadıköyde final oynama fantazimiz sizi neden rahatsız ediyor ?? siz bir ayak altı takımısınız ayak altında dolaşıyorsunuz hep ligde..avrupada sorsalar trabzon'u nasıl buluyorsunuz diye o kim galatasaraydamı oynuyor derler.. bir bu sene üst sıralarda gördük sizi..panzerlerin bir müslüman Türk takımını ezdi sen hangi ırktansın rumluğunuzu daha tam bırakamamışsınız anlaşılan..trabzondaki maçta söylediğiniz o küfürlü besteyi duyduk, baroşa attıklarınızı gördük..sizin takımın adını değiştirsinler PONTUS TRABZONSPOR yapın daha çok yakışır o size

politikaci 03-25-2009 15:33

Alıntı:

hipermuhafazakar Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 560295)
hadi F5 lileri anlıyorumda sana ne oluyor birader ?? bu trabzonluların kansızlığı nerden geliyor ??? size giren çıkan nedir sizi kaale alanmı var ? kadıköyde final oynama fantazimiz sizi neden rahatsız ediyor ?? siz bir ayak altı takımısınız ayak altında dolaşıyorsunuz hep ligde..avrupada sorsalar trabzon'u nasıl buluyorsunuz diye o kim galatasaraydamı oynuyor derler.. bir bu sene üst sıralarda gördük sizi..panzerlerin bir müslüman Türk takımını ezdi sen hangi ırktansın rumluğunuzu daha tam bırakamamışsınız anlaşılan..trabzondaki maçta söylediğiniz o küfürlü besteyi duyduk, baroşa attıklarınızı gördük..sizin takımın adını değiştirsinler PONTUS TRABZONSPOR yapın daha çok yakışır o size

Katılıyorum abi. Bu 20 küsur yıl şampiyon olamamanın verdiği eziklik olsagerek.

Zeynep 03-25-2009 21:00

yenilmesi hiç önemli değil :) bugün gs formamla gezdim utanmamda :)
yenildi diye takımımı bırakacak kadar dengesiz değilim :)

Ertuğrul ÖZGÜL 03-25-2009 21:22

Alıntı:

Zeynep Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 560528)
yenilmesi hiç önemli değil :) bugün gs formamla gezdim utanmamda :)
yenildi diye takımımı bırakacak kadar dengesiz değilim :)

işte bu yüzden hiç gücümüz eksilmiyor
kupayı aldığımızda gurur duyduysak yenilincede arkasındada dururuz çok şükür

Zeynep 03-25-2009 21:24

:) :) :) evet haklısın

Ertuğrul ÖZGÜL 03-25-2009 21:30

Alıntı:

alattin44ali44 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 535100)
BaykaL GS Li Ya :S ßen ondan dediydim Ne de oLsa GS Li degiLim ßırakaLım yeniLsin. zamanlnda 8taŞ damgası yedik. intikam gibi gelsin ßize :D:D:D:D

bunada yuh denir yani bizim bakanlarımızdanda var gsli ayıp yapmayalım bu kadarınıda yani

DadaşAkp 03-25-2009 21:34

GS YENİLDİ fbliler güldü fb yenildi gsler güldü 2 takım hali duman gs bir adım önce fbnın bu gercek arkadaşlar

politikaci 03-25-2009 21:35

Bu mantığa göre chpliler cimbomlu,akpartililer fenerli..Ey Yarabbim..

Ertuğrul ÖZGÜL 03-25-2009 21:47

Alıntı:

politikaci Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 560551)
Bu mantığa göre chpliler cimbomlu,akpartililer fenerli..Ey Yarabbim..

partiye nasıl aktarıyorlarsa mantık dışı

tayyipci2434 03-25-2009 21:56

maçda basbakan recep tayyıp erdoğan anos edildiğinde gs li taraftarların yuhh dıye ıslıklarla ve marşlar söleyerek protesto etmesıne ne dıyceksınız..hamburg taraftarlarına karsı rezıl olunmus anlardır..yazıkkkk..çokk yazıkk..

politikaci 03-25-2009 22:06

Alıntı:

tayyipci2434 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 560566)
maçda basbakan recep tayyıp erdoğan anos edildiğinde gs li taraftarların yuhh dıye ıslıklarla ve marşlar söleyerek protesto etmesıne ne dıyceksınız..hamburg taraftarlarına karsı rezıl olunmus anlardır..yazıkkkk..çokk yazıkk..

Allah allah nasıl duymadık sağırız ..herhalde o maçı bizde izledik.nasıl maç izliyorsunuz anlamıyorum

Ertuğrul ÖZGÜL 03-25-2009 22:08

Alıntı:

tayyipci2434 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 560566)

arazi bol at bakalım tutarsa tabi maçı bi sen izledin galibaa

tayyipci2434 03-25-2009 22:11

ben maç izlemem ki sevmem bi o anı izledim..yorumlardada bahsedilmemiş dedım ben dıyım barı :S ben basbakana yapılan saygısızlığa sınırlendım..peki sız suan neye sınırlendınız de bana çıkıştınız bağişlayın ama anlamadım...

Zeynep 03-25-2009 22:13

bende izledim bende sinirlendim tabiki her Gs li ak partili olacak diye bişey yok yuhlayanlar değildir zaten...
yapılan saygısızlıktı yapanları kınıyorum ama tüm Gs camiasına aksettirmemek lazım...

Ertuğrul ÖZGÜL 03-25-2009 22:17

Alıntı:

tayyipci2434 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 560578)
ben maç izlemem ki sevmem bi o anı izledim..yorumlardada bahsedilmemiş dedım ben dıyım barı :S ben basbakana yapılan saygısızlığa sınırlendım..peki sız suan neye sınırlendınız de bana çıkıştınız bağişlayın ama anlamadım...

gs ile baykal arasında bağ kurmanıza

tayyipci2434 03-25-2009 22:30

ne bağı ne baykalı arkadasım...o isim anıldığında tuyleırm tıken tıken olur...öyle bişi dusunmedım yazmadım zatı dusunceme ve parmaklarıma yazık olurdu ..:) ıkıncısı bn genel olarak butun gs taraftarları demedım...sonucda karsı takım yabancı olduğuna gore... yuh sesı gs li taraftarlardan cıktı..ama herkes dedı demıyorum ki belliki basbakanı sevmeyen zıhnıyetler yaptı..uzulduk sınırlendık ama ne yapalım...sızınde konuyu baska yerlere cekmenız gercekten uzdu benı..neyse

Ertuğrul ÖZGÜL 03-25-2009 22:37

Alıntı:

tayyipci2434 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 560585)
ne bağı ne baykalı arkadasım...o isim anıldığında tuyleırm tıken tıken olur...öyle bişi dusunmedım yazmadım zatı dusunceme ve parmaklarıma yazık olurdu ..:) ıkıncısı bn genel olarak butun gs taraftarları demedım...sonucda karsı takım yabancı olduğuna gore... yuh sesı gs li taraftarlardan cıktı..ama herkes dedı demıyorum ki belliki basbakanı sevmeyen zıhnıyetler yaptı..uzulduk sınırlendık ama ne yapalım...sızınde konuyu baska yerlere cekmenız gercekten uzdu benı..neyse

ben o yöne çekmedim siz o yöne çekene destek veriricesine yazdınız bende cevap verdim çeken kim üste bakda oku

tayyipci2434 03-25-2009 22:42

valla çok mantıksız dusunduğun ıcın daha yazmıycam bıldığını oku arkadasım..ne dıyım..

Ertuğrul ÖZGÜL 03-25-2009 22:48

Alıntı:

tayyipci2434 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 560592)
valla çok mantıksız dusunduğun ıcın daha yazmıycam bıldığını oku arkadasım..ne dıyım..

sen bende mantık arayacağına kendine bak
nasıl gerçek AK partiliysem o kadarda gsliyim ikisinede en ufak laf attırmam sen ne yazdığını bilmiyorsun bana laf atıyorsun

DadaşAkp 03-26-2009 15:53

son söz benden her taraftar takımda dengesizler cıkar orda futbol başbakınımız ordaydı yuh vs yapması saygısızlık terbiyesliktir o mevzuyu burdaki arkadaşlar yapmamışlar ordakiler yapmış saten o taraftarın için chp mhp her o partiden insan vardır başbakanımız yüreğiyle gitti başba partinin lideri neden gitmiyor peki futbol maclarına gs fb bjk ts gibi takımları yüreksizler meydana cıkmaz HELAL olsun başbakanıma 81 ile gidiyorsa heryere gider başbakanım

politikaci 03-26-2009 16:22

Hala ne yuhundan bahsediyorsun sen? Maçı bizde izledik yuh falan yoktu.aksine gs tribünleri kocaman one munite pankartı açtı.

Ertuğrul ÖZGÜL 03-26-2009 19:02

Alıntı:

politikaci Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 560815)
Hala ne yuhundan bahsediyorsun sen? Maçı bizde izledik yuh falan yoktu.aksine gs tribünleri kocaman one munite pankartı açtı.

valla bende anlamdım başka dünyadan izlediler galiba ben alman kanalından izledim ve duymadım ya onlar makasladılar:)

politikaci 03-26-2009 20:34

Alıntı:

türk_of_the_TOON Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 560920)
valla bende anlamdım başka dünyadan izlediler galiba ben alman kanalından izledim ve duymadım ya onlar makasladılar:)

Bende dsmarttan izledim.iki taraftada duymadığımıza göre arkadaş maçı ali samiyenden izlemiş olabilir :D

ultrAstribun 03-26-2009 20:41

Arkadaşlar maçı Samiyen'de izledim ve toplu şekilde kimse yuh vs. kelimeler kullanmadı.
Kişisel olarak böbürlenenler elbette vardı. Ancak bunları tv ekranından duyma başarısı gösterenleri tebrik ediyorum:)
+
Galatasaray taraftarları her koşulda siyasete girmeyecek kadar bilinçlidir.

Ertuğrul ÖZGÜL 03-26-2009 20:41

Alıntı:

politikaci Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 560956)
Bende dsmarttan izledim.iki taraftada duymadığımıza göre arkadaş maçı ali samiyenden izlemiş olabilir :D

bilmem belkide

Necip Fazıl 03-26-2009 22:13

Hamburger yiyen var mıııııııı... :w: :yehoo: :D :w:

hipermuhafazakar 03-26-2009 22:31

Alıntı:

Meçhul Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 561010)

hamburger yiyen yokta şampiyonlar liginde 8 gol yeme (8-0) rekoru gösteren ve avrupada esamesi bilinmeyenler var burda mutlu mutlu dolaşan :)

Necip Fazıl 03-26-2009 22:34

Alıntı:

hipermuhafazakar Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 561023)
hamburger yiyen yokta şampiyonlar liginde 8 gol yeme (8-0) rekoru gösteren ve avrupada esamesi bilinmeyenler var burda mutlu mutlu dolaşan :)

Hamburg dan 2 - 0 dan sonra 3 gol yiyip eleneceğime hemde kendi evimde ben liverpool dan bir 8 yemeye daha razıyım... ;;) ;ı:

DadaşAkp 03-27-2009 19:03

tamam arkadaşlar darılmayın BAŞBAKANIMIZ FENERBAHÇELİDİR bitti?

politikaci 03-27-2009 20:16

Alıntı:

Gencdadaslar Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 561532)
tamam arkadaşlar darılmayın BAŞBAKANIMIZ FENERBAHÇELİDİR bitti?

Çokda umrumda :) Başbakan fenerli diye bizdemi fenerli olacağız,başka ?

politikaci 03-27-2009 20:24

Alıntı:

Meçhul Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 561025)
Hamburg dan 2 - 0 dan sonra 3 gol yiyip eleneceğime hemde kendi evimde ben liverpool dan bir 8 yemeye daha razıyım... ;;) ;ı:

Bizde Hamburga birdaha aynı şekilde yenilmeye ama aynı zamanda Beşiktaşında kendi evinde birdaha 8 yemesine razıyız. :) Rezillik :D

DadaşAkp 03-28-2009 11:43

olabilirsiniz belki zamanla emir büyük yerden?

Alıntı:

politikaci Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 561553)
Çokda umrumda :) Başbakan fenerli diye bizdemi fenerli olacağız,başka ?

olabilirsiniz belki zamanla emir büyük yerden? gelse kabul etmezmisin :merhaba:

Ertuğrul ÖZGÜL 03-28-2009 12:29

Alıntı:

Meçhul Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 561010)

bi atasözü vardır bilirmisin "dinime küfreden müzlüman olsa diye" siz 8 tane yeyin bizim 3 taneye laf atın ?

politikaci 03-28-2009 17:25

Alıntı:

Gencdadaslar Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 561763)
olabilirsiniz belki zamanla emir büyük yerden? gelse kabul etmezmisin :merhaba:

Ne kastediyorsun?

DadaşAkp 03-28-2009 18:19

lütfen sukunet sakın olalım kızdırmak istemedim sizleri EN BÜYÜK HAMBURGERdir

politikaci 03-28-2009 18:25

Alıntı:

Gencdadaslar Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 562009)
lütfen sukunet sakın olalım kızdırmak istemedim sizleri EN BÜYÜK HAMBURGERdir

Hamburg dediğin takım almanya liginde liderdi 2 hafta önceye kadar.

Ama Ar5enal maçıda tam bir zevk abidesiydi :D

"işte saraçoğlu kalesinin yıkıldığı ann sevgili seyirciler.ve 5.gol ah volkan ah..5.golü atan futbolcu şampiyonlar liginde ilk kez forma giyen 17 yaşındaki bir çocuk sevgili izleyiciler"

:D

DadaşAkp 03-28-2009 19:03

anladım fb rezil ettin teşekkürler

All times are GMT +3. The time now is 10:14.