![]() |
EN SEVDINIGINIZ SANATCI KIM
Alıntı:
|
Alıntı:
ille de gidip çakmak çakmağı mı dinliyecez. sakın sakın sakın ha yaklaşmayın yanına filan hesabı:D:D:D::D |
hiçbiri :P
|
Orhan Hakalmaz'dan başkasını tanımam
|
Alıntı:
katılıyorum yaaa ;) |
zeki müren bülent ersoy
|
bunların hiçbiri sanatçı degil ki!şarkıcı..........
|
SEZEN AKSU%İLHAN IREM :-*
|
Alıntı:
tamam hadi sizin için barış manço da deyim ;) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
En sevdiğim sanatçı Orhan Hakalmaz.
|
Alıntı:
|
bu listedekilerden cengiz kurtoğlu ayrıca bazı arkdaşlar hepsi şamaroğlanı demiş de galiba genelleme yapmışlar herkes için aynı değil...cengiz babaya laf söletmem ;D ;D ;D
|
Alıntı:
|
Alıntı:
ömer karaoğlu... |
YAAA BARIŞM MANÇOYU AYIRIN BARİİİİ YAZIIK YAAA ÜHÜÜÜ :'(
|
Alıntı:
|
daha kaliteli isimler koyulsaydı keşke
|
Alıntı:
|
tabıkı ısmaıl turut hersey turkıye ıcın ak partı
|
BARIŞ MANÇO TABİİ Kİ
|
BUTUN TURKIYE CUMHURIYETI SANATCILARI BIZE GURUR VERIR HIC ONEMLI DEYIL YETERKI TURK SANATCILARI OLSUN
|
Alıntı:
|
oley be barış sonradann katıldı ama maşallah
1. olcak.. mekanın cennet osun barış :'( |
barıs manço
|
Alıntı:
kahpelik yalan dolan tutmaz karadenizde ne conisi ne rusu pusu kurmasın pusu bölücülük borusu da ötmez karadenizde bırakın çan çalmayı ermeni ci olmayı millet böyle dolmayı yutmaz karadenizde OGÜN öyle desinler bugün böyle desinler Fatihalar YASİNLER bitmez karadenizde şerefini şanını ortaya kor canını hiç kimse vatanını satmaz karadenizde/ BİZİM ermeniler RAHATSIZ |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ogünü ve yasin dedenen o zübbeyi savunanın ondan farkı yoktur... katilin cinayetine göz yumanda o nun gibidir...
|
Alıntı:
ayrıca bir insanı öldüren insanlığı öldürmüş gibidir ne Rabbimiz ne peygamberimiz böyle birşey uygun görmüyor. |
zulme rıza zulümdür!
|
Alıntı:
bu özgürlük budalalığı bu insan hakları deliliği beni kanser etmezse,bu siteye bağlanmakta yaşadığım sorun beni kanser edecek.... iki saattir yazı yazmaya çalışıyorum... bir insanı öldüren tüm insanlığı öldürmüş olmaz.bir insanı haksız yere öldüren tüm insanlığı öldürmüş demektir.. arada ince bir fark vardır.yüzyıllardır cenk edip savaş meydanlarında kan döken kahraman TÜRK ORDUSU herhalde tüm insanlığı öldürmemiştir. veya içki ve sigara içenleri istanbulda çamaşır asar gibi asan 4. MURAT HAN tüm insanlığı öldürmemiştir. tabii ogün ve yasin bu örneklerle kıyaslanamaz.ancak hrant dink denilen merhum kişinin ölümü beni üzmemiştir.beni üzen tek şey şu olmuştur; bu bahaneyle YÜCE TÜRK MİLLETİ yine uluslararası arenada aşağılanacak barbar olarak anılacak,içimizdeki ermenilerde buna destek olacaktı. maalesef bunların hepsi olmuştur.yoksa bir ermeninin ölümü beni rahatsız etmez. büyük komutan KAZIM KARABEKİR in ermeni mezalimi adlı kitabını okumanızı tavsiye ederim.anadoluda ermenilerin yaptığı katliamları okuyunuz.ancak o katliamlarla ermeniler tüm insanlığı öldürmüş sayılmaz. asala terör örgütünü lübnandaki kamplarda terörist yetiştirerek onlarca diplomatımızı şehit etmeleri hiç kimseyi rahatsız etmez.çünkü onlar tüm insanlığı öldürmemiştir. her sene amerikan temsilciler meclisinden ermeni soykırımı maddesini geçirmek için uğraşırlar.bizde buna karşılık güçlü yahudi lobisine bazı imtiyazlar vererek bu soykırımın temsilciler meclisinden geçmesini engelleriz. bujnların hiçbiri sizi rahatsız etmez.ancak TÜRK ün kanına pis kan diyen bir ermeni öldürüldümü herkes ayağa kalkar.herkes rahatsız olur. IRMAĞININ AKIŞINA ÖLÜRÜM TÜRKİYEM!!!!!!!!! |
Alıntı:
kısasa kısas vardır. kimse ama kimse yasin hayale ve ogün samasta övgü yagdırmıyor. ama düşünce özgürlüğü burda başlıyor. övedebilir. yani sen birilerine zübbe diyorsun. her neyse. bravo kardeşim. asalayla ilgili açıklamaların muhteşem. |
CİNAYET İŞLEYENİ ELBETTE SAVUNMAK YANLIŞ..
AMA CİNAYETE KURBAN GİDEN; TÜRKÜN KANINA ZEHİRLİ DİYE HAKARET EDERSE.... ATEŞLE OYNAYAN YANAR ARKADAŞ.. AYRICA SEN KİMSİN Kİ EKMEĞİNİ YEDİĞİN MİLLETİN KANINA ZEHİRLİ DİYORSUN? BURAYI ATLIYORUZ NEDENSE? TABİİKİ ÖLDÜRMEK GEREKMEZDİ... AMA SAVUNMAKDA BİZE KALMADI HERHALDE.. DTPLİLER SAVUNUYOR ZATEN HARARETLE.. ONLARA BIRAKALIM... |
Barış Akarsu
Mekanı cennet olsun... |
ISMAIL TURUT
|
listedekilerin hiç birini beğenmiyorum barış manço hariç ama gerçek hayran oldum sanatçı aykut kuşkaya
|
bu liste de neden mahsun kırmızıgül ve uğur ışılak yok ki :(
Alem Buysa kral Mahsun... :) ;) |
Engin Nursanı'yı hiç, Uğur Işılak'ı da pek tanımıyorum, o yüzden bişey diyemem.
Ama Barış Manço var o listede, ne işi var orda? O listedeki isimleri görünce bana bir kaç gömlek büyük duruyor gibi geliyor. Listeye göre Barış MANÇO'yu tek geçerim. Eee buyrun Halil İbrahim Sofrasına....Ya da Ahmet Beyin Ceketi'ni giyin bi. Olmadı Sakız Hanım ve Magrur Bey'den iki tınkırtı dinleyin. |
All times are GMT +3. The time now is 23:27. |