![]() |
SIZCE MUSLUMAN BIRLIGI KURULSUN MU
Nasır döneminde Mısır da,laiklik vardı ama tutmadı.Saddam döneminde de az biraz laiklik vardı
ve bu liderlerin ortak özellikleri pan arabist ve biraz da sosyalist kökten gelmeleridir |
Alıntı:
AYRICA BU ŞERİF HÜSEYİN LAWRENCE İLE BAYA Bİ KANKİYDİ... |
Türkleri çok seviyorum. Tarih boyunca kahramanlıklarıyla, cesaret ve atılganlıklarıyla kendilerini kabul ettirmişlerdir. Milli ve manevi değerlerine bağlıdırlar. Dostluklarına güvenilir, düşmanlıklarından korkulur...
Tarih boyunca İslâm alemi Türklerden faydalanmıştır. Türkler güçlü oldukça İslâm alemi rahat ve huzur içinde olmuştur; zayıfladıkça, İslâm alemi ezilmiş ve horlanmıştır. Türkler İslâm'ın koruyucu gücü olmuşlardır. Ancak ne yazık ki, bazı İslâm ülkeleri, emperyalist güçlerin oyununa gelerek Türklere ihanet etmişlerdir. Türklere ihanet ederek arkadan vuranlar belasını bulmuştur. Bugün bazı İslâm ülkelerindeki çıkmazlar ve sıkıntılar, bu tarihi hatanın bedelidir Şimdi gururla söylemek istiyorum ki, Çeçenler tarih boyunca Türklere bağlı kalmışlar ve tarihin hiçbir döneminde ihanet etmemişlerdir. Bugün ise, Türkiye'yi yönetenler o yüce değerlerden çok uzaklar. Halbuki Türk milleti, maddi ve manevi değerlerine bağlı olduğu sürece yücelmiş ve yükselmiştir. Ve dünya tarihinin akışına yön vermişlerdir.O yüce değerlerden ayrıldıkça küçülmüşler ve sıkıntılara düşmüşlerdir.Unutulmasın ki, Türkiye hem Türk dünyasının, hem de İslâm aleminin ümit ışığıdır. Bu ışığın sönmesi hem İslâm aleminin, hem de Türk dünyasının karanlığa gömülmesi demektir." HAVA TÜMGENERAL CEVHER DUDAYEV |
EVET BENCE OLMALI
|
Alıntı:
|
Süeyman Bin Muhammed ;
Kardeş sen ne vefasından bahsediyosun? Araplar kadar bizden nefret eden hain insanlar varmı? İngilizler 1800 lerin sonunda Arabistan'ı işgal edince tek bir yer kaldı alınmadık orasıda Mekke'ydi! Mekke'yi Araplar İngilizlere vermeyi kabul ettiler ama arapların o kutsal mekanı yalakalık için bir anda satmasına ramen Hz.Muhammed'in ayak bastığı o toprakları Cesur bir Türk Paşası ve onunla beraber 3000 Türk askeri korudu! Düşün ki Anadolu da ne sıkıntılar çekerken aynı zamanda arapların savunamadığı mübarek toprakları savunduk! Turan Birliğine saçma diyen sen dünyanın en hain insanlarıyla anlaşma yapmamızı mantıklı görüyosun! Ben istemezmiyim Peygamberimiz yolunda bir birlik kurulsun ama cesur düşman namert dostan daha iyidir bunuda bil! Bize Araplar ne zaman yardım etmiş? Kim Kime vefa göstermemiş? Bunları okuyup gelmen ve dostunu düşmanını tanıman dileğiyle? Ha bu arada hikayenin sonunda ne olduğunu merak edersen eğer ; O birlik kurmayı önerdiğin araplar ve işgalci ingilizler 3 bin Türk askerinin zorda olsa zaptedip kafalarını kestikten sonra ibret olsun diye Kabenin duvarlarına astılar!...İşte atalarımız arapların savunamadığı topraklar için bu duruma düştü... |
Alıntı:
|
...
|
|
MUHAMMED BİN SÜLEYMAN
arapların vahdettine neden sahip çıktığını biliyoruz biz.hilafeti ele geçirmek için... |
Misak-ı Millî dışındakileri reddetmişiz... :D Neden reddetmeyelim? Misak-ı Millî dahilindeki vatandaşlarımızın İstiklâl Harbi'ne nasıl katıldıkları ortada... Araplar ne yaptıııı.. Gitti İngilizlerle anlaşma yaptı,neredeyse bütün Arabistan'ı kapsayan bir Hicaz Devleti kurulmasını taahhüt ettirdi.
|
Gel Türkiye İslam Cumhuriyeti'nin;İslam'ın ve Dünya'nın süper gücü olması için birlikte çalışalım.Gel Dünya barışı'nın ve güvenliği'nin gerçekleşmesi için birlikte çalışalım kardeşim.Benim için o parti;bu parti ya da o kuruluş;bu kuruluşun hatta o milletin;bu milletin hiçbir önemi yoktur.Çünki hepimiz İslam ve H.Z.Muhammed Mustafa(S.A.V) ümmetiyiz.
Ne Mutlu Türküm Diyene! Ne Mutlu Barış Diyene! Ne Mutlu İslam Diyene! Ne Mutlu 'Ne Mutlu' Diyene! |
TÜRKİYE, BİR İSLÂM CUMHURİYETİ DEĞİLDİR!
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
...
|
Alıntı:
örneğin başörtüsü sorunu... bu arada konu başka taraflara kaymaya başladı...:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
Ben Araplar açısından da düşünüyorum ve yine haksızlar çünkü şöyle bir durum çıkıyor! Çanakkale'de 250 bin şehit vermişiz , Daha sonra Çanakkale'de bir o kadar şehit var, Sarıkamış'ta 90 bin şehit var ve biz bu savaşları yoklukla kazanmışız ve kazandıktan sonrada TÜKENMİŞİZ! Kendimize neredeyse yoktan bir ülke kurmuşken ve elimizde avucumuzda bişey kalmamışken üstüne bide arapların sorumluluğunumu alacaktık! Üstelik o araplar İngilizleri alkışlarıyla ülkelerine davet eden araplar! Bir önceki mesajımı tekrar oku! Misakı Milli sınırlarını vatan olarak kabul ettik çünkü daha fazlasını zaten kabul edemezdik! İngilizin Fransızın elindeki sömürge bölgeleri yeniden kendimizinmiş kabul etsek sonucu noluR? Neyse sen beni anlamıcaksın anlaşılan... |
...
|
Aslında istemek hakkımız değildi diye bişey yok Karahanlı.Çünkü o topraklar zaten 600 yıllık süreçte bizimdi ve herkesin kabuluüydü bu ama 1.Dünya Savaşında o toprakları kabullenecek/sahiplenecek güç yoktu bizde...
|
Alıntı:
İSLAM sancağını dünya ya egemen kılan kahraman TÜRK ejdadımın adamlığının zekatı,senin bebek katili ırkınıda adam yapar. haddini bil.. |
ya dediniz ne araplar alıp veremediğiniz ne o araplar ki sizi islam tanıştıranlar, siz gökte tanrı arar ken ( haşa) adamlar bize Allah bir demedi mi ? Muhammed(s.a.v.) onun nebisidir... demedi mi ?bunları sana diyenlere sen bunlara ne yapsan vefanı ödeyemezsin tamamı.. ayrıca o sarıkamış olayı tamamen bir enver paş skandalıdır. bir kaç arabın yannlışını tüm araplara mal edezsin edrsen haksılık etmiş olursun.
|
Alıntı:
|
Senin bahsettiğin İslam'ı tebliğ eden araplar Hz.Muhammedin ve 4 halifenin mübarek çocuklarıdır!
O insanların sevgisi için ölünüR! Ama bugün aç kanalı bak bakalım arapların kanallarına ne kadar zevk sefa düşkünü olan vatandan namustan bi haberler o araplar! |
Alıntı:
|
Onların 2-3 nesil öncekileri sattı benim milletimi...
Zaten araplar bu kadar bozulmasalardı ALLAH(c.c) İslamiyetin bayrağını bizim taşımamıza izin vermezdi! |
Alıntı:
|
Sen benim verdiğim örneklere yada konuşmaların hiçbirine cevap filan vermiyosun sadece kelime oyunu oynuyosun kardeş!
Ben söyliceklerimide örneklerinide gösterdim araplar hakkında...Ne oldukları belli! Bütün hepsi kötü olacak diye bişey yok zaten eğer öyle desek ırkçılık yapmış olurz! Ama geneli bozuk ve karaktersiz arapların...İçlerinden iyisi çıkıyorsa buyursun gelsin vatanımda ona en güzel muameleyi ve kardeşliği gösteririm! |
Alıntı:
|
Alıntı:
benim kahraman ejdadımın adamlığının zekatı,seninputlara tapan,yeni doğmuş kız çocuklarını diri diri gömen,petrollerini müslüman kanı içen emperyalistlere peşkeş çeken,onların namusunu ırzını koruyan mehmetçiğin kafalarını kesen,mekkei muazzamayı savunmak için ejdadımın kurduğu kaleyi,daha fazla para için yıktırıp yerine beş yıldızlı otel yapan ırkını da adam eder. hala anlamadıysan bi doktora görün derim ben sana |
o ebebk katilerinden sonra ömet bin hattap ve nice allah erleri çıktı biliyonmu
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Avrupa Birliği Tarzında Bir Birlik İçin Araplar bizi kabul etmez Bizde arapları kabul etmeyiz.
|
arkadaşlar müslüman birliği kurulmasına evet deniliyor ama araplara karşı çıkılıyor bu nasıl oluyor ben anlamış değilim ?
|
Alıntı:
|
.....
|
...
|
Alıntı: