![]() |
BEKİR COŞKUN'a SALDIRIYORUZ!!!
hadii yaa!!!bu kadar zor olmasa gerek.....sadece bir mail....canlanın.....
|
Şu an çevrimiçi olan bütün üyelere yollandı özel mesaj...Bakalım katılım artacak mı?
Bu arada arkadaşlar birden fazla adres ile mail atan arkadaşlar burda belirtsinler kaç tane attıklarını...Ona göre sayımızı bilelim... |
ben yolladım.!! ;)
|
tamamdır.sonunda halldebildim...
|
ben çevrim içi olmayan üyelere atıcam şimdi
elimden geldiği kadarda msnmdeki kişileri haberdar edicem |
Ben 1 tane daha attım...!
|
arkadaşlar gidiyorum döndüğümde 20yi bile geçmiş olsun ;)
|
ak_saliha
loneliness akzeinebu evrem ahmike aktunahan Türk Evladı ( 2 ) ak_mavish gülseven Mehmet Zahit----11 olduk arkadaşlar...Herkese çok teşekkürler... |
yolladım. 20 yetmez aslında yüzlercesi lazım ;)
|
Alıntı:
|
Çok değerli başkanımızın da katılımıyla 12 kişi oldu arkadaşlar...Bu arada özel mesajlar işe yaradı...Herkes burda çok şükür...
|
bütün maillerimden yolladım toplam 5 tane oldu....
|
Dolunay.Kadim
ak_saliha loneliness akzeinebu evrem ahmike aktunahan Türk Evladı ( 2 ) ak_mavish ( 5 ) gülseven Mehmet Zahit----16 olduk arkadaşlar... Harikasın ak_mavish! |
Bende 1 tane daha yolladım şimdi toplam 3 oldu..Aslında yaklaşık 27 tane mail adresim var ama abartmakta istemiyorum adam anlar manlar neme lazım...
|
benden 3 tane yazın....
|
Dolunay.Kadim
ak_saliha loneliness ( 3 ) akzeinebu evrem ahmike aktunahan Türk Evladı ( 3 ) ak_mavish ( 5 ) gülseven Mehmet Zahit----18 olduk arkadaşlar... Ak Gençlik bir tane yaa.... |
Taslak yazıyı ara sıra güncelleyim ön sayfalarda olsun....
|
arkadaşlar bende kampanyanıza destek veriyorum..
bekir coşkun'a aşağıdaki mesajı yolladım.. inşaallah müspet tesir eder ve kalbinin yumuşayıp,gerçeği görmesine vesile olur.. bekir bey; ben oyumu akpartiye verdim.. izmirde yaşıyorum ... kesinliklede size katılmıyorum.. bakın gizli filanda değilim.. açık açık söylüyorum ben oyumu akpartiye verdim... yarın seçim olsa yine akpartiye veririm.. bu ülkede herkes sizin gibi düşünmüyor yani.. sizi üzmek istemezdim ama söylemeyeliyim,ben cumhurbaşkanı abdullah gül'üde çok seviyorum.. hatta en cok onu seviyorum... biliyorum sizin pek hoşunuza gitmiyor bu yazdıklarım ama gercek bu... kusura bakmayın sizin istemediğiniz,onaylamadığınız,beğenmediğniz bir partiye oy verince bize göbeğini kaşıyanlar filan diye lakaplar ve nitelemeler yapıştırıyorsunuz.. ama bizde sizin tercihinize katılmıyoruz,bizde sizin gibi mi yapalım..??* sakın ama sakın bana ve benim gibi düşünenlere "rejim düşmanı" filan gibi yakıştırmalarda yapmaya kalkmayın... birinci dereceden 4 akrabası ve 1 arkadasını bu ülke ve devlet için şehit vermiş biriyim.. atatürkede tüm kalbimle bağlıyım.. ama işte sizin gibi düşünmüyorum.. demokraside bu.. hazmedeceksiniz bekir bey.. hazmedeceksiniz ki... yarın siz iktidar olduğunuzdada biz hazmedelim... lütfen ülkemize sevgimizi sorgulamayın.. biz sizin sevginizden şüphe etmiyor ve sorgulamıyoruz.. ayrıca şunuda sormak lazım; terörist başı asılmıyor,imralıdan avukatları aracılığı ile mesajlar yayınlıyor... devletimiz yıkılmıyor.. ama cumhurbaşkanının hanımı başörtülü olursa resjim yıkılacak öylemi??? başörtülüler gerici öylemi? pardon aya füze fırlattınızda başörtüsünemi takıldı???? yapmayın bekir bey... saygın bir yazarsınız.. gercekten öylesiniz... zaten başkası yazsa bu önyargılı yazıları zoruma gitmez... ama siz saygınsınsınız.. sadece tercihimize saygı bekliyoruz... saygılarımla |
ARKADAŞLAR YOLLAYACAĞIMIZ MAIL AŞAĞIDAKİ OLACAK.LÜTFEN FARKLI BİR ŞEY YAZMAYALIM.KONU BAŞLIĞI DA "GİZLİ OYLAR VE GÖRMEYEN GÖZLER" OLACAK.
Sayın Coşkun, “Gizli Memleket” başlıklı yazınızı hayretle okumuş bulunmaktayız.Bizlerden gelecek olan bir e-postayı ne kadar dikkate alırsınız bilemiyoruz; tabi bilemediğimiz bir başka konu da biz bu gizli oyları açığa çıkardıktan sonra bunu köşenizde dile getirip getirmeyeceğinizdir. Bu da sizin duyarlılığınızın bir ölçütü olacaktır nazarımızda. Bugün köşenizde ifade ettiğiniz gizlilik konusunu açıklığa kavuşturmak niyetindeyiz. Hiç kimsenin çıkıp da “AKP’ye oy verdim.” Diyemediğinden bahsetmişsiniz. Bir başka ifadeyle Ak Parti’ye verilen oyların nerede ve kimler tarafından olduğunu merak ediyorsunuz. Hal böyle olunca bize sizin merakınızı gidermek düşüyor. Ak Parti’ye oy verenler bizleriz. Biz her yerdeyiz Sn.Coşkun. Şöyle bir sokağa çıksaydınız emin olun bizim bu e-postayı yazmamıza, dolayısıyla sizin de bugünkü yazınızı yazmanıza gerek kalmayacaktı. İçinde bulunduğunuz çevrenin penceresinden bakarak “ o vermemiş, bu vermemiş, kim oy vermiş bu AKP’ye” demek ne kadar gerçekçidir ve ne kadar bağdaşmaktadır gazetecilik anlayışıyla, takdir sizin. Lafı daha da uzatıp sizin Cumhurbaşkanına “ o benim cumhurbaşkanım değil” dediğinize filan getirmeyeceğiz. Onlar ayrı, tekrar etmek gerekirse, bizim niyetimiz sizin merakınızı gidermekti. Umarız faydalı olabilmişizdir. ( önyargısız bir şekilde okunursa faydalı olmaması mümkün değil zaten. ) Saygılarımızla... GÜNCELLENDİ! |
Ne oldu bir anda sessizleştik...hadi arkadaşlar....
|
ben de yolladım 19oldu
|
bende gönderdim iki farklı adresten şimdi diğer iki adresimdende göndereceğim beni dört sayın:)
|
3 tane e-mail adresim var 3 nün adınada yolladım.görev tamam.
|
Evet arkadaşlar...Rehavete kapılmak yok...Bu arada son durum şöyle:
Dolunay.Kadim ak_saliha loneliness ( 3 ) akzeinebu evrem ahmike aktunahan Türk Evladı ( 3 ) ak_mavish ( 5 ) gülseven Mehmet Zahit Sahill35----19 mail...Ama 20 ile yetinmek yok tabi ki...gücümüz yettiği kadar atacağız... 19 arkadaşımıza da katılımlarından dolayı sonsuz teşekkürler... |
Alıntı:
|
Dolunay.Kadim
ak_saliha loneliness ( 3 ) akzeinebu evrem ahmike aktunahan Türk Evladı ( 3 ) ak_mavish ( 5 ) gülseven Mehmet Zahit Sahill35 Nusret ( 4 ) bss Aksa-34 ( 3 ) ----- 28!!! |
Evet Nurullah'ın da dediği gibi...Hedef büyütelim arkadaşlar...Günün sonunda 50'yi bulalım...
|
annemin haberi yok ama ondan da gönderdim....devam edelim arkadaşlar....
|
bende gönderdim
ayrıca kişi listenizdeki arkadaşlarınızıda konuyu anlatan bir meil göndererek onlarında göndermesini sağlayalım arkadaşlar |
aynı e-maillerle tekrar yollasakta bir sorun yoktur.kendimi durduramıyom. bekir çoşkun e-mail adresimi unutacagını hiç sanmam :)
|
Alıntı:
|
Dolunay.Kadim
Feyza ak_saliha loneliness ( 3 ) akzeinebu evrem ahmike aktunahan Türk Evladı ( 3 ) ak_mavish ( 5 ) gülseven Mehmet Zahit Sahill35 Nusret ( 4 ) bss ( 2 ) Aksa-34 ( 3 ) ----- 30!!! Bence aynı adres ile birden fazla mail atmayalım...Geçerliliğini yitirmesin tepkimiz... |
benim iki e-mail adresim var..
ikisindende yolladım.. bence önemli olan çok yollamak değil.. nitelikli bir etki yapabilmek.. onuda başaracağız inşaallah.. hadi yollayalım mailleri zira DURMAK YOK YOLA DEVAM ;D Allah şu mübarek günlerdeki gayretlerinizi boşa çıkarmasın inşaallah |
Dolunay.Kadim
Feyza ak_saliha loneliness ( 3 ) akzeinebu evrem ahmike aktunahan Türk Evladı ( 3 ) ak_mavish ( 5 ) gülseven Mehmet Zahit Sahill35 ( 2 ) Nusret ( 4 ) bss ( 2 ) Aksa-34 ( 3 ) ----- 31!!! |
ASLINDA ÇOK DAHA FAZLASINI HAKEDİYOR O GERİZEKALI AMA YAVAŞ YAVAŞ...
|
ben diğer adreslerimden de yolladım:d
|
Bende E-mail gönderdim.
Çakal Anlar artık .Biraz sert uslüp kullandım ama çok hakediyor. |
Alıntı:
|
Bende yolladım ;)
|
ARKADAŞLAR YOLLAYACAĞIMIZ MAIL AŞAĞIDAKİ OLACAK.LÜTFEN FARKLI BİR ŞEY YAZMAYALIM.KONU BAŞLIĞI DA "GİZLİ OYLAR VE GÖRMEYEN GÖZLER" OLACAK.
Sayın Coşkun, “Gizli Memleket” başlıklı yazınızı hayretle okumuş bulunmaktayız.Bizlerden gelecek olan bir e-postayı ne kadar dikkate alırsınız bilemiyoruz; tabi bilemediğimiz bir başka konu da biz bu gizli oyları açığa çıkardıktan sonra bunu köşenizde dile getirip getirmeyeceğinizdir. Bu da sizin duyarlılığınızın bir ölçütü olacaktır nazarımızda. Bugün köşenizde ifade ettiğiniz gizlilik konusunu açıklığa kavuşturmak niyetindeyiz. Hiç kimsenin çıkıp da “AKP’ye oy verdim.” Diyemediğinden bahsetmişsiniz. Bir başka ifadeyle Ak Parti’ye verilen oyların nerede ve kimler tarafından olduğunu merak ediyorsunuz. Hal böyle olunca bize sizin merakınızı gidermek düşüyor. Ak Parti’ye oy verenler bizleriz. Biz her yerdeyiz Sn.Coşkun. Şöyle bir sokağa çıksaydınız emin olun bizim bu e-postayı yazmamıza, dolayısıyla sizin de bugünkü yazınızı yazmanıza gerek kalmayacaktı. İçinde bulunduğunuz çevrenin penceresinden bakarak “ o vermemiş, bu vermemiş, kim oy vermiş bu AKP’ye” demek ne kadar gerçekçidir ve ne kadar bağdaşmaktadır gazetecilik anlayışıyla, takdir sizin. Lafı daha da uzatıp sizin Cumhurbaşkanına “ o benim cumhurbaşkanım değil” dediğinize filan getirmeyeceğiz. Onlar ayrı, tekrar etmek gerekirse, bizim niyetimiz sizin merakınızı gidermekti. Umarız faydalı olabilmişizdir. ( önyargısız bir şekilde okunursa faydalı olmaması mümkün değil zaten. ) Saygılarımızla... GÜNCELLENDİ! |
All times are GMT +3. The time now is 06:22. |