![]() |
sanmam ben ama yinede şüpheli olur zaten seçmenin çoğu partiye değil lidere veriyor...liderimizdende o fesatlar için oylar esirgenmez değilmi??
|
Alıntı:
|
e o zaten kesin aman öyle birşey olmayacağı için korkmaya grk yok...
|
Biz o durumda oyumuzu esirgemeyiz en azından ben esirgemem ama özellikle sol tabandan aldıgımız oylardan büyük bir düşüş olur.
|
Alıntı:
|
sol taraf n diyecek ak parti her kesime yönelik sağ bir parti ama sağ olan bir lider daha gelirse aynı partiye bitirirler bizi...bunları söyletmesin Rabbim...
|
Alıntı:
Saadeti bırakın liderimize laf sokuşturup iftira atsın...o daha ne yüzle birleşirki istese birleşemez... |
::::::::::).......bunun tartışnası size düşmez...
okadar konuda gereksiz tartışmalar... amma uzatıyorsunuz... bırakın seçim oldu....oranları bekliyin... tamam saadetliler ne derse görmemezlikten gelin... bakın bi sitede ak partililer var ben cevap bile vermiyorum..;) gereksiz tartışmaya gerek yok |
olurmu yahu dedik diye illa olucak diye birşey yoktur arkadaşım...konular ne diye açılmıştır üzerinde konuşulsun diye...doğrudur onlarıjn seviyesine düşmeyiz ama kabullenemiyorum liderimizie bu denle laf edilmesine...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
tamam çekiliyorum buyrun kapışın...;;) |
Alıntı:
|
neden ben yazınca agrasif cevap veriyorsunuz...
derdiniz ne? ben onu anlamadım... hani saadetliyim diye her dediğime direk taruza geçmeniz çok yanlış.. orda art niyet yoktu... ben o lafı saadetlilerede dedim..ama siz benden art niyet beklediğiniz için hemen taruza geçtiniz... neyse siz tatlı tatlı konuşun.... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
bukadar güzel bir olay var.. eminimki ak parti, bişeyler yapıcak ve ak partilisin... saadetlilerde yorumunu yapmış...alıntı yapıp tartışmanıza gerek yok dedim... anlatmak istediğim....sonuçları beklerken umudumuz olsun tartışmamız değil.. umarım şimdi anlatmışımdır... |
Alıntı:
|
Alıntı:
neyse kardeşim hakkını helal et....çekildim aradan...germek için bişi demedim...bunu anlatimde |
Alıntı:
|
Alıntı:
ama ben musap kardeşimi yeni dün üye oldu diye hatırıyorum..yanılgım ondan..:) |
yani katılıyorum türk_of_the_toon arkadaşım size...
yanlış birşey söylediysek özür dileriz ki öyle birşey yapmadık munakaşada değildi yaptığımız şey her zaman ki muhabbet etmektir...konular basit ama üzerinde knuşulacak şeyler var...Saadet partisi gibi... |
Dun olabilir ama bizim şuanki konusu üzerinde muhabbet ettiğimz şey bugun gönderilmiş msj içindir arkadaşım...
|
Alıntı:
|
zaten basit olduğu için onu araya sıkıştırma gibi davranışta bulundum o sadece aralara girecek kadar basittir benim gözümde...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Bende bundan yola çıkarak iletimi gönderdim....Onlar önceydi.... |
evet basbakanimiz bu holigan ve agzi bozuklarla muhatab olmaz...yoksa onlar gibi olur.buda imkansiz...
|
haha hiç güleceğim yoktu ya durdurn beni lütfen..bana baksana sen heyy kendine gel...sizin yüzünzden iftiralarınız yüzünden bu durumdayız oda daha belli bile değil siz yükselemedinizya ona yanın oh canıma değsn...
Erbakan hocamıza bakın hele israil için liderimize laf diyen adam çıkıp FOX tvdemisrailin kanalında canlı konuşuyor ne iş chp nin işbirlikcisi olduğunuzu söylerdiler inanmazdım doğruymuş...laf atanlara bakın hele allah düşürüyor insanı görün görün..... |
Alıntı:
biz 1.yiz ALLAHÜ EKBER ALLAHÜ EKBER ALLAHÜ EKBER ELHAMDÜLİLLAH |
Görüşelim bakalım ne söylemek istiyorsun söyle cevabını verelim...
|
Alıntı:
|
ay vallahi ya cihat kazanmış gibi allahu ekber allahu ekber bide allahın ismiyle kötü birşeymiş gibi teselli alıyorlar..
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
arkadaşlar aman haaa sakın erbakan beye laf demeyin site olarak çarpılırız lütfen....çarpıldık ya vallahi azım yamuldu..töbe töbe batıl inanç bunlar yapmayın lütfen yapmayın..bir koltuk sevdasıdır gidiyorsunuz bu böyle gitmez devleti milleti kim düzeltir ona bakın siz birşey yapacağınızdan değil iftiralarla inat uğruna kıskançlık uğruna bu yolda yenilgiye uğradınız hiç üzülmedim....
|
All times are GMT +3. The time now is 12:02. |