![]() |
gerçi onlarda vurdu liderimizin arkasından ama herneyse....Hepsi değil ya bu bile yeter...
|
Alıntı:
|
kandırılan falan demeyin lütfen aklı yokmu bu insanların...yatkınmışlar belli ettiler kendilerini...
|
Alıntı:
|
Yok silmek denmez ne haddime zaten yinede tanıdık gördük biliyoruz artık onlarıda...
|
saf kalpli vatandaşlarımız kardeşlerimizi kandırıyorlar sahte ve yalan vaadlerle kartel basının arkalarını alarak atıp tutuyorlar
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
aynen katılıyorum sana ... |
ama küçük bir ihtimal...ben gönülden ak partili olsambana deseler ki sana sunları vaadediyorum oyunu bana at..kim bilicek benim kime oy kullandığımı..gider ben sana oy kullandım derim..ama yine gönlümün liderine oyumu veririm...bumudur sevda bumudur başbakanımız hayranlığı bumudur koyu Ak Particilik...
|
Yinede sizlerin dediği gibi olsun...
|
şu düşüncede var o partiyi denedik birde bunu deneyelim birde Chp hep para dağıttı bizim buralarda o yüzden para karşılığı oy veriyorlar işte....
|
Sultanbeyli'de Ak Parti FARK VAR DİYOR
|
Alıntı:
|
işte liderimiz öyle bir lider ki millet göremiyor bunu yine muhtaç olanlara sırt çevirenlere yardım ediyor...
yasin arkadaşım evet ilçeden haber aldım sultanbeyli açık farkla önde...zaten belliydi huseyin keskine maşaAllah... |
Alıntı:
|
inşAllah allah başımızdan eksik etmesin...
|
ümraniye yi yeniden aldık ALLAHIMIZA BİNLERCEKERE ŞÜKÜRRR
|
Alıntı:
|
BU Gürsel ne saçmalıyor Allah aşkıona yaaa
|
Sanırım chp'nin Çarşaf,Kuran kursu,hac,tarikat açılımlarına aldananların sayısı baya yüksek...
|
istanbul 42 akp 40 chp..
|
Alıntı:
|
İşte laf diyorum yine kötü oluyorum gelde tartışma bu insanlarla ne akıla allahın solcu partisine çarşaf açılımından dolayı oy veriyorsun sen akla mantığa sığarmı akıl işi değil ya....ay yine sinirlendim :)
|
Kim sinirlenmez ki... Kim oy veriyor bunlara ya kim?.. Çok şaşırtıcı gerçekten ya :(
|
Alıntı:
|
Ay hiç sormayın tartışıyorum kötü oluyorum sorun arkadaşlarıma kimle msjlaşıyorum kimseyle sırf bu yüzden saadetli ve bu tarz şeylere tepkili olmadıklarından...
|
Keşke keşke zaten kalp atışım 134 oldu zor duruyorum aaaaaaaaaa..şurda akparti linki olmasa azıma geleni sayar rahatlardım o dereceyim yani...
|
yeterrrrrrrrrrrrrrrr bitsin artık sandıklarr
|
Alıntı:
|
bazı kanallarda sonuç %49-%32 akp önde gözüküyor bazılarında ise %42-%40 görünüyor hangisi doğru??
|
ya kardeşim bu millete iyilik yaramıyor mu nedir anlamıyorum. kritik süreçler var. ergenekon davası anayasayı değiştirme gibi.. ya akparti bence %44-%45 in altına inerse bunlar sekteye uğrar gibime geliyor. ama kesinlikle böyle bir şey olmamalı. bilakis akparti bunların üzerine daha da kararlılıkla gitmeli ne olursa olsun.. ama sinirliyim.
Yekta-ak seni sakinleştirmeye çalışıyoruz ama insan tutamıyor kendini. ya antalya da o adam nasıl birinci olur ben anlamıyorum. neyse göreceğiz hayırlısı inşaallah.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
atv star kanald cnn vs vs bunlar chp nin kanalları |
Gürsel Tekin sen nasıl bir insansın manipule ederek ortalığı karıştıramayacaksın.
|
Alıntı:
|
Zübük iyi oy topladı İstanbulda..
Baykal yandı... |
kılıçtaroglu tutuştu çamur atmaya başladı her zamanki gibi...
|
Gürsel Tekin ve Kılıçtaroğlu çamura yatmaya başladır.alllah allah
|
:) elektrigi maazaret ediyorlarr
|
All times are GMT +3. The time now is 11:06. |