Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   seçim çok çekişmeli (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=92301)

turancı_71 03-30-2009 00:07

Alıntı:

EL MÜCAHİDİN Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 563337)
TURANCI KARDEŞ BENİM SENİNLE BİR İŞİM YOK BUNLARI DEMEMİN NEDENİ SEÇİMDEN ÖNCE BİZİMLE GEÇİLEN DALGALARI UNUTMADIM BU SİTEDE 2000 MİLLİ GÖRÜŞÇÜ BANLANDI EEEEEEEE BUNUN ACISINI ÇIKARIYORUMMMMMM

bunu acısı böle cıkmaz canım kardeşim.
zaten ortada bir başarısızlık yok.partimizin istikrarı halen devam ediyor.bir kaç birimlik düşüş olabilir normaldirde.şayetki senin partinin bir başarısı olsa amenna saygı duyarım ama senın partının de bir başarısı yok. fakıbaba senin partinden deil canım kardeşim bunuda unutma. böle agresif hareketlerede hiç gerek yok ettigin laflara dikkat et mazallah günaha girersin.

ENES_CAN_AK 03-30-2009 00:08

Alıntı:

EL MÜCAHİDİN Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 563345)
SANA KIZAMIYORUM YEDİĞİNİZ ŞOKUN ETKİSİNDESİNİZ BELLİ DEVAM ET YARIN AYILRSINNNN

şoku yiyenler belli doğan medya gurubu chp ergenekoncular sizde olmak istiyosanız sizde biz gayet iyiyiz şokta değiliz

Yıldırım 03-30-2009 00:08

Alıntı:

EL MÜCAHİDİN Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 563345)
SANA KIZAMIYORUM YEDİĞİNİZ ŞOKUN ETKİSİNDESİNİZ BELLİ DEVAM ET YARIN AYILRSINNNN

KİMSENİN ŞOKA GİRDİĞİ YOK...ZATEN KRİZİN ETKİSİYLE DÜŞECEĞİNİ SÖYLÜYORDUK...

ENES_CAN_AK 03-30-2009 00:12

Alıntı:

EL MÜCAHİDİN Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 563356)
YAAAAAAAAV KARDEŞ %38 ŞUAN OYUNUZ BİZİM %6 EEEEEEE BU BİR BAŞARIIIIIIIIIII DEĞİLSE NE NEYSE BEN KAÇIYOM SEÇİM KUTLAMALARINA GİTCEMMMM SİZİNKİLER ALIYOR ŞİMDİ TELLE DALGA GEÇMEYEDE BAŞLIYIM AKAPELİLERİN BENDEN ÇEKCEĞİ VAR BU AKŞAM BANA BU SİTEDE YAPTIĞINIZ HERŞEYİN ACSINI ÇIKARCAM..............ALLAHU EKBERRRRRRRRR

git git kaçırma yeterince kaçırdın zaten

turancı_71 03-30-2009 00:13

Alıntı:

EL MÜCAHİDİN Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 563356)
YAAAAAAAAV KARDEŞ %38 ŞUAN OYUNUZ BİZİM %6 EEEEEEE BU BİR BAŞARIIIIIIIIIII DEĞİLSE NE NEYSE BEN KAÇIYOM SEÇİM KUTLAMALARINA GİTCEMMMM SİZİNKİLER ALIYOR ŞİMDİ TELLE DALGA GEÇMEYEDE BAŞLIYIM AKAPELİLERİN BENDEN ÇEKCEĞİ VAR BU AKŞAM BANA BU SİTEDE YAPTIĞINIZ HERŞEYİN ACSINI ÇIKARCAM..............ALLAHU EKBERRRRRRRRR

%40 canım kardeşim. ve yerel seçim dir normaldir.%6 ile git başarını kutla tebrik ederim başarınızı helal olsun

ENES_CAN_AK 03-30-2009 00:13

Alıntı:

EL MÜCAHİDİN Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 563358)
HADİ LAN MAN...K BURADA HANGİ AKAPELİ %50 NİN ALTINDA ALCAZ DEDİ KONUŞTURMA BENİ

iyice çirkinleşmeye başladın seni Allaha havale ediyorum

depare 03-30-2009 00:15

Ben milli görüşçüyüm oturduğum Balıkesirin Bandırma ilçesini az bir farkla chp aldı kafayı yedim burda:(
Ak partiye razıydım elbette 2002'den beri bütün seçimleri Ak parti almıştı bu sefer malesef chp aldı..
El Mücahidin ne yapmaya çalışıyorsun kardeşim..??
Bu ne biçim bir üslup senin Milli görüş anlayışın buysa kusura bakma ama senden milli görüşçü olmaz..
Ailenden yahut arkadaşlarından hiçmi Akp'li olan yok..?
Eğer varsa sen onlarla kavga etmeden,birbirinize girmeden nasıl anlaşıyorsunuz benim aklım almıyor..
Particiliği neredeyse çete savaşına dönüştüreceksiniz..

sevdesu 03-30-2009 00:16

melih başkan aldı sayılır hayırlı uğurlu olsun ankaralılar :D

ENES_CAN_AK 03-30-2009 00:17

Alıntı:

EL MÜCAHİDİN Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 563364)
YOK ARKADAŞLARI BEKLEDİM ALLAH MUHAFAZA KAVGA FALAN ÇIKARSA HEPİMİZ KARETECİYİZ NASIL OLSA BİR SORUN YOK Bİ GİDELİMDE İŞİN ELEBCESİNİ BİR ÇIKARALIM YA SİZ HAKİKATEN ŞOKTASINIZZZZZ ALIYANLARINIZ VARMIŞ YAAAAAAAAAV.....HA HA HA ALLAHU EKBER ALLAHU EKBER ALLAHU EKBER

ya bende seni aklı başında sanıyorum ama yok sen iyisi evinde kalda akşam akşam bi felakete yol açma otur oturduğun yerde hırsla kalkan zararla oturur

Davos_Fatihi 03-30-2009 00:18

hayatında % 40 oyu toplasan 4-5 secımde gorenler akpartı %40 aldı basarısız oldu dıyorsa bende dıyorum kı ne buyuk bır partıymıs kı %40 oy basarısızlık olmus soyle bır ortamda :D

Yıldırım 03-30-2009 00:19

Alıntı:

EL MÜCAHİDİN Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 563378)
YOOOO BENİM KİMSEYE DÜŞMANLIĞIM YOK BİZİ AYLAR ÖNCE BU SİTEDE 23 KERE BANLAYIP ETMEDKLERİ HAKARET VE GEÇMEDİKLER DALGA KALMAYANLARIN YÜZÜNE TÜKÜRMEKTİ ŞİMDİ BEN ÇIKIYORUM DAHA CANLI CANLI KİMSE İLE DALGA GEÇMEDİMMMM GİDİYİMDE DALGA GEÇİYİMMMMMMM

kendini böyle tatmin ediyorsun yani ne kadar acizsin....

turancı_71 03-30-2009 00:21

Alıntı:

EL MÜCAHİDİN Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 563378)
YOOOO BENİM KİMSEYE DÜŞMANLIĞIM YOK BİZİ AYLAR ÖNCE BU SİTEDE 23 KERE BANLAYIP ETMEDKLERİ HAKARET VE GEÇMEDİKLER DALGA KALMAYANLARIN YÜZÜNE TÜKÜRMEKTİ ŞİMDİ BEN ÇIKIYORUM DAHA CANLI CANLI KİMSE İLE DALGA GEÇMEDİMMMM GİDİYİMDE DALGA GEÇİYİMMMMMMM

hocam bu nasıl bir usluptur.güzel niyetle yaklaştım ama sen bir şovmensın. %6 ile git dalga geç bakalım
hayır akp den fazla oy alsan tamam sesim çıkmaz sana ama yazıktır günahtır yaw

ENES_CAN_AK 03-30-2009 00:22

Alıntı:

EL MÜCAHİDİN Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 563382)
YOK LA KİMSE İLE PARTİ İÇİN KAVGA ETMEM ZATEN BU KONUDA YEMİNLİYİZ BİLDİKLERİMİZİ DIŞARDA MECBUR KALMADIKA KULLANAMAM BEN SADECE GÜVENLİK AÇISINDAN DEDİM SOKAKLAR KARIŞIK ŞU AN

bırak bu ülkenin güvenlik gücü polisi askeri var onlar asayişi sağlasın bizler oyumuzu kullandık bu yeter

ENES_CAN_AK 03-30-2009 00:24

Alıntı:

EL MÜCAHİDİN Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 563386)
BEN KENDİMİ TATMİN ETCEK OLSAM BİR ÇOK AKAPELİ ARKADAŞIMI HASTANELİK EDERİM ...............MERAK ETME TATMİN FALAN SÖZ KONUSU DEĞİL

yaşın kaç bilmiyorum ama sen gerçekten iyi değilsin bir kendine gel sasğlıklı düşün yorum yapacaksanda mantıklı ol eleştir ama duygularınla hareket etme bence

Davos_Fatihi 03-30-2009 00:25

Alıntı:

EL MÜCAHİDİN Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 563383)
LA OLUM 2 AY ÖNCE BU SİTEDE FÜTÜVVET İSİMLİ TERBİYESİZ VE ÖZGÜN İSİMLİ ADMİN BOZUNTUDU %40 ALTINA DÜŞERSEK BÜYÜK BİR BAŞARISIZLIK DİYORDU

la olum mu ? bu mu senın milli goruş saygınlıgın ???

ENES_CAN_AK 03-30-2009 00:27

Alıntı:

EL MÜCAHİDİN Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 563392)
NE POLİSİ YA SEN BURAYI YARIN GÖR KESİN ÜLKÜ OCKALARIİ LE AKP GENÇLİK KAPIŞIR BEN SİZİNKİLERE ACIYOM BİR ÇOĞU HASTANELİK OLUR

sen bu zihniyetle ooo savaş çıkarırsın senin gibileri kullanıp böyle şeye kalkışanlar bu ülkeye zarar vereceklerin ekmeğine yağ sürerler yazık

NS 03-30-2009 00:28

bi de mucahit diye geciniyor
lafımın mücahidi....
şiddet yanlısı, sinir küpü, mide ve hazım problemi yasayan bir "egoist"

Feride 03-30-2009 00:28

Can ak valla seni tebrik ediyorum. El mücahidin'in bu kadar saçma sapan yorumlarına gayet ciddiyetle ve sakin bir üslupla cevap vermen incelik örneği bana göre..

Yıldırım 03-30-2009 00:28

Alıntı:

BEN KENDİMİ TATMİN ETCEK OLSAM BİR ÇOK AKAPELİ ARKADAŞIMI HASTANELİK EDERİM ...............MERAK ETME TATMİN FALAN SÖZ KONUSU DEĞİL

seni konuşturmak için yapıyorum birde dayak çıktı şimdi....bakalım daha neler diyeceksin....

ENES_CAN_AK 03-30-2009 00:30

Alıntı:

EL MÜCAHİDİN Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 563400)
İYİ O ZAMAN HADİ ALLAHA EMANET OLUN BENİ BANLIYCAKLARDIR BÜYÜK İHTİMAL GÖREŞEMİYCEZ AMACIM SİZLERİ KIRMAK DEĞİLDİ KISAS YAPMAKTI VE YAPTIM HAKKINIZI HELAL EDİN BİRAZ İLERİ GİTMİŞ OLABİLİRİM AMA BU BİZE YAPILANLARIN YANINDA BİR HİÇ HADİ SELAMETLE KAVGA BÖLÜMÜ İS TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜ KAVGA ÇIKMASI MUHTEMEL AMA KARIŞMAYA NİYETİMİZ YOK

gerçekten üzüldüm keşke insanları aşağılayarak konuşmayıp adam gibi eleştirini veya kendi partine desteğini söyleseydin sen şov yaptım sanıyosun öyle olsun bakalım

ENES_CAN_AK 03-30-2009 00:31

Alıntı:

Feride Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 563407)
Can ak valla seni tebrik ediyorum. El mücahidin'in bu kadar saçma sapan yorumlarına gayet ciddiyetle ve sakin bir üslupla cevap vermen incelik örneği bana göre..

yemin ediyorum normalde bukadar sakin değilim ama sadet partiliyim diyorya sırf saygım ondan

Yıldırım 03-30-2009 00:32

GELİN HEP BERABER ŞU MÜCAHİTİ TATMİN EDELİM ......EFERİN MÜCAHİT HELAL SANA YÜRÜBE KİM TUTAR SENİ BAŞBAKAN NUMAN....

Feride 03-30-2009 00:35

Alıntı:

CAN AK Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 563415)
yemin ediyorum normalde bukadar sakin değilim ama sadet partiliyim diyorya sırf saygım ondan

ben de bu zamana kadar saadet partili biriyle forumda tartışmadım. ama bu şahıs çileden çıkardı.. zira benim sinirim saate değil, bu şahsın alaya alıcı sözleri.. seçim stresi de bi yandan etkili olsa gerek..

ENES_CAN_AK 03-30-2009 00:37

ya boş verin herkes kendine yakışanı söyler

Feride 03-30-2009 00:43

Alıntı:

bur-AK Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 563417)
GELİN HEP BERABER ŞU MÜCAHİTİ TATMİN EDELİM ......EFERİN MÜCAHİT HELAL SANA YÜRÜBE KİM TUTAR SENİ BAŞBAKAN NUMAN....

;D;D ya ne diyim. bi artı verim napim:)

Davos_Fatihi 03-30-2009 00:54

ankara/yenimahalle chp ye gıttı , eskı baskandan bızde aılecek menun degıldık fakat Erdogan ıcın yıne Duyar a verdık ama malesef kaybettı bızı chp ye mahkum ettı !!!

Yıldırım 03-30-2009 00:55

Alıntı:

Feride Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 563435)
;D;D ya ne diyim. bi artı verim napim:)

ÇOK HAKLISIN HERKSE PUAN VERSİN .....

Feride 03-30-2009 00:56

Alıntı:

bur-AK Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 563475)
ÇOK HAKLISIN HERKSE PUAN VERSİN .....

yok yok sana vereyim dedim. ona ne diye vericekmişim. çileden çıktım zaten onun sözlerini okuyunca. : )

ENES_CAN_AK 03-30-2009 00:58

Alıntı:

Davos_Fatihi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 563471)
ankara/yenimahalle chp ye gıttı , eskı baskandan bızde aılecek menun degıldık fakat Erdogan ıcın yıne Duyar a verdık ama malesef kaybettı bızı chp ye mahkum ettı !!!

bende üzüldüm bende kendi ilçemde pendikte aynı korkuyu yaşıyodum önceki belediye başakanı pekte sevilen biri değildi aday değişti sadet oyları böldü ilk başta chp öndeydi ama şuan biz öndeyiz inşallah böyle biter kazanırız bizde chp ye kalmayız

Yıldırım 03-30-2009 00:58

Alıntı:

Feride Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 563480)
yok yok sana vereyim dedim. ona ne diye vericekmişim. çileden çıktım zaten onun sözlerini okuyunca. : )

BENDE DEDİM MÜCO'YU MUTLU EDELİM....::yehoo:

Davos_Fatihi 03-30-2009 01:19

Alıntı:

CAN AK Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 563486)
bende üzüldüm bende kendi ilçemde pendikte aynı korkuyu yaşıyodum önceki belediye başakanı pekte sevilen biri değildi aday değişti sadet oyları böldü ilk başta chp öndeydi ama şuan biz öndeyiz inşallah böyle biter kazanırız bizde chp ye kalmayız

ilçelerde cok yanılmalar oldu tabı basbakanımız bırebır bunları takıp edemez ama keske daha detaylı arastırmalar yapılsaydı neyse Allah hayırlısını versın... Akparti % 40 aldı dıye sevınen chp lıler mhp lıler , %40 aldık dıye uzulen Akpartılı kardeslerımız var demek kı gercekten de Buyuk dusunuyor dusunduruyoruz:güzel:

ENES_CAN_AK 03-30-2009 01:24

Alıntı:

Davos_Fatihi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 563512)
ilçelerde cok yanılmalar oldu tabı basbakanımız bırebır bunları takıp edemez ama keske daha detaylı arastırmalar yapılsaydı neyse Allah hayırlısını versın... Akparti % 40 aldı dıye sevınen chp lıler mhp lıler , %40 aldık dıye uzulen Akpartılı kardeslerımız var demek kı gercekten de Buyuk dusunuyor dusunduruyoruz:güzel:

yani büyüğüz ondan genel seçimlerde daha iyi,si olacak inşallah bu başarısızlık değil

Davos_Fatihi 03-30-2009 02:10

Alıntı:

EL MÜCAHİDİN Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 563554)
PEKİ KARDEŞLERİM BURADA NE EGO İSTLİĞİMİ BIRAKMIŞSINIZ NE BUDALALIĞIMI ÖNELİ DEĞİL SİZ EĞER CİDDİ BİR TARTIŞMA İSTİYORSANIZ TEK BİR SORU SORACAĞIM İMANİ BİR KONU BİR KAÇTA ÖRNEK VERECEĞİM.......................2004 YILINDA ERDOĞAN IRAKA GİDEN KAHRAMAN BAY VE BAYAN ABD ASKERLERİNİN BİR AN ÖNCE SAĞ SALİM DÖNMELERİ İÇİN DUA CIYIZ..............DİYOR BU İMANİ BİR KONU DEĞİLDE NE ALLAH AŞKINA MÜCAHİTLER BUNLARDAN BİR İKİSİNİ ÖLDÜRMEK İÇİN CANLI BOMBA OLUYOR BİZİM MÜSÜMAN ÇAKMASI BUNLAR İÇİN DUA EDİYOR..................İMAM TEYMİYE VE İBNİ HEZZEMİN VERDİĞİ BİR FETVADA ABDESTSİZ NAMAZSIZ KİŞİYE KIZ VERİLMEZ.............(BURADA DİNDAR OLMAYANLAR KAST EDİLİYOR)..............ALLAH AŞKINA ERDOĞAN KENDİSİ İSLAM İÇİN SİYASET YAPMADIĞINI SÖYLÜYOR BU NA GÖRE SİZ ÇOK CESURSUNUZ DEVLETİ VERİYORSUNUZ.................YA BU MEMLEKETİN BAŞBAKANI BOP=ARZU MEVUD A EŞ BAŞKAN TEVRATI OKUMANIZI TAVSİYE EDRİM BOP U ANCAK O ZAMAN ANLARSINIZ....................BU MEMLEKETTE ÖZELLEŞTİRME ADI ALTINDA BİR ÇOK KURMUMUZ İSRAİLE SATILDI MİSAL.............TÜRK TELEKOM LÜBNANLI İFOR ŞİRKETİNE ŞİRKETİN %60 LIK HİSSE ORTAĞI İSRAİLLİ OFER ŞİRKETİ EEEEEEEEEE NE OLUYOR SİZ BURADAN 15 DK. KONUŞMA YAPIYORSUNUZ GAZZEDE KARDEŞLERİMİZE KURŞUN SIKILIYOR ALLAH AŞKINA BİRAZ GÖZÜNÜZÜ AÇIN SİZİN GÖZÜNÜZÜ HIRS BÜRÜMÜŞ

kardesım sızofrensın sanırım yazdıklarını okudun mu hıc kımın gozunu hırs burumus kım ıslamıyetı kullanıyor !

tek_hece 03-30-2009 02:14

Alıntı:

bizim orda bu şekilde konuşanlara cüşş derler .. ohaa derler. ama ben sana demeyecegim.. El yumrugunu yemeyen kendi yumrugunu demir zannedermiş diye bir söz vardır.. kendini bir şey zannetme bence.. sana yumruk atacagımı felan ima dahi etmiyorum ama dikkat et.. Konuşurken bin düşün bir konuş... yavaş git. sonra duramazsın..

MertcAn_1903 03-30-2009 02:46

Hakikaten çok zor geçti benim açımdan da :)
Neyse ki ilimizi ve ilçemizi kaptırmadık çok şükür :)
Vatana millete hayırlı olsun

Canan ERDOĞAN 03-30-2009 02:49

ne geceydi yaaa beyoğlu gitti geldi gitti geldi ...çok şükür

Yıldırım 03-30-2009 03:09

AÇIK KONUŞMAK GEREKİRSE SALLANDIK VALLA.......

turancı_71 03-30-2009 03:13

14 il gitti.kötü oldu :S

musab 03-30-2009 03:15

chp nin aldığı çok il ve ilçe var saadet zaten hesapta bile yok

tek_hece 03-30-2009 03:18

Alıntı:

bur-AK Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 563648)
AÇIK KONUŞMAK GEREKİRSE SALLANDIK VALLA.......

secimin sonucunu iyi okumak lazım.. kısa bi analiz size.. buyrun :

parti:Chp destekcisi : Medya+mhp+sp Aldıgı oy : %20 civarı
parti: Mhp destekcisi : Medya+chp+sp Aldıgı oy : %15 civarı
parti: Akparti destekcisi : sadece vatandaş Aldıgı oy : %40 üzeri .

yani bu kadar rakip arasında Akpartinin açık ara birinci parti cıkması yine de cok anlamlıdır.

Netice : hepsini toplasan yine Akpartinin oyunu alamıyorlar .. ücünü yan yana alt alta topla cıkar çarp böl.. yine hezimet yine hezimet .. bu sebeble biz sallanmadık.. sadece birilerinin taktıgı çelmeler bizim sendelenmemize sebeb oldu o kadar... düşmedik yıkılmadık .. dimdik ayaktayız yolumuza devam ediyoruz..

All times are GMT +3. The time now is 21:10.