![]() |
Alıntı:
bunu acısı böle cıkmaz canım kardeşim. zaten ortada bir başarısızlık yok.partimizin istikrarı halen devam ediyor.bir kaç birimlik düşüş olabilir normaldirde.şayetki senin partinin bir başarısı olsa amenna saygı duyarım ama senın partının de bir başarısı yok. fakıbaba senin partinden deil canım kardeşim bunuda unutma. böle agresif hareketlerede hiç gerek yok ettigin laflara dikkat et mazallah günaha girersin. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Ben milli görüşçüyüm oturduğum Balıkesirin Bandırma ilçesini az bir farkla chp aldı kafayı yedim burda:(
Ak partiye razıydım elbette 2002'den beri bütün seçimleri Ak parti almıştı bu sefer malesef chp aldı.. El Mücahidin ne yapmaya çalışıyorsun kardeşim..?? Bu ne biçim bir üslup senin Milli görüş anlayışın buysa kusura bakma ama senden milli görüşçü olmaz.. Ailenden yahut arkadaşlarından hiçmi Akp'li olan yok..? Eğer varsa sen onlarla kavga etmeden,birbirinize girmeden nasıl anlaşıyorsunuz benim aklım almıyor.. Particiliği neredeyse çete savaşına dönüştüreceksiniz.. |
melih başkan aldı sayılır hayırlı uğurlu olsun ankaralılar :D
|
Alıntı:
|
hayatında % 40 oyu toplasan 4-5 secımde gorenler akpartı %40 aldı basarısız oldu dıyorsa bende dıyorum kı ne buyuk bır partıymıs kı %40 oy basarısızlık olmus soyle bır ortamda :D
|
Alıntı:
|
Alıntı:
hocam bu nasıl bir usluptur.güzel niyetle yaklaştım ama sen bir şovmensın. %6 ile git dalga geç bakalım hayır akp den fazla oy alsan tamam sesim çıkmaz sana ama yazıktır günahtır yaw |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bi de mucahit diye geciniyor
lafımın mücahidi.... şiddet yanlısı, sinir küpü, mide ve hazım problemi yasayan bir "egoist" |
Can ak valla seni tebrik ediyorum. El mücahidin'in bu kadar saçma sapan yorumlarına gayet ciddiyetle ve sakin bir üslupla cevap vermen incelik örneği bana göre..
|
Alıntı:
seni konuşturmak için yapıyorum birde dayak çıktı şimdi....bakalım daha neler diyeceksin.... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
GELİN HEP BERABER ŞU MÜCAHİTİ TATMİN EDELİM ......EFERİN MÜCAHİT HELAL SANA YÜRÜBE KİM TUTAR SENİ BAŞBAKAN NUMAN....
|
Alıntı:
|
ya boş verin herkes kendine yakışanı söyler
|
Alıntı:
|
ankara/yenimahalle chp ye gıttı , eskı baskandan bızde aılecek menun degıldık fakat Erdogan ıcın yıne Duyar a verdık ama malesef kaybettı bızı chp ye mahkum ettı !!!
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Hakikaten çok zor geçti benim açımdan da :)
Neyse ki ilimizi ve ilçemizi kaptırmadık çok şükür :) Vatana millete hayırlı olsun |
ne geceydi yaaa beyoğlu gitti geldi gitti geldi ...çok şükür
|
AÇIK KONUŞMAK GEREKİRSE SALLANDIK VALLA....... |
14 il gitti.kötü oldu :S
|
chp nin aldığı çok il ve ilçe var saadet zaten hesapta bile yok
|
Alıntı:
parti:Chp destekcisi : Medya+mhp+sp Aldıgı oy : %20 civarı parti: Mhp destekcisi : Medya+chp+sp Aldıgı oy : %15 civarı parti: Akparti destekcisi : sadece vatandaş Aldıgı oy : %40 üzeri . yani bu kadar rakip arasında Akpartinin açık ara birinci parti cıkması yine de cok anlamlıdır. Netice : hepsini toplasan yine Akpartinin oyunu alamıyorlar .. ücünü yan yana alt alta topla cıkar çarp böl.. yine hezimet yine hezimet .. bu sebeble biz sallanmadık.. sadece birilerinin taktıgı çelmeler bizim sendelenmemize sebeb oldu o kadar... düşmedik yıkılmadık .. dimdik ayaktayız yolumuza devam ediyoruz.. |
All times are GMT +3. The time now is 21:10. |