![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
Ooo gelmiş bile.. Çok şükür. Peki, ispatlarsam sen burada o kırmızı renkte ve büyük puntoyla BEN ŞEREFSİZİM diyecek misin?... Doğan Medya harici vereceğim, ve İSMAİLAĞA DÜMENİNİZİ, O OYLARI NASIL 'AŞAĞILIKÇA' ÇALDIĞINIZI GÖSTERECEĞİM. Kabul mü?... Şerefsizim diyecek misin, kabul edecek misin?. |
Alıntı:
Valla hiç sorma.. İzle-şahid ol.. (: (bak kıvıracak mı yoksa tükürdüğünü yalayacak mı) |
bAKIYORUM kÜFÜRLER Hakretler Diz boyu Yazık...
Kim Aşağalık Bir Zümremi Şahısmı ? ( Lütfen Egolarınız Klavyeler ile Tatmin Etmeyin... ) İsmail Ağa Ve Ya Bir Başkadeyiş ile Mahmut Efendi Cemaati (Lütfen Bu isimler üzerinden bir birinize İçinizi Dökmeyin )Ben hiçbir Din Adamının Siyasi Yorum yapmasını doğru bulmuyorum ama Mahmut Efendinin Tarafı ortada... Birilerinin Kokuları bunu Deşifre etmiştir... Yazık.. |
Alıntı:
küfürler hakaretler demişsiniz bi önceki sf.ları incelemenizi ve kimin neye hakaret ettiğini müşahede edersiniz özellikle usame ve cahar dudayev nickli arkadaşlarınızın mesajlarınızı okumanızı istiyorum ve bazı seviyeli SP liler haricinde bunları kınıyorum ve bir daha buraya gelmemelerini istiyoruzzz |
Alıntı:
Yapma abla sende mi..? Gelip burda adice hakaretler yağdırıp,dinimizi imanımızı sorgulayanlara diyecek hiç mi lafınız yok...? Kime yazık..? Ne ismail ağaya nede Mahmud efendiye bir hakaret bir söz yok burada..Ak partili olan binlerce nakşi var.. Bunu buraya gelip siyasi düşüncesini dine alet eden GERİZEKALILARA söyleseniz..!! Adam gelmiş ''size tebliğ yapıyorum'' diyor.. Biz kafirmiyiz..??!! Tebliğ müslümana yapılmaz kafire yapılır.. Böyle adileri gördükçe milligörüşü savunan bir yarımdan utanır oldum ..!! Siyasi partisini savunacak diye müslüman kardeşine iftira eden(şarap içenler) müslüman olabilir mi..? Efendiyi bulaştırmayın diyorsun ama ''EFENDİNİN TARAFI ORTADA,BUDA BİRİLERİNİ KORKUTUYOR'' imasında bulunmuşsun..Bu uyarı mı yoksa içinizdeki siyasi yorum mu..? Bu gafillerin savunuculuğunu yapan(gizlidende olsa) sizleride anlamıyorum..Gidiyorsunuz gözlerden yavaş yavaş.. Kime yazık..? |
Alıntı:
Biraz kendilerinizinkilerin kulaklarını çekseniz?... İsmailağa'yı her seferinde ağızlarında sakız ediyorlar.. Hiç bir şey söylemiyorsunuz biz 'etki-tepki' olarak tarafımız gösterince hakaret etmiş oluyoruz.... Kusura bakmayın. Dediğim gibi etki tepki meselesi bu. --- HADİ ARKADAŞ.. BEKLİYORUM SENİ DE... BEN İSPATLAYAMAZSAM ŞEREFSİZİM AMA SENDEN DE ŞEREF SÖZÜ BEKLİYORUM... ABİLERİNEN EFENDİLERİNDEN DESTEK, YARDIM ALMAYA GİTMEMİŞSİNDİR UMARIM... OLMAZSA ONLARI DA AL GEL. AMA HADİ BEKLETME BENİ.... KOY ŞEREFİNİ ORTAYA :karizmatik: |
Alıntı:
harfi harfine katılıyorum ! Böyle adileri gördükçe milligörüşü savunan bir yarımdan utanır oldum ..!! :güzel: |
Aslında Saadet Partisine severim. Chp'den de diğer pek çok partiden de iyidir. Mesela memleketim Malatya'da birinci parti %53 ile Ak Parti. İkinci ise %29 ile Saadet. Yani toplam oyun yaklaşık %82'si Ak Parti ve Saadete gitmiş. Bence seçim için mükemmel bir sonuç.
Ama Saadetlilerin neden böyle davrandıklarını bir türlü anlayamıyorum. Onların bu yöndeki davranışları bizlerin Saadete olan bakış açısını tamamen değiştiriyor. Çok yanlış bir yol. Bu yüzden de oy oranı dipte kalıyor. |
Alıntı:
Ya kim banladı seni... :ağla: |
Alıntı:
ağlama yahu modeme reset atıp girer merak etme:hihi2: |
Yönetim istifaaa yönetiim istifaa yöneeetiim istifaaa.. :V
Ezilmiş üyeleeer.. Devriim devriim ;D |
Alıntı:
Üyeliğine sahip çık! :w: Darbe çığırtkanlığı böyle birşey olsa gerek :w: |
Alıntı:
Vurun bununda nickine banını :kızdım: :karizmatik: :hihi2: |
367 mesajı olmayanlar banlanamaaazz..
Yada yok.. Şey, 367 üyenin de kararı olmadan yönetim üyeyi banlayamaaaz... ;D Ya Mazlum'u getirin bana :( Pardon Usame'yi Dudayev'i getiriin (: |
Alıntı:
|
:D:D:D
|
bugün burada kendimizi mönitörün karşısında parçalasakta, haklılığımızı ortaya koymak adına farklı girişimlerde bulunsakda, kendi değerlerimizi ortaya koyarak birşeyleri aydınlatmaya çalışsakta unutmayalım ki aramızda muhakkak ki olacak; provakatörler, seviyesiz yorum sahipleri, görüşlerini biz insanlar için en büyük lütuf olan beyinlerini kullanmadan ortaya koyanlar fakat gerektiği yerde gerektiği cevabı da alacaklar bugün türkiye genelinde ortaya çıkan tablo kimileri için hazmedilebilinecek bir tablo değildir haklı sevinç ve mutluluğumuzu kaldıramayan insanlarlarla aynı seviyeye inmemize gerek olduğunu düşünmüyorum bu millet her seçim döneminde bu tür insanların ağzının payını veriyor zaten AK PARTİ'nin kurulduğu günden bugüne süre gelen istikrarlı ve güçlü yapılanmasını hazmedemeyenler her zaman yolumuza çıkacaklardır fakat bilmeliler ki biz ne engeller aştık ne zorluklara gögüs gerdik. Şimdi haklı sevinç ve mutluluğumuzu yaşayalım bırakalım onlar kendilerini ıspatlamaya çalışsınlar... Bu tarz insanlarla heran karşılaşabileceğimizi yineleyerek derim ki Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun ...
|
Saadet partisi kendisini nasıl nefret ettirir sorusuna işte en büyük örneklerden birisi. Ya hu tamam, kazandığınız belediyeleri gidin kendi forumunuzda tartışın, sevgi yumağı olun, meksika dalgası yapın, timsah yürüyüşü ile coşun. lakin buraya bunu yazmak ne derece etik bunu tartışmak lazım. Ve ben buradaki Ak partili kardeşlerimle gurur duyuyorum neden mi? Öyle demokratikler ki asla ve kat'a hanımlıklarını beyefendiliklerini bozmuyorlar, gülüp geçiyorlar. öyle insan sevgisi ile dolular ki kırmamaya özen gösteriyorlar, üzmüyorlar. lakin buna karşılık saadetli kardeşlerimiz diyor ki; hayır! biz sizin ortamınızda, sizin evinizde size nisbet yaparcasına şaşırıcaz kendimizi, güzel olanı bozacağız, hiçbirşey yapamasak moral bozacağız.
Ya hu amacınız nedir sizin? Gidin bir CHP forumuna bu yaptıklarınızı yapın nasıl bir tepki ile karşılaşıyorsunuz görün. Gidin bir DTp forumuna kaç saat tutacaklar sizi forumda acaba? Ya da ülkücü bir foruma gidin bakın bakalım nasıl küfürler yiyorsunuz? Bizim tek suçumuz sizi sevmek mi? Aynı yaradana taptığımız için mi bize nisbet yapıyorsunuz? Amacınız nedir? Biz buyuz, böyle doğduk, bundan sonrada bu şekilde öleceğiz, bize birşey öğreteceğinizi mi sanıyorsunuz? Edep ölçüsünde yazılar yazıp foruma birşeyler katanlara sözüm yok tenzih ederim hepsini yapılanlar ortada bir çok davranış takdire şayan. Lakin sen bilmiyorsun biz biliyoruz demekte ne demek oluyor? benim evimde bana saygısızlık yapmakta neyin nesi? yaşasın AK parti ve onun onurlu mücadelesi. Sevgi, saygı, birlik ve beraberlik dileklerimle... |
Alıntı:
Olmaz ki ama böyle.. Bu da bi bünye.. (: |
Alıntı:
|
Alıntı:
Tamam.. Giderim pazardan alırım oyuncak tankımı zaten ergenekon gibi içinize işlemişim.. Karıştırıcam ortalığı sonunda yönetimi ele geçiriceeem.. Seni de asıcam, devrimin bedeli oluyor biliyorsun 3-5 damla kan filan ;D En son Rodos'a mı ne sürmüştüm seni.. İyi biliyorsun beni :V |
Alıntı:
bu forumda diğer partiler başlığı olduğu sürece buna izin vardır.. ee..tabi uslubuna uygun derseniz amenna!!! |
Alıntı:
|
Valla usame denen insanmı desem bilmiyorum canlı varlık gelmiş hakaretler yağdırmış bana şarapçı demiş :w:
şimdi bunlar Müslüman derler kendilerine değilmi Vicdanınıza bırakıyorum Benim için MİLLİ GÖRÜŞ VE SAP PARTİSİ bitmiştir :@:@:@ |
Zaten asıl bu şekilde saldırı yapanlardan kaçacaksın dini siyasete alet ediyorlar.. iyiki partilerimiz ayrılmış iyiki AK PARTİ gibi bir partiye mensubuz...Çok şükür...
|
Biz bazı siyaset bilmez ahlaksızlar gibi genel konuşmayalım bence.. Saadetli olupta gayet akıllı,saygılı ve gerçek milligörüşlülerde var.. Buraya gelipte klavye kahramanlığı yapan sözde milligörüşçülerin adiliklerini genele mal etmek büyük bir haksızlık olur.. Onları suçladığımız o adi konuma (çamur atmak ve iftira) düşeriz yoksa.. ;;)
|
Alıntı:
haklısın.. istisnalar hariç diyorum.. |
Yahu çok iyi insanlar tanıyorum milli görüş camiasından ama bunları bu hakaret edenleri görünce iğreniyorum gerçekten :(
|
kazandıkları beldediyelerden görülüyor
gerçekten FARK VAR |
ne yaparsa yapsınlar biz yaşadığımız müddetçe bunlar ağzıyla kuş da tutsalar yınede birinci olamazlar :)
|
Eksik yazılmış belediyeler
Saadet partisinin şuana belli olan 82 belediyemiz var 9'u memleketimden. |
Hayırlı olsun inşaallah.
Seçildikleri yerlerde inşaallah güzel çalışmalar yaparlar, halkın, milletin hizmetinde olurlar. başarılar dilerim. Hem saadetin başkanlarına hem diğer yeni seçilen tüm başkanlara başarılar diliyorum. |
Alıntı:
Saadetli belediyeler de inşaallah BİR İNCİ olacaklardır. |
Alıntı:
|
All times are GMT +3. The time now is 12:35. |