Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Siyaset (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=260)
-   -   FLAŞ: Erbakan'a siyaset yolu açıldı (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=93415)

kasım 04-05-2009 01:36

Alıntı:

k.dangir Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 571660)
sen bilmediğin şeyler hakkında yorum yapan kahin gibi saçmalıyosun....nerden biliyosun siyonizmi bilip bilmediğimi...
herşeyi hocanız ve mücahidleri bilir doğruya....hatta ak partiye oy verenlerin cehenneme gideceğinide!! biliyo bak sen şu işe.... siyonizm : yahudilerin milliyetçilik akımıdır...nil nehrinden fırat nehrine kadar kurmak istedikleri ülke için yürttükleri akımdır...malesef bazı kişilerde bunlara alet olmuştur... erbakan ı bana sabaha kadar övsen 10 kelimenden 9 u yalan olur

Ben senin siyonizmi bilmediğini anlattıklattıklarından görüyorum.
Siyonizm öyle fırat nil arası 32 ülkenin kontrolünde olacak diye tanımlanacak kadar basit bir şey değildir.

Demek istediğim şu, sen hakikaten siyonizmi bilmiyorsun.
Siyonizim seni biliyorsun diye kandırıyor.

k.dangir 04-05-2009 01:40

Alıntı:

-fatih- Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 571665)
.,,Sen siyonistmisin o zaman Ak partinin iktidar olmasini istiyosan!!!!!

ne alaka siyonistler ak partinin iktidar olmasını istediğini ne mantıkla çıkardın... bu ülkeye büyük kazıkları bu zamana kadar atanları biz gördük... koreye asker gönderip , bosnada kardeşlerimizin kanı dökülerken sesini çıkarmayanda,cezayirdeki katliyama göz yumanlarıda gördük... erbakanında konya hava üssünü açıpta müslüman lideri olabilmesinide gördük( çok şaşırtıcı) nasıl oluyosa arap ülkelerinde r.tayyip erdoğanımızın resimleri asılıyor...sorsan erbakanı tanımazlar...erbakan onlar için dünyaya karşı gelmemiştir.... hatta kaddafi osmanlıya hakaret ederken ağzını açmamıştır.... yürüyün be ne hocası... yaşı gelmiş 80 e kaç kg altını ne kadar parası var bütün mücaidleri bir olsa hesaplayamaz... napacak o paraları... eğer müslümanların başı olarak görüyosanız...söyleyinde bağışlasın filistine

redyellow 04-05-2009 01:42

Alıntı:

k.dangir Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 571613)
söylediklerin saçma sapan şeyler... erbakanı kötülemem benim chp li olduğumu göstermez... daha geçen pazara kadar hepsinin amacı aynıydı..akp yi baltalamak... sen onu bunu bırakta hocanın tuncay özkanla programa çıkıp ak parti yi kötülemesini doğru buluyomusun onu söyle... yada kendisi kuran kurslarını kapatırken...şimdi ak parti türkiyeyi israilin vilayeti yapıyo diyen... konya hava üssünü israile kendi açıp onuda ak partinin üzreine yıkmaya çalışan ... daha 1 trilyonun hesabını veremeyen ... hocanımı bana savunuyosun..

Hay hay tatlı kardeşim hemen cevaplayım.

1- Erbakan hocamı severim, sayarım, ellerinden öperim. Ama bu yanlış yaptığı birşey gördüğüm zaman şunuyanlış yapmıştır dememi engellemez.

2- Tuncay özkanın programına çıkıp akpyi eleştirmesini doğru bulmuyorum. Evet evet... bakın rahatlıkla yazıyorum görüyor musunuz:) doğru bulmuyorum.

3- Erbakan kuran kurslarını kapartırken demişsin, bunu yazarken HİÇ UTANMADIN MI? Erbakan kuran kurslarını nasıl kapatmış, anlat da bizde öğrenelim.

4- Konya hava üssünü israile açan erbakanmıymış, baksen...eeee başka? nuh gönültaş da bu sözü söylemişti de ona yedirmişlerdi bu sözünü, şimdi sana da yedirmek var ama geç oldu:) sen araştır bulursun.

5- 1 trilyonun hesabını sana mı vercek? cep numaranı ver de hesabı verelim istersen:)

28 şubatda postalların karşısında ayakta alkış tutaacak kadar bağımsız!!!! olan yargının erbakan hocayılinç etmek için uydurduğu trilyon davasına bu kadar takılma istersen, sonra mahcup olursun.

Erbakan seni aşar, sana biraz ağır gelir.

Sen hadi git başka yerlerde oynamaya devam et.

burdan sana ekmek çıkmazzzzz.

Sen git altı okunla oyna:)

redyellow 04-05-2009 01:44

Alıntı:

kasım Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 571672)
Ben senin siyonizmi bilmediğini anlattıklattıklarından görüyorum.
Siyonizm öyle fırat nil arası 32 ülkenin kontrolünde olacak diye tanımlanacak kadar basit bir şey değildir.

Demek istediğim şu, sen hakikaten siyonizmi bilmiyorsun.
Siyonizim seni biliyorsun diye kandırıyor.

Ya o neyi biliyor ki siyonizmi bilsin.

Eminim ki o daha gerçek partisini bile bilimyordur, akpli ayağıyla akplilerle saadetciler birbirine düşürmek isteyen bir çocuğa benziyor:)

Baksana tümsöylemleri onlar gibi, trilyon, kaç kilo altını var vs.vs.

Mustafa Kul bile olabilir bu:)

kasım 04-05-2009 01:51

Alıntı:

k.dangir Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 571686)
ne alaka siyonistler ak partinin iktidar olmasını istediğini ne mantıkla çıkardın... bu ülkeye büyük kazıkları bu zamana kadar atanları biz gördük... koreye asker gönderip , bosnada kardeşlerimizin kanı dökülerken sesini çıkarmayanda,cezayirdeki katliyama göz yumanlarıda gördük... erbakanında konya hava üssünü açıpta müslüman lideri olabilmesinide gördük( çok şaşırtıcı) nasıl oluyosa arap ülkelerinde r.tayyip erdoğanımızın resimleri asılıyor...sorsan erbakanı tanımazlar...erbakan onlar için dünyaya karşı gelmemiştir.... hatta kaddafi osmanlıya hakaret ederken ağzını açmamıştır.... yürüyün be ne hocası... yaşı gelmiş 80 e kaç kg altını ne kadar parası var bütün mücaidleri bir olsa hesaplayamaz... napacak o paraları... eğer müslümanların başı olarak görüyosanız...söyleyinde bağışlasın filistine

Sen harbiden siyonizmin KÖ-LE-Sİ-SİN

Hiç birşeyden habrinizi yok, siyonizst uşakları kulağınıza üflüyor size bunları bir papağan gibi söylüyorsunuz.
Ne söylediklerinizden haberniz yok.
NE yaptıklarınızdan haberiniz yok.
Binmişiniz bir Eşeğe tuttutmuş bir türkü söylüyorsunuz.
Türküyü kim yazmış, neden bu türküyü söylüyorum, kimin senoryosu altındayım ??? demiyorsun.
Sen siyoniztin avucunun içindeki kişilerin söylediklerini söylüyorsun.

Hoca konya havaalanı israil uçakları eğitim yapsın diye bir kanun çıkarmadı böyle birşey imzalamadı.
Hocamızdan önceki dönemde imzalanan anlaşmayı durdurdu.
Sizin hükümetiniz ne yaptı ???
Bu anlaşmayı sürdürdü.
BU hükümet zamanında konyada israil uçakları eğitim gördü.

Demişsinizki kore, bosna felan filan ...
yaw bu hükümet zamanında komşumuz Irakta mazlum, mahsun insanlar katledilmedi mi?
Meclisin teskereye hayır demesine rağmen vecdi gönülün sözlerine göre türkiye üzerinden abd uçakları 4990 sorti yaparak Iraktaki insanları katletti.
Bunun vebali kime ait ?
Kimin zamanında oluyor ?
Erbakan zamanı mı, erdoğan zamanı mı?
Bizi sizle karıştırmayınız sakın.

siz lüblana, afganistana asker yollamadınız mı?
bazı kişilerin isteği üzerine ???

yaw insan söylerdiklerini bilmeli ...
Ne olursa olsun konuşayım olmamalı...
İftira, çirkeflik olmamalı amacın...

Dediğim gibi Siyonist uşaklarının söylediklerini ssöylüyorsun.
Siyonizmi bilmiyorsun bilmiyorsun bilmiyorsun bilmiyorsun bilmiyorsun

depare 04-05-2009 01:51

Siyonizm 100 yıldan beri bu ülkeyi sömürmek,inancını yok etmek için uğraş veriyor o yüzden sadece 7-8 yıllık bir partiyi suçlamak bize bir şey kazandırmaz..
Bunun geçmişi var..geçmişte buna zemin hazırlayanlar var..
Şüpe götürmeyecek bir hakikat varsa oda siyonizmle en çok mücadele edenin Erbakan olduğudur..

k.dangir 04-05-2009 01:56

Alıntı:

redyellow Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 571692)
Hay hay tatlı kardeşim hemen cevaplayım.

1- Erbakan hocamı severim, sayarım, ellerinden öperim. Ama bu yanlış yaptığı birşey gördüğüm zaman şunuyanlış yapmıştır dememi engellemez.

2- Tuncay özkanın programına çıkıp akpyi eleştirmesini doğru bulmuyorum. Evet evet... bakın rahatlıkla yazıyorum görüyor musunuz:) doğru bulmuyorum.

3- Erbakan kuran kurslarını kapartırken demişsin, bunu yazarken HİÇ UTANMADIN MI? Erbakan kuran kurslarını nasıl kapatmış, anlat da bizde öğrenelim.

4- Konya hava üssünü israile açan erbakanmıymış, baksen...eeee başka? nuh gönültaş da bu sözü söylemişti de ona yedirmişlerdi bu sözünü, şimdi sana da yedirmek var ama geç oldu:) sen araştır bulursun.

5- 1 trilyonun hesabını sana mı vercek? cep numaranı ver de hesabı verelim istersen:)

28 şubatda postalların karşısında ayakta alkış tutaacak kadar bağımsız!!!! olan yargının erbakan hocayılinç etmek için uydurduğu trilyon davasına bu kadar takılma istersen, sonra mahcup olursun.

Erbakan seni aşar, sana biraz ağır gelir.

Sen hadi git başka yerlerde oynamaya devam et.

burdan sana ekmek çıkmazzzzz.

Sen git altı okunla oyna:)

bana ağır gelmez erbakan sen rahat ol... ezberinizi bozmayın hep aynı şeyler.... :D

hocanın çok mağrifeti var buda onlardan biri

Necmettin Erbakan'ın "Umum Müdür"lük görevinden ayrılma*sından sonra yerine Şeker Şirketi Atölyeler Müdür Yardımcısı Sait Gürpınar getirildi.
Yeni Genel Müdür Sait Gürpınar, Alman Hatz firması ile gö*rüşmeler yapmak için Almanya'ya gitti. Gürpınar, Hatz firmasının konuklarını ağırladığı otelde kaldı. Hatz firması ile görüşmeler yapmak için daha önce birkaç kez Almanya'ya gelen Necmettin Erbakan da aynı otelde kalmıştı.
Otel sahibi, Gürpınar'a yakınlık gösterip otelin şeref defterini imzalamasını rica ederek, "Bakın sizden önceki genel müdürümüz de buraya yazmıştı" diye, Necmettin Erbakan'ın yazdığı sayfayı gösterir.
Gürpınar, gördükleri karşısında şaşkına döner. Çünkü Necmet*tin Erbakan'ın imzası bulunan sayfadaki yazılar Arapça yazılmış*tır!..
Gürpınar, otel sahibine dönerek; "Anlaşılan bizim eski genel müdür size şaka yapmış. Atatürk Türkiye'sinde yıllardan beri La*tin harfleri kullanılıyor" der.
Gümüş Motor'u batmaktan son anda devlet kurtardı. Ancak Gümüş Motor'un kamuoyundaki kötü izlerini silebilmek için adını değiştirip Pancar Motor koydular.
Erbakan 1956 yılında girdiği Gümüş Motor'dan 1963 yılında ayrıldı. 6 milyonla kurulan fabrikayı 7 milyon zarar ettirmişti. Tekrar İstanbul Teknik Üniversitesi'ne döndü. O yıl Erbakan'a 1700 liralık vergi tahakkuk ettirildi.
İlginçtir, Erbakan bu vergi borcunu bugüne kadar hâlâ ödeme*di. Peki Erbakan vergi cezasından nasıl kurtulabilmişti? 1963 yı*lından 1965'e kadar üniversite, sonra da Odalar Birliği adresindeki Erbakan'ı vergi memurları bulamamıştı! Vergi zaman aşımına uğ*radı, Erbakan kurtuldu.
1960'ta askerler yönetime el koyduğunda Erbakan, darbenin li*deri Cemal Gürsel'e çıktı. Uzun uzun konuşmasından sıkılan Gür*sel, "Siz Başbakanlık'a gidin bunları orada anlatın" diye Erbakan'ı başından savdı.

politikaci 04-05-2009 01:58

Bu saatten sonra siyasette anca başbakana;"Boynuz kulağı geçti" der.

k.dangir 04-05-2009 01:58

Masonlara vede masonluğa karşıyız yalanı
MSP mason ilişkisi
1969 yılından başlayarak MNP ile devam eden masonluk karşı*tı söylem, MSP'nin 1973 seçimlerinde sık sık kullandığı propagan*da malzemelerinden biriydi.
CHP-MSP koalisyon hükümetinin İçişleri Bakanı Oğuzhan Asiltürk'e DP milletvekili Hilmi Türkmen ile AP milletvekili Ahmat Buldanlı 7 Nisan 1974 tarihinde yazılı soru önergesi verdiler: "Eski adı Türk Yükselme Cemiyeti, Bakanlığınız döneminde adı*nı, Hür ve Kabul Edilmiş Mason Derneği'ne çevirdi mi? Siz bu ye*ni dernek adını tescil ettiniz mi?"
İçişleri Bakanı bu soruya yanıt vermedi. Yanıt MSP'nin yayın organı Milli Gazete'den geldi. Soruyu yönelten milletvekilleri "Masonların oyununa gelmekle" suçlandı.
Sonunda milletvekillerinin haklı olduğu ortaya çıktı, Türk Yük*selme Cemiyeti adı altında faaliyet gösteren Masonlar, 1974 yılın*da Hür ve Kabul Edilmiş Masonlar Derneği olarak localarını teker teker tescil ettirmeye başlamışlardı. Aynı günlerde Mason locaları*nın açık olarak faaliyete geçtiği, basında sık sık yer alıyordu.
CHP-MSP koalisyon hükümeti daha kurulmadan bir ay önce 17 Aralık 1973 tarihli Adalet gazetesi ilginç bir haber yayımlıyordu. Haberde; Erbakan'ın 12 Mart'ta İsviçre'ye "tedavi olacağım" ba*hanesiyle kaçtığı belirtilmekte ve MSP'nin başına geçmesi için na*sıl geri getirildiği anlatılmaktaydı.
"Selamet Partisi'nin kuruluş kararının İsviçre'de verildiği, Nec*mettin Erbakan tarafından Ecevit'in komünist olmadığının savunu*lacağı, Erbakan'ın 20 milyonda ısrar ettiği, parti kapatılacağı za*man Erbakan'ın hemen partiden istifa edip İsviçre'ye yerleşmek arzusunda olduğu, paranın bir kısmı ile bir gazete yayınlayacağı, para işini Lale Locası'nın halletmekte olduğu" yazılıyordu.
Adalet gazetesi bu metnin İngiliz Büyük Mason Locası'na bağ*lı Türkiye Büyük Mason Locası'na verilen rapordan alındığını be*lirtiyordu. İnanmak güç! Ancak MSP'liler ve Erbakan, Adalet ga*zetesini tekzip etmemişlerdi. Üstelik, Yeni Asya gazetesi de 1977 yılında çıkardığı "İslami Hareket ve MSP" adlı kitapçığında habe*re geniş yer veriyordu. Erbakan ve arkadaşları bu haberi de tekzip etmediler.

redyellow 04-05-2009 02:03

Aaaa ne ilginç:

k.dangir'in bu yazdıkları * işareti de dahil başka yerde de var.

Allah allah nasıl da aynı düşünmüşler ya:)

http://(Uygunsuz kelime. Yönetimle i...e/t-13124.html

K.dangir sen kendini yorma istersen ben kopyalarım ordan:)

k.dangir 04-05-2009 14:31

1-bakın konya hava üssü 1996 da açılmış erbakan başa geçtikten 3 ay sonra

2- yine hocanız erbakan zamanında gizli oturumlarla israil - türkiye arasında isthihbarat alış verişi ve deniz tatbikatını içeren bi anlaşma meclisten geçmiştir.

3- modernizasyon yine hocanız zamanında imzalanmıştır..

4- konya hava üssüne yaklaşırken tabelallarda alçak uçuş ibaresi var... konyalılar iyi görmüşler bunu ve % 68 gibi ezici oyla hocanızın ilinde hocanızi değil ak partiyi destekliyor....

5-bide şu hoca lafı dönüp duruyor ... ne hocası ya daha kendi milletine küfür edilirken dilini yutmuş gibi duran insan... müslümanlara ne gibi hizmette bulunmuş olabilir

k.dangir 04-05-2009 14:37

sonra gelmişler..hepsi ezberledikleri laflarla yok çocuk...yok chp li yok siyonizmi bilmiyor...sizin gibi yanlış bilgilerle dolu beynim olacağına az ama öz doğru olan beynim olsun tercihindir.....

türkiye ve israil arasındaki savunma işbirliği anlaşması 1996 da hocanız başkanlığındaki refahyol hükümeti zamanında imzalanmış.... ak parti zamanında yada başka bi parti zamanında değil mücahidler....

bu anlaşmaya göre yank modernizasyonu israile verilmiş, denizkızı tatbikatı ve anadolu kartalları hava tatbikatı,f-4 lerin modernizasyonu hep israile verilen imtiyazlar olmuştur...

bana klişe laflarla gelip laga luga yapmayın....coluk çocuk diyenlleride kınıyorum...

DadaşAkp 04-05-2009 14:43

http://habercininyeri.files.wordpres...bakan_ceza.jpg

erbakan siyasete dönerse genel başkanlarına ayıp etmiştir genclerin önünü tıkamıştır resimdeki hali bile ayakta yürüyemez hale gelmiştir saygı duyarım ama boşuna uğraşır ecevit barış yerine savaş istiyoruz gibi konuşur saten başbakan olduda ne oldu koltuktan indirdiler

Üç mevsim 04-05-2009 17:45

Hayırlı Uğurlu Olsun demek İsterim..

Ancak birazcık objektif bakabilenler Ankara 9. Mahkemesinin durduk yerde neden böyle bir karar aldığını takdir edebilirler. Kesinlikle normal bir karar olmadığını düşünüyorum. AK Parti'yi zayıf düşürmek için bütün kozlarını oynuyorlar.

vuslata özlem 04-05-2009 17:52

Bir Söz Vardır !
Bişeyin Altında Birşey aramayın... Diye Bakın Hocanın Adaletsizce Alınan Hakkı Geri Verilmiş...İnan Olarak Kazanılan Kazanımlara Pranga Takanlardan Bir Kişi Kurtulmuş....
Yorumlara Bak Ayıp...
Syn.Başbakanın Sorunu Çözüldüğünde Hepimiz Sevindik...
Müfteriler Cevap Vererek Koz Vermeyeceğim...
Bu Millet İftiralara Ve Müfterilere Bağışıklık kazandı Dostlar...
Artık Soğuk Savaş Dönemi Bitti...
Ama Birilerinin Hızı Dinmemiş... Yazık...

aslan1276 04-05-2009 18:42

geç verilmiş bir hak ama yinede iyi oldu
erbakan hocanın siyasete döneceğine ihtimal vermiyorum zira yaşı bayağı ilerlemiş
numan kurtulmuş iyi bir lider.
partiden mehmet bekaroğlu ve veysel candan ı atsaydı daha güzel olacaktı

kasım 04-05-2009 21:50

Alıntı:

Özgün İrade Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 572151)

Ancak birazcık objektif bakabilenler Ankara 9. Mahkemesinin durduk yerde neden böyle bir karar aldığını takdir edebilirler. Kesinlikle normal bir karar olmadığını düşünüyorum. AK Parti'yi zayıf düşürmek için bütün kozlarını oynuyorlar.

Vaay Vaaaaaaay

Yaw size bin tane örnek sayarım buna benze

mahkeme kararı durduk yere çıkamdıysa bende size bir iki soru sorayım.

Erdoğan muhtar olamazken neden başbakanlık yolu açıldı milli görüşü bölmek için mi?
siirt seçimleri neden iptal oldu ?
Siirt seçimlerinde neden adaylar tekrar başvurdu ?
siirt seçimlerinde erdoğan adayını koymasına neden ysk izin verdi?
ilk başta erdoğan başbakan olamazken sonra neden başbakan oldu ???
Buna benzer binlerce soru sorarım size

FarukARSLAN. 04-05-2009 22:48

Alıntı:

kasım Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 572397)
Vaay Vaaaaaaay

Yaw size bin tane örnek sayarım buna benze

mahkeme kararı durduk yere çıkamdıysa bende size bir iki soru sorayım.

Erdoğan muhtar olamazken neden başbakanlık yolu açıldı milli görüşü bölmek için mi?
ilk başta erdoğan başbakan olamazken sonra neden başbakan oldu ???
Buna benzer binlerce soru sorarım size

Dikkatinizi çekerim; başbakanın milletvekilliği yasağı okuduğu BİR ŞİİR YÜZÜNDEN İDİ. Düşünce suçlusu...

Bu kıyaslama en baştan tutarsız yani.

Muhtar olamazken nasıl başbakan oldu diyorsun. Ne bu kanun mu söyledi bunu, yasalar mı söyledi?..
Yoksa Aydın Doğan'ın, (kend. deyimiyle) "Tarassut köpeği" Ertuğrul Özkök'ün sözü müydü?...

Öyleydi. :evet:

Bir kere Milli Görüş'ü bölmek içindi desek komik olur.
AK Parti zaten kurulmuş yeni değildi ki. Bölünmek ise o zaten bölünmüştü yani. Ki Tayyip Erdoğan'dan önceki Başbakanımız Abdullah Gül'de Milli Görüş tabanlıydı.
YSK mı seçti onu da?...

Siirt seçimleri artık aşikar...
Neden iptal oldu, AK Parti itiraz etti diye oldu. Bugün Adana'da neden olduysa ve bir çok yerde neden olduysa o yüzden oldu.

Klasik olarka cevaplasak; "YSK, AK Parti'nin 3 Kasım seçimlerinde Siirt'in Pervari ilçesinde 3 sandık kurulunun oluşturulmadığı ve 1 sandığın da kırıldığını ileri sürerek, bu ildeki seçimlerin iptal edilmesi yönündeki talebini oy birliğiyle kabul etti."

Siirt seçimlerinde neden adaylar tekrar başvurdu ? bu nasıl soru yahu..

Hani o 'binlerce soru' bu tipteyse.. Ohoo soru sormak için soru sormak.!
Niye başvurmasın seçim iptal olmuş adaylar da tekrardan başvurmuş.

Ayrıca Mitingi izleyen hükümet komiseri, 6 hukukçu profesör, DGM savcısı ve davaya bakan iki yargıcın konuşmada hiç bir suç unusuru bulamamasına rağmen verilmişti Tayyip Erdoğan'a ceza.

Tipik TCK-312 yasağı.

Hani bunu Milli Görüş'le bölmeyle alakası ise tam tuhaflık.

Zaten ayrıydılar. Seçilen partisi zaten ayrı olarak seçilmişti.

Hadi Milli Görüş tabanı iktidarda olsa neyse diyelim ki 'bölmek için yapıldı' o da değil..

Hadi bölmek için yapıldı diyelim..
Daha sonra hukuki durumları aynı olan Hasan Celal Güzel'i 4454 sayılı erteleme yasasından faydalandıran Anayasa Mahkemesi çelişkili bir karar vererek Erdoğan'ı bu yasadan niye faydalandırmadı..

5 yıl neden çelişkilerle yargıda kaldı bu mesele..
Bölmek için ta en başta verirlerdi serbestliği olur biterdi..

Mesele ayrıı...
Çok çok ayrı...

Hele Erbakan'ın meselesiyle KIYASLANMAYACAK KADAR AYRI.

Jurnal 04-05-2009 22:57

Ben bir AK Partili olarak Sn Necmettin Erbakan'ın siyasi yasağının kalkmasına çok sevindim...

Burada bazı arkadaşlara soruyorum; Erbakan'ın siyasi yasağının kalkması niye bu kadar zor durumda bırakıyor sizi? Aynı olay bugün Demirel'in başına gelse aynı tepkiyi gösterirmiydiniz..

Sonuçta başbakanımız Sn Erbakan'ın talebesidir, ve buraya yazı yazarken bunu düşünmenizi istiyorum...

Selam ve Dua ile...

redyellow 04-05-2009 23:31

Alıntı:

Özgün İrade Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 572151)

9.mahkeme durduk yere karar almadı. Talep üzerine aldı ve kanunda yeri var.

Lütfen biraz siyaset ve particilik gözlüğünü bir kenara bırakın yahu.

Siz akpyi zayıf düşürmek için bu karar alındı derseniz başkaları da tayyip beyin davalarını gündeme getirir.

Lütfen yapmayın.

Kanuni bir şey, kanuni bir prosedür uygulanmış. Bunun altında bir şeyler aramak ayıptır.

Üç mevsim 04-06-2009 01:00

Hayır kesinlikle partici gözlüğüyle filan bakmıyorum. Erbakan'ı severim. Gerçekten.. Erbakan Hoca'yı her gördüğümde tebessümle izlerim. Biz bu memlekette az çok meseleleri okuyabilecek birikimdeyiz çok şükür. Bak ben ne diyorum sevinmek isterdim diyorum. Tıpkı ART televizyonundaki SP skandalı gibi bir vakadır bu. Ben bugün buna inanmam, buna inanmam kendi aklıma bir anlamda ihanet olur. Kafasına taş düşen Ankara 9. Mahkemesi Erbakan'ın adli sicilinin dahi temizlenebileceği bir karar çıkarıyor... Günaydın veya hayret.. Bunu sorgulaması gereken asıl SP'liler olmalı. Ankara mahkemelerine güvenmiyorum.

FarukARSLAN. 04-06-2009 04:47

Alıntı:

redyellow Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 571540)
.

Ankara 9.ağır ceza mahkemesi erbakanın "talebeleriden" ise doğru yazmışsınız:)

Bu mahkeme kararında talebelerinne gibi bir katkısı var biliorsanız aktarır mısınız?

Alıntı:

redyellow Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 571621)

Abdullah Gül ev hapsi olayını kaldırdı.

Bunlaır faruka izah etmem, çünkü o anlamaz, o kendini robat gibi kurgulamış bir şeye ondan dışarı çıkamaz.

sizin anlayacağını düşünerek yazıyorum.

Sayın gül ev hapsi olayını kaldırmasa bile bugünkü mahkeme bukarara vercekti.

Kararı iyi okuyun:

" 5 yıl 4 aylık süre içinde yeni bir suç işlemediği ve iyi hali olduğu gözlemlenmiştir" denilen karar oybirliği ile alındı. "

5 yıl 4 aylık süreden bahsediliyor...

Süre dolduğu için ve bu süre içerisinde yeni bir suç oluşmadığı için siyasi haklarının iade edilmesine karar veriyor.

selamlarımla.

Ne diyorsun sen yaa..
Anladığın dilde konuşayım, ne diyorsun sen?..

o TALEBELERİNİ DE ALLAH BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN! Yapsın ki aldı ... çıkardı içerden de müritleirni böyle başımıza saldırdı yine... (Anladıkları dilden...)
Koca koca adam olmuş ama hala ... herife vefa göster...
Neyine..

Sen düşünce suçlusu olup cezaevine girdiğinde ne yapmıştı ki onlar.. Ne niyet beslediler ki de vefa gösteriyorsun...

Peki sen efendi...

Ankara 9.ağır ceza mahkemesi erbakanın "talebeleriden" ise doğru yazmışsınız:)

Bu mahkeme kararında talebelerinne gibi bir katkısı var biliorsanız aktarır mısınız?

Kafaya bak..
Bilmiş görünecek ya sükunetle üste çıkacak...

Çok bilmiş; 5485 sayılı 'Ceza ve Güvenlik Tedbirlerinin İnfazı Hakkında Kanun'da Değişiklik Yapılmasına Dair kanunu' da mı Abdullah Gül çıkardı..

Abdullah Gül nasıl çıkarıyor meclisten geçmişti bu..
Hırsızın tekini kurtarmak içindi..

Sezer'in de direnip meclise iade etmesine rağmen aynen kabul edilmişti hemde...

Senin bu mahkemelerin 'talebelerinin' değil ama kanun koyucuları talebeleri oluyor işte...

Adı üstünde Erbakan yasası çıktığında kılını kıpırdattı mı ki bunlar 'el ovuşturma'dan başka...

Tıkandığı yerden çıkarığında bile yalandan bir iki laf edip, medyasına da bir iki gün 'Erbakan çıktı' gibisinden ufak yer ayırtıp geri şirretliğe devam ettirdi..

O zaman da desen başka şeyler yumurtlayacaklar...
Şimdi çıkmış 'tamam onu Abdullah Gül çıkardı' diyor..

Abdullah Gül nasıl çıkarıyor Refah ve Faziletin temelini oluşturan kişilerin (yani SaP'tan daha Mlli Görüşçü) mecliste geçirdiği kanundu...
Hani Refah ve Fazilet'in diyorum; çünkü Abdullah Gül, Bülent Arınç, Melih Gökçek vs varken bunlar %21'leri görmüştü.. Ayrıldılar ne oldu, millet ne hoca dinledi ne yaş ne de baş.. O oluşum düştü %2lere sonra yerelde %4. Şimdi de %5'le zil takıp oynar vaziyette. Yani %70'ini bizim kadro oluşturuyormuş.
Şimdi ağlayıp zırlamaları ve peşlerinden koşmaları da bu yüzden zaten, yoksa çocuklar devlet yönetemez gibisinden laflar edip şimdi sırtını yine 'çocuğa'(!) dayaması da tutarsızlığının simgesi değil mi...

Yesinler.

--
Şimdi de müridleri(!) kalkmış ahkam kesiyor.

Yoksa ne olacak. Talebelerinden oluşmuş süreç değil ise tek bir yol kalıyor o da karanlıkların uzattığı el yine.
"Adam ayakta duramıyor ama olsun hala var azcık buzcuk adının değeri.. Çıkaralım piyasaya yeniden de belki AK Parti oylarını böler" diyerekten.

O da güzel bir yön tabi, karanlıklarla pek haşır neşirler ya bu ara..
Tuncay Özkan kankası adamın, 'ergenekon'un din kanadı; SaP' sözleri de ayyuka çıkmış..
Yakışır zaten...
O yönden de 'iyi talebe' olur..
Bir yanda zırlayıcı talebeler, diğer yanda Aydınlık diğer bir yanda da Karanlık talebeler...
Oh oh. (yani bu diğer ikinci husustu! Arkadaşın 'talebe'yi kabul etmeyişi de burdandır belki de..)

Hadi neyse..
Bu müridi yine kızdırmayalım, başlar yine 'faruk anlamaz siz anlarsınız diye yazıyorum' diye felan..

Ona yediremiyoruz al sen ye der gibi..

FarukARSLAN. 04-06-2009 04:54

Alıntı:

kasım Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 571547)
İşte bu kadar olur...

Biz kendi aramızda bu konuyu konuşmuştuk, bir kardeşimiz dediki
şimdi akpliler hocanın önünü açtık falan diyecekler dedi.
Harbiden de doğru demiş....

Erbakan Hoca için maliye bakanlığı kayıp trilyon davası için yanlış adım attığını kimse görmez.

Neyse hocamız siyasi (kanunen) aklanmış oldu.
Sİyasete girer girmez o hocamızın bileceği iştir.

Alıntı:

redyellow Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 571556)
Her akpli faruk gibi değildir, faruka bakıp da tüm akpliler böyledir diye düşünmeyin:)

O mahkemenin verdiği kararı bile TALEBELER sanacak kadar tarafsızdır!!!!!

Evet. Her AK Parti'li ben gibi değildir.
Kabul(!).

Ama her SaP'lı bu Kasım gibidir.
Bakın, çirkefliğinden dolayı kaçıncı kez ban yiyor. Konuşmasını bilmediği için, savunmaya çalıştığı çürük ideolojiyi bile doğru dürüst savunamayıp ağzından salyalar akıttığı ve müslüman mahallesinde salyangoz satmaya çalıştığı için yine şut yemiş.

Bunların hepsi aynıdır. Ona bakıp hepsinin öyle olduğunu da anlayabiliriz. :)

(Arada sırada da çıkıyor böyle ağır takılıp sinsiler de işte. İşi alttan götürüp sempati kazanacak ya.
Zavallılar ne yapsınlar partilerinin bir forumları bile yok.. Takılıyorlar öyle ezik ezik orda burda.. Onları da hoş görüyoruz.
Belki bir gün açarız sapforum.com gibisinden bi site de sevinirler...
Yazııık)

kararlı 04-06-2009 15:59

Alıntı:

FarukARSLAN. Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 572791)
Evet. Her AK Parti'li ben gibi değildir.
Kabul(!).

Ama her SaP'lı bu Kasım gibidir.
Bakın, çirkefliğinden dolayı kaçıncı kez ban yiyor. Konuşmasını bilmediği için, savunmaya çalıştığı çürük ideolojiyi bile doğru dürüst savunamayıp ağzından salyalar akıttığı ve müslüman mahallesinde salyangoz satmaya çalıştığı için yine şut yemiş.

Bunların hepsi aynıdır. Ona bakıp hepsinin öyle olduğunu da anlayabiliriz. :)

(Arada sırada da çıkıyor böyle ağır takılıp sinsiler de işte. İşi alttan götürüp sempati kazanacak ya.
Zavallılar ne yapsınlar partilerinin bir forumları bile yok.. Takılıyorlar öyle ezik ezik orda burda.. Onları da hoş görüyoruz.
Belki bir gün açarız sapforum.com gibisinden bi site de sevinirler...
Yazııık)

YÜREĞİNİZ YETERMİ ACABA
ÇÜRÜK İDÖLÖJİMİ DEDİN SAĞLAMINI SÖYLERMİSN
BİZ MİLLİ GÖRÜŞCÜLERLE SİZİN SÖYLDİKLERİNİZE VERDİĞİMİZ CEVABI HAKARET SAYMADAN OBJEKTİF TARTIŞMAYA
CESARETİNİZ VARMI ACABA
EĞER VARSA ŞU SİTEYE BİR BAKIM KİM TAHA ÇOK KİR KUSUYOR
AMA BU SİTE BİZİM. BİZ İSDEDİĞİMİZLE ALAY EDERİZ ARAMIZA ÇITIR ÇEREZ İSTERİZ BİZ HER ŞEYİ SÖLERİZ YALAKALIK BEKLERİZ
O SÖLEDİMİ AFOROZ EDERİZ
SİZ İÇİNDE UCUZ ŞEYLERİN OLMADIĞI İNSANIMIZIN MADDİ VE MANEVİ TERDLERİNİN OLDUĞU HANKİ KONUYU TARTIŞA BİLİRSİNİZ SIRALAYINDA GÖRELİM BILGİ DERİNLİĞİNİZİ
FİKİR ZENGİNLİĞİNİZİ
ÖYLE TAKIM TARAFTARLIĞI AĞZIYLA ÜLKE MESELELRİ NE KUNUŞLUR NE ÇÖZÜLÜR
BİZ SÖLEYECEKLERİMİZİN YÜZDE DOKSANINI REZEV TUTUYORUZ BUNLARA SİZ DAYANAMAZSINIZ
ONUNA DAYANAMADIĞINIZ GİBİ ..

1)EKONOMİYİ KONUŞALIM
2)İŞSIZLİĞİ KONUŞALIM
3)GELIR ADALETİNİ KONUŞALIM
4)YOKSULLUĞU KONUŞALIM
5)BORCLANMAYI KONUŞLIM
6)ÖZELLEŞTİRMEYİ KONUŞALIM
7)FAİZ SOYGNUNU KONUŞALIM
8)GENCLİĞİN İÇİNDE BULUNDUĞU AHLAKİ DURMUN NASIL SEYRETİDİĞİNİ KONUŞALIM
DIŞ POLİTİKADA DÜYAYA BAKIŞIMIZ DERIN TARİHİMİZE YAKIŞIR BİÇİMDEMİ
YEDİ YILDIR MÜSBED NETİCELER HAKIMIZIN BEKLENTİLERİNİ KARŞILIYORMU
YOKSA SÖMÜRÜLMEDEMİ MESAFE ALIYORUZ ..BUUYRUN.

aslan1276 04-06-2009 16:02

İSTER KABUL EDİN İSTER ETMEYİN ERBAKAN HOCA 40 YILDIR SİYONİZMİN SİNSİ PALNLARINI YAPILANMALARINI SÖYLEDİ VE SİYONİZMİ MÜSLÜMANLARA ANLATTI BUNU HAMAS LİDERİ HALİT MEŞAL BİLE SÖYLEDİ

HALİD MEŞAL : ERBAKAN ÇAĞIMIZIN ABDULHAMİTİ DİR.ERBAKAN SİYONİZMİ MÜSLÜMANLARA ANLATAN BÜYÜK ÜSTAD DIR

ERBAKAN HOCA SİYONİSTLERE ALET OLMUŞ YADA SİYONİSTLERLE İŞBİRLİĞİ YAPMIŞTIR DEMEK ALLAH AŞKINA VİCDANSIZLIK YAPMAK OLMUYORMU SİZCE
BU KADAR MI KİNDAR İNSANLARSINIZ

KONYA DA 6 EYLÜL 1980 YILINDA MİLLİ SELAMET PARTİSİ MİTİNG YAPTI O MİTİNGİN ADI NEYDİ BİLİYORMUSUNUZ 'KUDÜS Ü KURTARMA' MİTİNGİ VE O MİTİNG TEN 1 HAFTA SONRA DARBE OLDU.

ERBAKAN HOCA NIN YAPTIKLARINI BİR ARAŞTIRIN BENCE
SELAMETLE..

Terennüm 04-06-2009 16:08

sayın erbakan bu ülkeye hizmet etmiş nadir şahsiyetlerdendir.yaptığı hizmetlerden dolayı Allah ondan razı olsun.
ama bazı arkadaşlar burada gerilimi yükseltmek için özel bir çaba sarf ediyor.ve bunu erbakanın şahsı üzerinden yapıyor.
lütfen bu konuyu daha fazla uzatmayalım.kimseye faydası olmayan aksine birbirimizi üzecek sonuçlara gebe bir konudur.

Tarantula_ 04-06-2009 16:14

Alıntı:

ishakyilmaz Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 570928)
Erbakan Hoca zindeyken kendi beyin gücü ve iradesi ile fırtınalar koparan bir liderdi..Lakin yıllar kendisinden çok şeyler götürmüştür,yaş itibari ile artık şevki kırılmıştır.Günümüzde ki siyaset haritasını başkalarının diretmesi ve dürtüsü ile oluşabilir..!

Erbakan Hoca'nın irtibarı yanlış kişiler tarafından kullanılırsa hiç iyi olmaz diye düşünüyorum. SP Erbakan Hoca sayesinde oy alıyor zaten Hoca tekrar siyasete dönerse döneceği partiyi iyi seçmeli yada kendi yeni bir parti kurmalı...

Tarantula_ 04-06-2009 16:20

Alıntı:

kararlı Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 573072)
YÜREĞİNİZ YETERMİ ACABA
BİZ MİLLİ GÖRÜŞCÜLERLE SİZİN SÖYLDİKLERİNİZE VERDİĞİMİZ CEVABI HAKARET SAYMADAN OBJEKTİF TARTIŞMAYA
CESARETİNİZ VARMI ACABA
AMA BU SİTE BİZİM. BİZ İSDEDİĞİMİZLE ALAY EDERİZ ARAMIZA ÇITIR ÇEREZ İSTERİZ BİZ HER ŞEYİ SÖLERİZ YALAKALIK BEKLERİZ
O SÖLEDİMİ AFOROZ EDERİZ
SİZ İÇİNDE UCUZ ŞEYLERİN OLMADIĞI İNSANIMIZIN MADDİ VE MANEVİ TERDLERİNİN OLDUĞU HANKİ KONUYU TARTIŞA BİLİRSİNİZ SIRALAYINDA GÖRELİM BILGİ DERİNLİĞİNİZİ
FİKİR ZENGİNLİĞİNİZİ
BİZ SÖLEYECEKLERİMİZİN YÜZDE DOKSANINI REZEV TUTUYORUZ BUNLARA SİZ DAYANAMAZSINIZ

1)EKONOMİYİ KONUŞALIM
2)İŞSIZLİĞİ KONUŞALIM
4)YOKSULLUĞU KONUŞALIM
5)BORCLANMAYI KONUŞLIM

Neden böyle art niyetlisiniz anlamadım Başbakan Erdoğan'da Milli Görüş çıkışlı neden destek olacağınız yerde köstek oluyorsunuz. Madem ekonomi konuşalım madem gelir adaletini konuşalım diyorsunda o zaman söyleyin sizin düşüncenizin temsili parti iktidar olduğunda neler yapacak projeleriniz ortaya sürün konuşalım fikir beyan edelim ciddi projeler ülkenin REFAHI için kullanılsın madem siz bunlara çözüm bulacaksınız söyleyinde yapılsın...

kararlı 04-06-2009 16:20

Alıntı:

adem etyemez Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 573076)
sayın erbakan bu ülkeye hizmet etmiş nadir şahsiyetlerdendir.yaptığı hizmetlerden dolayı Allah ondan razı olsun.
ama bazı arkadaşlar burada gerilimi yükseltmek için özel bir çaba sarf ediyor.ve bunu erbakanın şahsı üzerinden yapıyor.
lütfen bu konuyu daha fazla uzatmayalım.kimseye faydası olmayan aksine birbirimizi üzecek sonuçlara gebe bir konudur.

SİYASİ GÖRÜŞÜ NE OLURSA OLSUN BEN BU AÇIKLAMAYA ŞABKA ÇIKA.RTIR TEŞEKKÜR EDERİM

kararlı 04-06-2009 16:31

Alıntı:

Tarantula_ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 573080)
Neden böyle art niyetlisiniz anlamadım Başbakan Erdoğan'da Milli Görüş çıkışlı neden destek olacağınız yerde köstek oluyorsunuz. Madem ekonomi konuşalım madem gelir adaletini konuşalım diyorsunda o zaman söyleyin sizin düşüncenizin temsili parti iktidar olduğunda neler yapacak projeleriniz ortaya sürün konuşalım fikir beyan edelim ciddi projeler ülkenin REFAHI için kullanılsın madem siz bunlara çözüm bulacaksınız söyleyinde yapılsın...

BİZ ZATEN YAPMIŞTIK 96 97 .HEMDE .11 AYDA HEMDE 155 VEKİLLE AYRICA BAŞKASI YAPAMAZ DEMİYORUZ AYNI YOLU TAKİB EDEN BELKİ TAHA BAŞARILIDA OLABİLİR BİZİM VE OYLARINI ALDIĞIZ KİTLELELRİN
HAYAL EDDİĞİ TÜRKİYE YEDİ YILIN SONUNDA BU DEĞİLDİ

OPAMA ZIRTOSU GELECEK BENİM KÜRT KARDEŞİM LE OLAN MESELEMDE HAKENLİK YAPACAK DA İYİ ŞEYLER OLACAK OLMAZ OLMAZ OLMAZ OLMAZ

Tarantula_ 04-06-2009 16:37

Alıntı:

kararlı Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 573087)
BİZ ZATEN YAPMIŞTIK 96 97 .HEMDE .11 AYDA HEMDE 155 VEKİLLE AYRICA BAŞKASI YAPAMAZ DEMİYORUZ AYNI YOLU TAKİB EDEN BELKİ TAHA BAŞARILIDA OLABİLİR BİZİM VE OYLARINI ALDIĞIZ KİTLELELRİN
HAYAL EDDİĞİ TÜRKİYE YEDİ YILIN SONUNDA BU DEĞİLDİ

OPAMA ZIRTOSU GELECEK BENİM KÜRT KARDEŞİM LE OLAN MESELEMDE HAKENLİK YAPACAK DA İYİ ŞEYLER OLACAK OLMAZ OLMAZ OLMAZ OLMAZ

Söylediklerimi ya tam okumadın yada anlatmak istediklerimi anlamadın size kimse eleştiri yapmayın demiyor ama sencede saçma değilmi aynı yerden gelmiş bir kişiye destek olmamak :olmaz:

FarukARSLAN. 04-06-2009 16:42

Alıntı:

kararlı Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 573037)
YÜREĞİNİZ YETERMİ ACABA
CESARETİNİZ VARMI ACABA
O SÖLEDİMİ AFOROZ EDERİZ
FİKİR ZENGİNLİĞİNİZİ

1)EKONOMİYİ KONUŞALIM
2)İŞSIZLİĞİ KONUŞALIM
4)YOKSULLUĞU KONUŞALIM
5)BORCLANMAYI KONUŞLIM

Ne o..
Bizim değerlerimize atıp tutarken iyi de sizinkine bi laf söylendimi zorunuza gidiyor öyle mi..
Konjektör partisi diyecek adamın biri bir şey olmayacak..
Diğer adamın biri AK Parti'yi Türkiye'nin yumuşak lokma haline getirilerek İsrail'e vilayet yapılması planını uyguladığı gibi alçakça itham da bulunacak sonra AK Parti'ye oy veren yahudiye oy verir gibi 'ithal' bir laf edecek hiiiç bir şey olmayacak..
Biz bu idolojinin çürüklüğünü söyleyeceğiz tantana çıkacak...

Yok yaa..
Çürük değil, son kullanma tarihi geçmemiş ya madem niye getirmiyor bu millet sizi başa..
Düğümlenmişsiniz AK Parti şu parti, böyle olacak şöyle olacak...
Sen kendi olduğun duruma baksan, halini bi görsen dvekuşu gibi kafanı kuma sokmasan da...

Konuşalım diye sıralıyor..
Neyini konuşacaksın ekonominin kardeşim.. Sor bakayım Erbakan'ına hayatında hiç Türkiye'nin ÇIKARMADIĞI ama YAŞADIĞI kriz görmüş mü..
Sor bakalım ömrü hayatında bu ülkenin beceriksizliğin yüzünden çıkarılan krizler mi bir yoksa (m.kemal döneminde ki 1929 krizinden sonra) dış kaynaklı gelen bu kriz mi...
Sor sor, söyleyemez ama sor sen..

Ama illa bana soracaksan, AL:

http://sunucu18.kucukresim.com/uploads/34d322.jpg

--
AL BUNU DA AL, Bİ ÇOK SORUNA CEVAP BULURSUN AL:

http://sunucu12.kucukresim.com/uploads/75b4d76.jpg

---
İşsizliği de git sor..
De hoca, bizde bu kriz 10.küsür dü şimdi 13lere çıktı..
BUNLARI DE:

Diğer Avrupa ülkelerine göre, işsizlik oranı nispeten düşük olan İngiltere'de bile, finans ve konut piyasalarındaki köpüğün patlaması sonucunda, 1 milyon 860 bine ulaşan işsizlik rakamı yüzünden, İşçi Partisi'nin 1997 yılında başa geçmesinden bu yana görülen en ciddi istihdam problemi yaşanması NEDENDİR DE...

Konut sektöründeki suni şişmenin kurbanı olan İspanya'nın
işsiz sayısı geçen aralık ayında 3 milyonu, işsizlerin oranı ise son 12 yılda ilk kez yüzde 13,4'ü aşmış durumda. Fransa da İspanya'dan daha iyi bir durumda değil. Kasım ayındaki 64 bin ilavesiyle işsizlerin sayısı 2 milyon 70 bini buldu. Peugeot ve BNP Paribas gibi Fransa'nın sembolü konumundaki dev firmaların tenkisata gitmeleri sonucu işsizlerin sayısı 1993 senesinden bugüne kadarki en yüksek seviyesine ulaştı. Başlarda krize karşı dirençli görülen Alman işgücü piyasasında 3 yıldır ilk kez işsizlerin sayısı artış gösterdi. BUNLARIN NEDENİNİ SOR..
Ama o der ki ''Milli Görüş yok diye böyle oldu...''
Tabii gülerler buna da...
Sen,n Milli Görüş'ünün son kaleleri Refah ve Fazilet'in %70'i AK Parti kadrolarında..

Öyle ki önceden %21'din şimdi %4-5 oldun..
Neymiş?...
Milli Görüş hakikaten çürükmüş.
Ya bunu AK Parti olarak da göreceksiniz. Ya da salt Saadet'e bakarak ÇÜRÜK olduğunu anlayacaksınız.

Ha bir de özelleştirme demişsin...
İşi bilmiyorsun niye konuşuyorsun kardeşim...
Özelleştirme kötü bir şeydi madem..
Bunu 2002-2003'ten beri uyguluyor bu iktidar neden halk KARDEŞİM NE YAPIYORSUN demedi?..
Sen çok biliyorsun da bu millet mi bilmiyor?..
Bak hocan demiyorum. O da iyi biliyor...

Ama onuda mı inkar ediyor bilmiyorum?!?..

Hadi bakalım...
Bana özelleştirmeyi soracağına git hocana sor;
de ki, hoca hoca, çillerle kafa kafaya verip sattıkların neydi de..

Gümüşhane çimento fabrikasını kim özelleştirdi de..
Ergani çimento fabrikasını kim özelleştirdi de..
POAŞ'ı, PETLAS'ı, ÇEMAŞ'ı, ÇİMHOL'ü kim sattı de...

De de..
T.denizcilik işletmesi-Hasköy bakım atöylesini
tdi (türkiye denizcilik işletmesi) hopa limanı
tdi Tekirdağ Limanı
TDİ Ordu, Sinop, Giresun limanı sor bakalım kim özelleştirmiş bunları...

Sayayım mı daha?!?...
--
Etibank elazığ sodyum bikromat işletmesi...
Talha Sabuncu Tankeri..
KÖYTEKS Gümüşhane, Diyarbakır, Yerköy tesisi
KÖYTEKS Erzincan hazır giyim tesisleri...
SOR SOR-- KİM ÖZELLEŞTİRDİ BUNLARI DİYE!!!..

Madem özelleştirmek kötü bir şeydi..
90'lı yıllardan sonrası bir hükümet göster bana hadi..
Özelleştirmeyen(SATMAYAN!) bir hükümet göster!!

Dünyanın en büyüğü diye baktığımızın ABD niye şirketlerinin %95'ini özelleştirmiş...
ONLAR DA MI SATMIŞ ONLARDA MI??..

VARSA YABANCILARA MÜLK SATIŞINA DÜŞMANLIĞIN; O ZAMNA OSMANLI'YA DÜŞMAN OLACAKSIN KARDEŞİM OSMANLI'YA..

Tarihte bilmezsiniz siz gerçi.. Buyur, git araştır bakalım OSMANLI OLARAK 1968-1914 YILLARI ARASINDA "EMLAK MUTASARRIF YASASI" ADIYLA SATTIKLARIMIZ(!) NEYDİ...
GİT ARAŞTIR GEL...

Sonra bizim politikalarımıza laf atarsınız.
Oldu mu??

FarukARSLAN. 04-06-2009 16:46

Alıntı:

aslan1276 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 573074)
İSTER KABUL EDİN İSTER ETMEYİN ERBAKAN HOCA 40 YILDIR SİYONİZMİN SİNSİ PALNLARINI YAPILANMALARINI SÖYLEDİ VE SİYONİZMİ MÜSLÜMANLARA ANLATTI BUNU HAMAS LİDERİ HALİT MEŞAL BİLE SÖYLEDİ

HALİD MEŞAL : ERBAKAN ÇAĞIMIZIN ABDULHAMİTİ DİR.ERBAKAN SİYONİZMİ MÜSLÜMANLARA ANLATAN BÜYÜK ÜSTAD DIR

ERBAKAN HOCA SİYONİSTLERE ALET OLMUŞ YADA SİYONİSTLERLE İŞBİRLİĞİ YAPMIŞTIR DEMEK ALLAH AŞKINA VİCDANSIZLIK YAPMAK OLMUYORMU SİZCE
BU KADAR MI KİNDAR İNSANLARSINIZ

KONYA DA 6 EYLÜL 1980 YILINDA MİLLİ SELAMET PARTİSİ MİTİNG YAPTI O MİTİNGİN ADI NEYDİ BİLİYORMUSUNUZ 'KUDÜS Ü KURTARMA' MİTİNGİ VE O MİTİNG TEN 1 HAFTA SONRA DARBE OLDU.

ERBAKAN HOCA NIN YAPTIKLARINI BİR ARAŞTIRIN BENCE
SELAMETLE..

Filistin halkı da miting yaptı...

BAŞBAKANIMIZIN POSTERLERİYLE MİTİNG YAPTI...
ÜLKEMİZİN BAYRAKLARINI GURURLA SALLADILAR... GURURLA TAŞIDILAR...

Peki ayıp değil mi 'AK Parti'ye verilen oylar İsrail'e gider' gibisinden bir laf etmek...
SEN BUNU DERSEN...
ADAMLARINDA BUNU SAVUNURSA, ÇIKAR ERBAKANA DA O YAFTAYI YAPIŞTIRIRLAR İŞTE.

Bu lafların da boş kalır.

redyellow 04-06-2009 16:47

Faruk:

Senin yazılarını görmezden geliyorum, hiç bir değeri yok benim için.

Sen de benimkileri öyle yap, görmezden gel.

Sen yoluna ben yoluma.

Senin gibi bebelerle uğraşamam.

redyellow 04-06-2009 16:51

Alıntı:

Özgün İrade Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 572679)
Hayır kesinlikle partici gözlüğüyle filan bakmıyorum. Erbakan'ı severim. Gerçekten.. Erbakan Hoca'yı her gördüğümde tebessümle izlerim. Biz bu memlekette az çok meseleleri okuyabilecek birikimdeyiz çok şükür. Bak ben ne diyorum sevinmek isterdim diyorum. Tıpkı ART televizyonundaki SP skandalı gibi bir vakadır bu. Ben bugün buna inanmam, buna inanmam kendi aklıma bir anlamda ihanet olur. Kafasına taş düşen Ankara 9. Mahkemesi Erbakan'ın adli sicilinin dahi temizlenebileceği bir karar çıkarıyor... Günaydın veya hayret.. Bunu sorgulaması gereken asıl SP'liler olmalı. Ankara mahkemelerine güvenmiyorum.

1- ART televizyonunda nasıl bir SP skandalı olmuş?

Anlatır mısınız?

2- Sanıyorum bu konuda anlatılanları kabul etmek istemiyorsunuz, anlamak istemiyorsunuz, onun içinde ortaya böyle bir inat çıkıyor.

Kanuni bir prosedür diyorum, normal bir şey diyorum.

Mahkemeden talep eden erbakan ve avukatı.

mahkeme kanunen erbakana verilmiş olan hakların iadesine ne diyecekti:

Ya bunası ankara mahkemesi, akpliler şüpheleniyor vermiyorum mu diyecekti:)

Yapmayın yahu.

Faruk gibi olmayın.

Siz size yakışanı yapın.

Bu olay tamamen normal, tamamen normal seyrinde devam eden bir şey.

Ankara mahkemelerine değil, mozambik mahkemelerine de müracaat olursa aynen bu prosedür uygulanır:)

Ha hala yok illaki mahkeme erbakana kıyak çekti, çünkü bu ankara mahkemeleri akpye düşmanlar derseniz size diyecek başka sözüm olmaz.

İyi günler dilemekten başka:)

Terennüm 04-06-2009 16:55

Alıntı:

redyellow Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 573103)
Faruk:

Senin yazılarını görmezden geliyorum, hiç bir değeri yok benim için.

Sen de benimkileri öyle yap, görmezden gel.

Sen yoluna ben yoluma.

Senin gibi bebelerle uğraşamam.

son cümlene kadar katılıyorum ama son cümlen pek şık olmadı
tepkin bu olmamalıydı bence yanlış bir cümle katılmıyorum

FarukARSLAN. 04-06-2009 16:57

Birileri habire Faruk Faruk diyor...

Yanaşma bana.. Çok da umurumdu sanki..
Git millete de 'o yemiyor siz yiyin' diye..
Ama orada da adımı geçirme..
Sonra burdan bakınca 'kuyruk acısı var' gibi görünüyor...

Kocalmış, kartlaşmış heralde millete de bebe diyor.

Bak işine.

Tarantula_ 04-06-2009 17:01

Alıntı:

FarukARSLAN. Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 573119)
Birileri habire Faruk Faruk diyor...

Yanaşma bana.. Çok da umurumdu sanki..
Git millete de 'o yemiyor siz yiyin' diye..
Ama orada da adımı geçirme..
Sonra burdan bakınca 'kuyruk acısı var' gibi görünüyor...

Kocalmış, kartlaşmış heralde millete de bebe diyor.

Bak işine.

Boşver nedesen herhangi bir değişiklik yaratmayacak ki o yüzden sinirlerini bozmanında anlamı yok kardeşim. ;ı:;ı:

FarukARSLAN. 04-06-2009 17:08

Alıntı:

Tarantula_ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 573126)
Boşver nedesen herhangi bir değişiklik yaratmayacak ki o yüzden sinirlerini bozmanında anlamı yok kardeşim. ;ı:;ı:

Benim sinirimi bozmama parti yada dava olarak neden yok.
Ama kendi partimin forumunda bi yorum bile yapamıyorum..

Normalce, iyi niyetle bi yorum getirdik konuya, bakıyorum o kene ordan almş laf ediyor bu kene burdna almış laf ediyor başkasını alıntılıyor yine benim adım geçiyor..

Sanki muhalif bi siteye gelmişim de normal kişisel görüşüme saldırıp saldırıp duruyorlar...

Yahu konuyu şahsileştirmeden de geçip gitmiyorlar birde...

Fesupanallaah..

Üç mevsim 04-06-2009 17:11

Alıntı:

redyellow Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 573110)
1- ART televizyonunda nasıl bir SP skandalı olmuş?

Anlatır mısınız?

2- Sanıyorum bu konuda anlatılanları kabul etmek istemiyorsunuz, anlamak istemiyorsunuz, onun içinde ortaya böyle bir inat çıkıyor.

Kanuni bir prosedür diyorum, normal bir şey diyorum.

Mahkemeden talep eden erbakan ve avukatı.

mahkeme kanunen erbakana verilmiş olan hakların iadesine ne diyecekti:

Ya bunası ankara mahkemesi, akpliler şüpheleniyor vermiyorum mu diyecekti:)

Yapmayın yahu.

Faruk gibi olmayın.

Siz size yakışanı yapın.

Bu olay tamamen normal, tamamen normal seyrinde devam eden bir şey.

Ankara mahkemelerine değil, mozambik mahkemelerine de müracaat olursa aynen bu prosedür uygulanır:)

Ha hala yok illaki mahkeme erbakana kıyak çekti, çünkü bu ankara mahkemeleri akpye düşmanlar derseniz size diyecek başka sözüm olmaz.

İyi günler dilemekten başka:)

Ergenekon tarafından uzaktan kumanda edilen ART televizyonu Saadet Partilileri bilerek ekrana çıkarmış ve aslında onları kullanmış. Saadetliler de Ergenekon çıkarları doğrultusunda kullanılmış. ART'deki SP skandalı budur.
Oldukça basit ve net.

O kanuni prosedür, mahkemenin akllına bugün geldi değil mi? Ankara Mahkemeleri AKP düşmanı değil, Milli İrade düşmanı Ergenekoncu yargı birimleridirler.

Erbakan'a kıyak filan çekmez onlar. Ergenekon'a kıyak çekerler ancak.

Masonluğun Kılıncı Ergenekon vb kitaplarında Adnan Oktar, Ergenekon'un Yargıyı nasıl sarmaladığını anlatıyor. Şamil Tayyar 1 hafta önce Taraf'a verdiği röportajın ikinci kısmında Ergenekon'un yarıgda çok güçlü olduğunu söylüyor. Özellikle de Ankara Mahkemeleri, Ergenekon'un en önemli yargı birimleri..

All times are GMT +3. The time now is 19:29.