Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Siyaset (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=260)
-   -   AK Parti'nin sloganıyla dalga geçti! (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=93631)

Gökmen 04-05-2009 23:39

Alıntı:

aslan1276 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 572530)
1-SAADET PARTİSİNİN GENEL BAŞKANI NECMETTİN ERBAKAN DEĞİL ERBAKAN HOCA MİLLİ GÖRÜŞ LİDERİ SAADET PARTİSİ LİDERİ NUMAN KURTULMUŞ
2-2004 YILINDA KESİNLİKLE ERBAKAN HOCANIN AK PARTİYE OY VERİN DİYE BİR TALİMATI YOKTUR. SALLIYORSUN
BURAYA KADAR ANLAŞILDIMI

Senin destek verdiğin partinin içinde olanlardan haberin yok git ANADOLU KAVAĞINA, tokat köydeki teşkilatınızın başkanına sana detaylı bir şekilde anlatsın eğer vaktin yoksada ben sana ne söylediğini yazim bak harfiyen. Abi biz seçim çalışması yaptık okadar kendimizi yırttık sabahlara kadar sandığa gitmemize bir gün kala cep tlf msj geldi HOCA efendi talimat vermiş bu seçimde kazanamayız oylarınızı AK PARTİYE verin oylar bölünmesin memleketin gidişi yoksa iyi değil... Bunu söylemesinin sebebi ise o darbe zamanlarında HOCA efendinin sizin göremediklerinizi görmesidir şu anki ergenekonu. Ayrıca ben insanın fiziki yapısına bakmam asla, HOCA efendi artık yaşlandı ve huzurlu sakin bir ortama ihtiyacı var okadar tempoyu kaldıra bilecek güçte değil...

kasım 04-05-2009 23:41

Alıntı:

Morte Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 572558)
Ama bizim engelli bir milletvekiliz var. Demekki bize göre engelliler de siyaset yapabiliyor. Yani siz kafanızdan uyduruyorsunuz, iftira atıyorsunuz, ya da yanlış bir düşünceye sahipsiniz. Bunun başka bir açıklaması var mı?...

yaw ben sana ne diyorumki akpyi kastetmedim.
Adamın mantığını konuştum.
Siz demişim akp dememişim dikkat et.

kasım 04-05-2009 23:42

Alıntı:

FarukARSLAN. Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 572553)
Bu oyunları ancak ve ancak siz becerebilirsiniz...

Yalanda, iftirada da üzerinize yoktur üstünüze yoktur...

Bunlar ufak yalan ama.
22 Temmuz öncesi gördük cemaat 'sahtekarlığı'nızı..

Unutmadıık unutmadııık:evet:

hangi cemaat sahtekarlığını ???

aslan1276 04-05-2009 23:43

Alıntı:

FarukARSLAN. Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 572517)
E BİZE NE SP'NİN KAÇ BELEDİYESİ VAR!!

23'LE 493'ÜN FARKINI KAVRAYAMADIN HERALDE BURAYA GELİRKEN!

Banane diyor yahu...
SANANEYSE NİYE BURDASIN YERLERİ SÜPÜRMEYE Mİ GELDİN KARDEŞİM?..

MANTIKSIZ VE MANASIZ YAZANI KALE ALMİCAM
BEN NE DİYORUM BU NE YAZMIŞ
ALLAH IM SEN BANA SABIR VER

aslan1276 04-05-2009 23:46

Alıntı:

Gökmen Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 572559)
Senin destek verdiğin partinin içinde olanlardan haberin yok git ANADOLU KAVAĞINA, tokat köydeki teşkilatınızın başkanına sana detaylı bir şekilde anlatsın eğer vaktin yoksada ben sana ne söylediğini yazim bak harfiyen. Abi biz seçim çalışması yaptık okadar kendimizi yırttık sabahlara kadar sandığa gitmemize bir gün kala cep tlf msj geldi HOCA efendi talimat vermiş bu seçimde kazanamayız oylarınızı AK PARTİYE verin oylar bölünmesin memleketin gidişi yoksa iyi değil... Bunu söylemesinin sebebi ise o darbe zamanlarında HOCA efendinin sizin göremediklerinizi görmesidir şu anki ergenekonu. Ayrıca ben insanın fiziki yapısına bakmam asla, HOCA efendi artık yaşlandı ve huzurlu sakin bir ortama ihtiyacı var okadar tempoyu kaldıra bilecek güçte değil...

KARDEŞİM ALLAH AŞKINA SANA MANTIKLI GELİYORMU BU MESAJI HOCA ATMIŞ DİYE BU MESAJI ATAN MAKSATLI YAPMIŞ
KESİNLİKLE HOCA BÖLE BİŞE YAPMAMIŞTIRRR

kararlı 04-05-2009 23:47

NE TARTIŞMA BEEEEE .DEVA AMA SEVİYEYİ KORUYARAK.

FarukARSLAN. 04-05-2009 23:54

Alıntı:

kasım Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 572567)
hangi cemaat sahtekarlığını ???

Soruya bak..

Sanki o kadar cemaat sahtekarlığı var da 'hangi' diyor bide...

sdn_rte 04-05-2009 23:56

eskişehir seçmeni büyük düşünseydi 5 senesini feda etmezdi
silivri gibi küçük düşündü

FarukARSLAN. 04-05-2009 23:57

Alıntı:

aslan1276 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 572570)
MANTIKSIZ VE MANASIZ YAZANI KALE ALMİCAM
BEN NE DİYORUM BU NE YAZMIŞ
ALLAH IM SEN BANA SABIR VER

Ne demek ben be diyorum bu ne yazmış..

Al alıntıladığım yazında bunu dşyorsun:

aslan1276 Nickli Üyeden Alıntı http://www.akpartiforum.com/images/s...s/viewpost.gif
BANANE AKP NİN KAÇ BELEDİYESİ VAR
SP NİN DAHA ÖNCE 13 İLÇE ŞİMDİ 24 İLÇE BELEDİYE BAŞKANLIĞI VAR
URFADAKİ BAĞIMSIZ ADAY SPLİ URFADA SP NİN

Ben ne yazmışım:

E BİZE NE SP'NİN KAÇ BELEDİYESİ VAR!!

23'LE 493'ÜN FARKINI KAVRAYAMADIN HERALDE BURAYA GELİRKEN!

Banane diyor yahu...
SANANEYSE NİYE BURDASIN YERLERİ SÜPÜRMEYE Mİ GELDİN KARDEŞİM?..

---
Yer süpürme değil daha başka iş için geldiniz sanırım ondan ???

kasım 04-05-2009 23:57

Alıntı:

FarukARSLAN. Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 572588)
Soruya bak..

Sanki o kadar cemaat sahtekarlığı var da 'hangi' diyor bide...

Mahmut efendi hz cemaatini mi kastediyorsunuz?
Eğer bu cemaati kast ediyorsanız
Sahtekarlık yapılmışsa ispat ederseniz ben saadet partisini bırakıyorum ve oyumu akpye atacağım.
Öncelikle sahtekarlık konusunu açın.
Eğer bahsettiğiniz şeyde sahtekarlık yoksa akpyeyi bırakıp saadet partisine oy verecek misiniz ?

Hodri MEYDANNN

ahmetermiş 04-06-2009 00:01

siz sp liler kendi halinize acının bızı bırakın..bızki partisini kapattırmayan tek partiyiz,bizki ....bu ülkede iktidarda olupta yıpranmayan partiyiz,bizki kurulduğu yıl kırk yıl beklemeden ıktıdar olan partiyiz..bizki erbakanın hapis yatmasını engelleyen partiyiz.bizki sizi bile bizim sitemize çekebilen partiliyiz..bizki size lider değiştittirmek zorunluluğuna sokan partiyiz,,bizki .. bu ülkemde baş örtülü cumhur başkanını seçen partiyiz..bizki alemdar oğlunu,gürüzleri,bal bay ları,ergenekoncuları yıkan partiyiz,bizki susrluğa fasa fiso deyipte onların açığını kapatan partiyiz,bizki bu ülkede DGM yi kaldıran partiyiz,bizki bu ülkede en çok oy alan pariyiz, bizki en çok belediye kazanan partiyiz,bizki kendi rekorlarımızı kıran partiyiz,bizki 5 partinin birleştiği halde hepsinide alt edip rekor kıran partiyiz,bizki kömür,defter,kıtap veren en çok sosyal yardım yapan partiyiz,bizki cumhuriyet tarihinin yaptığı yol kadar yolu 5 senede yapan partiyiz,bizki enflasyono en aşağıya çekıp tek haneli rakama indiren partiyz..,bizki türkiyenin başını çadırda eğdirenler gıbı eğdirmeyen bi liderin partisiyiz,bizki en çok baraj yapan partiyiz. biz,en çok hava alanı yapan partiyiz,biz en çok üniversite açan partiyiz..biz en çok hastane yapan partiyiz.biz en çok sağlık ocağı açan partiyiz,biz organıze sanayi açan partiyiz.biz üç kuruşluk adamlara başını eğdirten parti liderlerinden değiliz..biz yök başkanını seçebilen partiyiz .bizülkeyi bilgisyar ağıyla ören teknoloji partisiyiz.bız ilk okullara bilgisyarı veren ve internetle donatan tek partiyiz.bız engellisine ve bakımını yapan aileye maaş veren patiyiz.bız hastanelerde rehın kalmasın dıyen partiyiz..biz türk lirasına sıfır atan partiyiz..biz sosyal guvenliği birleştiren partiyiz..biz 18 yaş altı çocukları devlet gıvencesi adı altında ücretsiz tedavi eden partiyiz..biz SP nın kapatılma istemelerine engel olan partiyiz biz..gelecekte sp nın ve diğer radikal partilerin önünü açan partiyiz..biz türkiyede ilkleri yapanlarız...güneş balçıkla sıvanmaz..destur deyi verin ak partiye dil uzatırken..biz ve liderimiz senelerdir istanbulu sol partiye teslim etmeyenlerdeniz,,biz mesutu,cem uzanı,demıreli,cindoruğu,erken mumcuyu,memmet ağarı,denktaşları, ANAPı DYP yı genç partiyi ecevıtın partisini vs hepsini bozuk para gıbı harcayan bır partiyiz..
unuttunuz sp liler,mesutun hacıbektaşa gıdıpte alevi vatandaşlara yalakalık yapıp size hediye ile geldim dediklerini ne çabuk unuttunuz..
allah rızası için hatamızla gunahımızla biz sizden milyar kez,katrilyon kez iyi hizmetler yaptık..bunu sizlerin bilmesi önemli değil..balık bilmezise HALUK bilir..rabbim takdir etsinn..
ne buyuruyor allahuteala insanoğlu nede NANKÖRDÜR diyor..kımse yapılan hizmetleri küçümsemesin ben mılyonda bır yapılmış olan hızmeti açıkladım..gerisini düşünün..
sp liler aç tavuk kendini darı ambarında görürmüş..biraz gerçekçi olunuz ve dönün kendi derdinize yanın...sizi gidi, sizi..sp liler
sizn anlattıklarınız hep FASA FİSO..boş verin..siz erbakan hocama bıraz yardım edin partinizin başına geçsin belkı yuzde on oy alırsınız..hocayıda çürüttünüz yaw..adamcağız benım bırakdığımda çivi gibiydi...
keşke çocuklarınıda imamhatipte okutsaydı sayın hocam..keşeke..
şimdi ayrılmak zorundayım.. ölmezsen yarın görüşürüz..

not:şu krizde ve ıktıdar yorgunluğuna rağmen ve yuksek seçim kurulunun halkı mahsus zorda bırakıp ak partiye karşı tepki alınması için almış olduğu kötü kararlara rağman ve süper oy aldı bilesiniz..iğneyi kendinize çuvaldızı başkasına batırn Sp li milliler..

Gökmen 04-06-2009 00:02

Alıntı:

aslan1276 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 572574)
KARDEŞİM ALLAH AŞKINA SANA MANTIKLI GELİYORMU BU MESAJI HOCA ATMIŞ DİYE BU MESAJI ATAN MAKSATLI YAPMIŞ
KESİNLİKLE HOCA BÖLE BİŞE YAPMAMIŞTIRRR

Sen düzgün okumadın anlaşılan ben HOCA efendi atmış demiyorum talimat vermiş diyorum... Kardeşim siz doğru bildiğinizi sandığınız yanlışları kabullenmediğiniz sürece bu tartışmanın asla sonu gelmez benim SP ile ve ona destek olanlar ile hiçbir alıp veremediğim yok hepsi benim kardeşim benim tek davam var oda bu vatanı bölmeye çalışanları ve müslümanları ezmeye çalışanların karşısında durmak ve bu kişiler ile üzerime düştüğü kadar mücadele etmek, sonuçta SP de AK PARTİ,de bu mücadele içinde ama sizler hala neyin kavgasını yaptığınızın bile farkında değilsiniz ben şahsım adına konuşuyorum AK PARTİ olmasa idi destekleyeceğim tek parti SP olurdu, fakat dediğim gibi sizler kendi kendinize gereksiz karmaşalar ve münakaşalar çıkarıyorsunuz...

a.k.a.producer 04-06-2009 00:05

Büyükerşen eskişehir'in cem yılmaz'ı olma yolunda büyük adımlar atıyor. Eskişehirliler belediye başkanı mı seçtiler yoksa şaklaban mı hala farkına varamadılar ama olsun zaman herşeyin ilacıdır ... :D

Duygu'Seli~ 04-06-2009 00:20

Alıntı:

kasım Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 572566)
yaw ben sana ne diyorumki akpyi kastetmedim.
Adamın mantığını konuştum.
Siz demişim akp dememişim dikkat et.

Kendinizi rezil ediyorsunuz işte böyle.. :) Ak Parti dememişsiniz ama bakın ne demişsiniz mesajınızda sayın çok bilmiş(!)

Alıntı:

kasım Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 572566)
Siz insanın fiziksel özelliğine bakrak siyaset yaapıyorsun.
Biz zihniyetew bakarak siyaset yapıyoruz.
Akıl bizde ön sıradadır, fiziksel özellik değil
Size göre engelliler siytaset yapamaz çünkü onlar yürüyemiyor koşamıyor vs
Bizde ise her çeşit insan siyaset yapar zihniyeti bize uygun olduğu müddetçe

Siz diye geneli zan altında bırakan adam iki mesaj sonrasında ben genel için konuşmadım diyor.. Yuhhh..!! Yüzsüzlüğün..Riyanın..Yalanın ve sahtekarlığın bu kadarı..!! Şimdi diyeceksiniz ki ben adamı tanımıyorum sizli bizli ifade ediyorum meramımı,o yüzden ''siz'' demişim orda vs.. Eee bunada ancak aptal olan inanır çünki yine yukarıdaki arkadaşa(MORTE) ''ben'' li cevap veriyorsunuz..Yalnız o değil bir çok arkadaşımıza yine aynı şekilde yorum yapıyorsunuz...Herkesle senli konuşuyorsunuzda bu arakadaş mı istisna oldu..?!! Yazık,konuştukça gülünçleşiyorsunuz..!!

aşk-ı ilahi 04-06-2009 00:24

aslında bu kadar ağır eleştirmek manasız..

adam seçimi kazanmış tabiki sevincini farklı şekillerde paylaşacak..

saygısızlık etmediği sürece no proplem bence..

kasım 04-06-2009 00:26

Alıntı:

kasım Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 572595)
Sahtekarlık yapılmışsa ispat ederseniz ben saadet partisini bırakıyorum ve oyumu akpye atacağım.
Eğer bahsettiğiniz şeyde sahtekarlık yoksa akpyeyi bırakıp saadet partisine oy verecek misiniz ?

Hodri MEYDANNN

Ses Sesa yok
Neden Acaba ???

Gökmen 04-06-2009 00:28

Alıntı:

aşk-ı ilahi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 572638)
aslında bu kadar ağır eleştirmek manasız..

adam seçimi kazanmış tabiki sevincini farklı şekillerde paylaşacak..

saygısızlık etmediği sürece no proplem bence..

2+2=4 bukadar işte kardeşim sizler ancak burada birbirinize laf yetiştirin ve kırın :utangaç: :ayutandım:

Morte 04-06-2009 00:29

Alıntı:

a.k.a.producer Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 572609)
Büyükerşen eskişehir'in cem yılmaz'ı olma yolunda büyük adımlar atıyor. Eskişehirliler belediye başkanı mı seçtiler yoksa şaklaban mı hala farkına varamadılar ama olsun zaman herşeyin ilacıdır ... :D

Güzel bir noktaya değindin gerçekten :D Bence şaklaban, hatta ip cambazı... Cambaz Büyükerşen, ip de Köprübaşı :) Halk ipe bakarken bu da paraları götürüyor... :)

FarukARSLAN. 04-06-2009 00:30

Alıntı:

kasım Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 572595)

Hodri MEYDANNN

Ne benim senin hangi partiye oy vereceğine karışma yetkim var ne de senin.

-
Konu da bu İsmailağa meselesi...
22 Temmuz'dan önce...

Zekeriya Hoca felan...

Büyük konuşma da. ;D

Özgür Çağrı 04-06-2009 00:30

Morte git fur şu adamı iyice zıvanadan çıktı :D

Şaka Şaka değmez :)

Eskişehire gelince uğrayacam yanına

Halini hatrını sorak bi :)

Morte 04-06-2009 00:42

Alıntı:

@korfez Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 572656)
Morte git fur şu adamı iyice zıvanadan çıktı :D

Şaka Şaka değmez :)

Eskişehire gelince uğrayacam yanına

Halini hatrını sorak bi :)

Bence değer ya... Ya da değmez gerçekten, zaten soruşturmalar var, inşallah doğru şekilde sonuçlanırsa, o şekilde de bir kurtulma şansımız var Büyükerşen'den :w:
İyi olur valla gelirsen ya.. :)

Üç mevsim 04-06-2009 00:46

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükerşen'in Eskişehir Büyük Düşündü sloganı üzerinden devam etmesi normal. Kendileri üretemiyorlar çünkü. Başbakan bizim belediyelerde 3Ç (çamur, çöp, çukur) olmaz dediğinde bizim Trabzon eski belediye başkanı -işte başbakan bizi işaret ediyor- demişti. Son günlerde bizim sloganımızı kullanarak -Sen Trabzonsun Büyük Düşün- demişti. Ama hiçbiri yetmedi.. Büyükerşen'in foyaları da ortaya çıkmaya devam ettikçe sonraki dönem o koltukta zor oturur.

Morte 04-06-2009 01:04

Alıntı:

Özgün İrade Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 572668)
Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükerşen'in Eskişehir Büyük Düşündü sloganı üzerinden devam etmesi normal. Kendileri üretemiyorlar çünkü. Başbakan bizim belediyelerde 3Ç (çamur, çöp, çukur) olmaz dediğinde bizim Trabzon eski belediye başkanı -işte başbakan bizi işaret ediyor- demişti. Son günlerde bizim sloganımızı kullanarak -Sen Trabzonsun Büyük Düşün- demişti. Ama hiçbiri yetmedi.. Büyükerşen'in foyaları da ortaya çıkmaya devam ettikçe sonraki dönem o koltukta zor oturur.

Bir de buraya bakalım...
Çamur: Köprübaşı ve ufak bir çevresi dışında her yerde. Yaklaşık olarak 2-3 kilometre çapında bir yer dışında yani.
Çöp: Evimin yanıbaşında ve açık alan çöplüğü! :@
Çukur: Çukursuz yol yok kısaca. Otobüslerin ahı gitti vahı kaldı o yollar yüzünden...
Of yaa düşündükçe sinir oluyorum :@ Foyaları ortaya çıkar da içeri tıkarlarsa onu öyle mutlu olacağım ki... :utangaç: Girmezse de tek yapacağı şaklabanlık işte... 10 yıldır yaptığı gibi...

Morte 04-06-2009 01:09

Alıntı:

кübLα Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 572685)
şu cocugu kızdırmayn ya :D

Valla ya :@ Büyükerşen deyince sinirlerim tepeme çıkıyor :w:

Morte 04-06-2009 01:15

Alıntı:

кübLα Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 572690)
büykersenmıdr nedir anmayın şunu ismaile sinir basıyor :w:

Büyükeşşek de kısaca ;D

tek_hece 04-06-2009 01:43

Alıntı:

aslan1276 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 572515)
BANANE AKP NİN KAÇ BELEDİYESİ VAR
SP NİN DAHA ÖNCE 13 İLÇE ŞİMDİ 24 İLÇE BELEDİYE BAŞKANLIĞI VAR
URFADAKİ BAĞIMSIZ ADAY SPLİ URFADA SP NİN

AYRICA SEN SAYFAYI TAM OKUMUYORSUN ARKADAŞIM
KASIM ARKADAŞ SANA SP İLE İLGİLİ YORUMCULARIN İYİ KONUŞTUĞUNU SÖYLEMİŞ SENDE ONA KİM SÖYLEMİŞ HABERLERDE GÖRMEDİM GİBİ TARZDA SÖYLEMİŞSİN
KASIM YERİNE BEN SANA YORUMCULARIN İSMİNİ YAZDIM SEN BANA SP NİN HİZMETLERİNİ YAZ DEMİŞSİN
SAYFADA KİM NE YAZMIŞ İYİ OKU

olayı saptırmaya gerek yok..

13 ilçe varmış da şimdi 24 ilçesi olmuş vs... geçin bunları..

2004 te toplam 63 adet belediye başkanlıgı kazanmıştı saadet.. 2009 da bu sayı 24 te kaldı.. başarı bu mudur ??

göz göre göre yalan söylemek yakışıyor mu ??

2004 sonuçları burda:
http://www.yerelnet.org.tr/secimler/?tur=&yil=2004

FarukARSLAN. 04-06-2009 02:40

Alıntı:

kasım Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 572640)
Ses Sesa yok
Neden Acaba ???

Kaç gün senin banın ya...

Gel...Geldiğinde anında bana haber ver.
Farz oldu bana senin burnunu yere sürtmek;;)

kasım 04-10-2009 00:33

Alıntı:

FarukARSLAN. Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 572652)
Ne benim senin hangi partiye oy vereceğine karışma yetkim var ne de senin.

-
Konu da bu İsmailağa meselesi...
22 Temmuz'dan önce...

Zekeriya Hoca felan...

Büyük konuşma da. ;D

Cevabın bu mu???
Yaw arkasında duramayacağın laf etme

Hadi gelde burnumu yere sür
Şunuda hatırlatırım burun sürtmeye gelirken burnun yere sürtülmesin.

FarukARSLAN. 04-10-2009 05:05

Alıntı:

kasım Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 576577)
Cevabın bu mu???
Yaw arkasında duramayacağın laf etme

Hadi gelde burnumu yere sür
Şunuda hatırlatırım burun sürtmeye gelirken burnun yere sürtülmesin.

Ne diyorsun yani.. Hiç bi dümenimiz olmadı mı diyorsun..
O oyların SP'ye çekilmesi için 'çakallık' yapılmadı mı diyorsun?..

"Ama onu da elimize yüzümüze bulaştırdık çok şükür" bunu diyebiliyor musun peki..
Bence 'de'.. ;;)

kasım 04-10-2009 12:30

Alıntı:

FarukARSLAN. Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 576801)
Ne diyorsun yani.. Hiç bi dümenimiz olmadı mı diyorsun..
O oyların SP'ye çekilmesi için 'çakallık' yapılmadı mı diyorsun?..

"Ama onu da elimize yüzümüze bulaştırdık çok şükür" bunu diyebiliyor musun peki..
Bence 'de'.. ;;)

Hayır hiçbirşey yapmadık.
Yapmışsak çakılık ispatla
İspatyamayarak kıvırıp çakallık yapma...
İspatlayamayacağın sözü söyleme

AY IŞIĞI 04-10-2009 13:26

Konuya bakıyorum ilk yorumları okuyorum ve sona doğru geldiğimde konu tamamen amacından çıkmış çok farklı boyutlara saptırılmış. Arkadaşlar lütfen konuya göre yorum yapın böyle olmuyor. Birde lütfen herkes ne konuştuğunu bilsin sözlerini tartarak söylesin.

eda05 04-10-2009 16:58

ya ksr bakmayın ama ben anlamıyorum bura ak parti forum sitesi neden akpli olmayanlarda girip yorum yazıyor yok mu bunun bir çaresi.... Ben diğer partili sabit düşünceli kişilerle aynı forumda olmak istemiyorum heleki saadetlilerle asla, adamlar direkt sabit fikirli yok böyle şey dava dava deyip dolanıyorlar.Yaptıkları hiçbir halt yok her seçimden önce diyoruz oylarınızı boşa harcamayın gelin birleştirelim alacağınız oy %2.0 anca diye, yok olmaz kesin kazanıcaz diyolar sonuç en fazla %2.5:) :):)

ilkertuna 04-10-2009 17:02

Alıntı:

eda05 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 577104)
ya ksr bakmayın ama ben anlamıyorum bura ak parti forum sitesi neden akpli olmayanlarda girip yorum yazıyor yok mu bunun bir çaresi.... Ben diğer partili sabit düşünceli kişilerle aynı forumda olmak istemiyorum heleki saadetlilerle asla, adamlar direkt sabit fikirli yok böyle şey dava dava deyip dolanıyorlar.Yaptıkları hiçbir halt yok her seçimden önce diyoruz oylarınızı boşa harcamayın gelin birleştirelim alacağınız oy %2.0 anca diye, yok olmaz kesin kazanıcaz diyolar sonuç en fazla %2.5:) :):)

AKPARTİYİ çekemiyorlar AKPARTİSİZ de olamıyorlar..Siteden uzaklaştırılıyorlar,tekrar girip laf yetiştiriyorlar bunları SP liler yapıyorlar.Şahsen ben gidipte onların sitesine bi harf yazmam

eda05 04-10-2009 17:09

Alıntı:

ilkertuna Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 577107)
AKPARTİYİ çekemiyorlar AKPARTİSİZ de olamıyorlar..Siteden uzaklaştırılıyorlar,tekrar girip laf yetiştiriyorlar bunları SP liler yapıyorlar.Şahsen ben gidipte onların sitesine bi harf yazmam

evet haklısınız bende girip tek kelime yazmam..Ama doğru çekemiyorlar zaten yakında da çatlarlar büyük ihtimalle:D Bizim akrabalardan da var saadetli olanlar inanın olamaz böyle birşey diyor insan ya adamlar öle sabit fikirli ki inanamazsınız geçen kadın diyor ki noldu partiniz kan kaybetti çok ili kaybetiniz dedi bizde olacak o kadar çokta fazla kaybmız olmadı kazandığımız iller bile oldu bu seçim dedik. Kadın tuttu bizim vergilerimizle gittiniz tunceliye doğuya güneydoğuya dolaplar dağıttınız yardımlar yaptınız diye şikayetleniyor sanki oralardaki insan değil..şaşırdım kaldım kadına diyoruz yıllarca orayı dışladıkları için böyle oldu diye kadın hala benim vergim banane diyo saf mı ne:D

selcuklu27 04-10-2009 17:12

saadet sana ne oluyor.

eda05 04-10-2009 17:16

saadet hırsından çatladığı için saldırıcak yer arıyor kendi çapında eğleniyor :):)

ultrAstribun 04-10-2009 17:39

Eskişehir Belediye Başkanı doğal olarak kazanma duygusuyla böyle bir şey yapmıştır.
Saadet Partisi kendilerine göre yükseldiklerini medya önünde söylüyor ama işin iç yüzü bu şekilde değil.
Bu durumdan onlarda şikayetçi.

emrecan_18 04-10-2009 22:37

Bunlara hizmet yaramıyor malesef.Birileri bunların ekmeğine yağ sürüyor işte.Eskişehir'in AK hizmet almasını çok istiyordum bende başbakanım gibi.

Morte 04-10-2009 23:59

Alıntı:

emrecan_18 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 577467)
Bunlara hizmet yaramıyor malesef.Birileri bunların ekmeğine yağ sürüyor işte.Eskişehir'in AK hizmet almasını çok istiyordum bende başbakanım gibi.

Oysa ki 2-3 gün önceden "Hoşgeldin AK Belediyecilik" diye de billboard'lara yazmıştık ama... :(

FarukARSLAN. 04-11-2009 03:00

Alıntı:

kasım Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 576904)
Hayır hiçbirşey yapmadık.
Yapmışsak çakılık ispatla
İspatyamayarak kıvırıp çakallık yapma...
İspatlayamayacağın sözü söyleme

AL KARDEŞ.
Afiyetle ye.

Biz yiyemeyeceğimiz muzu soymayız bunu bil.

Çakallık sizin aynadaki tezahürünüzdür.

GÖR EY FORUM, GÖR KIVIRIŞI-MORARTIY;I BU ZÂT-I ŞÂHÂNE'NİN DİRAYETİNE ŞAHİD OL.

Bekledim 'armut'umuz dalında iyice olgunlaşsın da öyle koparıp yiyelim.
Tam 'armut'laştı, tadalım şimdi.

--
İşte. Mevzu bahis, bunların 22 Temmuz öncesi medyaya da celbeden 'İsmailağa cemaatinin oylarına konma' meselesi.
Cemaat seçimden 2-3 gün evvel AK Parti'yi destekleme kararı alıyor ve telefonla bunu üyelerine bildiriyorlar.

Ama bu 'şirretler' araya girip yönlendirme yapıp o telefondan arıyormuş gibi yalanın ardında ''OYLARIMIZI SAADET PARTİSİNE VERECEĞİZ'' sözünü söylüyorlar.

Hocamız da derhal bunları savcılığa veriyor ve olay medyaya intikal ediyor.
Medya mensuplarına telefonuyla pozlar bile veriyor bu yolla Zekeriya Yücedal hocamız.

İşte bu yüzden İsmailağa lafı bugüne kadar ağızlarından düşmüyor bunların!

HANİ AK PARTİ'YE İDİ BUNLARIN OYLARI feveranları bu yüzdenn.
Buyrun 'cinliğe'; 20 Temmuz 2007 AKŞAM manşet--
http://img13.imageshack.us/img13/268...acinlii20t.jpg

Bak sen şu 'Bir Saadet'li' nin yaptığınaaa...

---

Bu da aynı gün ki Güneş gazetesinin 'koca koca' manşeti;

http://img11.imageshack.us/img11/268...acinlii20t.jpg

Hafızalar bunları unutmadı muhterem, bu NUMARALARI unutmadı. :evet:

Hadi bakalım, kaçacak delik mi arayacaksın, özür mü dileyeceksin yoksa tükürdüğünü mü yalayacaksın.

Bu da son sözüm:
A-LA-MAZ-SI-NIZ
:karizmatik:

All times are GMT +3. The time now is 21:03.