![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
Yazıyorum zaten kardeş, önerin için çok sağol :cool: |
Fıtık oluyorum yahu. Ak parti'yi sevmessin yaptıklarını benimsemessin, ne bileyim negatif yönde elektrik alırsın. Ben sevmediğim yerde 1 saniye bile duramam.
Adam üye olmuş durmadan Ak Parti alehine yazılar yazıyorlar. Amaç nedir bilmiyorum, burada gereksiz tartışmalar çıkartıyorsun. Ben bu tip insanlara SORUNLU insanlar diyorum.. |
işte kasımla senin aranda kocaman bir fark var...:ayutandım:
çünkü kasım herkese açık bir kardeşim.. fikrini savunmak için her halukarda girer... benim çok taktir ettiğim bir kardeşimdir.. |
Alıntı:
Biz her ortamda bulşunuruz, doğruları söyleriz istensekte istemenmesekte... Daha önce dedim FARK VAR Saadet Var |
Garez var Saadet var.
|
Alıntı:
Peki Erbakan hoca İktidara geldiği zaman demokrasi oluyorda Ak Parti iktidara geldiği zaman neden demeokratur oluyor? |
Alıntı:
|
Alıntı:
Onlarla benim aramda kocaman fark yerine Numan kurtulmuşun dediği gibi saadet kadar fark var |
Alıntı:
|
Alıntı:
Hocamız demokrasi olmamasına rağmen birinci geldi, iktidar oldu. Demokrasi olsaydı 28 şubat olur muydu ??? |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Biz girmesek inanın bizi mumla değüil kibritle ararsınız :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
Ergenekon felan sizi aldatmasın. Demokrasi felan türkiyede yok. Demokrasinin olduğunu sadece darbenin yapılmadığı göstermez. Binlerce sebebi var. Bunuda söyleyeyim darbecileri siz değil kendi kendilerini bitirdiler. Onlar 28 şubatı yaparak halk askeriyeyi gönlünden attı. Eğer halk askeriyeye güvenseydi çok darbe olurdu. Bunun sebebi yine biziz :) Kafana takılan her soru için buradayım |
Alıntı:
Heralde çok zma yaptığınızdandır. Biz %2 zam yaptık siz %256 bunları yapmışsanız doğru halk huzurlu :cool: |
Erbakan Hocamızın Saadete gelmesi, sadece vitrin önüne konması demektir. Bence şu dakikadan sonra Saadet Partisi kendi yolunu çizmeli. Kendi ayakları üzerinde kalmayı öğrenmeli. Erbakan Hocamızın da bu biliçte olup, vitrin adamı olmayı reddetmesi lazım. Tek üzüldüğüm konu, nasıl bir anlayışımız var ki böyle bir insanı bunca ıl siyasetten mahrum ettik? Çok büyük kayıp. Sonra Deniz Baykal'dan dert yanarız.
|
Alıntı:
Halk askeriyeye güvendiği için mi oldu darbeler. Adnan Menderes Halk askere güvendi diye mi asıldı? ya da 82 darbesi halkın desteğiyle mi yapıldı? Ve şimdi Halk askeri desteklemiyor diye darbe yapamaz diyorsun. Gerçekten bravo yani... |
Alıntı:
Diğerlerine katılıyorum.:güzel: |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Tek halkla olmuyor darbe... Halk hiçbir darbeyi istememesine rağmen yapıldı. Halk bunlara rağmen askeriyenin arkasındaydı. 28 şubatta yeter dedi halk. Daha yeni söylediklerim biraz mizahiydi. Ama doğru şeylerdi. Akp hükümetinin elbette olumlu adımları var bunu inkar etmiyoruz. Dediğim gibi biz bu dünyadan çıkmak, siz bu dünya ile beraber ilerliyorsunuz Bu dünya içinde ne yapsan boş... |
Alıntı:
Akp kuruldu. Millet ha akp ha saadet dedi. Şimdi ise anlamaya başladı yavaş yavaş |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Evet aynı yerde kesişiyor. Bu düzenle beraber ilerleyenler Bu düzene karşı ilerleyenler Aramızdaki fark bu kısacası Ben çıkıyorum hayırlı geceler kardeşim... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Ama millet Ak Partiden bıksın, o zaman oylar geri bize döner diye düşünürseniz ohoo.. Yaraya doğru merhemi sürmezseniz o yarayı kangren edersiniz. |
Gözleri var GÖRMEZLER! Kulakları var DUYMAZLAR! Ağızları var Gerçekleri SÖYLEYEMEZLER!.
Tam oturdu bu sözler cuk diye. |
Alıntı:
söylediklerin gerçekten saçmalık. 28 subatta halk yeter demiş.. sarıkız ve ayışığı darbe planları halk istemedi diye yapılmadı... herşeyi kendinize yontmaya çok meraklısınız... |
Alıntı:
Oy verdirditilmez alınız kardeşim. Kimse halkın iradesine hakim olamaz ancak halk iradesini teslim eder tıpki günümüzde ve geçmişte olduğu gibi. :güzel: |
dün 28 şubatta mağdur olan erbekan hoca şimdi ak partiye 28 şubat yapmaya çalışan ergenekoncuların değirmenine su taşımaktan ileri gitmiyor.
şimdiye kadar nasıl yaşadı acaba ? birilerine biat ederek yaşadı. biat etmeyip hakkı söyleseydi ya turgut özal gibi olur zehirlenirdi ya da muhsin yazıcıoğlu gibi helikopterle suikast düzenlenirdi. bugün Başbakan recep tayyip erdoğana yıpratma çalışmasında bulunan doğan medyasında haberleri eksik olmuyor. kendisine aczmendileri ali kalkancıları çıkaran doğan medyası şimdi de Ak partiyi yıpratmak için doğan medyasıyla işbirliği içinde. |
Alıntı:
GERCEKLERİ SÖYLEYENLERMİ ÇIKTI BU ENDİŞE NEDİR DOĞAN MEDYASI SİZE HELAL DA BİZE HARAMMI VE HALA DOGAN MEDYASINDA BİRE YÜZ ÖNDESİNİZ YEMEZLER |
Komplo senaryolarına,ve geleceği okumaya hiç kimsenin aklı yeterli değildir! Zaman en büyük ilaçtır.Erbakan Hocanın meramını zamanla anlayabiliriz ancak!
|
Bence köşesinde oturmalı .
|
Alıntı:
|
Arkadaşlar neden her zaman bir ağız dalaşı oluyor siyaset bu mudur?Böyle siyaset olmaz.Siyaset icraat işidir laf işi değil.Bizim diğerlerimizden farkımız olmalı.Elbetteki herkes inandığı şeyi savunur.Kimse kimseye birşeyi iddia etmemeli İKNA etmeli.Bu daha önemli.Her ne kadar savunduğumuz şeyler farklı olsada kalp kırmasak daha ii olur.Düşüncelerimin zıttı varsada kalp kırmadan yazabilir:)
|
nakadar büyük bir gaftır bu....
daha kendine hayrı yokmuş:( |
All times are GMT +3. The time now is 15:31. |