![]() |
En'lerinde yer verdiğin için teşekkürler "aeo92" kardeşim.
|
En Aktif Üye: ....... FarukARSLAN, ak_kelebek, özgünirade, Feyza, Ay_ışığı :evet:
En Yardımsever Üye: ...... Ak_kelebek, duyguseli, FarukARSLAN, :) En Ciddi Üye: ....... Katil, Yalçın abi, adem etyemez :saygılar: En Çok Rastladığınız Üye: ....... [o]bjektif, Tarihsever, Ümmü_seleme, aeo92, ensartopcu :evet: En Fanatik Üye: ....... Ben, Sevdesu, Ak_kelebek, KaraEşref, ultrAstribun :saygılar: En Tatlı Başbelası üye: .......kubla, azra, çilik, Ak_kelebek :V En Geveze Üye: ....... Ben, sevdesu, kubla, ömerfaruk, ümmü_seleme :V En Karizmatik Üye: ....... Yalçın abi, FarukARSLAN, Morte, Gökmen, ATmaCA53 :karizmatik: En Kibar Üye: ....... cnn, Siyahgül, Gurbetçi_merve, Zeynep, Feride :) En Komik Üye: ....... Ben, Tarihsever, ümit-ak, k@rfez, Morte :w: En Daimi Üye: ....... Ak_kelebek, Yalçın abi, Duyguseli, Feyza, Ruh_i zar :saygılar: En Paylaşımcı Üye: ....... Ak_kelebek, Ben, FarukARSLAN, Ümit-AK :evet: En Sevimli Üye: ....... Sevdesu :çiçek: En Sinirli Üye: ....... Katil :V En Heyecanlı üye: ....... >>Reyyan<<, ensartopcu, aeo92 :şaşkın: En Sabırlı Üye: ....... Yalçın abi, KaraEşref, ahmetermiş :saygılar: En Sakin Üye: ....... Yalçın abi, cnn, CAN AK :saygılar: En iyi İmza: ....... Sevdesu :) En iyi Kullanıcı Adı: ....... Alem_i Ervah :saygılar: En Efendi Üye: ....... cnn, Feride, :) En Muhalefet üye: ....... Ümmü ve diğer Spl,ler... :V En Bilimsel üye: ....... ??? En Tekrarcı üye: ....... Azra, Kubla :V En Milliyetçi üye: ....... FarukARSLAN, ak-türk :saygılar: En Özgürlükçü üye: ....... ??? En Aykırı üye: ....... islam, kararlı :V En iyi Yorum yapan Üye: ....... Yalçın abi, KaraEşref, Özgünirade :saygılar: En Kendine güvenen Üye: ....... Ümmü_seleme, İshakYılmaz, Gölge :evet: En Anlaşılamaz üye: ....... ??? En Anlaşılır üye: ....... Feyza :saygılar: En Yeteneğini yansıtan üye: ....... Siyahgül, Duyguseli, FarukARSLAN, Ümit-AK :saygılar: Eğer unuttuklarım varsa affola kusuruma bakmasınlar :utangaç: ben balık hafızalımıymışım neymişim öle diyorlar bana demekki suç bende değilmiş... ;D :hihi2: İnşALLAH unuttuklarımı düzenleyip yerlerine yazacağım... :utangaç: |
aeo92 enlerinde yer vermişsin.. eksik olma..:)teşekkürler..:gül:
Meçhul sana da teşekkürler enlerinde yer verdiğin için..:çiçek: |
En Sevimli Üye: .......meçhul,körfez,ak-kelebek,obejektif(onur),gurbetcimerve,azra,beyazgü lüm
teşekkür ederimm sevde :ayutandım::gül: |
En Fanatik Üye: azra, mechul
En Sabırlı Üye: azra, katil teşekkürler aeo:utandım:;1 |
En Tatlı Başbelası üye: .......kubla, azra, çilik, Ak_kelebek :V
En Tekrarcı üye: ....... Azra, Kubla :V :V:V:utandım:;1teşekkürler meçhull |
enlerinde yer veren dostlara teşekkür ederim
şimdilik sadece nicklerini biliyorum inşallah yakın zamanda isimlerini öğreneceğim tekrar teşekkür ederim |
en lerinde yer veren tüm arkadaşlara teşekkür ederim hepiniz çok değerlisiniz :)
|
Enlerine layık gören değerli arkadaşlara çok teşekkür ederim. ;1
|
Alıntı:
Çok teşekkür ederim enlerinde yer verdiğin için:evet: |
Alıntı:
|
[quote=Ümmü_Seleme;580794]En Daimi Üye: ..duyguseli...ak kelebek...siyahgül...ay ışığı...feyza...
/quote] Çok teşekklürler cimcimem |
Alıntı:
|
Enlerinde yer vermeye değer gören tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim:gül:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
meçhul enlerinde yer almak çok güzel ve benim için çok özel çok teşekkür ederim ;)
aeo92 enlerinde bana yer ayırdığın çok teşekkür ederim beni seni dalgınlıgıma gelmiş unutmşum kusuruma bakma şimdi hemen düzeltiyorum..... |
En Komik Üye: ....... tartışmasız meçhul ve objektif(onur),aeo92 (düzeltemedim buraya ekledim :D )
|
ne güzel 1 den 6 ya kadar ismim sohbet mekanı ismimle geciyor :olmaz::olmaz:
|
bu yaptıgınız ayıptır!!!!!!!!!! tamam sohbet tarafını sildiniz ama ben düzeltme yapamdığım için bir arkadaşı eklemştim enlerme onu neden sildiniz??? konu dışına çıkılmadığı halde???? açıklama bekliyorum :@
|
Alıntı:
|
enlerinde yer aldığım arkadaşlara çok teşekkür ediyorum....sitede daha çok yeniyim herkesi yavaş yavaş tanıyorum...2-3 gün içinde bende enlerimi yayınlayacağım....
|
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
enlerinizde yer almak güzeldi sağolasınız:saygılar: |
En Milliyetçi üye: türk_of_the_toon
En Anlaşılır üye: ......._Son_,ultrAstribun,K@rfez,Türk_of_the_Toon, milletin adamı TEŞEKKÜRLER ARKAdAŞLAR |
enlerinde bana yer verdiğin için saol meçhul
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Teşekkür ederim(: |
Alıntı:
Çok ileri görüşlüyüm efendim... :hihi2: |
En Aktif Üye: .......
En Yardımsever Üye: neşe En Ciddi Üye: .......neşe En Çok Rastladığınız Üye: .......neşe En Fanatik Üye: .......neşe En Tatlı Başbelası üye: .......neşe En Geveze Üye: .......neşe En Karizmatik Üye: .......neşe En Kibar Üye: .......neşe En Komik Üye: .......neşe En Daimi Üye: .......neşe En Paylaşımcı Üye: .......neşe En Sevimli Üye: .......neşe En Sinirli Üye: .......neşe En Heyecanlı üye: .......neşe En Sabırlı Üye: .......neşe En Sakin Üye: .......neşe En iyi İmza: .......neşe En iyi Kullanıcı Adı: .......neşe En Efendi Üye: .......neşe En Muhalefet üye: .......neşe En Bilimsel üye: .......neşe En Tekrarcı üye: .......neşe En Milliyetçi üye: .......neşe En Özgürlükçü üye: ......neşe En Aykırı üye: .......neşe En iyi Yorum yapan Üye: .......neşe En Kendine güvenen Üye: .......neşe En Anlaşılamaz üye: .......neşe En Anlaşılır üye: .....neşe.. En Yeteneğini yansıtan üye: ....... neşe ak kelebek yanımdan geçemez;;) |
burda neşe ye karşı duygusal bir bağ olmuş :D
|
hepimiz neşeyiz :)
|
burada benim adım yok.
en aktif yeni üye : selcuklu27 |
En Aktif Üye: ....... Ümmü_Seleme K@RFeZ En Yardımsever Üye: Herkez En Ciddi Üye: ....... Adem Etyemez ishakyılmaz En Çok Rastladığınız Üye: ....... Ümmü_Seleme Meçhul FarukARSLAN En Fanatik Üye: .......[O]bjektif ultrAstribun En Tatlı Başbelası üye: ....... - En Geveze Üye: ....... FarukARSLAN Ümmü Seleme türk_of_the_toon En Karizmatik Üye: ....... - En Kibar Üye: ....... - En Komik Üye: ....... K@RFeZ Meçhul En Daimi Üye: ....... - En Paylaşımcı Üye: ....... Çok var J En Sevimli Üye: ....... - En Sinirli Üye: ....... redyellow En Heyecanlı üye: ....... - En Sabırlı Üye: .......- karaeşref En Sakin Üye: .......- En iyi İmza: ....... Siyah Gül Arkadaşlar sizlerin arasında henüz yeni sayılırım bu kısa sürede tanıyabildiğim kadar yaptım listemi ;1 |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
En Ciddi Üye: ....... Adem Etyemez ishakyılmaz
teşekkürler aslında o kadarda ciddi sayılmam konusuna göreyimdir:)sağolasın |
En Aktif Üye: Meçhul, Azra, Özgün İrade, ÜmitAk
En Yardımsever Üye: Siyah Gül, Duyguseli En Ciddi Üye: Yalçın, Dilemma, FarukArslan, İshakYılmaz, reyAkbay En Fanatik Üye: .Ultratribün En Karizmatik Üye: Yalçın, Özgün İrade, Dilemma, SiyahGül 07, Ömer Faruk, FarukARSLAN, Alem-i Ervah En Kibar Üye: Yalçın, Siyah Gül, Beyazgülüm, Ümmü Seleme, AkKelebek, Ömer Faruk, Ay Işığı En Komik Üye: .Meçhul, Morte En Daimi Üye: .Politikacı, Siyah Gül, Duyguseli, Ak Kelebek, Ümmü Seleme, Yalçın, Feyza, Özgün İrade, Neşe, Ak Türk En Paylaşımcı Üye: .Meçhul, Ak Kelebek, Azra En Sevimli Üye: .Gencdadaslar, Kübla, Sevdesu En Heyecanlı üye: .Gencdadaslar En Sabırlı Üye: Yalçın En Sakin Üye: Dirilis.F, Sevdesu, aeo92 En iyi İmza: .Adem Etyemez En iyi Kullanıcı Adı: Ay Işığı En Efendi Üye: Neşe, Dilemma, K@rfez, Tarantula, Dirilis.F, Demir Ex, objektif En Bilimsel üye: .Yalçın En Milliyetçi üye: .Feyza ve ben ;1 En Özgürlükçü üye: .Feyza En Aykırı üye: .Türk of the toon En iyi Yorum yapan Üye: Feyza, Dilemma, Yalçın, Duyguseli, FarukARSLAN En Kendine güvenen Üye: Melektube, FarukARSLAN, EnsarTopçu, aeo92, Objektif En Anlaşılamaz üye: .Türk of the toon En Anlaşılır üye: Melektube, Yalçın, Dilemma, Diriliş F, Feride, Tarihsever En Yeteneğini yansıtan üye: Dilemma |
En'lerinde yer verdiğin için telekkür ederim karaeşref abim :)
|
En iyi İmza: .Adem Etyemez
teşekkür ederim eşref kardeşim |
Kara eşref enlerinde yer verdiğin için teşekkürler..
|
All times are GMT +3. The time now is 09:40. |