![]() |
Milliyetçi Hareket Partisi bu ülkede iktidar olacak en son partilerden biridir .
Çünkü mhp etnik Türk milliyetçisi bir partidir ve hiç bir zaman toplum partisi olamayacaktır. Çünkü TC onlarca etnik unsur hep birarada yaşamaktadır . Mhp insanları bölen ve insanları asimile etmeye çalışan bir zihniyetin ürünüdür Bu yüzden Mhp nin iktidar olması İMKANSIZ dır ! Günümüzde ülkücü hareket vahim bir noktadadır . Benim babamda 70 lerde ülkücüydü fakat mhp nin şoven Atatürk milliyetçisi çizgisine kaydığını görünce safını değiştirdi.. Günümüz ülkücülüğü parayla satın alınabilir . Günümüz ülkücüleri ucuz vatanseverlik örneğini en iyi şekilde sergilemektedirler Şöyleki Kürdistan lafını ağzına almayan ve bunu söyleyenleri bölücü hain ilan eden Ülkücü hareket Kürdistanın başkenti Erbili inşaa etmekte geri kalmıyorlar. Kürdistanı Ülkücüler kuruyor ! Erbildeki Türk firmaların %75 i ülkücü kişilerin elindedir ! Evet bu örnekte görüldüğü gibi ülkücülerin vatanseverliği para ile satın alınabilir ama AK ELÇİLERİN VATANSEVERLİĞİ PARA İLE SATIN ALINAMAZ !! Selamunaleykum |
ruhi zar bu arada babana söyle MHP yi yakında bu ülkenin başında görmeyi yavaş yavaş alıştırma yapmaya başlasın.zorluk çekmesin sonra
|
Alıntı:
Haklısın... Zamanında Ülkücülük Vatanını seven, Atasını seven ''TÜRK''ler tarafından temsil edilmekteydi ama sonradan ne olduysa oldu etnik siyasete başlayınca... |
Alıntı:
Buna gülünür. Ne yapacaksınız mafya teşkilatınızla zorla oymu alacaksınız... ;ı: :hihi2: |
TURKIYE DE BAZILARI BAZI PARTILER SIVIL TOPLUM ORGUTLERI SUNU ANLAMALI BIZI DINIMIZDEN KULTURUMUZDEN OSMANLIDAN KOPMUS BIR MILLET DEGILIZ BU RUHA EN YAKIN KIMSE BIZIM BASIMIZIN TACIDIR SIMDI HERKES BU DEGERLERE ESASLANARAK TARAFTARI OLDUGU BIRIMLERI BIR GOZDEN GECIRSIN
AMA BUNU YAPARKEN BAZI YENILIKLERI BIR KENARA KOYACAKSINIZ TEK PARTI DONEMINDE YAPILAN HICBIR YENILIK DEMOKRATIK DEGILDIR SIMDI DUSUNUN INSAN HAKLARINI EN COK HANGI HUKUMET SAGLADI BASORTUYE EN COK HANGI HUKUMET SAHIP CIKTII DUSUNUN BU GUNE KADAR DUNYADA HERKESIN GOZLERI ONUNDE OLAN MUSLUMAN KATLIAMINA HANGI HUKUMET BIR DIK DURUS SERGILEDI EKONOMIK ALANDA HANGI HUKUMET ZAMANINDA AVRUPA NIN ALTINCI BUYUK EKONOMISI OLDUK YOKSA OLDUK TA BEN MI BILMIYORUM ELBETTE EKSIKLER VAR AMA BUNUN BUTUN SORUMLUSU CAHILCESINE BU GELISIMLERE KARSI DURANLARINDIR EVET BUTUN IYILER OLDURULDU AMA HER ZAMAN YERINI BIR IYI ALDI BU ADAMA ALLAH IN IZNIYLE HICBIR SEY OLMAYACAK BU BAYRAK ASLA ASAGIYA INMEYECEK BU MEMLEKET CAGDAS ATATURKCU OLDUGUNU SOYLEYEN HUKUMETLERI DE GORDU FASISTLERI DE GORDU BIRILERI AYRIMCI OLDU MASA OLDU BIRILERI EZAN IMIZI TURKCE OKUTTU CANLARI CEHENNEME ALLAH ONLARA IKTIDAR YUZU GOSTERMEYECEK INSAALLAH |
Alıntı:
Babama bunu söylesem epey güler heralde(: Nasıl alışırız Mhp iktidar olursa=/ Çok düşünüyosunuz onları(: Ama endişeye gerek yok dimi? Olmayacak duaya amin demek sizin ki(: Madem kendinden bu kadar eminsin, Neden insanların yaptığı yorumlar zoruna gidiyo? Gül geç(: Neden bu çığırtkanlık(!) |
Alıntı:
|
Alıntı:
Kim ezberletti bu sözleri sana :D:D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
Çok doğru benim tanıdığım çoğu MHP'li Bahçelinin gitmesini dört gözle bekliyor... |
mhp saygı göstermiyoruz chp ile işbirliği yapanlar daha sonra bende ergenekonun avukatıyım diyenler biden biri değldir, bu nsıl milliyetçilik daha dün bunlar ile kavgalydınz çatışma içerisindeydniz bugün ise ergenekonun destekçilerinden oldular..
|
ARKADAŞIM SİZ ARTİSTMİSİNİZ YOKSA BENMİ ANLATAMIYORUM.BU İŞTE BİR TERSLİK VAR.Yahu Sayın Bahceliyi sevmeyen sizsiniz biz değil .bir de ülkücü ayağına yatıp sağda solda atıp tutan bir kaç tane çakal.Diğerleri evelallahın izniyle partimizin ve de sayın liderimizin etrafındayız.aldığımız oylar bunu ispat ediyor.ve gene Allahın izniyle önümüzdeki ilk genel seçimlerde çok çok daha güçlü olarak kendimizi göstereceğiz.kormayın sizide kardeş parti yaparız.ne de olsa fazla kalıcı değilsiniz .ama biz her zaman şerefli milliyetci oylarla bu ülkenin lokomotifi olmaya devam edeceğiz.Rahmetli başbuğumuz olsa idi o bile bu durumu takdir etmeden durmazdı.MHP doğru yoldadır ve ne yaptığını biliyor.Boşuna heveslenmeyin.MHP yi kimse yıpratamayacaktır.Allahtan başka kimsenin buna gücü yetmez.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
OooO seni özellikle göndermişler ki bu ezberlettikleri paragraflardan anlaşılıyor özel çalıştırmışlar seni... |
Alıntı:
benim tanıdığım ne kadar mhpli varsa hiç seveni yazarlar bile bunu açıkça söylüyor benim yada bizim kişisel görüşlerimizin dışın fazlaca söyleyen var |
Beyler bırakın uğraşmayın AÇ TAVUK KENDİNİ BUĞDAY AMBARINDA SANIRMIŞ :D
bunlar iyi havaya girmiş havalarını millet alacak yine :) 22 temmuzdaki gibi mhp ile saadet zaten sürekli tek başına iktidar oluyor bir baykal yenilgiyi kabul ediyor :) |
Beyler=/
(: |
Alıntı:
:D:D:D:D:D Ne yapsın artık Baykal yenilgiye doydu be kardeşim ama bunlar doymamış anlaşılan xD |
Alıntı:
aslında burada neden banlanıldığını şimdi daha çok anlıyorum. İnsan buraya geliyor bir şeyler yazıp paylaşmak için fakat daha sonra öyle ilginç yorumlar okuyorki kafayı yemek ne mümkün.delirirsinde banlanırsında. Kardeşim size mi soracaz Bahçeliyi sevip sevmediğimizi.Bir kaç çakal hariç hepimiz onun çevresindeyiz.siz sevmeyin ama MHPli gibi davranıpda bahceli şöyle böyle demye hakkınız yok haddiniz hiç yok.severiz sevmeyiz o bize ait bir şey sizemi düştü yorumu.biz bbp yide severiz ama gider sonunda oyumuzu MHP ye atarız size ne.siz kendi erimenize bakın. Peki diyelim MHP nin başına Devlet bahceliden daha iyi birisi geldi .Çok mu hoşunuza gidecek bayılacakmısınız.MHP nin oyları yükselince göbek mi atacaksınız.cevap verin Allah Allah yahu.:kızdım: |
bu günlük bu kadar .biz boş insan değiliz.birazda para kazanacağız.malum kriz belimizi büktü.bizi teğet geçmedi.
sonradan görüşmek üzere tekrar.Allaha emanet. |
Alıntı:
By-kal yenilgiye doysaydı istifa ederdi yahuuu... :w: :D |
Alıntı:
Deli inadı var o adamda :D ne kadar nereyi berbat edersem kâr dır diyor devleti berbat edemiyorum bari partiyi berbat edeyim diyor çöreklendi kaldı orda :D:D |
Sayın bahceli 3009 yılında iktidara gelir sen merak etme:D sizinkisi başbakanımın deyimiyle kafatası milliyetçiliği.ne güzelde söylemiş başbakanım
|
Alıntı:
|
evet doğru başları değiştimi ne olur ya berbat bir hal alır heryer...bırakın böyle gitsin dua edelim hatta..git gide oylarını düşürüyorlar...Yeni birileri geldiğinde oy almalarından iyidir bu şahıslar..ben şuan mustafa sarıgülden korkuyorum...inşAllah bir genel başkanlığa geçmez....
|
Alıntı:
|
Şu ülkede iktidar nasip olmayacak tek parti milliyetçi partilerdir. Çünkü Türkiye bol etnik kökenli bir ülkedir. Bahçeli başbakan olursa Türkiye büyük oranda bölünür. Kaos çıkar
Doğu bölgelerinde kesinlikle otoriteyi sağlayamaz Hiç bir Kürt bahçeliye oy vermez verende halkına özüne ihanet etmiş demektir. |
Alıntı:
|
Alıntı:
güldürme insanları...mhp yükseliştemi? anasol-m deki gibi olursunuz yine... insanları yiyecek bir lokma ekmeğe muhtaç bırakırsın... aman Allah uzak etsin sizleri... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
hem bir lokma ekmeğe hemde bir lokma huzura. |
Alıntı:
sene 2000 değil..dediklerin o zamanlarda kaldı.... sene 2010 buraya gel..... |
Alıntı:
|
Huzurdan bahseden arkadasa ithafen :)
Butun ulkede sukunet hakim olsa her yer gulluk gulistanlik olsa,Ben Bahcelinin hitab ve ses tonunu duyunca huysuzlaniyorum yavv :) |
Alıntı:
Birakin su ajitasyon yapmayi.. sizi doldurmuslar ülkü ocaklarinda sonrada piyasaya sürmüsler!.. daha iki kelimeyi bir araya getiremeyen güruh burada gelmis kendi capinda yorumlar yapiyor!.. Ekonomiden bihaber olan insanlar gelmis aclik, yoksulluk üzerinden siyaset yapiyor!.. Hadi oradan hadi oradan bu halk sizin zamaninizida biliyor bir gecede bu ülkeyi fakirlestiren zihniyet en son konusacak zihneyettir!.. |
Alıntı:
Şu foruma bakın bir tane bile ne Chpli ne Mhpli eleman adam gibi tartışma yapamıyor. Söyleyecek lafları yok herhalde. |
Alıntı:
ezberlemişler geliyorlar... |
All times are GMT +3. The time now is 05:44. |