![]() |
''Sp ile ilgili gelen eleştrileri cevaplamak veya yorum yapmak bana düşmez.''
cümle gayet net. Cevap vermemin nedeni de bu saatte cok nadir insan bilgisayar basında olup konusucak birşeyler buluyor. Amaç muhabbet olsun yani. :saygılar: |
Herhangi bir rahatsızlığım yok çok şükür. Sol alt köşeye bakarsanız orada
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (1 Kayıtlı üye ve 0 Misafir) şöyle bir yazıyı okuyacaksınız. Yani eğer o mesaja ben cevap yazmassam muhabbet biticekti. Ayrıca söyliyecek bir kaç şeyim daha vardı okursanız anlarsınız. Paragrafa üstteki mesaja cevap vererek başlayayım dedim. Kötü bi niyetim yoktu :) |
Herkes anladı mı AK Parti'li olmayıp AK Parti'li gibi görünmenin kendisine bir yarar sağlamayacağını ve kimseyi inandıramayacağını?
Anladıysa konu dışı yorumları silelim. :) |
Alıntı:
Herkes anlamamış Faruk'çum anlasa Sp le ilgil yorum yapmak ve cevap vermek bana düşmez dermiydi muhterem cemaat... ;;) |
Son yazdığın mesajdan başlayabilirsin :)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Ben bazı partilerin destekçlerine cemaat derim de... ;;) |
"Kargalar ötmeye baslayinca bülbüller susar."
MEVLANA size mevlana hazretlerinin güzel bir sözüyle veda etmek istedim. Haydi hayırlı geceler :) |
Alıntı:
Sen seni bil sen seni, sen seni bil sen seni bilmez isen sen seni patlatırlar enseni... Hay ALLAH nedense buda benim aklıma geldi... :) |
Ah şu kargaların kendini bülbül sanması...
|
Anlamadığım şu.. Hoca o şekilde yorumlarken, Yargıya intikal etmiş bir dava oldugunu ve bunun hakkında konuşmanın sadece o davayı yavaşlatıcağı mesajını vermiş.. Neden bu kadar büyüttünüz..
Sonuçta hoca yıllardır iç ve dış mihraklar derken, İçden kasıt olarak Ergenekondan bahsediyordu.. Zaten bi dünya insan yorum yapıyor yok şöyle yok böyle.. Hoca en iyisini yapmıyormu? Nasıl olsa talebeleri bu işin kökünü temizlemeye adım adım yaklaşmıyor mu? Vesselam!.. |
Alıntı:
Bazılarında Erbakan hocayı eleştirmek bir büyük başarıymış gibi bir hal var, bunu bir türlü yıkamıyorlar. |
Alıntı:
O gömleği kimse size zorla giyin demiyor. İster giyin ister çıplak gezin. Bu sizin bileceğiniz bir şey. Ha Sayın Erbakan için din üzerinden siyaset yapıyor demişsiniz ya... Allah din üzerinden siyaset yapan, dini siyasete alet eden, din istismar edenlerin ve tüm müfterilerin belasını versin. Okey? |
Alıntı:
sen insanla devleti ayırt et sonra ülkemizi eleştir |
Alıntı:
sen hangi dünyada yaşıyorsun bilmiyorum ama türkiyede iktidar olmak her işi istediği gibi yapmak değildir. o kadar faktörler varki sen küçük çocukların gerçeklerin farkında olmayan insanların yorumu gibi yorum yapmışsın..... |
sayın erbakan artık farklı bir söylem geliştirmeli milli görüş gömleği falan artık bu tür söylemler tutmuyor.şahsa bağlı bir siyaset izlenirse bir faydası olacağını düşünmüyorum.saygılar
|
Alıntı:
Senin farkında olduğun gerçekleri allah bana farkettirmesin. Sen kendi doğrularınla yaşamaya devam et benim doğrularım bunlar. Sen beğenmedin diye değiştiricek diilim.Şer gördüğünde beğenmediğinde hayır vardır belki kesin hüküm koyma.Hadi allaha emanet.. |
Alıntı:
Arkadaşım anlama problemin mi var ne demişim ben zaten insan dostunu satmaz ama devletler için böylemidir bekleyip görücez demişim..İnsan ile devleti kıyaslamadım ben orada bekleyip görücez dedim..Ama sen hangi uzvunla okuyosun eger doğru yerle okuyosan algılama problemi mi yasıosun onu bilmiyorum.. |
Alıntı:
ben bana beğendirmek zorundasın demedim ama sen yorum yaparken ergenkon ve benzeri vatan hainleri yokmuş gibi davranmışsın ben onu ima etmek istedim kesin hüküm koyduğum yokzaten |
Alıntı:
bizde bi devlet olduğumuza göre bekleyip görmeye gerek yok tüm devletler menfaati için çalışırken biz yunanistanla dost olmaya çalıştıkda ne oldu azerilerde kendi hatlerini bilsin biz her kara günlerinde destek olduk tam atılan çamurun izini bile silme imkanı bulmuşken kendilerine göre bazı tavırlar alıp hatlerini aşmasınlar onlarda türkiye cumhuriyeti başbakanı ve cumhur başkanı garanti vermiş neyi bekleyip görecezki. |
Alıntı:
SİZİN ONUN DERİN UFKUNA AKLINIZ ERMEZ, BÜYÜK DAVA ADAMLARI GEYİKLE ANLAŞILMAZ |
Alıntı:
Bizimle uğraşan o asıl vay beee demekki derin ufkundan dolayı 28 şubatta hiç ses çıkarmadı demek derin ufkundan dolayı ergenekon hakkında bişey bilmediğini söylüyor demek derin ufku sayesinde kuruldu kurulalı ak partiye laf atıp bişeyler yapmaya çalışıyor yok be kalsın öyle derin ufuklar aklınız ermez demişsin ama merak etme bizim aklımız neyin ne olduğunu bilecek yaşta.... |
Alıntı:
KONUŞUYORSUNUZ İŞSİZLİK ARTIYOR KONUŞUYORSUNUZ YOKSULLUK ARTIYOR GELİR ADLETSİZLİPĞİ ARTIYOR AHLAKİ ÇÖKÜNTÜ ARTIYOR BÜTÜN VERİLER GÖTÜYE GİDİYOR SKIŞINCA MUDLAKA SOYLEYECEK BİR MAZERETİNİZ VARDIR EN SONUNDA EKMEK ARASI ERGENEKON VERİR SUSUTURMAYA ÇALIŞIRSINIZ Sİ,Z ERGENEKONUNDA NE OLDUĞUNUDA BİLMEZSİNİZ SADECE İSTİSMAR EDERSİNİZ ÇIKARINIZA GELEN YÖNLKERİNİ KULLANIRSINIZ BİZİM SİZE SÖYLEYECEK ÇOK ŞEYİMİZ VAR AMA DAYANAMAZSINIZ |
Alıntı:
senin bu söyledikelerine tüm mahlukat güler el şnsaf be ergenekonu alet edenler etmeye çalışanlar ortada sırf kendi koltuk sevdanız yüzünden türkiyedeki gelişimi ve gerçekleri göremeyecek kadar kör olmuşsunuz size ned esem nafile..... |
Alıntı:
BİZİ GİBİ %5LERDE GEZEN VE MASRARLARINI KENDİ CEBİN ÖDEYEREK DOĞRULARINI NE BAHASINA OLURSA YILMADAN SÖYLEYENİN BAŞKA SEVDASI VARDIR ANLAMANIZDA GEREKMEZ |
Alıntı:
kendiniz söylüyorsunuz %5 siniz o zaman %5lik kadar konuşmanız lazım öyle doğruları söylemeyi seversinizde 28 şubatta nerdeydiniz? neden muhsin yazıcıoğlu gibi dik duramadınız... |
Alıntı:
VARLIK SEBEBİ 28 ŞUBAD OLANLAR NERDEYDİ BU GÜN NERDELER DİK DURMAK AHKAM KESMEKLE OLMUYOR BİR KAC YIL ÖNCE HARARETLE SAVUNDUIUĞNUZ ŞEYLER BU GÜN BUHAR OLMUŞTUR BU GÜN GİLERDE ÇOK YAKIN ZAMANDA BUHAR OLUR HİMALAYA DAĞLARININ ETEKLERİNDEN HER YER GÖRÜNMEZ ZİRVEYE ÇIK DERİN DÜŞÜN DÜNYAYA VE OLAYLARA TARİH VE İNANC BENCERESİNDEN ACABA BÖYLE OLABİLRMİ DİYE SORGULAYARAK BAKARSAN FARKLI ŞEYLER GÖRECEKSİN ÇOKTA BAĞIRMA SES TELLERİN BOZULUR |
Alıntı:
bizim savunduğumu tek şey vatanın ve milletin özgürlüğü,menfaati tabi sizde öyl bir dert olmadığı için anlamanızı beklemem zaten biz zaten zirve yolundayız o zirveye çıkan tek osmanlıydı sizde çıkmaya çalıştınız ama beceremediniz biz yapacağız Allahın izniyle..... sestellerim değil bozulma kopsa yok olsa bile hakkı haykırmak için çabaşayacağım ses tellerim kopsa konuşamasam ellerimle yazarım ellerim kırılsa başka bir çare bulurum.... |
Alıntı:
OSMANLININ YOLU DEĞİL YIKILIŞI BÜRÜKSEL VE SİZİN KENDİNİZİ PARALADIĞNIZ BATI ALEMİNDEN GEÇER OSMANLININ SADECE HAVASINI ATIYORSUNUZ ONU İHYA ETMEK YÜREK İSTER BEDEL İSTER SABIR İSTER ONADA DERİN HAFIZA ERBAKAN HARAKETİNEDE MİLLİ GÖRÜŞ DERLER |
Alıntı:
|
Alıntı:
erbakan hoca d8 kursun sen buna dini siyasete alet ediyor diyorsun baykal da mı d8 kurdu yoksa yoksa sen iftiracımısın erbakan hocanın icraatlarını araştırın baykalın icratını araştırın ve t.erdoğan ın icraatını araştrın bakalım kim kime benziyor |
Alıntı:
Peki kardeşim size oy verenler niçin veriyorlar bana söylermisin... |
Erbakan hoca hiçbir zaman din üzerinden siyaset yapmamıştır. Hakk ile batılı ayırmıştır sadece. Hakk geldi batıl zail oldu mantığı ile siyaset yapmıştır. Sakın beni de Saadet'çi diye nitelendirmeyin. Çok koyu AK Partiliyimdir.
Birde Erbakan Hocayı, Deniz Baykal gibi birisiyle kıyaslamanız çok vahim bir olaydır. Selametle... |
Alıntı:
SÖYLEM BAŞKA EYLEM BAŞKA .SILOGAN BAŞKA YOL BAŞKA .ŞEKİL BAŞKA MUHDEVA BAŞKA .NİYET BAŞKA İSTİKAMET BAŞKA .SEN KERBELA VAKSINI BİLİRMİSİN. CENNETMEKAN ABDULHAMİTİN İSLAM BİRLİĞİ PROJESİVE VARDI VE KUR ANIN EMRİDİR. AB DEĞİL O ZAMAZANIN J.GENC TÜRKLERİ BİRİLERİ GİBİ UÇYORDU SONRA KOCA İMPARATORLUK GİTTİ SON PARÇAYI ÖLÜMÜNE ZOR KURTARDIK SENCE BU YÜZYILIN ÜMMET BİRLİĞİ PROJESİ KİMİN VAR ONA HER TÜRLÜ İFTİRA AŞAĞLAMA TARİZ TAHRİK YARGILAMA KARARTMA SÖZLERİNİ SAPTIRMA YASAKLAMA ALAYA ALMA HARAKETİN BÖLÜNMESİNİ KIŞKIRMA KİMLER TARAFINDAN YAPILIYOR NİÇİN YAPILIYOR BUNLAR SIRADAN OLAYLARMI YAPANLARI KINAMIYORUM ONLAR İNANCINI GEREĞİNİ YAPIYOR İYİDE BİZE NE OLUYOR VE BUNU SONUCUNDA ULKEMİZ EĞER HAYAL EDEBİLİYORSAK BİZİM HAYAL ETDİĞİMİZ YERDE YOKSA BU TEZGAHI KURANLARIN İSTEDİĞİ YERDEMİ |
siz köstek olurda cuntayı devirmemize karşı çıkasanız napalım avrupa birliğini bahane ederek özgürlükleri geliştirip öyle cuntayı devirecez....
islam birliğini düşünmediğimizi nerden çıkartıyorsun ahu bi şöyle düşün siz diyorsunuzki akparti dinden soğutuyor(alakası yok) chp diyorki iran olacaz baskıcı islam gelecek(yine alakası yok) bu nasıl iş bana açıklaya bilirmisin? |
Alıntı:
ŞİMDİ ÇALIŞIYORUN ERGENEKON NEDİR NE DEĞİLDİR YAZACAĞIM CHP NİN NE DEDİĞİ UMRUMDA DEĞİL |
Alıntı:
|
Alıntı:
kişiler önemlidir fakat asıl fikirler önemlidir ümmetin kurtuluşu için sünnetullaha uygun kim gayret ederse ben onun mefdunuyum |
Alıntı:
tamam derinmilligörüşçü Biz gayret etmekle kalmıyor icraat yapıyoruz.... |
Alıntı:
|
All times are GMT +3. The time now is 13:14. |