![]() |
SORUUUU OYUNUUUUUUUUUUUUUUU
Alıntı:
Soruyu Dünyaya en uzak gezegen olarak değiştiriyorum? :) |
Alıntı:
PLUTON yaklasik 50 adet olan incil sayisinin 4 e dusuruldugu toplanti hangi yil nerde yapilmistir ? |
kalsifikasyon nedir :D
|
Alıntı:
ben soru sormuştum.. ama seninkine de cevap verelim.... dokularda kalsiyumun birikmesi sonucu oluşan sertleşme... |
Alıntı:
soruyu görmemişim .. soru : yaklasik 50 adet olan incil sayisinin 4 e dusuruldugu toplanti hangi yil nerde yapilmistir ? cevap :İznik m.s 325 harbi zor soruydu.. :o :o |
soru : Sene :1915
sebepleri ; 1) Yavuz’un Safeviler üzerine sefere çıkarken bu beylikten yardım istemesi, olumsuz yanıt alınması. 2) Bu beyliğin alınıp, Anadolu siyasi birliğini kurma isteği. Bu savaşın Adı nedir ? |
savaşın tarihi 1515 ve savaşın adı Turnadağ zaferi dır...
Dulkadiroğlu beyliğine son verilerek sağlanmıştır... SORU--> Arabi aylarin on ikincisi olup, onuncu gunu kurban bayramidir. Haci olma toreni bu ayda yapilir? ? |
zilhicce ayında...
soru:george w. ßush'un öLümsüzLük $urußunu içtiqi tarih?? |
öle bi ilacın olması mümkün değil
her nefis ölümü tadıcıdır Sadece bir tek kibritiniz var, içinde bir gaz lambası, bir gaz sobası ve bir de mum bulunan karanlık ve soğuk bir odaya girdiniz... Önce hangisini yakarsınız? |
ilk önce kirbiti yakarım dersem ayıp etmiş olurmuyum ??? ;D ;D ;D Ebu Cehili öldüren sahabe...??? |
All times are GMT +3. The time now is 22:21. |