Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Gençler/Gençlik Meydanı (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=285)
-   -   6.Tartışma Konumuz : AKpartiforum // 16 Kasım Perşembe (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=14262)

loneliness 11-16-2007 23:36

6.Tartışma Konumuz : AKpartiforum // 16 Kasım Perşembe

Alıntı:

EpiVaTeS Nickli Üyeden Alıntı
şu yeni katılacak arkadaşları referans ile alalım yeter artık kemalisti ateisti ile uğraşmak istemiyorum .. bunlar la ilgili bi referans sistemi uygulayalım...

Yaaa bana göre her türlüsü gelmeli... Kemalisti üülkücüsü sağcısı solcusu farketmez herkeze açık bu forumun kapısı...

yolcu44 11-16-2007 23:38

evet konuşmanın bu bölümünde araya girmem gerekiyor.
diğer arkadaşların fikirleri ve düşüncelerine cevabım Fikir Akımı sonunda verilecektir.

kimle konuşsanız yönetimden şikayetçi mi?
ben bir kaç kişi olarak biliyorum bunu.
diğerleri kim? yada bizim bilmediğimiz sorunlarmı var? eleştiriye şahsım adına sonuna dek açığım ama yönetim asılsız suçlamaları kabul edemez.
onlybulletin ayrılma mesajını gerek cevabıda vermiştim.
atrılan kişilerin bir çoğu işlerinin yoğunluğundan dolayı ayrılmıştır.

kadim sevgiler..

bayonet 11-16-2007 23:39

Alıntı:

AkSa- 34 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

bayonet Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

kelebek Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

AkSa- 34 Nickli Üyeden Alıntı
herkes güzel fikirler yazmış.iyi güzelde önce şu soruyu sormak isterim ne yaparsak yapalım.yalnız içimizdeki sürtüşmelerden birçok değerli üye kardeşlerim ayrıldı.kiminle konuşsam yöneticilerden şikayetçi ama nedenini söyliyen yok.ben burdan yönetici arkadaşlara sormak istiyorum sorun ne?

Ben aksa arkadaşıma katılıyorum gerçekten sorun nedir?bu kadar faydalı arkadaş neden gidiyor??? yada gitmek zorumda hissediyorlar???

arkadaslar konu farklı gitmek isteyen gitmiş artık bizim tartıstıgımız konu nasıl bu forumu daha aktif hale getiririz yeni gelen arkadaslar bastan okusun konuları öyle yorum yazsın

peki sorun forumun aktifsizliğinden mi kaynaklanıyo?

neden bu kadar ilgisiz kalıyor bazı bölümler neden tartısmaya belli kişiler katılıyor haber okunma sayısın cok az neden nasıl bir cözüm üretirsek daha aktif olur haberler ve siyaset böümü diyoruz

EpiVaTeS 11-16-2007 23:39

Alıntı:

loneliness Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

şu yeni katılacak arkadaşları referans ile alalım yeter artık kemalisti ateisti ile uğraşmak istemiyorum .. bunlar la ilgili bi referans sistemi uygulayalım...

Yaaa bana göre her türlüsü gelmeli... Kemalisti üülkücüsü sağcısı solcusu farketmez herkeze açık bu forumun kapısı...

tamam kardeşim biz gelmesin demiyoruz gelsinler ama bize gelip lagaluga yapmasınlar kendi ideolojilerini yayacakları bi yer olmasını istemiyorum ben bu forumun...... yine gelsinler ama referans sistemi olsun....

ümitli_bekleyis 11-16-2007 23:39

Alıntı:

Alıntı:

Evet onlara da doğruyu kim anlatacak.Tabi ki yine biz olmalıyız.O yüzden kişi ayrımı olmamalı

Ak_Kelebek 11-16-2007 23:41

Alıntı:

Alıntı:

evet tabi ki ben mhp li bir arkadaşımla konuşuyordum oda bende gelebirmiyim oraya diye sordu bana,tabi dedim.herkes gelmeli arkadaşalar buraya kısıtlama olmamalı.Zaten muhalefetler olursa cvplarını alıp gidiyorlar ;D

TÜRK EVLADI 11-16-2007 23:42

Alıntı:

ümitli_bekleyiş Nickli Üyeden Alıntı

Evet onlara da doğruyu kim anlatacak.Tabi ki yine biz olmalıyız.O yüzden kişi ayrımı olmamalı

Bi keresinde 3 tane ateist geldi siteye ve adamlarla adam gibi konuşalım derken tonlarca küfür yedik...O sıradada yöneticilerimizden bikaç arkadaş vardı ve zerre kadar ilgilenmedi..Kaç kişi küfür yedi...O tür adamları almamamız gerekir bence.

EpiVaTeS 11-16-2007 23:43

yaa anlamadınız galiba ben gelmesinler diye bir şey kesinlikle soylemedim kelebek gelsinler ama referans sistemi olsun...

Yavuz_ErTürk 11-16-2007 23:43

Alıntı:

TÜRK EVLADI Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

ümitli_bekleyiş Nickli Üyeden Alıntı

Bi keresinde 3 tane ateist geldi siteye ve adamlarla adam gibi konuşalım derken tonlarca küfür yedik...O sıradada yöneticilerimizden bikaç arkadaş vardı ve zerre kadar ilgilenmedi..Kaç kişi küfür yedi...O tür adamları almamamız gerekir bence.

art niyetli olan insanları nasıl engelleyeceksin. adamın biri akgenç olarak gelip küfür edemez mi.

yolcu44 11-16-2007 23:43

yönetim kadromuz

Genel Başkan Abdullah Kaç

Forum Başkanı Esra ve Dolunay kadim.

evet şimdi yönetimle sorunu olan kişiler bizimle irtibata geçsin.

yetkili arkadaşlarımızla yönetimi karıştırmayalım bu arada.

All times are GMT +3. The time now is 18:26.