![]() |
Dünden Bugüne AKPARTİFORUM!
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
VesseLam |
Alıntı:
kıyas bile götürmez... hiç şüphe götürmez bir şey var ki çok temiz, güzel bi kalbin var... ;) ;) |
Alıntı:
|
22 temmuz akşamı çok güzeldi burası :):)
|
merhaba arkadaşlar ben yeni üyelerdenim.böyle forumlarada yeniyim hatta ilk aslında korkardım forumlardan falan aman benirahatsız ederlerbaşıma iş alırım gibilerden konun akpartiolunca güvenilir bihaber sitesinde duyunca balıklama atladım iyide yapmışım müdavimleri tanımaya başladım enlerim bile var işin kötü yanı bağımlılık yaptı forumu açamadığım günler aklım sizde kalıyor bu gün ne kaçırdım diye yok ya seviyorum sizi :D :D
|
Alıntı:
bu öyle bir bağımlılık ki insan dur demek istiyor e sonuçta iş var dersi var falan filan ama bir oturdu mu da beş saat kalkmak istemiyor :D bakalım final dönemi ne olacak :-X ama yine de hepinizi seviyorum ve diyorum ki YAŞASIN FORUM KARDEŞLİĞİ!!!! :D :D :D |
[quote=ak_saliha ]
Alıntı:
bu öyle bir bağımlılık ki insan dur demek istiyor e sonuçta iş var dersi var falan filan ama bir oturdu mu da beş saat kalkmak istemiyor :D bakalım final dönemi ne olacak :-X ama yine de hepinizi seviyorum ve diyorum ki YAŞASIN FORUM KARDEŞLİĞİ!!!! :D :D :DayaYAŞASINNNNNNNNNNNN |
YAŞASINNNNNNNN salihacığım final falan yok durmakta yok yola devam
|
All times are GMT +3. The time now is 02:12. |