Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Siyaset Forum Hakkında (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Dünden Bugüne AKPARTİFORUM! (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=17750)

Feyza 01-11-2008 17:57

Dünden Bugüne AKPARTİFORUM!

Alıntı:

seyid Nickli Üyeden Alıntı
tekrar merhaba arkadaşlar:)

:) Hoş Geldiniz... ::)

dildade 01-11-2008 18:05

Alıntı:

tekrar hoşgeldiniz :)

Necip Fazil 01-11-2008 18:20

Alıntı:

Recep merhabalar kardeşim. Hoşgeldin sefalar getirdin.

VesseLam

selahattin_ay 02-02-2008 19:07

Alıntı:

GÜLseven Nickli Üyeden Alıntı
Bana çok değerli,güzel şeyler kattı bu forum,tüm arkadaşlarımı seviyorum tabi ama;

Ayşegül'üm canım benim tanıştığımızdan beri iyi ve kötü günlerimde hep yanımdaydı,hep destek çıktı bana onun yeri apayrıdır,dua kardeşim canımın içi :)

Selahattin:benim için çok başkadır...Hayatımda verdiğim önemli kararlarımda etkisi büyük.Pozitif enerjisiyle,yardımseverliğiyle,dost sohbetiyle her zaman yanımda oldu...

Kayısıkentli44:Hiç bitmeyecek gerçek dostlardan,hakkını gerçekten ödeyemem...Hemşom benim :)

Samet:Muhteşem,sevecen esprili,kültürlü,yardımsever bir dost ;) ...Onunla fikir alışverişinde bulunmak ayrı bir güzel...

Bennur:Tanıştığımızdan beri birbirimizden hiç kopmadık,inşaAllah hep böyle devam edecek...

Ümitli bekleyiş,Akmavish,Aksaliha,Ayşe42,Feyza...İyiki tanıdım hepinizi arkadaşlar Allah Razı Olsun hepinizden...

teşekkür ederim berna sana, hayatına yaptığım zerre kadar katkı varsa senin yaptıkların karşısında devede kulak, okyanus da su damlası gibi kalır...
kıyas bile götürmez...
hiç şüphe götürmez bir şey var ki çok temiz, güzel bi kalbin var...
;) ;)

GÜLseven 02-02-2008 19:10

Alıntı:

selahattin_ay Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

GÜLseven Nickli Üyeden Alıntı
Bana çok değerli,güzel şeyler kattı bu forum,tüm arkadaşlarımı seviyorum tabi ama;

Ayşegül'üm canım benim tanıştığımızdan beri iyi ve kötü günlerimde hep yanımdaydı,hep destek çıktı bana onun yeri apayrıdır,dua kardeşim canımın içi :)

Selahattin:benim için çok başkadır...Hayatımda verdiğim önemli kararlarımda etkisi büyük.Pozitif enerjisiyle,yardımseverliğiyle,dost sohbetiyle her zaman yanımda oldu...

Kayısıkentli44:Hiç bitmeyecek gerçek dostlardan,hakkını gerçekten ödeyemem...Hemşom benim :)

Samet:Muhteşem,sevecen esprili,kültürlü,yardımsever bir dost ;) ...Onunla fikir alışverişinde bulunmak ayrı bir güzel...

Bennur:Tanıştığımızdan beri birbirimizden hiç kopmadık,inşaAllah hep böyle devam edecek...

Ümitli bekleyiş,Akmavish,Aksaliha,Ayşe42,Feyza...İyiki tanıdım hepinizi arkadaşlar Allah Razı Olsun hepinizden...

teşekkür ederim berna sana, hayatına yaptığım zerre kadar katkı varsa senin yaptıkların karşısında devede kulak, okyanus da su damlası gibi kalır...
kıyas bile götürmez...
hiç şüphe götürmez bir şey var ki çok temiz, güzel bi kalbin var...
;) ;)

Çok teşekkür ederim yaa,ne diyeceğimi şaşırdım şimdi :-[ :-[ ::)

RDönmezs 02-03-2008 02:01

22 temmuz akşamı çok güzeldi burası :):)

ethemkara1 05-05-2008 14:23

merhaba arkadaşlar ben yeni üyelerdenim.böyle forumlarada yeniyim hatta ilk aslında korkardım forumlardan falan aman benirahatsız ederlerbaşıma iş alırım gibilerden konun akpartiolunca güvenilir bihaber sitesinde duyunca balıklama atladım iyide yapmışım müdavimleri tanımaya başladım enlerim bile var işin kötü yanı bağımlılık yaptı forumu açamadığım günler aklım sizde kalıyor bu gün ne kaçırdım diye yok ya seviyorum sizi :D :D

Meftun 05-05-2008 14:53

Alıntı:

ethemkara1 Nickli Üyeden Alıntı
merhaba arkadaşlar ben yeni üyelerdenim.böyle forumlarada yeniyim hatta ilk aslında korkardım forumlardan falan aman benirahatsız ederlerbaşıma iş alırım gibilerden konun akpartiolunca güvenilir bihaber sitesinde duyunca balıklama atladım iyide yapmışım müdavimleri tanımaya başladım enlerim bile var işin kötü yanı bağımlılık yaptı forumu açamadığım günler aklım sizde kalıyor bu gün ne kaçırdım diye yok ya seviyorum sizi :D :D

bütün üyeler gibi sen de aynı dertten müzdaripsin kardeş...
bu öyle bir bağımlılık ki insan dur demek istiyor e sonuçta iş var dersi var falan filan ama bir oturdu mu da beş saat kalkmak istemiyor :D bakalım final dönemi ne olacak :-X
ama yine de hepinizi seviyorum ve diyorum ki YAŞASIN FORUM KARDEŞLİĞİ!!!! :D :D :D

ethemkara1 05-05-2008 15:22

[quote=ak_saliha ]
Alıntı:

ethemkara1 Nickli Üyeden Alıntı

bütün üyeler gibi sen de aynı dertten müzdaripsin kardeş...
bu öyle bir bağımlılık ki insan dur demek istiyor e sonuçta iş var dersi var falan filan ama bir oturdu mu da beş saat kalkmak istemiyor :D bakalım final dönemi ne olacak :-X
ama yine de hepinizi seviyorum ve diyorum ki YAŞASIN FORUM KARDEŞLİĞİ!!!! :D :D :DayaYAŞASINNNNNNNNNNNN

ethemkara1 05-05-2008 15:24

YAŞASINNNNNNNN salihacığım final falan yok durmakta yok yola devam

All times are GMT +3. The time now is 02:12.