![]() |
arkadaşlar ben 2-3 saat sonra mavera arkadaşımızı otogardan alacam haberiniz olsun
|
Ekip toplanmaya başlamış.. Ben de birazdan yollara düşerim..
|
ben tranvaydayım kabataşa gecicem oradan taksime gidip esat köpeğine sövecegim biraz mitingden sonra nusret abi ve unahmet ile buluşurum furkanda orada olur herhalde
Akşama görüşürüz hadi allaha emanet olun Yürüyüşe izin vermemiş valilik kodese atılmaz isek sizleyim akşama :) |
herkes beyazıta gidiyor la bende beyazıta gideyim madem
|
Su anda beyazita yuruyoruz forumun dedikodusunu yapiyoruz
|
18:30 gibi sirkeci garında olucam ben de inşallah...
|
Ben trafik ten kurtulabilirsem iftara yetişirim inşAllah... :)
|
İftarimizi yaptik caylarimizi ictik :)
|
veee resimler bende eve geldim şimdi ekliyorum az sabır :)
|
Merakla bekliyoruz, afiyet olsun :)
|
|
MaaşAllah güzel bir akşam olmuş belli ki :) Allah devamını nasip eylesin...
|
|
resimleri keske onay alip ekleseydin....
|
Masada kola gördüm hayırdır hatta mücahid senin sanırım hiç yakıştıramadım hiç... :) Fişlendin furkaaann :D
|
furkan ayran içti kola onun değil :)
Şimdide nargile :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
resimlerin devamı gelecek arkadaşlar :)
|
arlanmıyorlar ki :)
|
Alıntı:
|
Oh bize düşen telefon görüşmesi kardeşlik insan 3G falan açar bari :)
|
Kim kimdir la paintle haledin bakam öğrenek ;D
|
Alıntı:
|
Hacı saat 12 de uyandım aslında ama gidip salona uzandım,orada da kuşlar var,onlar yüzünden de baya uyumuşum kuşların etkisi çok oluyor derin uykuya.
6 da kalktım. Duş aldım 6 buçuk oldu,ben gelene kadar saat 8'i bulurdu trafik yüzünden.Oradada sizi bulamazdım.Yavuzdan almıştım adresi gidilecek yeri köftecimi neymiş ama yazmadım bir kağıda.Ottomanda öğrenince msn ye yazarım dedi yazmamış lavuk.Klakıp gelsem bile adres yok elde. Yoksa erkenden gelcektim kuşçuları gezecektim sözde. |
Alıntı:
|
Aga kapıları açmıyorum,haliyle onlarında kokusu sebebiyle yoğun bir hava oluyor odada,deli gibi uyutuyor. Bizimkilerde hasta oluyor mesela kuş varsa oda da.
Kişiden kişiye değişiketkileri var.Ama kokuları gerçektende ya uyutur veya hasta yapar çok kötü. Sabah 6 da uyumuştum zaten ama çok uyudum yoksa uyanırdım en geç 2 de kesin. |
Alıntı:
|
afiyetler olsun,
maveranın çenesi durmamıştır kesin :) |
1. Geleneksel Forum İftarı Fotoğrafları
Forum yönetimini ele geçirmeye çalışan örgütün elemanları bunlar mı? :ağla:
|
O yemekten yazıştığım insanlar var. Merak ettim. Müsaade varsa, onlardan birisi özelden bana isimleri yazar mı? Kim kimdir diye yani.
|
Alıntı:
|
|
mollada geldi şu an nur cemaati bombalanıyor mavera tek başına nur cemaatini savunmaya çalışıyor :)
|
Cemaatten olmamama rağmen bir kişinin yanında olmak isterdim...
|
Alıntı:
Alıntı:
Ondan da mı korkmadın?http://img59.imageshack.us/img59/266...cansmiley1.gif |
hadi be molla geldimi?
selam söyle bizden akıncı.... |
Alıntı:
|
emparyelist yobazlar desek (:. bööö
|
Alıntı:
|