![]() |
5-Ağlayacak kadar aşık oldun mu? hayır ne mutlu bana:)
6-Pepsi mi Coca coca mı, Kola Turka mı? ? nestea 8-Tercih ettiğin rakam ? 3 10-En sevdiğin çiçek ? orkide 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı?tanışma esnasındaki soğuk sohbetler . 12-Sevdiğin renkler? siyah,mor 13-Kendini gelecekte nasıl görüyorsun? gelecekte kendimi göremiyorum :) 14-Aşık mısın? değilim . 15-Ailenle misin, tek mi? ailemle tabiki kızın yeri annesinin dibi:) 17-OLmazsa olmazın ?künefenin üzerinde kaymak mutlaka olacak:) 18-Senden uzakta yaşayan arkadaşın? var tabi . 19-Hayatında neyi değiştirmek isterdin ? herşey yerli yerinde gerek yok ki 20-Uyandığında ilk düşündüğün şey? namaz vaktinin geçip geçmediği 21-En nefret ettiğin hareket?şımarıkça yapılan bütün hareketler. 22-Başka biri olmak isteseydin kimi seçerdin? bu soru öyle saçmaki cevap vermeye gerek görmüyorum. 23-Birşey söylemek isteyipte söyleyemediğin o kişiye ne demek isterdin? dünyada ölümden başkası yalan:) 24-Takma adın ? çok fazla var ama buraya yazmam :) 25-En sevdiğin spor? masa tenisi,yüzme 26-Utangaç mısın yoksa fazla açıksözlü mü? yerine göre değişir. 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? hacı:) 29-İş , Okul? ikiside yok hayat bana güzel:) |
1.19:09
2.Yaşar 3.17 Başak 4.Yok olmasıda imkansız 5.Evet 6.Kola Turka 7.Boş 8.9 9.Kulağımı hos gelen her tur muziği dınlerım :) 10.Gül 11.Kendısının herseyi bildiği zanneden bir insanın muhabbeti. 12.Siyah,Kırmızı,Beyaz 13.İyi goruyorum :) muhtemelen doğuda bir okulda öğretmen 14.eveet 15.Aile ama arada yurt 16.GALATASARAY 17.Bilgisayarım ve yemek :) 18.coook var 19.hıc bır seyi 20.Yin mı sabah oldu benım uykum var :) 21.Birinin enseme vurması 22.kendım olmak isterdm gene 23....... 24.Dubis 25.Futbol 26.Utangaç 27.Türkçe,İnglizce azda olsa Almanca 28.By By :) 29.Mustafa Kemal Anadolu Öğretmen lisesi |
1-Saat kaç:20.24
2-İsim:Habil 3-Yaşın kaç ve burcun ne:1997,boğa 4-Dövmen varmı:Tabiki hayır 5-Hıçkırıklara boğularak ağlayacak kadar aşık oldun mu:Kainatın efendisine 6-Pepsi mi Coca coca mı, Kola Turka mı:Kola Turka 8-Tercih ettiğin rakam:1 9-Sevdiğin müzik türü:Tasavvufi 10-En sevdiğin çiçek:Gül 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı:Laubali 12-Sevdiğin renkler:Kırmızı,Beyaz,Turkuaz 13-Kendini gelecekte nasıl görüyorsun:İnşallah hayırlı bir kul 14-Aşık mısın:Yaratan'a 15-Ailenle misin, tek mi:Ailemle 16-Tuttuğun takım:Fenerbahçe 17-OLmazsa olmazın:Belki 18-Senden uzakta yaşayan arkadaşın:Sayısız 19-Hayatında neyi değiştirmek isterdin:Nefsimi 20-Uyandığında ilk düşündüğün şey:Kahvaltı 21-En nefret ettiğin hareket:Hakaret 22-Başka biri olmak isteseydin kimi seçerdin:Yiğitlikte Hz.Hamza,cesarette Hz.Ali,sabırda Hz.Eyub,güzellikte Hz.Yusuf,zekada II.Abdülhamid 23-Birşey söylemek isteyipte söyleyemediğin o kişiye ne demek isterdin:Allah bilir 24-Takma adın:Azap 25-En sevdiğin spor:Futbol 26-Utangaç mısın yoksa fazla açıksözlü mü:Açıksözlü 27-Konuştuğun diller:Türkçe 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük:Reis 29-İş , Okul:Cağaloğlu Anadolu Lisesi |
1-Saat Kaaç? 09:25
2-İsim? Volkan 3-Yaşın kaç ve burcun ne ? 21 - Akrep 4-Dövmen varmı ? Evet Var 5-Hıçkırıklara boğularak ağlayacak kadar aşık oldun mu? Evet Hala aşığım :) 6-Pepsi mi Coca coca mı, Kola Turka mı? ? Farketmiyor (: 8-Tercih ettiğin rakam ? tek bir rakam yok 2-4-9 9-Sevdiğin müzik türü? türkçe slow 10-En sevdiğin çiçek ? Beyaz gül 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı? sohbt anı için gereksiz gördüğüm konuları konusmaktan fazla hoşnut kalmam (: 12-Sevdiğin renkler? mavi ile gri 13-Kendini gelecekte nasıl görüyorsun? evli mutlu çocuklu (inşaallah) (: 14-Aşık mısın? 01 aralık 2010 dan beri evet hemde şanslı bir aşığım ;1 15-Ailenle misin, tek mi? annem ve babamdan ayrı abimle yaşıyorum 16-Tuttuğun takım ? beşiktaş 17-OLmazsa olmazın ? sabahları 1bardakta olsa çayım 18-Senden uzakta yaşayan arkadaşın? :hmm 19-Hayatında neyi değiştirmek isterdin ? şu an önümde uzun süreli olan herşeyin bir an önce zamanının geçmesini isterdim askerlik,okul gibi :utangaç: 20-Uyandığında ilk düşündüğün şey? bi 10 dakka daha uyusam ne olur ? (: 21-En nefret ettiğin hareket? kulağımla oynanması (: 22-Başka biri olmak isteseydin kimi seçerdin? 23-Birşey söylemek isteyipte söyleyemediğin o kişiye ne demek isterdin? 24-Takma adın ? 25-En sevdiğin spor? futbol ve masa tenisi (: 26-Utangaç mısın yoksa fazla açıksözlü mü? utangaç olmamam için arkadaşlarımla çevremle ilişkilerime dikkat ederim Açık sözlüyümdür 27-Konuştuğun diller? mesleki ingilizcem birdem şirin türkçem ;1 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? Aybalam birde sıpa (: 29-İş , Okul? çok şanslıyım ikiside (: |
1-Saat kaç ? 20.26
2-İsim? Erdem 3-Yaşın kaç ve burcun ne ? 1992- Balık 4-Dövmen varmı ? Yok 5-Hıçkırıklara boğularak ağlayacak kadar aşık oldun mu? Olmadım. 6-Pepsi mi Coca coca mı, Kola Turka mı? ? Uludağ Gazoz. 8-Tercih ettiğin rakam ? 19 9-Sevdiğin müzik türü? Kulağa hoş gelen her müzik 10-En sevdiğin çiçek ? Pek alakam yoktur. 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı? Böbürlenerek sohbet. 12-Sevdiğin renkler? Yeşil-Beyaz 13-Kendini gelecekte nasıl görüyorsun? Yorum yok ;) 14-Aşık mısın? Hayır 15-Ailenle misin, tek mi? Ailemleyim. 16-Tuttuğun takım ? Bursaspor 17-OLmazsa olmazın ? Bursaspor 18-Senden uzakta yaşayan arkadaşın? Oldukça fazla 19-Hayatında neyi değiştirmek isterdin ? Chp'yi :D 20-Uyandığında ilk düşündüğün şey? Acaba geç kaldım mı 21-En nefret ettiğin hareket? Laubali 22-Başka biri olmak isteseydin kimi seçerdin? Yunus Emre 23-Birşey söylemek isteyipte söyleyemediğin o kişiye ne demek isterdin? O iş tamam 24-Takma adın ? Yok 25-En sevdiğin spor? Futbol 26-Utangaç mısın yoksa fazla açıksözlü mü? Yerine göre ikiside 27-Konuştuğun diller? Biraz İngilizce 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? TEXAS 29-İş , Okul? |
1-Saat kaç ? 11:03
2-İsim? Ayşe 3-Yaşın kaç ve burcun ne ? 26 / Yengeç 4-Dövmen varmı ? Hayır 5-Hıçkırıklara boğularak ağlayacak kadar aşık oldun mu? Evet... O'na (cc) olan aşkımdan... 6-Pepsi mi Coca coca mı, Kola Turka mı? Kola Turka 8-Tercih ettiğin rakam ? 13 9-Sevdiğin müzik türü? Anadolu Rock,Türk Sanat Müziği , Slow, İLAHİ...Kulağa ve ruhuma hoş gelen tüm türler... 10-En sevdiğin çiçek ? Papatya 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı? Laubali,küçücseyici,kırıcı ve gıybet içeren sohbetler.... 12-Sevdiğin renkler? Beyaz,Kahverengi,Siyah,Lila.... 13-Kendini gelecekte nasıl görüyorsun? Çevresine ve kendisine fayda verebilecek bir birey 14-Aşık mısın? Evet...Hem de aşkların en güzeli İLAHİ AŞK.... 15-Ailenle misin, tek mi? Ailemle 16-Tuttuğun takım ? Fenerbahçe 17-OLmazsa olmazın ? Toprağım,Dinim,Kitabım,Ailem ve Doğru kabul ettiklerim.. 18-Senden uzakta yaşayan arkadaşın? Fatma :( (Hem çok yakınımda hemde çookkk uzağımda) (Allah rahmetinden esirgemesin) 19-Hayatında neyi değiştirmek isterdin ? İnsanların birbirlerini ezerek yükselmesini önlemek ve gerçek anlamdaki kardeşliklerinin farkına varmalarını sağlamak... 20-Uyandığında ilk düşündüğün şey? Elhamdülillah yeni bir güne başlıyorum...Bugün ne yapabilirim...Bugünün en güzel karı ne olabilir...Allah'ım günümü güzel ve hayrlı kıl... 21-En nefret ettiğin hareket? Laubali,kırıcı,yükseklerden uçarcasına bakışlar ve aşağılayıcı tavırlar... 22-Başka biri olmak isteseydin kimi seçerdin? Yunus Emre 23-Birşey söylemek isteyipte söyleyemediğin o kişiye ne demek isterdin? - 24-Takma adın ? - 25-En sevdiğin spor? - 26-Utangaç mısın yoksa fazla açıksözlü mü? Her şeyin ortası makbuldür... 27-Konuştuğun diller? TÜRKÇE 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? - 29-İş , Okul? - |
1-Saat kaç ? 07.45
2-İsim? ismail 3-Yaşın kaç ve burcun ne ? 22 oğlak burcu 4-Dövmen varmı ? hayır 5-Hıçkırıklara boğularak ağlayacak kadar aşık oldun mu?hayır 6-Pepsi mi Coca coca mı, Kola Turka mı? ? hiç biri 8-Tercih ettiğin rakam ? 5 9-Sevdiğin müzik türü? türkü 10-En sevdiğin çiçek ? gülün her rengi 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı? aşk 12-Sevdiğin renkler? koyu renklerin hemen hepsi ama koyu kırmızı koyu mavi ve beyaz 13-Kendini gelecekte nasıl görüyorsun? hedeflerimin için ilk adımı atarsam iyi bir yerde 14-Aşık mısın? evet ama Allah'ın yarattığı bir kula değil 15-Ailenle misin, tek mi? tek 16-Tuttuğun takım ? Tavşanlı linyitspor 17-OLmazsa olmazın ? telefon 18-Senden uzakta yaşayan arkadaşın? çoook 19-Hayatında neyi değiştirmek isterdin ? atasının izinde olmayan insanları 20-Uyandığında ilk düşündüğün şey? sigara:((( 21-En nefret ettiğin hareket? ciddiyetsizlik ve küfür 22-Başka biri olmak isteseydin kimi seçerdin? insanın sınırları yoktur isterse en iyisi olabilir 23-Birşey söylemek isteyipte söyleyemediğin o kişiye ne demek isterdin? Kalbiniz mi mühürlendi,şerefini bu kadar mı önemsiz görüyorsun... 24-Takma adın ? hacı-şaho 25-En sevdiğin spor? futbol 26-Utangaç mısın yoksa fazla açıksözlü mü? fazla açıksözlü 27-Konuştuğun diller? yabancı dil bilmiyorum 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? sadıç 29-İş , Okul?muğla üniversitesi fen bilgisi öğretmenliği 2.sınıf |
1-Saat kaç ? -21.30
2-İsim-emre 3-Yaşın kaç ve burcun ne-22 Koç 4-Dövmen varmı-Hayır 5-Hıçkırıklara boğularak ağlayacak kadar aşık oldun mu-:ağla: hayır 6-Pepsi mi Coca coca mı, Kola Turka mı-kola içmiyorum 8-Tercih ettiğin rakam-17 9-Sevdiğin müzik türü-arada dinlerim o an ruhuma ne hitap ediyorsa 10-En sevdiğin çiçek-gül..çünkü PEYGAMBERİM le simgelenmiş bir çiçek 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı-dedikodulu olan hepsi 12-Sevdiğin renkler-yeşil mavi turuncu 13-Kendini gelecekte nasıl görüyorsun-vatana hizmetim olsun yeter 14-Aşık mısın-hayır 15-Ailenle misin, tek mi-ailemle 16-Tuttuğun takım-Fenerbahçe 17-OLmazsa olmazın-annem 18-Senden uzakta yaşayan arkadaşın-var baya 19-Hayatında neyi değiştirmek isterdin-Hiiçbirşeyi 20-Uyandığında ilk düşündüğün şey-şimdi kalkıp işe kim gitcek.d 21-En nefret ettiğin hareket-fikrim yok ama cimriliği sevmem 22-Başka biri olmak isteseydin kimi seçerdin-çanakkalede şehit düşen mehmetçik 23-Birşey söylemek isteyipte söyleyemediğin o kişiye ne demek isterdin-naber ya derdim.d 24-Takma adın-yok 25-En sevdiğin spor-Futbol 26-Utangaç mısın yoksa fazla açıksözlü mü-Valla pek utanmam açık sözlüyümdür 27-Konuştuğun diller-kendi dilimiz 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük-moruk.d 29-İş , Okul-iş |
[QUOTE=fati06;3176]-Saat kaç ? 23.11
2-İsim? sevim 3-Doğum tarihin ve burcun ne ? 1992.03.05 balık-Dövmen varmı ? hayır 5-HıçkırıkLara boğuLarak ağLayacak kadar a$ık oLdugun oLdumu? evet 6-Pepsi mi Coca coLa mı ? hiçbiri şalgam cola turka. 8-Tercih ettiğin rakam ? 16 9-Sevdiğin müzik türü? turku hit 10-En sevdiğin çiçek ? kırmızı gül 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı? boş 12-Sevdiğin renkLer? mavi.pembe. 13-Kendini geLecekte nasıL görüyorsun? yaptığım işte lider konumda 14-A$ıkmısın? akpartiye 15-AiLeiLen mi tek mi? ailem 16-Tuttuğun takım ? gs 17-OLmazsa oLmazın ? 18-Senden uzakta ya$ayan arkada$ın? var ecem:( 19-Hayatında neyi deği$tirmek isterdin ? hiçbirşeyi 20-Uyandığında iLk dü$ündüğün $ey? çok şükür yaşıyorum 21-En nefret ettiğin hareket? el hareketi 22-Ba$ka biri oLmak isteseydin kimi seçerdin? kenim den memnunum:) 23-Birşey söyLemek isteyipte söyLeyemediğin o kişiye ne demek isterdin? seviyorum seni akp:) 24-Takma adın ? sewo 25-En sevdiğin spor? boleybol 26-Utangaçmısın yoksa fazLa açıksözLümü? utangaç 27-Konu$tuğun diLLer? türkçe ingilizce 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? bu gunumede şukur 29-$imdi saat kaç? 23.19 30-hangi okulda/lise de okuyorsun?? bursa sanayi lisesi |
1-Saat kaç : 19:45
2-İsim : Ekrem 3-Yaşın kaç ve burcun ne : 25 Başak 4-Dövmen varmı : Hayır 5-Hıçkırıklara boğularak ağlayacak kadar aşık oldun mu: Hayır 6-Pepsi mi Coca coca mı, Kola Turka mı : Tabikide Coca Cola ( Yiğidi Öldür, Hakkını Yeme ) 8-Tercih ettiğin rakam : 58 9-Sevdiğin müzik türü : Slow 10-En sevdiğin çiçek : Papatya 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı : Cinsellik 12-Sevdiğin renkler : SARI - KIRMIZI 13-Kendini gelecekte nasıl görüyorsun : Allah Büyük 14-Aşık mısın : Evet 15-Ailenle misin, tek mi : Ailem 16-Tuttuğun takım : GALATASARAY 17-OLmazsa olmazın : GALATASARAY 18-Senden uzakta yaşayan arkadaşın : Çok 19-Hayatında neyi değiştirmek isterdin : Günahları 20-Uyandığında ilk düşündüğün şey : Duş Almak 21-En nefret ettiğin hareket : Sulu Şakalar 22-Başka biri olmak isteseydin kimi seçerdin : Kendimden Memnunum 23-Birşey söylemek isteyipte söyleyemediğin o kişiye ne demek isterdin : SENİ SEVİYORUM 24-Takma adın : SavLo 25-En sevdiğin spor : FUTBOL 26-Utangaç mısın yoksa fazla açıksözlü mü: Açık Sözlü 27-Konuştuğun diller:TÜRKÇE , İngilizce 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük: GS 29-İş , Okul: İŞ |
-Saat kaç ? 16:28
2-İsim? Aydın 3-Yaşın kaç ve burcun ne ? 25 koç burcu 4-Dövmen varmı ? yok 5-Hıçkırıklara boğularak ağlayacak kadar aşık oldun mu? hayır 6-Pepsi mi Coca coca mı, Kola Turka mı? ? kola turka 8-Tercih ettiğin rakam ? 3 9-Sevdiğin müzik türü? karışık 10-En sevdiğin çiçek ? papatya 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı? lüzumsuz,faydasız 12-Sevdiğin renkler? beyaz,yeşil,siyah,mavi 13-Kendini gelecekte nasıl görüyorsun? 14-Aşık mısın? hayır 15-Ailenle misin, tek mi? ailemle yani evliyim 16-Tuttuğun takım ? f.bahçe 17-OLmazsa olmazın ? iş 18-Senden uzakta yaşayan arkadaşın? yok 19-Hayatında neyi değiştirmek isterdin ? - 20-Uyandığında ilk düşündüğün şey? saatin kaç olduğu 21-En nefret ettiğin hareket? yalan 22-Başka biri olmak isteseydin kimi seçerdin? hiç kimseyi 23-Birşey söylemek isteyipte söyleyemediğin o kişiye ne demek isterdin? 24-Takma adın ? yok 25-En sevdiğin spor? futbol 26-Utangaç mısın yoksa fazla açıksözlü mü? utangaç 27-Konuştuğun diller? tükçe 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? Süphanallah 29-İş , Okul? iş |
1-Saat kaç ? : 16.23
2-İsim? : Umut Demirbilek... 3-Yaşın kaç ve burcun ne ? : Yaşım 20, burcum yengeç... 4-Dövmen varmı ?: Hayır... 5-Hıçkırıklara boğularak ağlayacak kadar aşık oldun mu? : Bu yaşıma kadar öyle bi aşka tutulmadım... 6-Pepsi mi Coca coca mı, Kola Turka mı? ? : Ne yalan söyliyim, coca cola... (: 8-Tercih ettiğin rakam ? : 24 9-Sevdiğin müzik türü?: Türk sanat müziği, pop ve Sagopa Kajmere ait her müzik... 10-En sevdiğin çiçek ? : Gül... 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı? : Bilmediği halde konuşan insanların içinde bulunduğum sohbet ortamlarından nefret ederim... 12-Sevdiğin renkler? : Sarı - Kırmızı 13-Kendini gelecekte nasıl görüyorsun? : Orası Allah'ın işi... (: 14-Aşık mısın? : Tam olarak değil... 15-Ailenle misin, tek mi? : Ailemleyim... 16-Tuttuğun takım ? : Galatasaray... Sons[u]z[A] Kadar... 17-OLmazsa olmazın ? : Dinim, vatanım ve takımım... 18-Senden uzakta yaşayan arkadaşın? : Bi kaç kişi var, özlüyorum zamanla... 19-Hayatında neyi değiştirmek isterdin ? : Hayatımdan memnunum hamd olsun... (: 20-Uyandığında ilk düşündüğün şey? : O günki ruh halime bağlı... (: 21-En nefret ettiğin hareket? : Kulaktan şafak almak... 22-Başka biri olmak isteseydin kimi seçerdin? : Grup başkan vekilimiz Sayın Suat Kılıç... 23-Birşey söylemek isteyipte söyleyemediğin o kişiye ne demek isterdin? : Allahından bulsun... (: 24-Takma adın ? : Halı sahada Ramos derler... :D 25-En sevdiğin spor? : Futbol... 26-Utangaç mısın yoksa fazla açıksözlü mü? : Ne çok utangaç, ne çok açık sözlü... 27-Konuştuğun diller? : Türkçemiz ve az buçuk İngilizce... 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? : "Kardeşim diyorsun, anlamını bilmeden kardeşliğin..." 29-İş , Okul? : Üniverste 2. sınıf... |
1-18:20
2-Gülçin 3-24, Oğlak 4-Hayır. 5-Hayır. 6-Coca cola 8-0 9-Klasik, pop, operatic pop 10-Gül 11-Laubali sohbet. 12-Kahverengi, zümrüt yeşili. 13-Geleceğin ne getireceği belli olmaz. O yüzden görmeye çalışmıyorum. 14-Hayır. 15-Ailemle. 16-Yok. 17-Ailem. 18-Var. 19-Aklıma gelmiyor. 20-Saat kaç? 21-El şakası. 22-Kimseyi. 23-Hiçbirşey. 24-Yok. 25-Yüzme. 26-Fazla açıksözlü. 27-Türkçe ve İngilizce. 28-Yok. 29-İş. Bilgisayar Mühendisi. |
1-Saat kaç ? -02:22
2-İsim? -Zeyneb 3-Yaşın kaç ve burcun ne ? -20, başak 4-Dövmen varmı ? -Hayır 5-Hıçkırıklara boğularak ağlayacak kadar aşık oldun mu? -Hayır 6-Pepsi mi Coca coca mı, Kola Turka mı? ? -Hiçbiri 8-Tercih ettiğin rakam ? -Rakamlar arasında ayrımcılık yapmıyorum:) 9-Sevdiğin müzik türü? - 10-En sevdiğin çiçek ? -erguvan 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı? -Ukala, kendini begenmiş bir şekilde.. 12-Sevdiğin renkler? -Haki, mor 13-Kendini gelecekte nasıl görüyorsun? -Evinin hanımı, çocuklarının anası :P :D 14-Aşık mısın? -Yoo 15-Ailenle misin, tek mi? -Ailemle 16-Tuttuğun takım ? -Tutmam 17-OLmazsa olmazın ? -onurum 18-Senden uzakta yaşayan arkadaşın? Çok.. 19-Hayatında neyi değiştirmek isterdin ? Alllah'a şükür herşey yerli yerinde :) 20-Uyandığında ilk düşündüğün şey? -Saat kaç? Geç mi kaldım? :) 21-En nefret ettiğin hareket? Bencillik, bir de birini bekletmek 22-Başka biri olmak isteseydin kimi seçerdin? - 23-Birşey söylemek isteyipte söyleyemediğin o kişiye ne demek isterdin? -Neden o puana BB verdin? 24-Takma adın ? -Benim hiç takma adım olmadı abi :) 25-En sevdiğin spor? -Yüzme 26-Utangaç mısın yoksa fazla açıksözlü mü? -Açıksözlülükte son nokta.. 27-Konuştuğun diller? -İngilizce, yarım yamalak Arapça 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? -Köle İsaura :) 29-İş , Okul? -Okul, Genetik mühendisliği. |
1-Saat kaç ? 09:28
2-İsim? Harun 3-Yaşın kaç ve burcun ne ? 21 - Aslan 4-Dövmen varmı ? Yok 5-Hıçkırıklara boğularak ağlayacak kadar aşık oldun mu? Evet 6-Pepsi mi Coca coca mı, Kola Turka mı? ? Eşit gibi 8-Tercih ettiğin rakam ? 7-3 9-Sevdiğin müzik türü? House, Techno, Pop, Türkü 10-En sevdiğin çiçek ? Lale 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı? Geveze, herşeyini anlatmaya çalışan 12-Sevdiğin renkler? Kırmızı, siyah, kahve 13-Kendini gelecekte nasıl görüyorsun? Kısmet 14-Aşık mısın? Evet 15-Ailenle misin, tek mi? Aile 16-Tuttuğun takım ? Galatasaray 17-OLmazsa olmazın ? Din - Aile 18-Senden uzakta yaşayan arkadaşın? Var 19-Hayatında neyi değiştirmek isterdin ? Çok şükür 20-Uyandığında ilk düşündüğün şey? Yatarken ne düşündüysem 21-En nefret ettiğin hareket? Söylenenin yapılmaması 22-Başka biri olmak isteseydin kimi seçerdin? Çok şükür 23-Birşey söylemek isteyipte söyleyemediğin o kişiye ne demek isterdin? Söyliceğimi söyledim 24-Takma adın ? Yok 25-En sevdiğin spor? Futbol 26-Utangaç mısın yoksa fazla açıksözlü mü? Kişiye göre rol belirlerim 27-Konuştuğun diller? çat pat küt ingilizce 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? Tatlı 29-İş , Okul? 2.Üniversite İntibak |
1-Saat kaç: 00:15
2-İsim: Fatos 3-Yaşın kaç ve burcun ne: 28 kova burcuyum 4-Dövmen varmı: yok 5-Hıçkırıklara boğularak ağlayacak kadar aşık oldun mu:evet 6-Pepsi mi Coca coca mı, Kola Turka mı: bulabiliyorsam kola turka 8-Tercih ettiğin rakam: yok aslinda, ama 2 ve 5 rakamlarini genelde tercih ediyorum 9-Sevdiğin müzik türü: pop 10-En sevdiğin çiçek: hepisini seviyorum 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı: baskasinin fikrine saygi duyulmuyorsa 12-Sevdiğin renkler: her rengi seviyorum ama en cok beyazi :-) 13-Kendini gelecekte nasıl görüyorsun: mutlu, huzurlu, basarili :-D (insallah cümlemize) 14-Aşık mısın: evet 15-Ailenle misin, tek mi: esimle 16-Tuttuğun takım: Fenerbahce 17-OLmazsa olmazın: 18-Senden uzakta yaşayan arkadaşın: arkadasim geldi artik yanima 19-Hayatında neyi değiştirmek isterdin: hmmm bilmiyorumki. hayatim güzel allaha sükür. bazen zor, bazen neseli ama herseye ragmen memnunum. 20-Uyandığında ilk düşündüğün şey: Esime kahvaltilik neler hazirlasam? :-D 21-En nefret ettiğin hareket: bir insanin disarida, yolda, sokakda yere düsünce gülünmesi. Yani bir insan mahcup bir duruma düsünce, onun haline gülünmesi.(belki kötü niyetle gülmemislerdir, komik gelmisdir, ama o durumda gülen yerine kosup o insan kaldiran olmayi tercih ederim.) 22-Başka biri olmak isteseydin kimi seçerdin: mevlana 23-Birşey söylemek isteyipte söyleyemediğin o kişiye ne demek isterdin: söyliyemedigim birsey yokdur. düsündügümü söylerim. 24-Takma adın: önceden pitbull diyorlardi, artik fetmos ve totos diyorlar bazen 25-En sevdiğin spor: sevdigim spor türü cok, ama cogunlukla kosuyorum, pilates ve tae bo yapiyorum 26-Utangaç mısın yoksa fazla açıksözlü mü: ortasi 27-Konuştuğun diller: Türkce, almanca,ingilizce, fransizca 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük: Sinirlenince: allahim yarabbim yaaaa. Mutluyken: paris annemmmm :-D 29-İş , Okul: Ekonomi bölümünü bitirdim simdi Dirk Rossmann GmbH da calisiyorum |
1-Saat kaç BEN BU SAATİ YAZARKEN GÖNDERENE KADAR ARADAKİ SAAT FARKI OLACAK
2-İsim ADIM NİCİMDE YAZIYOR 3-Yaşın kaç ve burcun ne BAŞAK 4-Dövmen varmı PARAN VARMI DESENE 5-Hıçkırıklara boğularak ağlayacak kadar aşık oldun mu NERDE 6-Pepsi mi Coca coca mı, Kola Turka mı? LE KOLA 8-Tercih ettiğin rakam 5 9-Sevdiğin müzik türü RAP 10-En sevdiğin çiçek GÜL 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı UNNAMED,EMİN,AKINCI BU TARZ YETER 12-Sevdiğin renkler MAVİ,LACİVERT 13-Kendini gelecekte nasıl görüyorsun DÜŞÜNEMİYORUM 14-Aşık mısın AŞIK OLSAM KENDİMİ YAKARDIM 15-Ailenle misin, tek mi NERDE AİLEMLEYİM. 16-Tuttuğun takım FENERBAHÇE 17-OLmazsa olmazın KİTAPLARIN,PC,TELEFONUM,OKULUM,TEST KİTAPLARIM 18-Senden uzakta yaşayan arkadaşın 19-Hayatında neyi değiştirmek isterdin HERŞEYİMİ 20-Uyandığında ilk düşündüğün şey SABAH KAHVALTIDA NE VAR 21-En nefret ettiğin hareket ): 22-Başka biri olmak isteseydin kimi seçerdin ERDOĞAN 23-Birşey söylemek isteyipte söyleyemediğin o kişiye ne demek isterdin ALLAH BELANI VERSİN 24-Takma adın YOK 25-En sevdiğin spor GENELDE EL SPORLARI.BASKETBOL MASA TENİSİ.TENİS 26-Utangaç mısın yoksa fazla açıksözlü mü ORTA 27-Konuştuğun diller HER DİLDEN 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük RAMAK 29-İş , Okul OKUL |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1-00.32
2-ahmet 3-23 yaş - balık 4-yok 5-mazidekaldı... 6-içmem 8-7 9-tasvvuf- TSM - yabancı pop 10-gül 11-baskasinin fikrine saygi duyulmuyorsa, Ukalalık 12-lacivert, yeşil, beyaz , siyah 13-allah bilir 14-biraz 15-aile 16- FENERBAHÇE 17-DÜŞÜNCELERİM, ailem, onurum 18-çok 19-hamdolsun hayatımdan memnunum 20- -Saat kaç? Geç mi kaldım 21-laubalilik - el şakası 22- Hz.ALi (r.a) 23-hiçbirsey 24-yok 25-yüzme , basketbol 26- Ruh halime göre değişir 27-İngilzce ve Türkçe biraz osmanlıca 28-de get işine 29-İş , Okul? Üniversite 3.Sınıf |
1-Saat kaç 00.23
2-İsim Öğrenciyim 3-Yaşın kaç ve burcun ne 22 4-Dövmen varmı Yok 5-Hıçkırıklara boğularak ağlayacak kadar aşık oldun mu Tabii Hayır 6-Pepsi mi Coca coca mı, Kola Turka mı Pepsi 8-Tercih ettiğin rakam 6 9-Sevdiğin müzik türü POP 10-En sevdiğin çiçek Karanfil,gül,lale 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı Lakayt(hacı,kanka,panpa söylemli)sohbet tarzı 12-Sevdiğin renkler Gri,Mavi 13-Kendini gelecekte nasıl görüyorsun İyi bir yerde gördüğümü pek söyleyemem 14-Aşık mısın Hayır 15-Ailenle misin, tek mi Tek 16-Tuttuğun takım Galatasaray 17-OLmazsa olmazın Kitaplarım,arkadaşlarım,ailem 18-Senden uzakta yaşayan arkadaşın Var 19-Hayatında neyi değiştirmek isterdin Çok fazla iyi niyetli olduğum için bu huyumu değiştirmek isterim,insanlara karşı daha şüpheci yaşlaşmak isterim 20-Uyandığında ilk düşündüğün şey Bugun hayat bizi nereye götürecek,bugun belkide ne bela ve ya ne güzel olaylar yaşayacağım 21-En nefret ettiğin hareket? 22-Başka biri olmak isteseydin kimi seçerdin Gene Kendimi 23-Birşey söylemek isteyipte söyleyemediğin o kişiye ne demek isterdin 24-Takma adın Takma adlardan hiç hoşlanmam.Bana göre takma isim insanların yüzündeki bir maske gibidir. 25-En sevdiğin spor Basketbol,masa tenisi 26-Utangaç mısın yoksa fazla açıksözlü mü Açıksözlü bir insanım,her zaman. 27-Konuştuğun diller Türkçe,İngilizce 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük?zirzop 29-İş , Okul?okul |
1-Saat kaç ? 23.30
2-İsim? Seda 3-Yaşın kaç ve burcun ne ? Yaşımı söylemem :)Burcum ikizler 4-Dövmen varmı ? Dövmem yok.Ama güzel çizilmiş dövmeler hoşuma gider. 5-Hıçkırıklara boğularak ağlayacak kadar aşık oldun mu?Asla..ben aşka inanmam.. 6-Pepsi mi Coca coca mı, Kola Turka mı? ? Hiç biri.. 8-Tercih ettiğin rakam ? 5-9 9-Sevdiğin müzik türü? Hepsinden seçenekler dahilinde.. 10-En sevdiğin çiçek ? Gül,Papatya,Karanfil,Zambak 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı? Türkçemizi Türkhçhe leştiren saçma insanlarla sohbet çekilmezdir.. 12-Sevdiğin renkler? Kırmızı,Beyaz,pembe ve pastel tonlar. 13-Kendini gelecekte nasıl görüyorsun? Kabına sığmamış fazlasıyla kendini aşmış bir bayan olarak görüyorum:) 14-Aşık mısın? Hayır..Oda ne ki?! 15-Ailenle misin, tek mi? Aile... 16-Tuttuğun takım ? Fenerbahçe.. 17-OLmazsa olmazın ? Çay,kitap,internet ve seyahat... 18-Senden uzakta yaşayan arkadaşın? Es geçiyorum.. 19-Hayatında neyi değiştirmek isterdin ? Mesleğimi.. 20-Uyandığında ilk düşündüğün şey?Kahvaltıııı.. 21-En nefret ettiğin hareket? Haksız rekabet.. 22-Başka biri olmak isteseydin kimi seçerdin? Özel biri yok..Daha cesur ve özgüven sahibi biri olmak isterdim.. 23-Birşey söylemek isteyipte söyleyemediğin o kişiye ne demek isterdin? Uza,İkile... 24-Takma adın ? :P 25-En sevdiğin spor? Basketbol,tenis,plates. 26-Utangaç mısın yoksa fazla açıksözlü mü? Utangaçlık mazide kaldı..Açıksözlü ve iyi bir eleştirmenimdir.. 27-Konuştuğun diller? Az ama Arapça,İngilizce.. 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? Kıyamam,Oy oy oy:P 29-İş , Okul?İşi es geçiyorum..Okul Halkla ilişkiler,Artı aof ye devam.. |
1. 00.28
2.mehmet 3.20, kova 4.hayır 5.hayır 6.cola turka 8.yok 9.enstrumental 10.gül 11.samimiyetsiz bir sohbet tarzı 12.yeşil ve mavi 13.Başarılı bir yönetici olarak görüyorum. 14.hayır 15.ailemle beraberim 16.galatasaray 17.Ahlak 18.Ankaradaki arkadaşlarım 19.Önyargıları 20.Günün planı 21.Hepsinden çok nefret ediyorum 22.Başka biri olmayı isteme gibi bi varsayım yok bende 23.Herkes aynı yolun yolcusu ... 24.İş bitirici 25.yürüyüş 26.açıksözlüyüm bence herkes de açıksözlü olsun 27.Türkçe,ingilizce 28.Doğrudur. 29.00,42 30.Marmara Üniversitesinde Bankacılık okuyorum 3 geçtim |
Daha İyi Tanışalım
01. 14:48
02. Süleyman 03. 34 & Yengeç 04. Dövme yok. 05. Hıçkırıklara boğulacak kadar aşık oldum. 06. Coca Cola (ama alışkanlıktan) 07. ---7. soru yoktu.--- 08. Rakam tercihim yok. 09. Klasik tip müzik tercihim var ve Rock hariç hepsini ortama göre dinleyebiliyorum. 10. En sevdiğim çiçek gül. 11. Boş sohbetleri tercih etmiyorum. 12. Yeşil & Mavi 13. Kendimi gelecekte terakki etmiş olarak görmeye çalışıyorum. 14. Mevcut durumda aşık değilim. 15. Genelde tekim. 16. Türkiye'de takım tutmuyorum. 17. Dinim olmazsa, olmazımdır. 18. Benden uzakta yaşayan birkaç arkadaşım var ki onlar dost seviyesindedirler. 19. Dünyayı adalet yönünde değiştirmek isterdim ve istiyorum. 20. Uyandığımda ilk düşündüğüm şey uyandığım güne ve zaman göre değişiyor. 21. Alay, küçümseme ve hakaret muhtemelen en nefret ettiğim harekettir. 22. Başka biri olmak isteseydim, her çağ için farklı birisini seçerdim. 23. Birşey söylemek isteyip de söyleyemediğim birisi yok. 24. Takma adım yok. 25. En sevdiğim spor futbol. 26. Çok açık sözlüyüm. 27. Türkçe, İngilizce ve sınırlı şekilde Almanca, Rusça konuşabiliyorum. 28. Adalet. 29. Mühendis, İşletme. |
Alıntı:
Enteresan cidden: D |
Alıntı:
ne enteresanlıklar görecektin halbu ki ;D |
Hmm, bilemiyorum artık sadece bu kadarına şahit oldum: )
|
Alıntı:
Tam 4 sene 1 gün olmuş :) Ama hiç hatırlamıyorum bunu yazdığımı :) |
Kendini geLecekte nasıL görüyorsun?
başkan :) zehir taciri olarak tahmin etmiyordun herhalde ;D |
Alıntı:
NAsip, la milletde uyuşturrucu falan pazarlıyorum zannedecek :) |
1-Saat kaç ? 15:41
2-İsim? ismail ayhan 3-Yaşın kaç ve burcun ne ? 28,06,1985 yengeç 4-Dövmen varmı ? kesinlikle karşıyım 5-Hıçkırıklara boğularak ağlayacak kadar aşık oldun mu? aşık oldum ama ağlamadım 6-Pepsi mi Coca coca mı, Kola Turka mı? ? asitli içecek içmem ayran tek tercihim 8-Tercih ettiğin rakam ? özel bi rakamım yok 9-Sevdiğin müzik türü? daha çok türk halk müziği ama pop slow da dinlerim 10-En sevdiğin çiçek ? gül ne de olsa peygamber efendimizin simgesi 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı? lakayıt cıvık ve küfürlü sohpetleri sevmem 12-Sevdiğin renkler? siyah ve beyaz 13-Kendini gelecekte nasıl görüyorsun? benim için gelecekte Allah hayırlısı neyse onu nasip etsin 14-Aşık mısın? hayır 15-Ailenle misin, tek mi? ailemle birlikteyim 16-Tuttuğun takım ? fanatik olmamakla birlikte fenerbahçe 17-OLmazsa olmazın ? inancım 18-Senden uzakta yaşayan arkadaşın? yok 19-Hayatında neyi değiştirmek isterdin? hamdolsun hayatımda değiştirmek istediğim bişi yok Allah bu günlerimizi aratmasın 20-Uyandığında ilk düşündüğün şey? Allah bugünde bizim için hayırlısını nasip etsin der güne başlarım 21-En nefret ettiğin hareket? el hareketi ve dedikodu 22-Başka biri olmak isteseydin kimi seçerdin? Allah beni ben olarak yaratmış O en iyisini bilir 23-Birşey söylemek isteyipte söyleyemediğin o kişiye ne demek isterdin? açık sözlüyümdür ne söylemek istersem istediğim kişiye onu söylemişimdir 24-Takma adın ? takma isim kullanmam 25-En sevdiğin spor? koşu ve ağırlık çalışmak 26-Utangaç mısın yoksa fazla açıksözlü mü? kimi zaman utangaçlığım tutar ama genelde açık sözlüyümdür 27-Konuştuğun diller? ingilizce 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? Allaha şükür 29-İş , Okul? iş: kuyumculuk(www.takicarsisi.com) ve inşaat-müteahhitlik |
1_ 15:21
2_ mediha 3_ 24 koç 4_ yok 5_ Rabbime aşık oldum. 6_ ben kola içmem heleki onu üreten peygamberimiz s.a.v için yok diyosa elimi sürmem. 8_ 8 9_ kulağıma hoş gelen hepsini dinlerim. 10_ hepsi 11_ kötü ve sapkın konulardan konuşulması ve dini olarak konuların başka boyutlarda konuşulması 12_ yeşil, mor ,beyaz , mavi 13_ Gelecek için beklentilere girmiyorum akışına bırakıyorum zaten rabbim layık gördüğünü yaşatacaktır. Ben üzerime düşen görevlerimi yerine getirmeye çalışıyor bir yandanda gözümün gördüğü kulağımın duyduğu insanlara yardımcı olmaya çalışıyorum. Gelecek ile ilgili olarak ailemin ve vatanımın, halkımızın refah ve huzur içinde olmasını diliyorum. 14_ evet. 15_ ailemleyim. 16_ takım tutmuyorum. 17_ yok 18_ yok 19_ hiçbişeyi değiştirmek istemezdim. 20_ şükretmek 21_ herkese güvenmek 22_ rabbimin en sevdiği kulu 23_yok 24_ yok 25_ yüzme 26_ yerine göre değişir 27_ türkçe, ingilizce 28_ elhemdüllillah 29_ Antalya lisesi mevzunuyum. Şimdilik ev hanımıyım kızım biraz büyünce çalışmayı düşünüyorum ama hedefim yoga eğitmeni olmak. |
1-Saat kaç 13.55
2-İsim boş gezenin boş kalfalığı 3-Yaşın kaç ve burcun ne 18 Balık 4-Dövmen varmı Keşke 5-Hıçkırıklara boğularak ağlayacak kadar aşık oldun mu Aklım Yerinde Çok Şükür 6-Pepsi mi Coca coca mı, Kola Turka mı Pepsi 8-Tercih ettiğin rakam 6 9-Sevdiğin müzik türü ROCK 10-En sevdiğin çiçek Hiç birini sevmem 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı Naber lan tarzı başlayan sohbetler. 12-Sevdiğin renkler Siyah 13-Kendini gelecekte nasıl görüyorsun Işığı görüyorum 14-Aşık mısın Hayır 15-Ailenle misin, tek mi Tek 16-Tuttuğun takım İbb 17-OLmazsa olmazın Gitarım 18-Senden uzakta yaşayan arkadaşın var 19-Hayatında neyi değiştirmek isterdin Ney dursun isterdim ki 20-Uyandığında ilk düşündüğün şey Pc 21-En nefret ettiğin hareket El Hareketi 22-Başka biri olmak isteseydin kimi seçerdin Gene Kendimi 23-Birşey söylemek isteyipte söyleyemediğin o kişiye ne demek isterdin Sana bir sey söyleyecektim :d 24-Takma adın bayrakbehcisi 25-En sevdiğin spor Basketbol 26-Utangaç mısın yoksa fazla açıksözlü mü Açıksözlü 27-Konuştuğun diller Türkçe,aZICIK İNGİLİZCE BİRAZ İSPANYOLCA BİRAZ ARAPÇA 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük Söyleyemem 29-İş , Okul Okul |
1-01.04
2-samed 3-17 yengec 4-hayir yok hic hosuma gitmiyor 5-Hıçkırıklara boğularak ağlayacak kadar aşık oldunmu:hayir 6-Pepsi mi Coca coca mı, Kola Turka mı:cola turka 8-Tercih ettiğin rakam:2 9-Sevdiğin müzik türü?:pop 10-En sevdiğin çiçek:galiba yok hepsi guzel 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı:yukses sesli 12-Sevdiğin renkler:beyaz,kirmizi,turkuaz 13-Kendini gelecekte nasıl görüyorsun:daima cabalayan bir insan 14-Aşık mısın?hayir 15-Ailenle misin, tek mi?ailemle 16-Tuttuğun takım ?galatasaay 17-OLmazsa olmazın ?uykum 18-Senden uzakta yaşayan arkadaşın?var 19-Hayatında neyi değiştirmek isterdin ?karaktrimi 20-Uyandığında ilk düşündüğün şey?ogun yapilmasi gerekenler 21-En nefret ettiğin hareket?yalan,bencillik,el sakalari 22-Başka biri olmak isteseydin kimi seçerdin?ben boyle iyiyim 23-Birşey söylemek isteyipte söyleyemediğin o kişiye ne demek isterdin?okul mudurume onun basarisizligini 24-Takma adın ?yok 25-En sevdiğin spor?futbol 26-Utangaç mısın yoksa fazla açıksözlü mü?arasindayim 27-Konuştuğun diller?turkce,ingilizce 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük?hayirlisi 29-İş , Okul?okul |
1-BANA LA ZAMAN... 2- YOLCU.. 3- 19-YENGEÇ 4- EMANETE İHANET Mİ..? ASLA... 5- TEK SEVDA.. O DA DAVA.. 6- ALKOL KULLANMIYORUM *MÜSLÜMANIM* 8- 3 9- EZGİ 10- GÜL 11- SEVİYESİZ 12- YEŞİL,BEYAZ VE LİLA 13-DAVAYA SADIK..! 14- EVET... SEVDA DEDİM ÖYLE DEĞİL;ALLAH'I TEK YAR SEÇMEK.. 15- MÜSLÜMAN GENÇ NASIL OLMALIYSA ÖYLE.. 16- TRABZONSPOR 17- DAVAM... 18- KIYMETLİM... 19- YAŞAMAK ZORUNDA OLDUĞUM ŞU SÖMÜRÜ DÜZENİ..! 20-DAHA VAKİT VAR :) 21- HAYADAN MAHRUM HER HAREKET 22- II. ABDÜLHAMİD HAN 23- ATEŞE DAYANABİLECEĞİN KADAR GÜNAH İŞLE..! 24- ADİLDÜZEN ERİ 25- VOLEYBOL 26- KENDİNİ BİLEN BİRİYİM... 27- İNSANCA,HAKCA 28- ELHAMDÜLİLLAH... 29- ÜNİVERSİTE |
1-17:47
2-Abdullah 3-21 yaşındayım,koç burcuyum(pekte önemi yok :D) 4-Hayır. 5-Aşk için sadece bir kişinin yoluna ağlanır,o da Peygamber Efendimiz (S.A.V) 6-Cola turka 8-13 9-Sagopa Kajmer . 10-Gül 11-Kötü söz kullanılan ortam. 12-Kırmızı,beyaz,sarı . 13-Gelecekten umutluyum ,elhamdülillah . 14-Hayır. 15-3 ay ailemle ,9 ay arkadaşlarla (öğrenci hayatı). 16-Galatasaray 17-Ailem 18-Burak. 19-pas geçtim. 20-Alarmı kapatmak heralde;D 21- - 22-Ben böyle iyiyim :D 23- - 24-Yok. 25-Futbol 26-Ortama ve konuya göre değişir. 27-Türkçe,İngilizce. 28-Vesselam. 29-Gazi Üniversitesi 3. Sınıf . |
1-Saat kaç 11.23
2-İsim Mahmutcan 3-Yaşın kaç ve burcun ne 22 Oğlak 4-Dövmen varmı Yok 5-Hıçkırıklara boğularak ağlayacak kadar aşık oldun mu Oldum 6-Pepsi mi Coca coca mı, Kola Turka mı Kola Sevmem 8-Tercih ettiğin rakam 8 9-Sevdiğin müzik türü Rack 10-En sevdiğin çiçek Papatya 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı Küfürlü başlayan sohbet tarzlarından nefret ederim 12-Sevdiğin renkler Turuncu 13-Kendini gelecekte nasıl görüyorsun İyi bir yerde görüyorum 14-Aşık mısın Evet 15-Ailenle misin, tek mi Tek 16-Tuttuğun takım Beşiktaş 17-OLmazsa olmazın Arkadaşlarım ve Ailem 18-Senden uzakta yaşayan arkadaşın Yok 19-Hayatında neyi değiştirmek isterdin Yaptığım kararlardan duyduğum pişmanlığı değiştirmek isterdim 20-Uyandığında ilk düşündüğün şey Bugun başka kiminle tanışacağım 22-Başka biri olmak isteseydin kimi seçerdin Bir Şarkıcıyı seçerdim heralde 25-En sevdiğin spor Basketbol Futbol 26-Utangaç mısın yoksa fazla açıksözlü mü Çok aşırı derecede aşırı sözlüyümdür. 29-İş , Okul Okul |
13:51
enes 01.02.1987 kova hayır hayır kola turka 7 arebeks gül insanları çekiştirme yeşil mavi,siyah,beyaz gelecegimizi sadece allah bilir biz bilemeyiz akpartiye ailemle bşiktaş anne var parmaklarımın yeniden olmasını isterdim bir umut el hareketi ak partinin yenilmez lideri olmak isterdim başbakanım allah seni başımızdan eksik etmesin yok futbol utangaç türkçe allahu ekber 14:05 bitti |
1-Saat kaç ? 13:08
2-İsim? şükrü 3-Yaşın kaç ve burcun ne ? 26 ikizler 4-Dövmen varmı ? yok 5-Hıçkırıklara boğularak ağlayacak kadar aşık oldun mu? evet 6-Pepsi mi Coca coca mı, Kola Turka mı? ? 8-Tercih ettiğin rakam ? 15 9-Sevdiğin müzik türü? halk müziği 10-En sevdiğin çiçek ? gül 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı? 12-Sevdiğin renkler? sarı lacivert 13-Kendini gelecekte nasıl görüyorsun? 14-Aşık mısın? evet 15-Ailenle misin, tek mi? tek 16-Tuttuğun takım ? fenerbahçe 17-OLmazsa olmazın ? 18-Senden uzakta yaşayan arkadaşın? 19-Hayatında neyi değiştirmek isterdin ? 20-Uyandığında ilk düşündüğün şey? 21-En nefret ettiğin hareket? 22-Başka biri olmak isteseydin kimi seçerdin? 23-Birşey söylemek isteyipte söyleyemediğin o kişiye ne demek isterdin? 24-Takma adın ? 25-En sevdiğin spor? 26-Utangaç mısın yoksa fazla açıksözlü mü? 27-Konuştuğun diller? 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? 29-İş , Okul? lise |
1-Saat kaç ? 16.56
2-İsim? yasemin 3-Yaşın kaç ve burcun ne ? 24 başak 4-Dövmen varmı ? hayır 5-Hıçkırıklara boğularak ağlayacak kadar aşık oldun mu? hayır 6-Pepsi mi Coca coca mı, Kola Turka mı? ? hiç biri 8-Tercih ettiğin rakam ? yok hepsi aynı 9-Sevdiğin müzik türü? halk müziği 10-En sevdiğin çiçek ? hepsi 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı? 12-Sevdiğin renkler? her rengin ayrı güzelliği var 13-Kendini gelecekte nasıl görüyorsun? iyi bir mimar 14-Aşık mısın? hayır 15-Ailenle misin, tek mi? aile 16-Tuttuğun takım ? fenerbahçe 17-OLmazsa olmazın ? işim 18-Senden uzakta yaşayan arkadaşın? var 19-Hayatında neyi değiştirmek isterdin ? 20-Uyandığında ilk düşündüğün şey? bugün nekadar iş alıcağım 21-En nefret ettiğin hareket? el şakaları 22-Başka biri olmak isteseydin kimi seçerdin? kendimi 23-Birşey söylemek isteyipte söyleyemediğin o kişiye ne demek isterdin? ,,,,, 24-Takma adın ? yokki 25-En sevdiğin spor? yüzme+voleybol 26-Utangaç mısın yoksa fazla açıksözlü mü? açıksözlü 27-Konuştuğun diller? ingilizce 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? 29-İş , Okul? okul:) |
| All times are GMT +3. The time now is 22:55. |