![]() |
sevgiler =)
En Aktif Üye: AKıncı 34, unnamed, Meçhul, M.Atilla En Yardımsever Üye: OTTOMAN, AKıncı 34 En Ciddi Üye: Fırat En Çok Rastladığınız Üye: M.Atilla, Meçhul, AKıncı 34 En Fanatik Üye: EpiVaTeS, El Emin, R.Dönmezs En Tatlı Başbelası üye: ''saliha'', hüma, Suküt-u_Hayal En Geveze Üye: AKıncı 34 :hihi2: En Karizmatik Üye: EpiVaTeS, Fırat En Kibar Üye: Cihan_Şumul, Yalçın Karaca En Komik Üye: Hüdaverdi, Ruh-i Zar En Daimi Üye: :ayutandım::ayutandım: En Paylaşımcı Üye: M. Atilla, Meçhul. ''saliha'', AK ÜMİT En Sevilen Üye: :neki: En Sinirli Üye: Fırat En Heyecanlı üye: El Emin En Sabırlı Üye: :neki: En Şair Üye: Asi_İsyankar, ak sevda En iyi İmza: :ayutandım::ayutandım: En iyi Kullanıcı Adı: Beylerbeyi, Bedevi En Efendi Üye: Eşref En Muhalefet üye: AKıncı 34, Furkanca Bakış En Bilimsel üye: Bergüzar, depare En Tekrarcı üye: :neki: En Milliyetçi üye: EZEL En Özgürlükçü üye: Asi_İsyankar En Aykırı üye: Orhan Gündoğdu, Akobalı Akkurt, xfce En iyi Yorum yapan Üye: depare, Hüdaverdi, AKıncı 34, benhur En Kendine güvenen Üye: :neki: En Anlaşılamaz üye: CeVHeR En Anlaşılır üye: Cihannur, Adem Etyemez En Yeteneğini yansıtan üye: ''neyzen53'' En Yeni Üyeler: onurcan, SaNaL DeLi, xfce, ''neyzen53'' Gelişiyle en çok mutlu eden üye : Neşe :çiçek: |
EyvaALLAH Panpacık...:)
|
Panpacık ne demek abiciğim yahu =D iyi bir şeye benziyor, sevmek üzereyim :)
|
Misilleme var sanki ;) :)
|
Olmaz mııı :karizmatik:
|
Olsun bakalım, benide hatırlayıp yazdığın için teşekkür ederim...
|
Alıntı:
K büyük olacak... |
Düzenleriz bayım
Ne çok yer vermişim enlerim de sana, bi dahakine dikkat edeyim :) |
teşekkürler şimdi yorumlayabilirim... Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
?????? Alıntı:
Alıntı:
teşekkür ederim kız bilader... 5 ten fazla ene yazıldığım için + basıyorum ayrıca... |
Uzun zamandır takılmıyorum sana gevezeye kimseyi yazmayacaktım ama biraz eğlenelim dedim :)
Çok fazla yazmışım seni ya =D bu ilk ve son olsun, adaletsiz olmuş olabilir.. Bir şey değil erkek biladerim, beğeni verilmesi için yapmadık ;) Eğleniyoruz sadece.. |
All times are GMT +3. The time now is 04:43. |