![]() |
DUA KARDEŞLİĞİ
BEN MUHASEBECİYİM ÖZEL ŞİRKETTE ÇOK ŞÜKÜR RAHATIZ BİZ. BİŞEY DAHA DİYECEM KPSS SINAVI NA GELDİMİ BU FORM BAŞVURU İÇİN.
|
DUA KARDEŞLİĞİ
Alıntı:
|
DUA KARDEŞLİĞİ
NEYSE ZEYNEP KARDEŞİM SOHBETİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM. ALLAH RAHATLIK VERSİN BEN ÇIKIYORUM ALLAHA EMANET OL KARDEŞİM DUALARLA HER ZAMAN BERABERİZ. UNUTMA DUALARIN NAMAZLARIN ARKASINDA HEP DUALARIMDA SEN VARSIN. SELAMINI BİR KEREDE DAHA SÖYLEYEYİM İLETECEĞİM KARDEŞİME. HADİ KENDİNE ÇOOOOK İYİ BAK SELAMETLE KARDEŞİM. SENİN GİBİ BİRİNİ TANIDIĞIM İÇİN ÖNCE ALLAHA SONRA BİZE BU İMKANI VEREN BU FİKRİ SİTEMİZE TAŞIYAN ARKADAŞIMIZA DUACIYIZ.
|
DUA KARDEŞLİĞİ
Alıntı:
|
DUA KARDEŞLİĞİ
Selamun Aleykum
Ak partinin DUA KARDEŞLERİ. Nerelerdesiniz bakalım :) Hepinizden bir ses duyalım nasılsınız ? Dua Kardeşlerinize hiç mi bir notunuz mesajınız yok ;) Birbinizi unutmadığınızı biliyorum. Allah c.c. razı olsun sizlerden .Ama bence küçük bir not bırakın kardeşlerinize. Sidre canım seni uzun zamandır görmüyorum . İnşaAllah herşey yolundadır.. Selam ve Dua ile. |
DUA KARDEŞLİĞİ
Sa.Benim dua kardeşim Gülseven :)Biz onunla hergün msnde konuşuyoruz,forumda karşılaşıp fikir alışverişinde bulunuyoruz ve telefon numaralarımızı da aldık ihtiyacımız olursa hemen mesaj atıyoruz birbirimize.Ben Gülseven yani (Bernamı)çok seviyorum her zaman dualarımda ve forumda adını bildiğim veya bilmediğim bütün arkadaşlarımı mutlaka dualrımın içine alıyorum.Allah kabul etsin.
Böyle hayırlı bir işe başladığı için Ravza_Rüveyda'dan Allah razı olur inşaallah. |
DUA KARDEŞLİĞİ
Alıntı:
Ravza_Rüveyda çok güzel ve hayırlı bir konu açtın ALLAH senden de razı olsun... ;) |
DUA KARDEŞLİĞİ
Esracım canım benim her zaman dualarımdasın buna emin ol..DAha doğrusu tanıdığım tanımadığım tüm forum duamda,Kabul olur inşallah..Hepinizden Allah razı olsun..Dualarda buluşmak dileğiyle..Esra'm kocaman öptüm seni.. :-* :-*
|
DUA KARDEŞLİĞİ
Kelebek veGülseven CAnlarım Allah c.c. sizlerden de razı olsun . Okurken bile ne kadar mutlu oldum. Ne güzel İnşaAllah hep böyle kalıcı olur.
Benim Dua kardeşim Samet senide Msn.de görüyorum arada sohbet ediyoruz. Ama buradan şunu belirteyim .Dualarımda asla unutmuyorum ve İnşaAllah ölene kadar Dualarımda yer vericem Eğer birgün bu sitede olmasam dahi unutmaki Hep senin için Dua eden bir ablan olacak kardeşim ;) Selametle |
DUA KARDEŞLİĞİ
benim dua kardeşim(tutu) hiç gelmiyor niye acaba??????
tutu nerdesinnnnn? |
All times are GMT +3. The time now is 00:05. |