![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bende gittim...;D
|
Alıntı:
Hangisi sensin? http://img819.imageshack.us/img819/9...iyensmiley.gif |
Resim ve ben birbirinden ayrı iki olgudur Legendary...;;)
|
ibrahim abi koyayım mı resmini;D
|
Alıntı:
Buluşmaya katıldın ama fotoğraf çekimlerine katılmadın öyleyse Epivates. Dur bakayım tahmin edeyim. Fotoğrafları muhtemelen sen çekmişsindir.http://img26.imageshack.us/img26/608...edensmiley.gif |
Ebubekir sakın...;D
bir ağırlığım var... |
saat 3 beyazıtta sahurdayız molla ve mavera ban sebebini tartışıyor :)
Arada nur cemaat ve hizbullah muhabbeti dönüyor :) |
Alıntı:
|
ccc şakirt mavera ccc...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
La bende daha yeni girdim eve :)
Bilal Baştanla merdiven sohbeti yaptık :) |
Aynen hacı daha kendime gelemedim yorgunluktan ölüyorum , yolda ki sohbet fenaydı :)
Organizasyona zaten söyleyecek kelime bulamıyorum. Herkesden Allah razı olsun :) |
evim bu kadar uzak olmasa sizinle kalmayi cok istiyordum...
yakin zamanda tekrarlamak umuduyla... |
Afiyet olsun gençler hoş muhabbet olmuştur inşaallah :)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
veee forum kendini belli etti ki buluşmaya gelen arkadaşlar olmasa forum iyice hitini yitirecek ;D
|
arkadaşlar şu anda otogarda sakarya için 2 otobüsünü bekliyorum, furkanı izmite yolcu ettim, epivates beni uğurlamaya geliyor
|
Öncelikle buluşmaya katılan bütün arkadaşlara teşekkür ederim.. Gerçekten çok samimi, seviyeli ve hoş bir sohbet ortam vardı..
Şahsen ben ziyadesiyle memnun oldum, hoş bir ramazan hatırası olarak aklımda kalacak.. Ayrıca çok dedikodu yaptık, kulak çınlattık zamanla yazarız buraya :) istanbulda olupta çok önemli işi olmamasına rağmen gelmeyen arkadaşlara sitemimi iletmeyide borç bilirim.. Ayrıca bizimle beraber sabahlayan başta akıncı olmak üzere sevban,ottoman furkan, sevbanın kuzeni ve özellikle grevs arkadaşıma çok teşekkür ederim.. Ayrıca sohbet arasında kırdığım, yanlış söz söylediğim arkadaşlar varsa hakkını helal etsin.. |
kulaklarim cinladi dun de niyese :Æ
|
Alıntı:
hemde nasıl ;D;D |
la mavera yuh ya
Hala konuşuyormusun sen arkadaş ya ne enerji varmış ya yalnız getirdiğin çikolatalar çok fena çıktı yav :) Normal zamanda bu kadar yürümeye ölür insan |
Alıntı:
|
oyşş ben eve vardım ahmet abey sen daha binecenmi :hihi2:
valla 11 buçuk arabasına bindim direk metrodan aldım lüküs otobüs gelene kadar tv izledim oyşş çok rahattı :) |
12,30 da bindirdim geldim ahmeti...
|
la haberin yok ya bağcılara getirdim sabah onları oradan minibüsle bakırköye geçtik :)
Tsclup a gittik trabzonsporun vizyonunu birkez daha gördük ufacık bir dukkan :) Şu an ölü bir halde tekirdağa doğru yol alıyorum :) |
şu anda karasudayım ama bitkin bir haldeyim 3 gündür uykusuzum.. bu arada resimleri bugün,yarın paylaşırım..
|
kalıp sizinle sabahlamayı çok isterdik lakin olmadı...
sağlık olsun.. iftarı bile beraber yapmak hayli zevkliydi..... |
la sabahlasan iyiydi yav :)
molla alem adam ya :) vango nedir ya :D |
Vango ;D;D
|
sevbanım canı teslim ettirecekti bize ya :)
Vango :) |
la arkamdan konuşmayın. van gogh gogle amcaya sorun bide size sesli okusun oda van go diyor :@ :) :w::w:
|
van goyu seviyir adam öyle demeyin :hihi2:
|
Aslında iftar değilde,bayramın 2. veya 3. günü toplanıp huzur evine gidilebilirdi.
Güzel olurdu bence. |
Açıkçası birçok arkadaş şaşırttı beni...
Bluemoon ile serdary pek konuşmadığı için fazla tanıma şansı bulamadık... Mavera cömertliği ve getirdiği hediyelerle mahçup olmamızı sağladı... Xhidayet abi gelerek büyük bir sürpriz yaptı ve aslında forumda çizdiği profille hiç alakası olmadığını gösterdi, çok sıcakkanlı ve sevecen bir abimiz... Açıkçası Sevbanı çok sevdim, bi adamın yüzü hepmi güler arkadaş :) Ottoman yaşına rağmen ne kadar olgun olduğunu ve gösterdiği saygı ve uyumluluk ilede nasıl ortam adamı olduğunu gösterdi bizlere... Bilal Baştan hiç umduğum gibi biri çıkmadı, kesinlikle anlaşamam diye düşünmüştüm ama sanal ile reel arasındaki fark çıktı ortaya yine ;) Gecenin sonlarına doğru bize katılan Meşhur Molla Grevs ise hoşgörüsü sevecenliği ve müthiş sohbeti ile hayli şaşırmamızı sağladı. Oda forumda çizdiği profille hiç uyuşmuyor.. Akıncı34, Furkanca Bakış, Unnamed, Epivates i ayrı ayrı yazmama gereek yok, onları ilk kez görmedim :) Unnamed aynı unnanmed :) Furkanın imaja bayıldım. Mavi gömlek, sakallar ve başındaki güneş gözlüğü; gayet uyumlu idi, modern şeriatçı :) Nihayetinde güzel bir gece idi ve umarım ilerleyen zamanlarda tekrarları olur.... |
Alıntı:
buradan bize gider yapma sen burnunun dibindeki iftara gelme sonrada yok bayramda buluşurduk de :) |
Alıntı:
hikaye yazma hüdo ;D |
All times are GMT +3. The time now is 21:44. |