![]() |
günün sözü
Eğer bir gün
dünyaya ait çok büyük bir derdin olursa, Rabb'ine dönüp "benim büyük bir derdim var" deme! Derdine dönüp "BENİM ÇOK BÜYÜK BİR RABB'İM VAR!" de! |
günün sözü
Harika bir söz ... Minnet olsun, çok etkilendim. (+)
|
günün sözü
Alıntı:
|
günün sözü
Olgun insan güzel söz söylemesini bilen insan değil, söylediğini yapan ve yapabildiğini söyleyen insandır."
|
günün sözü
bazı horozlar güneşin kendileri yüzünden doğduğunu sanırlar
|
günün sözü
Dürüst insan her zaman gerçeği söyler, akıllı insan ise yalnız zamanında. |
günün sözü
|
günün sözü
İnsan , kendini aramaya ve bulmaya memur bir yaratıktır.( N.F.K )
|
günün sözü
"Kendini beğenen belayı bulur, zahmete düşer; kendini beğenmeyen safayı bulur, rahmete gider."
Bediüzzaman Said Nursi |
günün sözü
söz ver, durma öyle bana söz ver
bakışına kanmam artık, söz ver çok zor soru değil bu, hadi çöz ver birlikte ölecek miyiz? |
günün sözü
Şikâyetlerin ekserisi nankörlükten ve kanaatsizlikten kaynaklanır. Şükür, nimeti artırdığı gibi şekvâ da musibeti büyütür. İnsan, illa şekvâ edecekse, nefsini Cenâb-ı Hakk'a şikâyet etmelidir; çünkü, kusur ondadır. Allah'ı insanlara şekvâ eder gibi, "Eyvah! Ahh!.. Of!.." deyip âciz insanların rikkatini tahrik etmek mânâsızdır. "Ben ne ettim ki, başıma bu geldi?" demek ise, Hak karşısında nasıl olunması gerektiğini bilememe cehaletinin neticesidir ve büyük bir küstahlıktır. Fethullah gulen |
günün sözü
Güzel bir şey,her zaman iyi değildir; ama iyi bir şey her zaman güzeldir. |
günün sözü
hastalanmasan hastanın çektiğini bilemiyorsun
|
günün sözü
Kör cehalet çirkefleştirir insanları !
Suskunluğum asaletimdendir... Her lafa verecek bir cevabım var... Lakin bir lafa bakarım laf mı diye, bir de söyleyene bakarım adam mı diye... |
günün sözü
KİMİMİZ sevdik harcandık
KİMİMİZ güvendik harcandık KİMİMİZ umut ettik harcandık |
günün sözü
kapının kapandığını anlamak için kapının çarpma sesini duymaya gerek yoktur!!!
|
günün sözü
Alıntı:
|
günün sözü
Alıntı:
|
günün sözü
˙·٠٠•● demiş bile˙·٠٠•●••٠·˙
|
günün sözü
Mücevherden sarraflar anlar ancak, başkası bilemez Ne fark eder ki kör insan için elmas da bir cam da Sana bakan kör ise; sakın kendini camdan sayma ... ;)
|
günün sözü
˙·٠٠•● ne iş dilek edebiyat fakültesine girmek için felan mı hazırlanıyorsun böyle anlamlı anlamlı edebi metinler yazıyorsun :D˙·٠٠•●••٠·˙
|
günün sözü
Dilek ablama bak bee döktürüyor yine :D
|
günün sözü
cevabınızı sohbet bölümünde verdim arkadaşlar :D
birazdan gelip ilgili memurlar kapıyı çalmadan burdan kaçsak iyi olacak :D |
günün sözü
Nefis üç köşeli dikendir, ne türlü koysan batar.(MEVLANA)
|
günün sözü
Biri Gidecekse
Buralar Gitsin sen gitme |
günün sözü
DuNyAdr nEOlAcAgI BeLlI OlMaZ SeVdAdr nErEyE VaRaCaGi aNlAslMaZ UmUtTuR YatUtMaZ InSaNdr cOk yAsAyAmAz aMa sEvIlEn sEnisEn dEgErI HeSaPlAnAmAz.
|
günün sözü
Duygular vardır anlatılamayan..sevgiler vardır kelimelere sığmayan... Bakışlar vardır insanı ömür boyu ağlatan...yollar vardır aşılması güç olan. Kalpler vardır acılarla parçalanan, ve insanlar vardır hiç unutulmayan. Sanma beni sevipte bırakanlardan. Benim sevgim mezara kadar olanlardan... |
günün sözü
"Senin için sensizliği göze aldım"
|
günün sözü
Dostlukta özlem Olmali Ki Yüreklerde Tazecik Kalsin özlem Birazda Aci Vermeliki Yürek Dostluğun Değerini Bilsin Yürekler Cesur Olmali Ki Dostluk ölümsüz Olsun... |
günün sözü
Benim sırrım feryâdımdan uzak değildir. Lâkin her gözde onu görecek nûr, her kulakda onu işitecek kudret yoktuR....
MeVLaNa H.z |
günün sözü
Deniz gibi mal kazan, fakat sen üzerinde gemi ol. |
günün sözü
Bizi güçlü yapan yediklerimiz değil, hazmettiklerimizdir. Bizi zengin yapan kazandıklarımız değil,
muhafaza ettiklerimizdir. Bizi bilgili yapan okuduklarımız değil, kafamıza yerleştirdiklerimizdir |
günün sözü
Tomurcuk derdinde olmayan ağaç odundur.
(N. F. Kısakürek) |
günün sözü
Bu acı beni öldürmesse direnç kazandırır
|
günün sözü
* Kendini bilmeyene ilim öğreten, ilmin hakkını zayi etmiş olur. Layık olandan ilmi esirgeyen de, zulmetmiş olur.
|
günün sözü
her ölüm aşktan inan;enfaktüs,şeker,kalp külliyen yalan son nefesta unatamadığınsa zira canan..........
|
günün sözü
Karakteriniz, söhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa söhretiniz, baskalari sizi ne saniyorsa odur.
|
günün sözü
Hala yoksa bir sevdiceğiniz o hala kendinizi bulamadığınızdandır <<<<< Mevlana H.z >>>> |
günün sözü
“Gözyaşını tanımayan tuzu kuru bir insanın kalbiyle gözü arasındaki bağlantı kopmuş demektir." (m.islamoğlu)
|
günün sözü
Hαуαтı YαLαηLαяLα Kαzαηмαктαηѕα , GєяçєкLєяLє Kαувєтмєує Rαzıуıм...!
|
All times are GMT +3. The time now is 03:47. |