Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Anketler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=123)
-   -   Mayıs Ay'ı İçin; Ay'ın Üyeleri Anketi Başlamıştır! (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=148338)

Mavera 05-02-2011 21:49

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 890628)
hangi cemaati istiyorsun onu söyle...

bütün cemaatlere ayni mesafedeyim o acidan sorun yok ;)

İntifada 05-02-2011 21:49

Alıntı:

Ukbâ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 890629)
Ben önemli değilimde buna Abdullah Başkanı ikna edin gerisi kolay. Akıncı Başkan olursa burası milis örgüt elemanları ile dolur muhalifler kalmaz :) daha hoşgörülü birini seçmek gerek. :)

;D;D;D
ben şeyh said misali kıyamım başarılı olsada başa geçmeye niyetim yok...

aslında abdullah başkanını devirmek lazım sen o zaman gör olayı ;D

CeVHeR 05-02-2011 21:49

Alıntı:

Ukbâ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 890412)
Törenden haberimiz olmadı Nusret. :) Milis kuvvetleri cemaate dail olabilmesi için hoşgörü köpüğünde banyo yapması lazım :) Ayrıca listeye baktığımızda cemaat mensupları çok geride demekki kartel basının baskıları işe yarıyor. :)

Liste çok sağlam . Karar verirken online olma sürelerini dikkate alırsak isabetli hareket etmiş oluruz.

Abim hoşgörünün kralı mevcut bizde, ama doğru yerde doğru kişiye ;)
Yahu neden inanmıyorsun cemaat ve cemaatçi sevgime yoksa sana olan sevgim ve saygımı sahtemi buluyorsun...

İntifada 05-02-2011 21:50

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 890631)
bütün cemaatlere ayni mesafedeyim o acidan sorun yok ;)

gel benim cemaate...

Mavera 05-02-2011 21:50

Alıntı:

Ben önemli değilimde buna Abdullah Başkanı ikna edin gerisi kolay. Akıncı Başkan olursa burası milis örgüt elemanları ile dolur muhalifler kalmaz :) daha hoşgörülü birini seçmek gerek. :)

abi abdullah baskan deyince oda bana usame ladin gibi geliyor yani öyle birisi var mi hala daha süpheliyim :)

Ukbâ 05-02-2011 21:51

Alıntı:

CeVHeR Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 890634)
Abim hoşgörünün kralı mevcut bizde, ama doğru yerde doğru kişiye ;)
Yahu neden inanmıyorsun cemaat ve cemaatçi sevgime yoksa sana olan sevgim ve saygımı sahtemi buluyorsun...

Zerre şüphem yok Nusret size karşı. Mevzu cemaat olduğunda latife eksenimiz kayabiliyor mazur gör.

Fırat 05-02-2011 21:51

Alıntı:

Darbe şart sayın başkanım. Abdullah bey ikna olmaz kendisini tanımırım. Başkan olsaydım maliye ve merkez bankasına başkan yapardım kendisini kimseye kuruş koklatmazdı..

Ukbâ 05-02-2011 21:52

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 890637)
abi abdullah baskan deyince oda bana usame ladin gibi geliyor yani öyle birisi var mi hala daha süpheliyim :)

Abi yapma gözünü seveyim öyle deme inan çok mücadele veriyor sistem adına. İnan bana. Kolay değil bu işler.

CeVHeR 05-02-2011 21:53

Alıntı:

Ukbâ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 890639)
Zerre şüphem yok Nusret size karşı. Mevzu cemaat olduğunda latife eksenimiz kayabiliyor mazur gör.

Var var eskiden Nusretim derdin ;)

Mavera 05-02-2011 21:53

Alıntı:

Ukbâ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 890642)
Abi yapma gözünü seveyim öyle deme inan çok mücadele veriyor sistem adına. İnan bana. Kolay değil bu işler.

yok simdi som agzimi acacagim site iki hafta gidecek o yüzden Allah razi olsun deyip, gecelim karsiya :)

All times are GMT +3. The time now is 20:32.