-
Anketler
(
https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=123)
Alıntı:
AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı
(Mesaj 890628)
hangi cemaati istiyorsun onu söyle...
|
bütün cemaatlere ayni mesafedeyim o acidan sorun yok ;)
|
İntifada |
05-02-2011 21:49 |
Alıntı:
Ukbâ Nickli Üyeden Alıntı
(Mesaj 890629)
Ben önemli değilimde buna Abdullah Başkanı ikna edin gerisi kolay. Akıncı Başkan olursa burası milis örgüt elemanları ile dolur muhalifler kalmaz :) daha hoşgörülü birini seçmek gerek. :)
|
;D;D;D
ben şeyh said misali kıyamım başarılı olsada başa geçmeye niyetim yok...
aslında abdullah başkanını devirmek lazım sen o zaman gör olayı ;D
|
Alıntı:
(Mesaj 890412)
Törenden haberimiz olmadı Nusret. :) Milis kuvvetleri cemaate dail olabilmesi için hoşgörü köpüğünde banyo yapması lazım :) Ayrıca listeye baktığımızda cemaat mensupları çok geride demekki kartel basının baskıları işe yarıyor. :)
Liste çok sağlam . Karar verirken online olma sürelerini dikkate alırsak isabetli hareket etmiş oluruz.
|
Abim hoşgörünün kralı mevcut bizde, ama doğru yerde doğru kişiye ;)
Yahu neden inanmıyorsun cemaat ve cemaatçi sevgime yoksa sana olan sevgim ve saygımı sahtemi buluyorsun...
|
İntifada |
05-02-2011 21:50 |
Alıntı:
Mavera Nickli Üyeden Alıntı
(Mesaj 890631)
bütün cemaatlere ayni mesafedeyim o acidan sorun yok ;)
|
gel benim cemaate...
|
Alıntı:
(Mesaj 890629)
Ben önemli değilimde buna Abdullah Başkanı ikna edin gerisi kolay. Akıncı Başkan olursa burası milis örgüt elemanları ile dolur muhalifler kalmaz :) daha hoşgörülü birini seçmek gerek. :)
|
abi abdullah baskan deyince oda bana usame ladin gibi geliyor yani öyle birisi var mi hala daha süpheliyim :)
|
Alıntı:
CeVHeR Nickli Üyeden Alıntı
(Mesaj 890634)
Abim hoşgörünün kralı mevcut bizde, ama doğru yerde doğru kişiye ;)
Yahu neden inanmıyorsun cemaat ve cemaatçi sevgime yoksa sana olan sevgim ve saygımı sahtemi buluyorsun...
|
Zerre şüphem yok Nusret size karşı. Mevzu cemaat olduğunda latife eksenimiz kayabiliyor mazur gör.
|
Alıntı:
(Mesaj 890629)
|
Darbe şart sayın başkanım. Abdullah bey ikna olmaz kendisini tanımırım. Başkan olsaydım maliye ve merkez bankasına başkan yapardım kendisini kimseye kuruş koklatmazdı..
|
Alıntı:
Mavera Nickli Üyeden Alıntı
(Mesaj 890637)
abi abdullah baskan deyince oda bana usame ladin gibi geliyor yani öyle birisi var mi hala daha süpheliyim :)
|
Abi yapma gözünü seveyim öyle deme inan çok mücadele veriyor sistem adına. İnan bana. Kolay değil bu işler.
|
Alıntı:
(Mesaj 890639)
Zerre şüphem yok Nusret size karşı. Mevzu cemaat olduğunda latife eksenimiz kayabiliyor mazur gör.
|
Var var eskiden Nusretim derdin ;)
|
Alıntı:
(Mesaj 890642)
Abi yapma gözünü seveyim öyle deme inan çok mücadele veriyor sistem adına. İnan bana. Kolay değil bu işler.
|
yok simdi som agzimi acacagim site iki hafta gidecek o yüzden Allah razi olsun deyip, gecelim karsiya :)
|
All times are GMT +3. The time now is 20:32. |
|