Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Anketler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=123)
-   -   TÜM ZAMANLARIN EN İYİ SİYASETÇİSİ KİMDİR? (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=20593)

Hıfz-ı lisan 04-30-2008 22:03

TÜM ZAMANLARIN EN İYİ SİYASETÇİSİ KİMDİR?

..Biz aklanırsak (ki bize göre öyleyiz ) Korkan bizler değil senin gibi düşünenler :)

politikaci 04-30-2008 22:04

Alıntı:

kemalalibey Nickli Üyeden Alıntı
SİZ ATATURK DEVRİMLERİNİ YIKMAK İCN BURDASINIZ ATATURK YIKIP KEMALİZM AKLADIRMAK AMA AZ KALDI SİZE KEMALİZM GOSTERCEGİZ SİZ Bİ YOLSUZLUKLARIN HESABINI VERİN SOLCULAR GUSUL BİLMİYORMUS GİBİ TARTIŞMAYA GİRME O SENİN SEVİYENDİR SİZİ GORECEZ YOBAZ GERİCİ KORKAKLAR BAŞBKAN OLDUGUNU ZNNEDN MUHTAR HESAP VERİRKEN GORECEZ ŞU USTEKİ ARKADAŞIN SEVİYEİDE GUSUL ABDESTİNE BAGLI GALİBA GOCUNUYOR KENDİ ABDEST ALMAMIS GALİBA

merak etme sen akparti kapanınca zaten chp %35 barajını aşamıcak ayrıca halkın yarısı oy atmassa nolur biliyormusun?

kemalalibey 04-30-2008 22:05

Alıntı:

hıfz-ı lisan Nickli Üyeden Alıntı
..Biz aklanırsak (ki bize göre öyleyiz ) Korkan bizler değil senin gibi düşünenler :)

gorecegiz aklana kim olacak noter yukarıya atadınız aklan gel korkmayın ben biliyorum szin korkularınız parti icin sesler yukseldi herkesi susturuyorosunuz onlarıda kavar muhtarınız noterinizde onaylar

eddie 04-30-2008 22:07

kemalalibey olayı aşmış

kemalalibey 04-30-2008 22:07

Alıntı:

politikaci Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

SİZ ATATURK DEVRİMLERİNİ YIKMAK İCN BURDASINIZ ATATURK YIKIP KEMALİZM AKLADIRMAK AMA AZ KALDI SİZE KEMALİZM GOSTERCEGİZ SİZ Bİ YOLSUZLUKLARIN HESABINI VERİN SOLCULAR GUSUL BİLMİYORMUS GİBİ TARTIŞMAYA GİRME O SENİN SEVİYENDİR SİZİ GORECEZ YOBAZ GERİCİ KORKAKLAR BAŞBKAN OLDUGUNU ZNNEDN MUHTAR HESAP VERİRKEN GORECEZ ŞU USTEKİ ARKADAŞIN SEVİYEİDE GUSUL ABDESTİNE BAGLI GALİBA GOCUNUYOR KENDİ ABDEST ALMAMIS GALİBA

merak etme sen akparti kapanınca zaten chp %35 barajını aşamıcak ayrıca halkın yarısı oy atmassa nolur biliyormusun?

halk oy kulancak mı kulalnmıyakmı gorecez korkunun ecele faydası yok beni atsanızda gerceklerle yuzleşin kemalzim kavrayın gorecez secimlerde bir tane yolsuzlugumuz yok

politikaci 04-30-2008 22:08

Alıntı:

eddie Nickli Üyeden Alıntı
kemalalibey kardeşim olayı aşmış

kardeşim deme şuna

BaDe_EsNa 04-30-2008 22:08

insanda olmaz ise edep
neylesin medrese mektep
okusa alim olsa
yine merkep yine merkep

yaa bu sözü kim söylemişti hatırlayanınız var mı? merak ettimdeee

politikaci 04-30-2008 22:09

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

halk oy kulancak mı kulalnmıyakmı gorecez korkunun ecele faydası yok beni atsanızda gerceklerle yuzleşin kemalzim kavrayın gorecez secimlerde bir tane yolsuzlugumuz yok

yolsuzluğunuz olması için iktidara gelmeniz gerekir ama siz iktidar kavrmını yabancı olarak görüyorsunuz.... BAY-KIL HİÇ İKTİDARA GELEMEMİŞ ŞİMDİMİ GELİCEK?

kemalalibey 04-30-2008 22:10

seviyeniz beli etmeyin muhtar kavar noter onylar ak parti budur

eddie 04-30-2008 22:11

Alıntı:

Alıntı:

eddie Nickli Üyeden Alıntı
kemalalibey kardeşim olayı aşmış

kardeşim deme şuna

ooo büyük pot kırdım yaa.. ::) hemen düzelttim

All times are GMT +3. The time now is 19:24.