Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Teknik Sorunlarınız (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=197)
-   -   ▄▀▄▀▄▀▄ Online AK Servis ▄▀▄▀▄▀▄ (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=35966)

NuR-eFSaN 07-23-2008 19:04

▄▀▄▀▄▀▄ Online AK Servis ▄▀▄▀▄▀▄

iyi de o linkte benim hata kodum yazmıyor 8004888d yok :'( :'(

RDönmezs 07-23-2008 19:06

Alıntı:

NuR-eFSaN Nickli Üyeden Alıntı
Aslında msn yuklu değildi bugun şirkette yeniden yukledim ve yuklendi 8,1 serisi . . .

Ama hotmail yazan kısma çok yavaş yazılıyor şifreyi yazarken öyle olmuyor . . . oturum aç derkende yukardaki hata kodunu veriyor bana :'(

Acaba bilgi işlemci de benim pc de MSN engelli mi engelliyse nasıl kaldırabilirim :(

Engelli olamaz, engelli olsaydı MSN programını hiç açamazdın ;)
Verdiğim konu linkine bakarsan iyi olur..

RDönmezs 07-23-2008 19:11

Alıntı:

iyi de o linkte benim hata kodum yazmıyor 8004888d yok :'( :'(

Kod:
regsvr32 Msxml3.dll /sregsvr32 Dssenh.dll /sregsvr32 Gpkcsp.dll /sregsvr32 Slbcsp.dll /sregsvr32 Sccbase.dll /sregsvr32 Softpub.dll /sregsvr32 Wintrust.dll /sregsvr32 Initpki.dll /sregsvr32 Rsaenh.dll /sregsvr32 Mssip32.dll /sregsvr32 Cryptdlg.dll /s

NuR-eFSaN 07-23-2008 19:21

OLMADI YİNE ;)

Bana dediler ki bilgisayarım menüsünden sağ tıklayıp yönetten halledebilirsin dediler . . Ordan da çok karısık neresinden halledicem ki :(

RDönmezs 07-23-2008 19:53

Alıntı:

OLMADI YİNE ;)

Bana dediler ki bilgisayarım menüsünden sağ tıklayıp yönetten halledebilirsin dediler . . Ordan da çok karısık neresinden halledicem ki :(

Sana bunu diyen kim.?
Oradan nasıl hallediliyormuş?
Çok biliyorsa yapsaymış ;)

sadeceali 07-23-2008 20:54

Alıntı:

RDönmezs Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

OLMADI YİNE ;)

Sana bunu diyen kim.?

ne alaka ya... orayla msnin alakası yok benim bildiğim kadarıyla.... orası pcyi yönetiyo.. interneti değil... demi rıdvan hocam ;D

RDönmezs 07-24-2008 00:35

Alıntı:

sadeceali Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

RDönmezs Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

OLMADI YİNE ;)

Sana bunu diyen kim.?

ne alaka ya... orayla msnin alakası yok benim bildiğim kadarıyla.... orası pcyi yönetiyo.. interneti değil... demi rıdvan hocam ;D

Kardeşim bende pek anlamadım dediğin gibi orası pc yönetiyor ama o kimse msn sorununu yanlış yerden çözmeye çalışıyor..

ümitli_bekleyis 07-27-2008 20:51

Acil Yardım Arkadaşlar . ..

Resimleri Masaüstü arka planı yapamıyorum . Olmuyor ya. Nasıl bir sorun olmuş olabilir :-\ ?? Garip ...

YavuzSultanSelim 07-27-2008 21:00

Alıntı:

ümitli_bekleyis Nickli Üyeden Alıntı
Acil Yardım Arkadaşlar . ..

Resimleri Masaüstü arka planı yapamıyorum . Olmuyor ya. Nasıl bir sorun olmuş olabilir :-\ ?? Garip ...

Hangi resimleri... Biraz aydınlatır mısın bizi eda

ümitli_bekleyis 07-27-2008 21:04

Normalde bilgisayarda kayıtlı resimleri arka plan yaparsın ya.Son günlerde hiç bir resim arka plan olmuyor. :-\

All times are GMT +3. The time now is 05:07.